forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Akcija godine, decenije i stoleća !! 0 to go!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 51

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 11/05/2011 : 08:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
@supermark
nije bas bezveze. Previse guest stars bi jako opteretilo scenario i podredilo sebi radnju, tj bilo bi suvise izgubljenih kadrova.
Posto smo se slozili da nece biti parodija nego normalna epizoda, ne smemo rizikovati da strip zagusimo nasim malim hirovima.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 11/05/2011 : 09:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Vidim iz prethodnih postova ga je malo nejasno za te likove. Pravo da doplati za lik ima svaki prijavljeni pa i oni iznad 100. Slobodno nek naznace za koga se kadiduju. Ako ulete u pretplatu , ucestvuju.
Ako imamo vise kandidata za isti lik, prednost imaju ranije prijavljeni.

Duzan sam da napomenem jos par stvari oko likova.
Stripska obrada likova podrazumeva pojednostavljivanje i isticanje ''fizickih nedostataka'' - veliki nos, klempave usi, buljave oci, veliki zubi - i dosta je blisko karikaturi. Oni koji su osetljivi na te stvari ne bi trebalo da se prijavljuju.
Drugo, neki ljudi su jednostavno necrtljivi i kako god da ih nacrtas ne lice na sebe. Ako nam se desi neko takav bice obavesten na PM i nece morati da doplati.
Svako ko doplati za lik, dobice mejlom jpg da vidi kako izgleda i da odobri objavljivanje. Ako nije zadovoljan kako je ispao, bice mu vracen novac.
Go to Top of Page

Fiju
New Member

Croatia
170 Posts

Member since 03/01/2003

Posted - 11/05/2011 : 09:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Fiju's Homepage  Send Fiju a Private Message  Reply with Quote
E onda super, s obzirom da se ja jesam prijavio za kupnju, onda se mogu javiti i da isprebijam zagora. Rjesena stvar :)
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 11/05/2011 : 09:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message  Reply with Quote
Jel netko skuplja lovu u BiH ili da rješim PayPalom

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 11/05/2011 : 09:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fiju

E onda super, s obzirom da se ja jesam prijavio za kupnju, onda se mogu javiti i da isprebijam zagora. Rjesena stvar :)

Evo da rješimo ovu dilemu, može ovaj moj primjerak tebi pa dobro izdegeneči krkana iz Darkwooda (ako se ostali slažu sa tim)

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

Fiju
New Member

Croatia
170 Posts

Member since 03/01/2003

Posted - 11/05/2011 : 09:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Fiju's Homepage  Send Fiju a Private Message  Reply with Quote
Ne znam za ostale, ali jasno da se ja slazem s tobom! :)

Mene ces tako mnogo vise usreciti negoli neko siromasno dijete koje bi radije htjelo playstation negoli nekakve tamo papirnate stripove :>

Edited by - Fiju on 11/05/2011 09:17:56
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 11/05/2011 : 09:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
kad treba slati slike i kome se plaća u hr...?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/05/2011 : 09:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Da li je Bane razmišljao da on, ili gospoja Kerac otvore račun i da se njima direktno uplaćuje? Da se ne bi zezali da sakupljanjem uplata po zemljama. Ovako, sve bi bilo na jednom mestu, Bane bi polako gledao kako je crtanje neminovno, a i ne bi bilo nekog nepoverenja.

A sad će Bane da kaže: "Ne da mi se da se zezam sa vraćanjem novca svima ako se ne sakupi novac. ne može."
A ja mu kažem da će se novac sakupiti, čisto sumnjam da će njih 10-15 da odustanu sad pred kraj.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Checee
Advanced Member

China
3004 Posts

Member since 17/11/2008

Posted - 11/05/2011 : 09:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Checee a Private Message  Reply with Quote
kasno sam video ovo, a Doca me je ozbiljno razocarao. Steta ja ne bih zalio nikakve pare da ispickam zagora, ali em sam kasno vid'o, em sam dekintiran vec 4-5 meseca.
Go to Top of Page

milandj3
Average Member

Serbia
615 Posts

Member since 17/08/2006

Posted - 11/05/2011 : 09:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit milandj3's Homepage  Send milandj3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Da li je Bane razmišljao da on, ili gospoja Kerac otvore račun i da se njima direktno uplaćuje? Da se ne bi zezali da sakupljanjem uplata po zemljama. Ovako, sve bi bilo na jednom mestu, Bane bi polako gledao kako je crtanje neminovno, a i ne bi bilo nekog nepoverenja.

A sad će Bane da kaže: "Ne da mi se da se zezam sa vraćanjem novca svima ako se ne sakupi novac. ne može."
A ja mu kažem da će se novac sakupiti, čisto sumnjam da će njih 10-15 da odustanu sad pred kraj.

nemoj ti da se brineš oko tih finansijskih malverzacija nego gledaj da nas uturiš na klupu za rezerve. vidiš da se namnožilo interesenata posle mene
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 11/05/2011 : 09:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zo

quote:

Evo da rješimo ovu dilemu, može ovaj moj primjerak tebi pa dobro izdegeneči krkana iz Darkwooda (ako se ostali slažu sa tim)

To je isti onaj koji si prepustio na ranijoj stranici ili drugi tvoj?
Go to Top of Page

CortoMaltese
Average Member

Croatia
792 Posts

Member since 16/03/2003

Posted - 11/05/2011 : 09:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit CortoMaltese's Homepage  Send CortoMaltese a Private Message  Reply with Quote
Upišite i mene za jedan ako se neko predomisli.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 11/05/2011 : 10:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by milandj3

nemoj ti da se brineš oko tih finansijskih malverzacija nego gledaj da nas uturiš na klupu za rezerve. vidiš da se namnožilo interesenata posle mene

Spisak će večeras biti apdejtovan, pa ćemo videti gde je ko. Ionako je došlo do manjih pretumbacija sa ovim silnim prepuštanjem mesta i primeraka.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

strider
Starting Member

Croatia
10 Posts

Member since 13/01/2003

Posted - 11/05/2011 : 10:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit strider's Homepage  Send strider a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spisak će večeras biti apdejtovan, pa ćemo videti gde je ko. Ionako je došlo do manjih pretumbacija sa ovim silnim prepuštanjem mesta i primeraka.

Može molba? Na 4. mistu - strider, a ne stider, čisto da ne bi bilo kakve zabune, da se pojavi neki lik s takvim nickom... Unaprid fala!
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 11/05/2011 : 10:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije mi tesko da vracam, nego prosto, ako dobijem pare i potrosim, mrzece me da radim. Ovako kad je lova kod blagajnika, sto pre uradim pre dobijem lovu.
Go to Top of Page

milandj3
Average Member

Serbia
615 Posts

Member since 17/08/2006

Posted - 11/05/2011 : 11:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit milandj3's Homepage  Send milandj3 a Private Message  Reply with Quote
još jedno pitanje. piše li u medjuvremenu neko scenario? Nemo' da sutra kad napabirčimo pare gubimo vreme na takve trivijalnosti kao što je scenario
Go to Top of Page

magirus
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 30/07/2003

Posted - 11/05/2011 : 11:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send magirus a Private Message  Reply with Quote
dodajte i mene ako može, kasno videh ovo
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 11/05/2011 : 11:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:

još jedno pitanje. piše li u medjuvremenu neko scenario? Nemo' da sutra kad napabirčimo pare gubimo vreme na takve trivijalnosti kao što je scenario

Trenutno smo u pregovorima sa Alan Murom i Gartom Enisom. Ako oni odbiju, moracemo se snalaziti, Ako nista drugo, barem baslov imamo: AVETINJSKO PLEME.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 11/05/2011 : 11:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

quote:

Trenutno smo u pregovorima sa Alan Murom i Gartom Enisom. Ako oni odbiju, moracemo se snalaziti, Ako nista drugo, barem baslov imamo: AVETINJSKO PLEME.

U tom slucaju, stavite i mene na listu. Zagor by Ennis - kako to propustiti. Ciko ima da najebe.

Edited by - Grujah. on 11/05/2011 11:39:46
Go to Top of Page

milandj3
Average Member

Serbia
615 Posts

Member since 17/08/2006

Posted - 11/05/2011 : 12:22:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit milandj3's Homepage  Send milandj3 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

evo radi uštede vremena, možete da iskoristite kao početak onu tablu što smo radili letos sa Jul Brinerom i onim meksikancima. Samo umesto onog: "neću se zaustaviti do...", zaboravio sam čega, treba uneti "neću se zaustaviti do Darkvuda". Mislim da je dupli dao negde i kako treba da izgleda sledeći kadar i na to se posle nekako nadovežu Zagor i indijanci. Uh, al se radjaju ideje, sunce ti kalajisano
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 11/05/2011 : 12:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

quote:

quote:

U tom slucaju, stavite i mene na listu. Zagor by Ennis - kako to propustiti. Ciko ima da najebe.

Grujah, jes' ti normalan?
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 11/05/2011 : 12:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Grujah.

quote:

quote:

Grujah, jes' ti normalan?

Pa kad Vi ne stavljate smajlije, ne moram ni ja.
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5844 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 11/05/2011 : 13:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Isece me nacisto.
Go to Top of Page

rajvosa
New Member

Sweden
103 Posts

Member since 07/03/2002

Posted - 11/05/2011 : 13:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit rajvosa's Homepage  Send rajvosa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam za ostale, ali jasno da se ja slazem s tobom! :)

Mene ces tako mnogo vise usreciti negoli neko siromasno dijete koje bi radije htjelo playstation negoli nekakve tamo papirnate stripove :>

Ja mislim da se mi ostali ne slazemo sa tom kombinacijom.
Go to Top of Page

Fiju
New Member

Croatia
170 Posts

Member since 03/01/2003

Posted - 11/05/2011 : 14:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Fiju's Homepage  Send Fiju a Private Message  Reply with Quote
Bitno je da postoji presedan o poklanjanju pozicije tocno odredjenoj osobi :)
Go to Top of Page
Page: of 51 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000