hrv... stay true and gold... idemo dalje... vezano za texa, ocene na recenzijama raznorazne... tesko se dobija stotka... znaci da su kriterijumi visoki... a dugotrajnost texa dovoljno govori sve... trziste ne mozes zajebati...
Da, Tex i Mno nikako da dobiju koju stotku, ali zato zagor...
Tex VC nema neke standout epizode da ja mogu istaci odmah, ali SD i Ludens imaju toga oho-ho ! Po meni je bas taj run Texa jedan od najplodnijih (osim kad Nizzi ne izgubi motivaciju pa napise neku svoju standardnu gadost sa nekim konspiratorima ili pak kineskom sektom). Isticem Ludens 77/78 Oluja na Stenovitim Planinama, LU 90-92 (Utvrda Apache) sa gomilom referenci na Fordove filmove, sve do iskopiranog Victora McLaglena kao irskog narednika...no izmedju Pokolja u Red Hillu pa sve negde do onog Nizzijevog djubreta sa ajkulama nema loseg Texa rekao bih.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Tex VC nema neke standout epizode da ja mogu istaci odmah, ali SD i Ludens imaju toga oho-ho ! Po meni je bas taj run Texa jedan od najplodnijih (osim kad Nizzi ne izgubi motivaciju pa napise neku svoju standardnu gadost sa nekim konspiratorima ili pak kineskom sektom). Isticem Ludens 77/78 Oluja na Stenovitim Planinama, LU 90-92 (Utvrda Apache) sa gomilom referenci na Fordove filmove, sve do iskopiranog Victora McLaglena kao irskog narednika...no izmedju Pokolja u Red Hillu pa sve negde do onog Nizzijevog djubreta sa ajkulama nema loseg Texa rekao bih.
ali poenta je sto to ide nekim redom... iz originalne serije... pa gde zapadne... nije to libellus pa rade ono sto nije izaslo, a koliko vidim krecu i sa best off...
ako tako gledamo stvari onda je najbolja serija slobodne dalmacije... to je moje misljenje... oni su upali u sjajne epizode... plus ih kacila karsonova proslost
Crveni vukovi su definitivno najbolji od ovoga što je izdao VC... i slažem se da je SD izdala najbolje epizode u zadnjih 15-20 godina, imali su sreće...
Kako znaju i umiju moraju da ostave ziv ovaj serijal sa Tex bibliotekom.To mi je jedno od najznacajnijih izdanja.Hronoloski Tex,SC korice...ekstra mi je sve.Da ih izacuju bar 5-6 godisnje kamo ljepe srece.
Evo napokon sam stigao da pročitam od VČ Crvene vukove na preporuke sa prethodne strane. Hvala svima na preporuci, odlična priča i jako dobar crtež. Stvarno sam uživao uz prva dva dela, ali nažalost moram da se složim sa kasperom da 3. deo malo kvari utisak, sve se to prilično banalno razvilo i rešilo.
Ali ideja cele priče i odnos dva neprijatelja, Belog konja i Smelog udarca, je odlično smišljen. Sve u svemu, zadovoljan sam.
Sledeće što uzimam će biti Neumoljivi Jack Thunder od Ludensa, pa ću onda opet da pitam za preporuku
Evo napokon sam stigao da pročitam od VČ Crvene vukove na preporuke sa prethodne strane. Hvala svima na preporuci, odlična priča i jako dobar crtež. Stvarno sam uživao uz prva dva dela, ali nažalost moram da se složim sa kasperom da 3. deo malo kvari utisak, sve se to prilično banalno razvilo i rešilo.
Ali ideja cele priče i odnos dva neprijatelja, Belog konja i Smelog udarca, je odlično smišljen. Sve u svemu, zadovoljan sam.
Sledeće što uzimam će biti Neumoljivi Jack Thunder od Ludensa, pa ću onda opet da pitam za preporuku
Ej, ovo je i moje mišljenje.Treći deo, i dosta trivijalan kraj su mi poprilično upropastili ovu triologiju koja je lako mogla da stekne status ponajbolje Texove epizode ikad.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Sta ja znam, meni su Vukovi dobri, ali daleko od toga da su imali status za najbolju epizodu ikad. Posle Mefista je najbolja epizoda VCa, to svakako.
Ma kraj je onako sladunjav. To je uprskalo sve. Meni je recimo i Kiša dobra. Kratka priča puna dinamike.
Potpis Prva 2 dijela Vukova su dala naslutiti da bi to možda bio i najbolji Tex ikada, kraj je ipak dosta toga sjebao... Kiša je najbolja kratka Texova priča ikada, sa fantastičnim crtežom braće Cestaro
Baš kroz ovih dan-dva uziman ta 4 broja tri broja Vukova + Kiša. Pa ćemo vidit kako je.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Sta ja znam, meni su Vukovi dobri, ali daleko od toga da su imali status za najbolju epizodu ikad. Posle Mefista je najbolja epizoda VCa, to svakako.
Ma kraj je onako sladunjav. To je uprskalo sve. Meni je recimo i Kiša dobra. Kratka priča puna dinamike.
Potpis Prva 2 dijela Vukova su dala naslutiti da bi to možda bio i najbolji Tex ikada, kraj je ipak dosta toga sjebao... Kiša je najbolja kratka Texova priča ikada, sa fantastičnim crtežom braće Cestaro
Potpis od reči do reči!!!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!