Obzirom da je pola stripa na ćirilici nekako mi se čini da ću elegantno eskivirati strip....Učio ćirilicu u četvrtom osnovne i nisam ni onda baš bio za primjer,a kamo li sada sa odmakom od 20 godina....A da ga uzmem da mi stoji na polici ili da gledam na slike nema smisla,makar ga besplatno djelili.
Ukoliko ima zainteresovanih za nabavku prvog broja PARABELLUMA, a koji uz to dolaze na festival stripa MAFEST u MAkarskoj nek se jave na vrijeme da pošaljem primjerke.
Od juče strip časopis Parabellum br. 1 možete nabaviti i u Darkwood-u BG uživajmo u čitanju uskoro br. 2
od juče, a? a meni komšinica dovlači to iz NS-a... nisam još čitao, samo prelistao.. ok izgleda... ona ga je, kaže, slistila u busu, i tvrdi da nije loš... wtf!?
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Pozzz Hvala svima koji su odvojili koju marku, dinar ili euro da bi podržali naš i vaš časopis broj 2 uveliko je u pripremi ako je neko zainteresovan u Makarskoj da preuzme svoj primjerak slobodno može da se javi preko već poznate adrese http://stripovibanjaluka.blogspot.com/ živeli uživajmo u čitanju Trenutno časopis možete da kupite u Sarajevu, Banjaluci, Palama, Travniku, Beogradu i Novom Sadu
Evo da još jednom ponovim mada je bilo riječi o tome. U časopisu su korištena oba pisma i ćirilično i latinično. Svi tekstovi su na ćirilici, a što se tiče objavljenih stripova, tekstovi su ostali kao na originalnim radovima, nisu prepravljani tako da ima oko 70 stranica na latinici, a 30-ak na ćirilici (a od tih 30-ak, 14 stranica je skoro bez teksta). Znači, niti je sve na latinici, niti je sve na ćirilici ;)