forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Magični Vetar topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 77

dzoni
Advanced Member

Serbia
4341 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 18/05/2011 : 08:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
pa dobro..sad je izasao skriveno lice knjige 5 6 i 7...polako,docice i magicni na red
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15634 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/05/2011 : 08:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
da samo ove godine nije niti kaj izašlo niti je kaj najavljeno a još malo i početak je šestog mijeseca

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/05/2011 : 10:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

da samo ove godine nije niti kaj izašlo niti je kaj najavljeno a još malo i početak je šestog mijeseca

Ove godine je od onoga sto ne spada u proslu izasao samo Tex 41,42 i Volto.Sve ostalo je zaostatak iz prosle
Mrsavo, mrsavo...
A da stvar bude jos gora svi su ove godine podbacili, ne samo LB
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/05/2011 : 10:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
U sledecoj turi se vraca Aiwas , naslovnice obecavaju cist horor. Na zalost, te stripove nit je radio Frisenda nit Parlov.
Ah, ono nekad su bili zlatni dani. Master Curnire (ako citas ovo) jel valja nova tura sta?
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/05/2011 : 10:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Pa iskreno, mozda se u jednom trenutku i preteralo sa izdanjima, krenulo se sa jace nego li se moze i sada imamo kontraefekat (izuzimam DW). Samo nek zavse MV do sledecega Mafesta i sve ce biti dobro.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 19/05/2011 : 10:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izdavaštvo je usporilo, da. Što ima smisla, jer većini onih koji se bave stripovskim izdavaštvom to nije primarni posao. Logično je da će se u ovoj teškoj ekonomskoj situaciji prvo pobrinuti za svoju egzistenciju, a tek onda za ono što vole.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 19/05/2011 : 10:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ima tu i dosta novih izdanja , novih naslova , pa se ne moze na sve stici , ali polako jednoga dana ce se to kompletirati

feka
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/05/2011 : 11:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Pa iskreno, mozda se u jednom trenutku i preteralo sa izdanjima, krenulo se sa jace nego li se moze i sada imamo kontraefekat (izuzimam DW). Samo nek zavse MV do sledecega Mafesta i sve ce biti dobro.

Ma sa Magicnim ne moraju da zure. Jos 12 knjiga i gotovo.
Mister No - ista prica, ne izlazi vise u Italiji pa ce se stici kad-tad.
Tex, NN i NR(malo je 4 kjnige godisnje) bi trebalo da idu brze jer ima mnogo toga neizdatog. Voleo bih i MM da gura brze jer ne kupujem LU, ali on bar ima alternativu.
Ajde, bice bolje valjda

Mada ne bi bila losa opcija da uspore sve i pice samo Texa
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38022 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/05/2011 : 11:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma sa Magicnim ne moraju da zure. Jos 12 knjiga i gotovo.
Mister No - ista prica, ne izlazi vise u Italiji pa ce se stici kad-tad.
Tex, NN i NR(malo je 4 kjnige godisnje) bi trebalo da idu brze jer ima mnogo toga neizdatog. Voleo bih i MM da gura brze jer ne kupujem LU, ali on bar ima alternativu.
Ajde, bice bolje valjda

Mada ne bi bila losa opcija da uspore sve i pice samo Texa

Za NR se slazem, moglo bi vise od 4 knjiga + almanah godisnje, ali i to je bolje nego nista... ili mrvice.
A za MV nije zime, zna se da ce se serijal zavrsiti (to nije upitno), a kada ce to biti... sto se mene tice, ne zuri mi se jer sam ionako u zaostatku kod 12 knjige.
Isto mislim da ne treba zuriti sa MN (bokte, vec smo presli 100 origi brojeva u svega par godina), jos ona neobjavljena prica, sve ostalo je vise/manje za na policu.
A Tex... ima jos ovih starih neobjavljenih, tu mislim da trenutni ritam drzi vodu, a s druge strane za ove nove (od Buffalo dalje) ma koliko radije vidim jeftinije VC izdanje (plus uvodnik), mislim da je uz ovaj VC tempo odluka LL da ide i sa novim pricama pravilna.

No, sve u svemu, bilo je vec pitanje kada ce se sve malo usporiti, bio je to pakleni ritam.
Ionako se zna, da ce LL nastaviti, sa bilo kakvim ritmom izlazenja.

Mislim da bi bilo pametno da izdaju i ovu Striu, kad su vec Oci i tamu. Sljedece godine?
http://www.sergiobonellieditore.it/auto/edicola?collana=79&collocazione=3&numero=5

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/05/2011 : 16:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Mislim da bi bilo pametno da izdaju i ovu Striu, kad su vec Oci i tamu. Sljedece godine?
http://www.sergiobonellieditore.it/auto/edicola?collana=79&collocazione=3&numero=5

Isto sam i ja pomislio
Obzirom na autora ima logike da to ocekujemo bas od LL
E da, nedostaje mi i Demian, vec 3 specijalca su izasla.

P.S. Hvala za informacije za Svagdanju Borbu, stici ce mi i to za neko vreme SB 2 i Blast su vec tu.
Nadam se da niko nece da zameri na oftopicu, ionako ne verujem da ce nove knjige MV pre jeseni

Sto se novih epizoda Texa tice ovim tempom kojim sad gura VC prestici ce ih i Ludens jednog dana, tako da je ovo super potez LL
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 18/06/2011 : 01:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
http://www.libellus.hr/index/1/18

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18868 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/06/2011 : 10:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Perovič sve bolji i bolji, pištolji su mu glomazni ali meni ne smeta,podseća me na Prljavog Harryja...u četri godine
cijeli serijal od 130 brojeva-to može samo Libellus...hvala vam, preostaje samo finiš do cilja(12knjiga!)

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 20/06/2011 : 00:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Lepo, lepo, jedva cekam ove price sa Aiwasom i ovim Kontra Vetrom.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 20/06/2011 : 11:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
to je libellus , bravo momci

feka
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/06/2011 : 16:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Lepo, lepo, jedva cekam ove price sa Aiwasom i ovim Kontra Vetrom.

radim trenutacno 102 i mogu reci da je pravo osvjezenje, nisam vjerovao da ce opet ovako dobar biti.
custer mi je dopizdio i sva sreca da je poginuo (iako je sam taj finiš majstorski odrađen), tako da opet ova demonska natprirodna prica pase kao melem na ranu
nisam to ocekivao, mislio sam "ajme opet aiwass i sve ono... bilo je odlicno ali sad ce se samo ponavljati."
ne, nije tako. vidimo i neke poveznice s nekim temama iz PIBD.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 03/07/2011 : 15:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
Perovic u Kg.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/07/2011 : 16:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

radim trenutacno 102 i mogu reci da je pravo osvjezenje, nisam vjerovao da ce opet ovako dobar biti.
custer mi je dopizdio i sva sreca da je poginuo (iako je sam taj finiš majstorski odrađen), tako da opet ova demonska natprirodna prica pase kao melem na ranu

A dobre vesti , jedva cekam ovu novu turu. Steta sto to sa Aiwasom nisu radili Frisenda ili Parlov, te atraktivne epizode su bas za njih.
Nego, jel Frisenda (bas) dobro crta u broju 98, zadnje dve LL epizode su mu bile lose?
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/07/2011 : 21:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ja mogu samo reći: šteta što svih 5 s aiwassom nije radio DARKO.
frisenda je dobar u 98, ali nije više onaj stari, nema dvojbe.
tako da je Perović apsolutno najbolji crtač u MV.
no scenarije je tako dobar, s pričama u priči, cak je i jedna kompletna novela e. a. poea tu, vrhunski.
da ne govorimo o lovecraftu i da ce svaki ljubitelj americke gotike doci ce na svoje.
bas me manfredi iznenadio, kao da... nije on

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/07/2011 : 21:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Op op, Lovecraft Adaptacija neke priče?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/07/2011 : 21:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ne, to je ucinjeno s poeom (pravim).
a cijela tema aiwassove sage u 5 brojeva posveta je lovecraftu, narocito trilogija u paklu.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/07/2011 : 21:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja mogu samo reći: šteta što svih 5 s aiwassom nije radio DARKO.

Nista, odradi posao sto pre, pa nek se to salje u Bg. Darko me do sada nije odusevio, no jedva cekam da vidim kako je odratio tu jednu epizodu.
Jel posle Vetra dolazi Tex ?
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/07/2011 : 22:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

a cijela tema aiwassove sage u 5 brojeva posveta je lovecraftu, narocito trilogija u paklu.

Nisan upoznat baš sa MV, koji su to brojevi? I jel jak kontinuitet u MV općenito? Volija bi pročitat to pošto me Lovecraft zanima, al ako je neki jak kontinuitet i povezanost sa starijim pričama, onda jebiga.

Glupa pitanja, al stvarno nisan upoznat sa ovin stripom.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/07/2011 : 22:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01
Volija bi pročitat to pošto me Lovecraft zanima, al ako je neki jak kontinuitet i povezanost sa starijim pričama, onda jebiga.

Nista od svega, tezak kontinuitet.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/07/2011 : 22:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
almanah na krilima vjetra, pa 7. kolorac, pa redovni texovi i 8. u boji... da, bas ce da ga bidne
uvijek me iznenadi almanah. kod drugih junaka te kratke price najcesce su katastrofa.
kod texa upravo suprotno: dinamicne epizode koje se procitaju u dahu!

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/07/2011 : 22:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

Nisan upoznat baš sa MV, koji su to brojevi? I jel jak kontinuitet u MV općenito? Volija bi pročitat to pošto me Lovecraft zanima, al ako je neki jak kontinuitet i povezanost sa starijim pričama, onda jebiga.

Glupa pitanja, al stvarno nisan upoznat sa ovin stripom.

nemam što uvijati: kod vecine epizoda, recimo oko 70 posto, prisutan je iznimno snazan kontinuitet: crni obrat, hogan i custer.
tek oko 30 posto su samostalne.
dakle, nazalost, ovdje je odgovor "da".

Go to Top of Page
Page: of 77 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000