forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Rat-Man 1: Kako je (potresno) nastao Rat-Man
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Markos
Webmaster

Croatia
29377 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/06/2011 : 19:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Markos, u vezi crteža, dijele li se nagrade?

Pa, vidjet ćemo, nisam imao to u vidu, ali nije problem podijeliti nešto, naravno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 09/06/2011 : 20:11:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Možda nešto i pošaljem.

Inače, strip je odličan, pun izvrsnih gegova. Ono što me jako veseli, to je način obraćanja prema čitateljima; vrlo ljubazno, otvoreno i zabavno, za razliku od SA i Ludensa koji uopće nemaju nikakve uvodnike. Dizajn naravno super, uvez, ljepilo... Vrijedi 25 kuna. Još jedna mala stvar koja me je toliko obradovala; to je reklama za Stripovi.com u novom ruhu. U starim brojevima Ludensa je bila u svakom izdanju, podsjetila me na ranije djetinjstvo!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 09/06/2011 : 20:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
sta ja znam, meni je ovo za popizdit ka humor iz Golog pištolja, pari mi se nekako prestaromodno sto crtezom sto bazama, mislim sve vec vidjeno. Ne vidim ni blizu vezu s alan fordom koji je pogodio socijalni moment, vrijeme itd. itd.
Ovo je vrlo hrabro staviti na kioske:)

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 09/06/2011 : 21:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Kupio, pročitao. Zaključak: odlično.
U biti, nisam čito puno humorističnih stripova, ali ovaj mi se fakat sviđa. Crtež je ful prilagođen priči, fore su dobre, a priče su kratke i skroz zabavne. Odlična mi je ona sprdnja sa terminatorom, paukom i macom :)
U svakom slučaju, kupujem i dalje i savjetujem ostalima isto.

No sikiriki
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 09/06/2011 : 21:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Super je fora ono "Za petsto ćeš dobit raja".

Dobio Dantea.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29377 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/06/2011 : 22:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je da su oni kojima se Rat-man svidio ipak u većini:) Što se manjine tiče, humor je stvar ukusa, zato i jesam stavio zaista obiman preview da ljudi prije kupovine mogu vidjeti paše li im ili ne. Probajte možda s još dva tri broja, stavit ću opet preview, možda promijenite mišljenje.

Trouble will find me
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 09/06/2011 : 22:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Markos, u vezi crteža, dijele li se nagrade?

Pobjednik crta 101. broj Rat-Mana.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/06/2011 : 16:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Drago mi je da su oni kojima se Rat-man svidio ipak u većini:) Što se manjine tiče, humor je stvar ukusa, zato i jesam stavio zaista obiman preview da ljudi prije kupovine mogu vidjeti paše li im ili ne. Probajte možda s još dva tri broja, stavit ću opet preview, možda promijenite mišljenje.

skraćeno:
-oni kojima se strip svidio: dobro, kupujte sve do kraja
-oni kojima nije: kupite još 99 brojeva, možda promijenite mišljenje!

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/06/2011 : 19:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Markos

skraćeno:
-oni kojima se strip svidio: dobro, kupujte sve do kraja
-oni kojima nije: kupite još 99 brojeva, možda promijenite mišljenje!

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31010 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 14/06/2011 : 19:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Kupio i ne mislim dalje, stvarno nije po mom ukusu, jedva pročitao prve dvije kratke priče, a kad se tjeraš da čitaš nije dobro!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 14/06/2011 : 22:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Kupio i ne mislim dalje, stvarno nije po mom ukusu, jedva pročitao prve dvije kratke priče, a kad se tjeraš da čitaš nije dobro!

Nema veze, kupuj da bi dalje izlazilo radi nas kojima se to svidja:)
I od sada nadalje samo hvali novoizasla izdanja, ne moras ostale odbijati:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/06/2011 : 07:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

nadam se da je ovo bilo sarkasticno..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 15/06/2011 : 22:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by mamlaz

quote:

nadam se da je ovo bilo sarkasticno..

nije:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 16/06/2011 : 21:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
simpatično, nastavljam kupovanje

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9401 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 17/06/2011 : 12:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Uspio nagovorit ljude koji čitaju ali i koji ne čitaju stripove da ga kupe (pritom riskirao da me pošalju u Q koliko sam bio dosadan )

I do sada su svi oduševljeni, dobre fore i odličan crtež (inače znao sam nosit na predavanja stripove pa dijelit okolo i dobivao komentare da zar nemam kakve obične, ne previše načrčkane, tako da su više prolazili oni jednostavnijeg crteža tipa congo i mongo, amnezija, qolumbo, mišo, životinjska karma ... ).

tako da je ovaj strip odličan za one koji ne čitaju ili nisu čitali stripove - osim garfielda (a takvih ima podosta)
treba reklamirati i ubacit par kukavičjih jaja na strateška mjesta jer je jako dug put od nekog tko bi čitao strip i tko bi kupio strip

slažem se da sa Ricom da je glupa usporedba sa Alan Fordom (osim u marketinške svrhe) jer je meni ovo bolje. ovo cilja na neku drugu generaciju kojoj i ja pripadam. tako da on ne cilja na socijalni moment nego da društvenu skupinu odraslu na stripovima i filmovima kakav je i sam Ortolani.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29377 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/06/2011 : 12:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Jasno je da treba reklamirati i nešto se radi na tome trenutno, vidjet ćemo da li će i uspjeti, a do tada mi preostaje samo word of mouth. Pa ti zato hvala što si se potrudio što se toga tiče;)

Trouble will find me
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 17/06/2011 : 16:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
Kupio čim je izašao. Fora je tako da nastavljamo dalje.
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 17/06/2011 : 17:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
Ovo je najbolje Fibrino izdanje do sad...svaka cast..super humor, crtez za 5

Bas mi se svidja format, meki uvez lako za citanje na posao, u krevet itd..

mozda bi sva Fibrina (barem cb izdanja) trebala bit ovako meki uvez i jeftiniji papir, dobra cijena, lako za policu itd..mozda bi se vise prodavalo i vise sansi da narod cita vise strip ali mozd agrijesim

toplo preporucujem
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26827 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/06/2011 : 06:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
slažem se:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 18/06/2011 : 08:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raymond

Ovo je najbolje Fibrino izdanje do sad...svaka cast..super humor, crtez za 5

Bas mi se svidja format, meki uvez lako za citanje na posao, u krevet itd..

mozda bi sva Fibrina (barem cb izdanja) trebala bit ovako meki uvez i jeftiniji papir, dobra cijena, lako za policu itd..mozda bi se vise prodavalo i vise sansi da narod cita vise strip ali mozd agrijesim

toplo preporucujem

Samo ako bi na svakoj naslovnoj bio Zagor:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 18/06/2011 : 09:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Evo i ja konačno kupio Rat-Mana.
Ukratko, oduševljen sam, a bome sam se i kvalitetno nasmijo.
Inače je strip ko stvoren za čitanje u busu, tramvaju, čekaonici, na plaži. Bez previše dubioza, čista razbibriga.
Obišao cijelo Špansko. Nigdje. Nitko nije imao pojma o čem pričam osim jednog lika koji je reko da su rasprodani. Tad sam bio prisiljen opalit krug po Malešnici. Ulovio sam zadnji primjerak na jednom kiosku. Dobro sam se našeto..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 18/06/2011 : 10:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Lakše bi ti bilo da si sjeo u auto i provozao se do centra.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 18/06/2011 : 10:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Lakše bi ti bilo da si sjeo u auto i provozao se do centra.

Ma naravno da bi bilo

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13463 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/06/2011 : 12:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Hm, verovatno sam propustio, ali kad se može očekivati u Darkwoodu?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/06/2011 : 13:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Hm, verovatno sam propustio, ali kad se može očekivati u Darkwoodu?

Najver sledeci petak u AF & DW.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000