Author |
Topic  |
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 11/05/2011 : 08:45:02
|
@supermark nije bas bezveze. Previse guest stars bi jako opteretilo scenario i podredilo sebi radnju, tj bilo bi suvise izgubljenih kadrova. Posto smo se slozili da nece biti parodija nego normalna epizoda, ne smemo rizikovati da strip zagusimo nasim malim hirovima. |
 |
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Posted - 11/05/2011 : 09:00:53
|
Vidim iz prethodnih postova ga je malo nejasno za te likove. Pravo da doplati za lik ima svaki prijavljeni pa i oni iznad 100. Slobodno nek naznace za koga se kadiduju. Ako ulete u pretplatu , ucestvuju. Ako imamo vise kandidata za isti lik, prednost imaju ranije prijavljeni.
Duzan sam da napomenem jos par stvari oko likova. Stripska obrada likova podrazumeva pojednostavljivanje i isticanje ''fizickih nedostataka'' - veliki nos, klempave usi, buljave oci, veliki zubi - i dosta je blisko karikaturi. Oni koji su osetljivi na te stvari ne bi trebalo da se prijavljuju. Drugo, neki ljudi su jednostavno necrtljivi i kako god da ih nacrtas ne lice na sebe. Ako nam se desi neko takav bice obavesten na PM i nece morati da doplati. Svako ko doplati za lik, dobice mejlom jpg da vidi kako izgleda i da odobri objavljivanje. Ako nije zadovoljan kako je ispao, bice mu vracen novac. |
 |
|
Fiju
New Member

Croatia
170 Posts
Member since 03/01/2003 |
Posted - 11/05/2011 : 09:04:49
|
E onda super, s obzirom da se ja jesam prijavio za kupnju, onda se mogu javiti i da isprebijam zagora. Rjesena stvar :) |
 |
|
zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts
Member since 10/01/2008 |
|
zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts
Member since 10/01/2008 |
Posted - 11/05/2011 : 09:10:07
|
quote: Originally posted by Fiju
E onda super, s obzirom da se ja jesam prijavio za kupnju, onda se mogu javiti i da isprebijam zagora. Rjesena stvar :)
Evo da rješimo ovu dilemu, može ovaj moj primjerak tebi pa dobro izdegeneči krkana iz Darkwooda (ako se ostali slažu sa tim)
|
https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/ |
 |
|
Fiju
New Member

Croatia
170 Posts
Posted - 11/05/2011 : 09:15:36
|
Ne znam za ostale, ali jasno da se ja slazem s tobom! :)
Mene ces tako mnogo vise usreciti negoli neko siromasno dijete koje bi radije htjelo playstation negoli nekakve tamo papirnate stripove :> |
Edited by - Fiju on 11/05/2011 09:17:56 |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 11/05/2011 : 09:46:03
|
Da li je Bane razmišljao da on, ili gospoja Kerac otvore račun i da se njima direktno uplaćuje? Da se ne bi zezali da sakupljanjem uplata po zemljama. Ovako, sve bi bilo na jednom mestu, Bane bi polako gledao kako je crtanje neminovno , a i ne bi bilo nekog nepoverenja.
A sad će Bane da kaže: "Ne da mi se da se zezam sa vraćanjem novca svima ako se ne sakupi novac. ne može." A ja mu kažem da će se novac sakupiti, čisto sumnjam da će njih 10-15 da odustanu sad pred kraj. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Checee
Advanced Member

China
3004 Posts
Member since 17/11/2008 |
Posted - 11/05/2011 : 09:50:35
|
kasno sam video ovo, a Doca me je ozbiljno razocarao. Steta ja ne bih zalio nikakve pare da ispickam zagora, ali em sam kasno vid'o, em sam dekintiran vec 4-5 meseca. |
 |
|
milandj3
Average Member

.JPG)
Serbia
615 Posts
Member since 17/08/2006 |
Posted - 11/05/2011 : 09:57:16
|
quote: Originally posted by manhunter
Da li je Bane razmišljao da on, ili gospoja Kerac otvore račun i da se njima direktno uplaćuje? Da se ne bi zezali da sakupljanjem uplata po zemljama. Ovako, sve bi bilo na jednom mestu, Bane bi polako gledao kako je crtanje neminovno , a i ne bi bilo nekog nepoverenja.
A sad će Bane da kaže: "Ne da mi se da se zezam sa vraćanjem novca svima ako se ne sakupi novac. ne može." A ja mu kažem da će se novac sakupiti, čisto sumnjam da će njih 10-15 da odustanu sad pred kraj.
nemoj ti da se brineš oko tih finansijskih malverzacija nego gledaj da nas uturiš na klupu za rezerve. vidiš da se namnožilo interesenata posle mene   |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 11/05/2011 : 09:59:04
|
quote: Originally posted by zo
E onda super, s obzirom da se ja jesam prijavio za kupnju, onda se mogu javiti i da isprebijam zagora. Rjesena stvar :)
Evo da rješimo ovu dilemu, može ovaj moj primjerak tebi pa dobro izdegeneči krkana iz Darkwooda (ako se ostali slažu sa tim)
To je isti onaj koji si prepustio na ranijoj stranici ili drugi tvoj? |
 |
|
CortoMaltese
Average Member

.jpg)
Croatia
792 Posts
Member since 16/03/2003 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 11/05/2011 : 10:04:15
|
quote: Originally posted by milandj3
nemoj ti da se brineš oko tih finansijskih malverzacija nego gledaj da nas uturiš na klupu za rezerve. vidiš da se namnožilo interesenata posle mene  
Spisak će večeras biti apdejtovan, pa ćemo videti gde je ko. Ionako je došlo do manjih pretumbacija sa ovim silnim prepuštanjem mesta i primeraka. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
strider
Starting Member
.gif)
Croatia
10 Posts
Member since 13/01/2003 |
Posted - 11/05/2011 : 10:16:53
|
Spisak će večeras biti apdejtovan, pa ćemo videti gde je ko. Ionako je došlo do manjih pretumbacija sa ovim silnim prepuštanjem mesta i primeraka.
Može molba? Na 4. mistu - strider, a ne stider, čisto da ne bi bilo kakve zabune, da se pojavi neki lik s takvim nickom... Unaprid fala!  |
 |
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Posted - 11/05/2011 : 10:41:47
|
A sad će Bane da kaže: "Ne da mi se da se zezam sa vraćanjem novca svima ako se ne sakupi novac. ne može." A ja mu kažem da će se novac sakupiti, čisto sumnjam da će njih 10-15 da odustanu sad pred kraj.
Nije mi tesko da vracam, nego prosto, ako dobijem pare i potrosim, mrzece me da radim. Ovako kad je lova kod blagajnika, sto pre uradim pre dobijem lovu. |
 |
|
milandj3
Average Member

.JPG)
Serbia
615 Posts
Posted - 11/05/2011 : 11:17:39
|
još jedno pitanje. piše li u medjuvremenu neko scenario? Nemo' da sutra kad napabirčimo pare gubimo vreme na takve trivijalnosti kao što je scenario |
 |
|
magirus
Junior Member

Serbia
451 Posts
Member since 30/07/2003 |
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Posted - 11/05/2011 : 11:35:07
|
još jedno pitanje. piše li u medjuvremenu neko scenario? Nemo' da sutra kad napabirčimo pare gubimo vreme na takve trivijalnosti kao što je scenario
Trenutno smo u pregovorima sa Alan Murom i Gartom Enisom. Ako oni odbiju, moracemo se snalaziti, Ako nista drugo, barem baslov imamo: AVETINJSKO PLEME. |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Posted - 11/05/2011 : 11:39:16
|
quote: Originally posted by cat claw
još jedno pitanje. piše li u medjuvremenu neko scenario? Nemo' da sutra kad napabirčimo pare gubimo vreme na takve trivijalnosti kao što je scenario
Trenutno smo u pregovorima sa Alan Murom i Gartom Enisom. Ako oni odbiju, moracemo se snalaziti, Ako nista drugo, barem baslov imamo: AVETINJSKO PLEME.
U tom slucaju, stavite i mene na listu. Zagor by Ennis - kako to propustiti. Ciko ima da najebe. |
Edited by - Grujah. on 11/05/2011 11:39:46 |
 |
|
milandj3
Average Member

.JPG)
Serbia
615 Posts
Posted - 11/05/2011 : 12:22:37
|
Trenutno smo u pregovorima sa Alan Murom i Gartom Enisom. Ako oni odbiju, moracemo se snalaziti, Ako nista drugo, barem baslov imamo: AVETINJSKO PLEME.
evo radi uštede vremena, možete da iskoristite kao početak onu tablu što smo radili letos sa Jul Brinerom i onim meksikancima. Samo umesto onog: "neću se zaustaviti do...", zaboravio sam čega, treba uneti "neću se zaustaviti do Darkvuda". Mislim da je dupli dao negde i kako treba da izgleda sledeći kadar i na to se posle nekako nadovežu Zagor i indijanci. Uh, al se radjaju ideje, sunce ti kalajisano |
 |
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
Posted - 11/05/2011 : 12:30:20
|
quote: Originally posted by Grujah.
U tom slucaju, stavite i mene na listu. Zagor by Ennis - kako to propustiti. Ciko ima da najebe.
Grujah, jes' ti normalan? |
 |
|
Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts
Posted - 11/05/2011 : 12:53:14
|
quote: Originally posted by Grujah.
U tom slucaju, stavite i mene na listu. Zagor by Ennis - kako to propustiti. Ciko ima da najebe.
Grujah, jes' ti normalan?
Pa kad Vi ne stavljate smajlije, ne moram ni ja.  |
 |
|
cat claw
Advanced Member

5844 Posts
|
rajvosa
New Member

Sweden
103 Posts
Member since 07/03/2002 |
Posted - 11/05/2011 : 13:51:21
|
Ne znam za ostale, ali jasno da se ja slazem s tobom! :)
Mene ces tako mnogo vise usreciti negoli neko siromasno dijete koje bi radije htjelo playstation negoli nekakve tamo papirnate stripove :>
Ja mislim da se mi ostali ne slazemo sa tom kombinacijom.
 |
 |
|
Fiju
New Member

Croatia
170 Posts
|
Topic  |
|