forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Koje igrice trenutno igrate
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 102

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 30/04/2011 : 17:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Tekken 6

Bio mi pretežak u početku, no sad sam se naviknuo.
Igram malo story mode (koji nije loš kao što neki kažu) i obične arcade fightove.
Pure fun!

Virtua Fighter ripoff

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 30/04/2011 : 18:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
E to neznam, nikad nisam igrao to.
Tekken sam igrao trojku davno, i u biti je ista mehanika.

Vidio sam trailer za neki novi Virtual Fighter i nimalo me ne zanima.
No Tekken mi je zakon (vjerojatno zbog poznatih likova, atmosfere,...).

No ništa nije bolje od novog Mortal Kombata.
Nisam ga još igrao, ali znam da će mi nadići sve tučnjave (čak i Street Fighter 4).
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 30/04/2011 : 22:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Virtua Fighter ti je debitirao na arkadnim uređajima još 1993. godine. izašlo je još brdo nastavaka nakon toga...
probaj, nije loš, vidjet ćeš da je Tekken dosta sličan njemu.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3134 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 30/04/2011 : 22:57:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by Mord

Castlevania Simphony of the night. Kako li sam samo ovo uspio preskociti Jedna od najboljih igara ikad.

verziju za Plejku 1 su dobrano zasrali (zbog točno određenog datuma do kojeg su igru morali pustit na tržište) jer je tamo samo Alucard igrivi lik, dok ona verzija za Segu Saturn (koja je izašla samo u Japanu!!!) bolja što se tiče postave likova jer uz Alucarda su Maria i Richter igrivi likovi. Baš su trebali napravit obratno. stvarno ne znam zakaj u Playstation verziji nema 3 dostupna lika s obzirom da je ova konzola bila daleko superiornija i popularnija od Sege Saturn. stvar je mogla puno bolje ispast na kraju.
i btw, voice acting - katastrofa

Ja igram na psx emulatoru. Ok, fale 2 lika, ali i dalje je igra odlicna. Mislim da Richtera cak mozes izabrati s nekom sifrom. Uglavnom nije mi to toliki propust. Mada, ne razumijem sto su ih mucili rokovi. Pa u cijeloj igri ima mozda 10 dijaloga koji su uz to i dosta kratki.

Za voice acting se slazem. Inace ne obracam puno paznju na samu pricu u igrama. Ali ovo je toliko dno dna da ne mozes ne skuziti.

quote:
Originally posted by okiboki

I ja sam tu stigao na nekih 95-96% i nikada nisam uspeo da predjem 100% a igrao sam ga do besvesti i trazio male misije koje donose procente.Ne znam da li je uopste moguce doci do 100%.
[/quote]

Ja imam checklistu, imas po netu hrpu takvih stvari. Moze se do sto posto naravno. Ostale su mi neke stvari kao utrke kroserima, zlatne medalje autima i avionima... Nekako mi se ne da sad toga uhvatiti. Evo bas igram tu utrku dirt arena i svaki put se nazivciram.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 30/04/2011 : 23:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Virtua Fighter ti je debitirao na arkadnim uređajima još 1993. godine. izašlo je još brdo nastavaka nakon toga...
probaj, nije loš, vidjet ćeš da je Tekken dosta sličan njemu.

Možda jednog dana.

No prije toga su mi na redu Mortal Kombat, Soul Calibur 4, Super Street Fighter 4: Arcade Edition (da, još jedan dodatak igri),... i to samo od tučnjava.
A da ne govorim o ostalim konzolaškim klasicima koje još nisam odigrao (Red Dead Redemption, Uncharted 1,2,...).

Toliko igara, a vremena fali.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 30/04/2011 : 23:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
No ništa nije bolje od novog Mortal Kombata.
Nisam ga još igrao, ali znam da će mi nadići sve tučnjave (čak i Street Fighter 4).

I beg to differ.
Guilty Gear XX #Reload.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 01/05/2011 : 01:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Castlevania Simphony of the night. Kako li sam samo ovo uspio preskociti Jedna od najboljih igara ikad.

verziju za Plejku 1 su dobrano zasrali (zbog točno određenog datuma do kojeg su igru morali pustit na tržište) jer je tamo samo Alucard igrivi lik, dok ona verzija za Segu Saturn (koja je izašla samo u Japanu!!!) bolja što se tiče postave likova jer uz Alucarda su Maria i Richter igrivi likovi. Baš su trebali napravit obratno. stvarno ne znam zakaj u Playstation verziji nema 3 dostupna lika s obzirom da je ova konzola bila daleko superiornija i popularnija od Sege Saturn. stvar je mogla puno bolje ispast na kraju.
i btw, voice acting - katastrofa

Ja igram na psx emulatoru. Ok, fale 2 lika, ali i dalje je igra odlicna. Mislim da Richtera cak mozes izabrati s nekom sifrom. Uglavnom nije mi to toliki propust. Mada, ne razumijem sto su ih mucili rokovi. Pa u cijeloj igri ima mozda 10 dijaloga koji su uz to i dosta kratki.

Za voice acting se slazem. Inace ne obracam puno paznju na samu pricu u igrama. Ali ovo je toliko dno dna da ne mozes ne skuziti.

quote:
Originally posted by okiboki

I ja sam tu stigao na nekih 95-96% i nikada nisam uspeo da predjem 100% a igrao sam ga do besvesti i trazio male misije koje donose procente.Ne znam da li je uopste moguce doci do 100%.

Ja imam checklistu, imas po netu hrpu takvih stvari. Moze se do sto posto naravno. Ostale su mi neke stvari kao utrke kroserima, zlatne medalje autima i avionima... Nekako mi se ne da sad toga uhvatiti. Evo bas igram tu utrku dirt arena i svaki put se nazivciram.

[/quote]Ehhhh.Kad sam igrao nisam imao net a sada vise nemam te sejvove.A toliko sam zeleo da dodjem do 100% tada.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 01/05/2011 : 15:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

i ja isto igram na emulatoru...
je, igra je odlična, ali bi definitivno bila još bolja da imaš tri lika na raspolaganju umjesto jednog. na kraju krajeva, replay value bi bio puno veći.

ipak, taj se propust ne može mjerit s katastrofom kao što je Dracula X za SNES (portana verzija igre Dracula X: Rondo of Blood koja je izašla za Turbografx-16 CD samo u Japanu).

no ok, barem su uspjeli popravit stvar u oba slučaja sa remakeom Dracula X: Chronicles za PSP.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 14/05/2011 : 03:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
igra li neko world of tanks?
http://www.youtube.com/watch?v=uEdjp72F9l0
igra je odlicna!!! iako nisam ljubitelj online igara!

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 14/05/2011 : 10:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Harry Potter and the Goblet of fire.

Simpatična, lagana igrica, razonodi me... Dobro je što su leveli dugački i gotovo ih ne možeš kompletirati.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 15/05/2011 : 12:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Battle City

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 15/05/2011 : 12:53:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pomalo i Enigmu
http://www.nongnu.org/enigma/

Puzla. Ali kakva. Zna da bude ekstremno tesko i da zahteva inteligenciju i memoriju i reflekse i brzinu i strpljenje. Uzas.

Oh, i eRepublik
http://www.erepublik.com/en/referrer/Spajder+Dzerusalem

Prikljucite mi se!

valja li sta taj i-ripablik?

a kad vec spomenu puzzle, jesi igrao Notpron?

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 15/05/2011 : 13:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
eRepublik - pa, ima gomilu problema ali je zanimljivo i zarazno. :D Pridruzi se eRepu preko mog linka :D Vi Hrvati ste nIas pre par dana skoro obrisali sa mape (ostala samo Vojvodina) ali evo vracamo se polako.

A notPr0n sam igrao, zaglavio sam na 52 nivou (neka mapa Evrope sa ciodama ... uzas). Inace notPr0n je do zla boga dobar :) Singleplayer igra mora biti teska do zla boga da bi se primila kod mene :)

Edited by - Grujah. on 15/05/2011 13:32:55
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 15/05/2011 : 14:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

eRepublik - pa, ima gomilu problema ali je zanimljivo i zarazno. :D Pridruzi se eRepu preko mog linka :D Vi Hrvati ste nIas pre par dana skoro obrisali sa mape (ostala samo Vojvodina) ali evo vracamo se polako.

pa da me proglase domacim izdajnikom?

quote:

A notPr0n sam igrao, zaglavio sam na 52 nivou (neka mapa Evrope sa ciodama ... uzas). Inace notPr0n je do zla boga dobar :) Singleplayer igra mora biti teska do zla boga da bi se primila kod mene :)

frend i ja smo dosli do minus 18og levela...trebalo nam je oko 4 godine...al ne stajemo do kraja

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 15/05/2011 : 15:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:
Originally posted by Grujah.

pa da me proglase domacim izdajnikom?

Nece! Ne mogu to nikako da saznaju, bice nasa mala tajna

A dobices i dzaba leba i oruzije

Edited by - Grujah. on 15/05/2011 15:05:08
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 16/05/2011 : 22:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
jučer sam počeo igrat dva beat'em upa od Capcoma, sa arkadnih uređaja:

The king of dragons - samo po sebi izgleda ko neki ripoff igrice Golden Axe, ali u RPG stilu - čak i jedan od igrivih likova, patuljak, podsjeća na Gilliusa Thunderheada. ali nije loše, sve u svemu.
Captain commando - zabavna igra i podosta komična. zanima me jedna stvar: tko je osmislio igrive likove?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Hexen
New Member

Croatia
190 Posts

Member since 22/02/2011

Posted - 19/05/2011 : 18:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Hexen a Private Message  Reply with Quote
Heroes of Might and Magic 3. Igra koja nikad neće izumrijeti.
Jedini problem je što su kampanje u ekspanzijama PRETEŠKE. To nije normalno.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8251 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 20/05/2011 : 12:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Kako nema odgovarajući topic stavljam ovde.

LA Noire: Gameplay Video Trailer

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 21/05/2011 : 09:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hexen

Heroes of Might and Magic 3. Igra koja nikad neće izumrijeti.
Jedini problem je što su kampanje u ekspanzijama PRETEŠKE. To nije normalno.

ja sam sve preso... I,II,III,IV i V sa svim ekspanzijama i uvek na isti fazon (bar za prve 4) nabudzim samo jednog heroja i sa njim se setam po mapi, a ostale kasnije uzimam da mi cuvaju dvorce-zamkove. Mogu da ti kazem da je "Heroes I" mozda i najtezi ;)
II i III su najinteresantniji!
IV smor
V ...

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

Žiga
Senior Member

Slovenia
1980 Posts

Member since 10/11/2003

Posted - 01/06/2011 : 18:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Žiga a Private Message  Reply with Quote
Igra li netko DLC-je za New Vegas?
Dva su vec izasla, a dva ce jos, jedan u juniju, a poslednji u juliju.

Posljednji ce biti bomba, napokon saznajes, tko je misteriozni Ulysses.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12627 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 03/06/2011 : 10:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
http://www.colibrigames.com/

Nažalost, nije tako dobra kao Machinarium ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 03/06/2011 : 21:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by panzer

http://www.colibrigames.com/

Nažalost, nije tako dobra kao Machinarium ...

po nicku bih rekao da igras "world_of_tanks"? ;)
isto vazi i za rommela?!

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 03/06/2011 : 23:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Super Mario World

Malo za opuštanje.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 04/06/2011 : 01:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Super Mario World

Malo za opuštanje.

jedna od najboljih Marijevih igara.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 04/06/2011 : 11:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
I ja opet počeo sa San Andreasom. Zapeo na Og Locu i zadnjoj misiji za Rydera (Robbing Uncle Sam) u Los Santosu. Pogledao sam walkthrough i valjda ću sada uspjeti. Robbing Uncle Sam i nije tako težak ako znaš sistem, al Og Loc je zajeban totalno.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page
Page: of 102 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000