Meže li par informacija o ovome "I.R.$"? Kakva je priča? Koliko ima nastavaka i je li završen?
Priča prati Larryja B. Maxa, agenta američke porezne službe koji se bavi najtežim slučajevima, korporativnim kriminalom, mitom, korupcijom, pranjem novca, itd. Pritom mu se na putu nađu kojekakvi moćnici i mafijaši.
Trenutno ima 12 epizoda i još uvijek izlazi. Postoji i spin-off serijal zvan I.R.$. - All Watcher koji ima 6 epizoda i također još uvijek izlazi.
Ne izgleda mi pretjerano zanimljivo, nije moj đir.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Uh,ovaj Skorpion deluje jako zanimljivo. Zna li neko o cemu se tu radi u kratkim crtama?
Vrijeme je 18. stoljeće. Škorpion je pustolov koji po rimskim katakombama pronalazi relikvije svetaca te ih prodaje svećenicima i biskupima za veliku lovu. Kardinal Trebaldi, jedan od najmoćnijih ljudi Vatikana, ima tajnovite političke planove. Međutim, ne može ih provesti u djelo sve dok ne ubije Škorpiona. Zašto? Saznajte tako što pročitate strip.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Uh,ovaj Skorpion deluje jako zanimljivo. Zna li neko o cemu se tu radi u kratkim crtama?
Čitao sam malo u Zabavniku, nije loše, iako ne volim takve stripove. Ali glupo je što se pored toliko neobjavljenih stripova u ovako kratkom roku pojavljuju dva izdanja Škorpije, s tim što je prije sve to objavljeno u Politikinom zabavniku.
Ko je to izdao u Srbiji? Sistem? To nisu integrali? Zaboravih... Nije ni HC?
Nije HC, a jesu integrali sa po dve epizode u jednom. Cena jednog je 1500 dinara, s tim što na svim sajmovima i ostalim manifestacijama je sniženo za 30%, kao i ostala njihova izdanja.
Kupija san na MaFestu Škorpiona, I.R.$ i Sherlocha Holmesa 2. Pročita san ova zadnja dva: I.R.$ - ocjena (+4/5), u nekim trenucima priča se brže odvija i to mi je jedina zamjerka Sherlocha Holmes 2- ocjena (4/5), za nijansu bolji od prethodnog, mada nisan imao neka velika očekivanja
Kupija san na MaFestu Škorpiona, I.R.$ i Sherlocha Holmesa 2. Pročita san ova zadnja dva: I.R.$ - ocjena (+4/5), u nekim trenucima priča se brže odvija i to mi je jedina zamjerka Sherlocha Holmes 2- ocjena (4/5), za nijansu bolji od prethodnog, mada nisan imao neka velika očekivanja
Sad mi još ostaje pročita Škorpiona
Blago ti se
Ja sam Škorpiona malo prelistao isto na MAfestu, i stvarno mi odlicno izgleda, ali ipak 180 kuna... A Sherlocka sam isto razmisljao uzeti oba, medjutim uzivo mi nije izgledao tako dobro kao na slikama preko foruma tako da nisam na kraju ni to uzeo...
istina, I.R.$ vuče na Larga i sasvim je solidan za prvi broj,nadam se još boljem u nastavku, još bolji je Škorpijon, iako me crkvena tematika i ne zanima previše, tu je zanimljivo do jaja...možda sveokupni odličan dojam daje i odlično napravljena izdanja,što kod Libellusa i ne zaćuđuje...preporuka za oba, pogotovo Škorpijona.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Magični Vjetar, 33. knjiga Magični Vjetar, 34. knjiga Magični Vjetar, 35. knjiga Magični Vjetar, 36. knjiga Mister No, 50. knjiga Mister No, 51. knjiga Agencija Alfa, 8. knjiga Nathan Never, 41. knjiga Tex Willer, 43. knjiga Tex Willer, 44. knjiga
I imaju svake sedmice "ponuda tjedna" U biti to je koplet od 6 knjiga po cijeni 4 knjige.Znaci 2 knjige gratis.Prvi komplet je bio "Komplet Mister Noa - brojevi 20-25 (6 knjiga)" - normalna cijena je 600 kuna, a u ovoj ponudi cijena je 399 kuna.I rasprodato je odmah prvi dan.Svakog ponedeljka u 00:01h pocinje sa prodajom i dok se ne rasprodaju.Nude samo 5 kompleta, tako da se mora pozuriti ako neko namjerava uzeti. Trenutno je u ponudi
Nova ponuda tjedna - Tex Willer komplet 25-30
6 knjiga iz Texove biblioteke koje koštaju 785,00 kn u ponudi tjedna za samo 499,00 kn! U ponudi će biti 5 ovakvih kompleta, a akcija kreće od ponedjeljka 17.10. od 00:01h i trajat će do nedjelje 23.10. u 23:59h, odnosno do isteka količine.
Riječ je o sljedećim knjigama:
25. Kanadski pobunjenici 26. Zmijesko gnijezdo 27. Iskonski jug 28. Dva suparnika 29. Santa Cruz 30. Rat na pašnjacima