forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Slicice, albumi & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 157

boris84
Starting Member

91 Posts

Member since 11/09/2010

Posted - 13/05/2011 : 13:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send boris84 a Private Message  Reply with Quote
Da ovo ne bi preraslo u ``klinacko prepucavanje`` izmedju navijaca Zvezde i Partizana, bolje je da odmah malo skrenemo temu :-)

Naime ljudi, volio bih, kada bi mi neko od vas mogao odgovoriti na sledece pitanje:

Imam dva albuma FRANCE `98 (BONART)! Na stranici u jednom od njih, kod Jugoslavije, mi u donjem lijevom uglu pise DEJAN GOVEDARICA (i to je jedina slicica koja mi fali da popunim album)! U drugom albumu, na tom istom mjestu, pise NISA SAVELJIC (tu slicicu imam). Sumnjam da slicica DEJANA GOVEDARICE nije cak ni odstampana, pa sam samo htio da provjerite (pretpostavljam da neko ima ovaj album) kakva je situacija u vasem albumu i da slucajno nemate slicicu GOVEDARICE u svom albumu?
AJ ZIVI MI BILI!!!

P.S - Sto se tice ovog albuma JSL, imao sam priliku da ga pregledam...necu da pljujem, najlakse je to...
Ona floskula, da je svaki pocetak tezak, ovdje se pokazala kao tacna. Treba ipak momcima pruziti podrsku, pa da naredne sezone (na jesen) izdaju mnogo kvalitetniji album. Prototip savrsenog fudbalskog albuma, za mene je EURO `96 (MERLIN). Toliko su dobro uskladili omjer slicica i texta, a i kvalitet papira nije nezamisliv za nase izdavace!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2011 : 14:50:10  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Mi uopste ne pljujemo... Kritikujemo, ali konstruktivno.. Evo ja, koji nisam bio preterano odusevljen domacom ligom, sada sam iskreno srecan sto je izasla... I cilj mi je da Vladar ovo nase prenese ljudima koji izdaju album da bude sto bolji sledeci put...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/05/2011 : 14:56:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by okiboki

- Sampion ne ide drugi u album vec prvi, sto se da videti od mnogo jaceg izdavaca Paninija
Verujem da je oko ovoga izbio problem sa zvezdom.Znajuci Lukicev bolesni um garant nije hteo da dozvoli da Partizan ide prvi u album.Ili je to ili su ovi sto su pravili album zvezdasi.

Kako si ti opterecen Zvezdom, a izgleda da si jako zatucan, da to je ipak to, zatucanost je u pitanju.

Ipak je opterecenostDrmaju me kompleksi od silnih titula sto ste osvojili

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/05/2011 : 16:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

- Sampion ne ide drugi u album vec prvi, sto se da videti od mnogo jaceg izdavaca Paninija
Verujem da je oko ovoga izbio problem sa zvezdom.Znajuci Lukicev bolesni um garant nije hteo da dozvoli da Partizan ide prvi u album.Ili je to ili su ovi sto su pravili album zvezdasi.

Kako si ti opterecen Zvezdom, a izgleda da si jako zatucan, da to je ipak to, zatucanost je u pitanju.

E pa dobro je da priznajes, jer malo mi je cudno da pominjes bolesni Lukicev um prilikom izdavanja albuma sa slicicama. Pa ti si stvarno nevidjeni car, ne mogu da verujem.

Znas kako se kaze, mozes ti da izadjes iz sredne koja te okruzuje, ali ta sredina iz tebe nikad nece izaci.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/05/2011 : 17:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

E pa dobro je da priznajes, jer malo mi je cudno da pominjes bolesni Lukicev um prilikom izdavanja albuma sa slicicama. Pa ti si stvarno nevidjeni car, ne mogu da verujem.

Znas kako se kaze, mozes ti da izadjes iz sredne koja te okruzuje, ali ta sredina iz tebe nikad nece izaci.

NEgo sta nego car
Ajde necemo da kvarimo topik sa ovim zajebancijama.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/05/2011 : 18:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Vladar, jesi li pricao sa ovima iz Slajbea??? Sta ti kazu? I koliki je tiraz??? Predobar potez im je bio sto su delili albume na stadionu... Ali predobar...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 14:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Narode, kako napredujete sa slicicama???

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/05/2011 : 15:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Kupim jutros album i slicice i otvorim prvu kesicu i prva slicica koju sam izvukao je bio Sasa Ilic, neverovatno, najomrazeniji igrac, eto...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 16:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Meni fali.. :) Ali Grobari su na ceni, cujem!!!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/05/2011 : 16:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Kupio sam 14 kesica i vec 6 duplikata, od grobara sam izvukao i Savica i desni deo tima. A iz Zvezde 5 igraca i levi deo tima. Duple su mi: 23, 136, 167, 204, 250, 331 Ako ti trebaju poslacu ti, pa ti kad imas duple ces meni.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 14/05/2011 : 16:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Zahvaljujuci pomoci mog dragog prijatelja,nabavio sam album West u izuzetnom stanju.Samo da se pohvalim.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 18:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kupio sam 14 kesica i vec 6 duplikata, od grobara sam izvukao i Savica i desni deo tima. A iz Zvezde 5 igraca i levi deo tima. Duple su mi: 23, 136, 167, 204, 250, 331 Ako ti trebaju poslacu ti, pa ti kad imas duple ces meni.

Ma skupljaj duple.. Menjacemo kada budemo pri kraju.. Ja obicno oglasim sta mi fali kada imam duplikata vise nego onih sto mi fale..

PS
Cuvaj Grobare.. Hocu da sakupim 3 kompleta Partizana i jos jedan komplet grbova pored albuma...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 18:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Zahvaljujuci pomoci mog dragog prijatelja,nabavio sam album West u izuzetnom stanju.Samo da se pohvalim.

Koliko te izasao?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/05/2011 : 18:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Ma skupljaj duple.. Menjacemo kada budemo pri kraju.. Ja obicno oglasim sta mi fali kada imam duplikata vise nego onih sto mi fale..

PS
Cuvaj Grobare.. Hocu da sakupim 3 kompleta Partizana i jos jedan komplet grbova pored albuma...

OK, cuvacu partizanovce duple za tebe.

Go to Top of Page

rssc
New Member

Bosnia and Herzegovina
123 Posts

Member since 27/09/2008

Posted - 14/05/2011 : 19:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send rssc a Private Message  Reply with Quote
Ako moze pomoc pri idenifikaciji kojem albumu pripada koja slicica:

Problem je u slijedecem: kupio sam paketic slicica koje je nemoguce odrediti za koji su album :(

Ako neko ima volje pogledati par albuma i reci iz koga je koja slicica bio bih zahvalan, birao sam po 1 ili 2 iz lota, one manje brojeve da se puno ne lista :)

1. Slicica br 26. Jurić Goran. Izdavac PARTIZAN

2. Slicica 29: C.Zvezda-Sloboda 2:2. Izdavač JEŽ Ili broj 51/52 - Serpak/Ivanović

3. Ovaj je najgori: Kosarkasi su u pitanju, a ne pise ko je :) Po onome sto vidi br 137 bi trebao biti Dino Radja a 156 je sigurno Drazen Petrovic u dresu YU repke. Izdavač JEŽ.

4. Slicica br 8 - gradski stadion u Skoplju. Br 66 - Grb FL Velež. Izdavač JEŽ.

Evo fotka:

http://imageshack.us/photo/my-images/62/14052011918.jpg/

Hvala unaprijed.

Go to Top of Page

armatura
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 05/06/2009

Posted - 14/05/2011 : 19:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send armatura a Private Message  Reply with Quote
Kupio kutiju od izdavača,fali mi još oko 85...(za tiraž mi je rakao da je mali)
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 19:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kad popunis, ocekujem duplikate Grobara u koverti.. Ja cu tebi Radove I Radovih imam najmanje u albumu... A tiraz jeste mali.. Ovo ce jedan dan biti raritet...

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
787 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 14/05/2011 : 21:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rssc

Problem je u slijedecem: kupio sam paketic slicica koje je nemoguce odrediti za koji su album :(

Ako neko ima volje pogledati par albuma i reci iz koga je koja slicica bio bih zahvalan, birao sam po 1 ili 2 iz lota, one manje brojeve da se puno ne lista :)

2. Slicica 29: C.Zvezda-Sloboda 2:2. Izdavač JEŽ Ili broj 51/52 - Serpak/Ivanović

3. Ovaj je najgori: Kosarkasi su u pitanju, a ne pise ko je :) Po onome sto vidi br 137 bi trebao biti Dino Radja a 156 je sigurno Drazen Petrovic u dresu YU repke. Izdavač JEŽ.

Evo fotka:

Hvala unaprijed.

Gornji red
Prva sa leve strane: Kos
Druga sa leve strane: Fudbaleri i timovi 86/87
Prva sa desne strane: mozda Evro fudbal 86/87
Druga sa desne strane: ne znam, a ne listaju mi se albumi.
Go to Top of Page

armatura
New Member

Serbia
177 Posts

Member since 05/06/2009

Posted - 14/05/2011 : 21:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send armatura a Private Message  Reply with Quote
Dogovoreno Sawitchu...Inače ko može sutra u 12h menjaža kod česme!!!!!Biće i narednih subota i nedelja,najverovatnije.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/05/2011 : 21:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ej, nemoj slucajno da ste djorali sa nekim grb Partizana.. Ubicu vas.. Dajem koliko hocete slicica za njega.. Sto vise skupim to bolje... Tako da kolicina nije bitna..

Go to Top of Page

rssc
New Member

Bosnia and Herzegovina
123 Posts

Member since 27/09/2008

Posted - 14/05/2011 : 22:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send rssc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vladar

quote:
Originally posted by rssc

Evo fotka:

Hvala unaprijed.

Gornji red
Prva sa leve strane: Kos
Druga sa leve strane: Fudbaleri i timovi 86/87
Prva sa desne strane: mozda Evro fudbal 86/87
Druga sa desne strane: ne znam, a ne listaju mi se albumi.

Hvala :)

A bitno mi je koji Kos, oni su od 80/81 poceli cini mi se?

Valjda jos neko poznaje ovu problematiku :)

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
787 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 14/05/2011 : 23:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message  Reply with Quote
Album se zove samo Kos.
Na naslovnoj strani su Magic, Divac i Drazen.
Go to Top of Page

rssc
New Member

Bosnia and Herzegovina
123 Posts

Member since 27/09/2008

Posted - 15/05/2011 : 00:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send rssc a Private Message  Reply with Quote
ok, sad mi je jasno :) dakle samo jedna je neutvrdjena

hvala!!
Go to Top of Page

asmojver
New Member

Croatia
101 Posts

Member since 31/08/2002

Posted - 15/05/2011 : 08:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send asmojver a Private Message  Reply with Quote
Ljudi ajmo probati isfurati Paniniju ideju za jedan album povodom pedesete obljetnice

Što mislite kako bi se prodavao album - katalog, svih Paninijevih izdanja... tipa, album bi se sastojao od slicica koje bi prikazivale naslovne stranice izdanih albuma, a tekst bi bio godina izdanja, broj slicica, slika paketica, može i slika sličice "front i beck" i to bi bilo to.

Znam da bi album morao, trebao imati preko 700-800 sličica ali neka neke naslovnice budu print, ili još bolje neka bace na tržište jedan za sport a jedan za ostalo.

Što mislite??!! Ajde Vlada mi to možemo isfurati... ako bi kontaktirali Panini sa anketom sa ove stranice, isfuramo ideju na još nekoliko foruma, pa da vidimo. I ovako mi se sere sa tom komercijalizacijom (čudi me da nisu izbacili album samo za C.Ronalda)

JA BI TO 100% skupljao, jer ionako radim na nekakvom katalogu ali mi fali masu informacija, pa neka oni to naprave za nas. Tržište im je veliko, ovdije bi skupili informacije iz 5-6 država, imam par foruma na kojima sam aktivan (jedan talijanski, jedan francuski i jedan njemački)

AJMO ANKETA

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 15/05/2011 : 11:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote

Koliko te izasao?
[/quote]
Pisljivih 2000 dinara,bitno je da sam nabavio album do koga mi je puno stalo,mislim da je to najlepsi album do sada.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page
Page: of 157 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000