forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Akcija godine, decenije i stoleća !! 0 to go!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 51

sawitch
Advanced Member

Serbia
41104 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/05/2011 : 17:16:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
PONKI, PROSAO PROJEKAT!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25986 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/05/2011 : 17:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Sad Bane može fino da sedne, pusti neku opuštajuću mjuzu, uzme olovku, pogleda u prazan papir i....zapita se: "Šta mi je sve ovo trebalo?"

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 08/05/2011 : 17:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

@Beva
Atila NECE stavljati strip onlajn. Svaki vlasnik primerka ce biti zamoljen da strogo pripazi da neko ne skenira njegov primerak.
Naravno, niko nece to kontrolisati ili, taman posla, sankcionisati, pa ako bas procuri sta se moze. Pizdi koja to uradi nek je na cast
Cuvacemo ekskluzivnost koliko god je to moguce.

@Ramath
Ne zaboravi da drugi sajdkik obavezno gine.

To!!! Samo neka ide glava za Zagora, znate ono u fazonu dajem svoj zivot da zastitim Gospodara Darkvuda! Kad se gine ima da ginem kao covjek!

Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/05/2011 : 17:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ramath

Nemojte da mi umakne mjesto Zagorovog glavnog jarana (pored Cika)... I javljam se da pomognem distribuciju u BiH... A vi cika Bane, ako ste zavrsili sa prebrojavanjem, prikupite olovke i tuseve i krenite u posao da napravimo ovog Frankenstajna, ako treba pomoc u scenariju tu sam... (Mogao bi da kresnem neku Indijanku npr)

Polako Ramath, ja sam se na 4. stranici vec prijavio za sidekicka, no dobro, nikad nas previse!

I sto sad kaze Bane: "Nikad vam nece uspeti!" Za manje od tri dana!!!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 08/05/2011 : 17:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

Nemojte da mi umakne mjesto Zagorovog glavnog jarana (pored Cika)... I javljam se da pomognem distribuciju u BiH... A vi cika Bane, ako ste zavrsili sa prebrojavanjem, prikupite olovke i tuseve i krenite u posao da napravimo ovog Frankenstajna, ako treba pomoc u scenariju tu sam... (Mogao bi da kresnem neku Indijanku npr)

Polako Ramath, ja sam se na 4. stranici vec prijavio za sidekicka, no dobro, nikad nas previse!

Uh Uh, kako sam tebe preskocio, a sve sam procitao redom... Ma ajde ti prvi pogini pa cu ja uletiti

Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25986 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/05/2011 : 17:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tačno 44 sata!

Eto vam i naslov za epizodu.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/05/2011 : 17:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Uh Uh, kako sam tebe preskocio, a sve sam procitao redom... Ma ajde ti prvi pogini pa cu ja uletiti

Vazi!!!
Vidi nas, svi dajemo zivot za Duha sa Sekirom, osim docA - on bije!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/05/2011 : 17:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
ODLICNO, ZNACI KRECE SE USKORO!!!
................ /

Ipak, da stavim ove tri fotke za svaki slucaj
Go to Top of Page

yodatoza
Starting Member

11 Posts

Member since 03/11/2005

Posted - 08/05/2011 : 17:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Send yodatoza a Private Message  Reply with Quote
Evo, upravo me brat sponzorise sa 30 evra za sefa bande, tako da me racunate
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/05/2011 : 17:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

PONKI, PROSAO PROJEKAT!!!

Gde prosao, sad krece onaj tezi deo, skupljanje para.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/05/2011 : 17:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ja ne mogu virovat da će neko stvarno dat novce da bi se njegov lik pojavija u stripu

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 08/05/2011 : 17:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Nostromo

Može i meni jedan! Za dobra stara vremena sa Zagorom :).

100. jubilarni!!!!

Prijave se i dalje primaju, ali će svi prijavljeni posle ovog posta dobiti svoj primerak SAMO ako neko iz prvih 100 odustane u međuvremenu!

To! Ovo me vratilo u osamdesete :). Čestitke na organizaciji, pravi gerila marketing :). Nadam se da se podrazumjeva da ću dobiti baš 100/100 primjerak. Ideja: ne bi bilo loše na jednoj stranici napisati sve nickove sa avatarima ljudi koji su sudjelovali i eventualno stranice gdje se pojavljuju u stripu, šta kažete?
E, do kada se treba prijaviti za pojavljivanje u stripu, šteta bi bila ako bude kakav camac ili brod da se ne pojavi i njegov nostromo.

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/05/2011 : 17:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
85 evra su nista za izmlatiti onog Darkwoodskog dzibera.
I naravno da je Bane cak i malo placen za ovo sto ce da radi,
ja imam iskustva takodje sa tim biti nedovoljno placen.
I ovo je bre istorija, je l' kontas to, paka01!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41104 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/05/2011 : 18:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nostromo
Ideja: ne bi bilo loše na jednoj stranici napisati sve nickove sa avatarima ljudi koji su sudjelovali

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/05/2011 : 18:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA

85 evra su nista za izmlatiti onog Darkwoodskog dzibera.
I naravno da je Bane cak i malo placen za ovo sto ce da radi,
ja imam iskustva takodje sa tim biti nedovoljno placen.
I ovo je bre istorija, je l' kontas to, paka01!

Blago tebi kad ti je 85 eura ništa

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 08/05/2011 : 18:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

A mozemo i zajedno da poginemo, kao ostanemo da stitimo odstupnicu Zagoru i Ciku, pa se borimo kao u filmu Black Hawk Down!...dok ne izginemo...

Vazi!!!
Vidi nas, svi dajemo zivot za Duha sa Sekirom, osim docA - on bije!

A mozemo i zajedno da poginemo, kao ostanemo da stitimo odstupnicu Zagoru i Ciku, pa se borimo kao u filmu Black Hawk Down!...dok ne izginemo...

Edited by - Ramath on 08/05/2011 18:04:16
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/05/2011 : 18:05:38  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Samo vi ginite. Za ideale ginu budale.
Go to Top of Page

bradonja
Starting Member

Serbia
4 Posts

Member since 21/05/2007

Posted - 08/05/2011 : 18:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bradonja a Private Message  Reply with Quote
vidim da je prekasno, ali i ja bih se prijavio
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 08/05/2011 : 18:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo vi ginite. Za ideale ginu budale.

Zato imaju spomenik u parku!

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/05/2011 : 18:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

Koji redovno popisaju dzukci.

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 08/05/2011 : 18:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

@Elderane
Moji stripovi su poznati i po tome da cesto koristim postojece likove za sporedne uloge ili za statiste. Zaista nema razlike da se banditima crta izmisljena faca ili realna. Onima koji ne poznaju doticnog to nece nista znaciti - za njih ce to biti bandit ko i svaki drugi, a doticnom ce mnogo da znaci.
Placanje za ucesce je izmisljeno da se dopuni fond za autore, posto je cena table samo na osnovu pretplate mala u odnosu na trziste.
Da li ti jos uvek izgleda bezveze?

Dobro, ako je tako, neka tako i ostane :) Meni je bitno da dobijem svoj primjerak
Go to Top of Page

Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 08/05/2011 : 18:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ramath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koji redovno popisaju dzukci.

Pa i ti ces poginuti u stripu, Zagor ce da osveti smrt svojih prijatelja

Edited by - Ramath on 08/05/2011 18:33:59
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 18:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
CESTITAM!
nadam se da pretplata nece trajati 44 dana.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/05/2011 : 18:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Pa i ti ces poginuti u stripu, Zagor ce da osveti smrt svojih prijatelja

Ma kakvi, ja sam neunistiv. Ne, nije takav scenario.
Nece biti krvi, rece Bane, tako da ni ja necu bas toliko da ga izubijam od batina. Proci ce samo sa modricama i bice zarobljan.
Sad, to sto ce neki shaban kasnije da ga oslobodi naka mu bude...
Tako da, nek' mi se Zagor prihvati malo nize ispod pojasa.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 08/05/2011 : 18:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Dakle da ponovimo, da ne bude nejasno:

prijave se primaju do 11. maja.

Prijave iznad sto ne ucestvuju u pretplati dok ne dobiju PM sto znaci da je neko odustao. PM ce se slati po redosledu prijave.

Pretplata pocinje kada King da zeleno svetlo i kada budu organizovani ogranci za prikupljanje.
Ako primite PM od bilo koga ko kaze da skuplja pretplatu za Zagora, taj laze ko ker.

Ako sve bude u redu, pretplata ce trajati mesec dana.

Ako se nakupi sto pretplata ukljucujuci rezerve, krece akcija.
Ako se ne nakupi, fajront.
Go to Top of Page
Page: of 51 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000