forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Posetioci na Zagorovom rođendanu u Hrvatskoj ?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 19/06/2011 : 17:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
@Tonka24: kakav odnos ludensa sa čitateljima? ajde ja nisam u toku pa mi reci u čemu je problem. što se tiče dolaska evo ja ne skupljam zagora a svejedno sam došao. dakle nisam ne došao na konferenciju u lagunu. doduše nisam došao u stripove na kvadrat jer sam radio, ali eto našao sam vremena da dođem na konferenciju. to što ja ne skupljam ne znači da ga ne pročitam ako ga posudim od frendova.

a sad... stvarno se ima izdanja o zagoru i onda se sakupi 30-tak ljudi. neki ljudi su povukli i iz osijeka i splita a oni koji su u zg nisu svratili.

@Mairosu: pravo kažeš...

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/06/2011 : 17:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja nisam bio u to vrijeme u zagrebu, ali i da sam bio vjerojatno ne bih dosao
pa ferri je bio pet puta u hr, burratini takodjer par puta, nuccio takodjer, verni, sedioli, laurenti... cijeli zagorov staff

koji je smisao više stalno iste goste dovoditi? upoznao sam ih sve deset puta, a pošto su stripofili mala skupina koja uglavnom ide i na CRŠ i na Mafest logično je da su ih i oni svi vidjeli
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 19/06/2011 : 17:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
Bio sam na prošla dva susreta (2004 i 2007), ovaj put nisam mogao doći jer nisam u Zagrebu i bilo bi neizvedivo. Sjećam se da je oba puta bio pristojan broj ljudi (pogotovo 2007) U čemu je sada problem, ne znam.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/06/2011 : 17:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Je li moguce da Zagorolozi pljuju Ludens. Pa, Bernard bi ako treba ugasio celu firmu da bi Zagor izlazio, da ga puste, sada trenutno imate 8 (slovima, OSAM) aktivnih Zagor revija koje idu (redovni, extra, klasik, maxi, specijal, gigant, kolekcionar, almanah), dobili ste nekakve knjige o Ferriju, specijalce u boji, novi spec i gigant paralelno onome u Italiji, a vi se zalite to sto ponekad okasni na kioske, neko usere prevod ili naslovnicu tu i tamo, i nemate rubriku "pisma"...i to posle, koliko, 10tak godina aktivnog izlazenja.

A do pre 20 godina nista razlikovali Donatellija od Gambe i trcali bi na kiosk da kupite sve sa zutom slajfnom levo od naslova. Tada vam nije smetalo sto je na ekavici, sto je rezano, sto su naslovnice ovakve, prevod, itd.

I stvarno je sramota da na press dodje 20 ljudi. Zemlja Zagora, ma da.

Mairosu, to ti je hrvatski jal, ljudi su ovdje jako sjebani u glavu i traže ne znam šta... Što znači ta rubrika "pisma čitatelja" na koje bi kao netko trebao odgovaratai... Činjenica je da bi Ludensovci mogli ubaciti nekakve popratne tekstove u redovna izdanja, ali nemaju ih i što sada... Na svemu što rade, a posebno u vezi Zagora zaslužuju veliko HVALA i naklon do poda, ali ne...
Go to Top of Page

kingleoric
New Member

229 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 19/06/2011 : 17:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kingleoric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior
Opet kazem, ne znam zbog cega tacno, ali nesto je ukrivo poslo.
Mozda zbog svega pomalo.

Vjerojatno da...

Meni osobno vrijeme nije nikako odgovaralo... prostor je sramota za takav jubilej, ali i to bi se bilo pregrmilo bez prevelikog prigovora da je termin bio bolji... na žalost...

I znate zašto vam je, među ostalim razlozima, došlo tako malo ljudi?
Nije bilo Ferrija!! Njemu je bila 50-ta obljetnica rada na Zagoru, ne Buriju i ekipi, a uostalom ova nacija treba tog čiču!! lol
Think upon that!

In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/06/2011 : 18:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ma nije to samo hrvatski. Kamo srece da je lokalizovan, bojim se da je to mnogo siri fenomen.

Evo ti npr. i ljudi koji pljuju Veseli Cetvrtak. Cetiri godine - CETIRI ! GODINE ! - u Srbiji svaki ponedeljak/utorak imas novi strip. Zagor i Dylan nisu kasnili ni MINUT ! Posle 16 godina propalih pokusaja da Srbija ima regularna SBE izdanja na kioscima dobrog kvaliteta, i uspona i padova nekakvih Mavericka, Abatona, Vaninija, Srbija je docekala VC, redovno kiosk izdanje, sa klubom citalaca, sirokim spektrom izdanja (i za evropske uslove!). I sta rade Srbi ? Pljuju Blazinu, otisak, Laurentijeve naslovnice, jer se krenulo od ovog broja a ne od onog, itd. A da im je neko pre 4 godine rekao da ce jednom mesecno tacno u sekund imati Zagora na kiosku za evro i po, dali bi dupe.

http://www.youtube.com/watch?v=QuT-VsAl2w8

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18861 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/06/2011 : 18:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
hebo vas Pisma čitatelja u 21 stolječu, pa svako zabačeno selo ima internet, stripovi sajt i forum...postoje meilovi i još
sto drugih oblika komunikacije...zašto mislite da bi Bernard odgovarao na pisma čitatelja ako ne odgovara ni na meilove....osim Globinji...on je izdavač, i nije mu dužnost biti vama/nama zahvalan što kupimo novog Zagora...to je naš izbor...Zagora kupujemo zbog Zagora a ne Bernarda, to što nema komunikaciju najmanji je problem dok nas zatrpava Zagorima na kioscima svaki dan...koliko sam upoznat i VČ je imao od početka komunikaciju u stripovima pa onda mrk...zašto se trudit i nagovarat več nagovorene?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 19/06/2011 : 18:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim, da su se ljudi polako "nasitili" Zagora a možda i stripova opčenito....
Kako je netko rekao, ima 8 izdanja od Zagora,čak 9 kada bude izašao Chico Special....od toga nekoliko reprinta (prijašnji Gigantovi 1-3, Klasik, Zagor Extra, Kolekcionarski Zagor,....). A i ovi ljudi kao štu su Buratini, prije Ferri,....su bili več dosta puta u Hrvatskoj,....ja sam siguran da prvi put kada su došli to je stvarno nešto značilo, pa onda drugi put,...ali peti put, pa ljude to više i ne zanima baš (ispalo je baš tako, ono kao "ma boli me kurac za Bureta,...").
Možda se stvarno pretjeruje i sa izdanjima i gostima i nekim tribinama,....imaju ljudi pametnijeg posla.....
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/06/2011 : 18:30:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ljudi zaboga, ovo je 50 godina zagora ! Bitan dogadjaj gistro, nisu dosli da promovisu novog Chica.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

kingleoric
New Member

229 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 19/06/2011 : 18:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kingleoric a Private Message  Reply with Quote
Očito je da bi ljude više privukao dan besplatnih Zagorovih stripova - povodom 50 godina izlaženja, nego gosti koji su radi nas dolazili...
Znaš što me samo interesira? Hoće li se i sljedeći puta pozivati goste ovako?

In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...

Edited by - kingleoric on 19/06/2011 18:53:15
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 19/06/2011 : 19:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Po meni je problem u organizaciji. Trebalo je to svečanije organizirati i puno bolje i detaljnije. Stoji da se i na ovako lošu organizaciju trebao pojaviti veći broj fanova, ali ne mogu se oteti dojmu da ovaj događaj zaslužuje veću notu svečanosti.
Dakle loša organizacija, loša posjećenost.
Šteta za ljude iz Zagorovog stafa koji su proputovali stotine kilometara a naišli na šačicu ljudi na teritoriju koji slovi za onaj koji ima vatrene fanove Zagora. Naravno da nisu istaknuli da su razočarani, ali sigurno da jesu i imaju pravo biti. I na račun organizacije i na račun posjećenosti. Ovom prilikom pozivam novi jubilejac i novi događaj koji bude u Dubrovnik, pa ću sebi dati truda i organizirati sve, pa makar će se sve zbiti na primjerenijoj lokaciji, uz bolje uvjete, pa valjda će i posjećenost biti bolja. Barem bi između tisuća turista koji su u našem gradu bilo makar pedeset onih koji vole Zagora i koji vole strip. Ako nešto treba na račun toga svega ja sam uvijek na raspolaganju na jugu Hrvatske.
Sve za Zagora!!!

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

Kutuzov
Junior Member

370 Posts

Member since 06/05/2011

Posted - 19/06/2011 : 19:22:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kutuzov a Private Message  Reply with Quote
Bilo kakvo opravdanje tipa isti gosti po ko zna koji put ne dolazi u obzir, mi današnji Zagorovci veći jubilej od ovoga nikada više nećemo dočekati. Čisto sumnjam da ćemo se okupiti za 100 godina Zagora ili recimo 1000 broj, toga verovatno neće biti.

Još jednom sramota za ljubitelje Zagora u Hrvatskoj, totalni debakl.
Pohvale za izdavačku kuću na drugu stranu , kao i za goste iz Italije.

Verujem da će u Srbiji biti drugačije. Verujem da će okupljanje 2.jula biti masovno i da ćemo dostojno proslaviti jubilej.

Edited by - Kutuzov on 19/06/2011 19:24:09
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/06/2011 : 19:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kutuzov

Bilo kakvo opravdanje tipa isti gosti po ko zna koji put ne dolazi u obzir, mi današnji Zagorovci veći jubilej od ovoga nikada više nećemo dočekati. Čisto sumnjam da ćemo se okupiti za 100 godina Zagora ili recimo 1000 broj, toga verovatno neće biti.

Još jednom sramota za ljubitelje Zagora u Hrvatskoj, totalni debakl.
Pohvale za izdavačku kuću na drugu stranu , kao i za goste iz Italije.

Verujem da će u Srbiji biti drugačije. Verujem da će okupljanje 2.jula biti masovno i da ćemo dostojno proslaviti jubilej.

Za koju godinu imamo Zagor-50 godina na prostorima ex-Yu.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/06/2011 : 19:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Zagor k'o Dinamo, svake godine neki jubilej po razlicitim datumima :D :D :D :D

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/06/2011 : 19:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Ma organizacija je podbacila i to je to.

Ja nigdje na radiju nisam čuo najavu, niti na telki, a u novinama je bio članak dan prije. Stani malo, ko je ovdje lud. I još uz sve to potpisivanje u SNK? Pa mogli smo kod mog susjeda Ilije u špajzi isto tako. A dam se okladit da najvjerojatnije većina ljudi koja je došla u SNK nije imala pojma da se nešto još odvija taj dan (hotel Laguna).

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/06/2011 : 19:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Meni SNK općenito nije baš drag prostor... Ne volin ić tamo, al nažalost to je praktički jedino misto di mogu prolistat trejdove, makar ih tamo gotovo nikad ne kupujen. A i radnici su mi, štajaznan, antipatični pomalo...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 19/06/2011 : 20:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Ja osobno nekako mislim da bi bilo više ljudi da je to bilo prošli mjesec, ali i preko ljeta. Lipanj je mjesec kad se studenti u zadnji tren hvataju knjiga, a mnogima od nas godišnji su obično u 7. ili 8. mjesecu, pa se natrpa poslova prije odlaska na odmor.

Osobno žalim što nisam bio, ali nisam mogao stići ni u petak ni u subotu. Da sam bliže Zg već bih nekako došao, ali ovako nije bilo nikakve šanse. Pretpostavljam da su zagrebački fanovi i činili veći dio posjetitelja, jer ipak nije to takav fijasko kako sad neki pričaju.

A Burattini da dođe i deseti put zavrijedio je doći mu na druženje i ostalo. Taj čovjek je glavni spiritus movens Zagora i upravo radi njega mi je i najviše žao što nisam bio. A neki su spominjali i Ferrija. Čovjek je ipak u godinama kad više nije lako ići na putovanja, pogotovo kad prigrije.

A Ludens... Uz sve grijehe koje im se može spočitavati za mene su vrlo značajni jer su nastavili ondje gdje je posrnula Slobodna. I ustrajali u tome (još da su nastavili s Lazarusom Leddom i Nathanom Neverom nitko sretniji od mene, ali što je tu je). Pisma čitatelja nisu mi bila ništa posebno ni za vrijeme Dnevnika, kad nije ni bilo drugih oblika komunikacije.

Vjerujem da će biti još prilike za druženje s ovim ljudima, što mi je osobno bitnije nego sam razlog njihova dolaska.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/06/2011 : 20:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

Ja isto tako mislim da je to katastrofa....
-Recimo strip okupljanje u Kragujevcu je okupilo više ljudi...

Lako njima, oni tamo navlace ljude alkoholom.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 19/06/2011 : 21:29:53  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

A i radnici su mi, štajaznan, antipatični pomalo...

Mrzin prenapadne prodavače, ali oni su totalno druga krajnost.
Ako nešto i pitan, s toliko volje odgovore da mi bude žaj šta san išta pita.
Osmjeh in je izgleda zabranjen, a dobar dan i doviđenja su toliko usiljeni da bi najrađe izaša bez pozdrava.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/06/2011 : 21:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by Paka01

A i radnici su mi, štajaznan, antipatični pomalo...

Mrzin prenapadne prodavače, ali oni su totalno druga krajnost.
Ako nešto i pitan, s toliko volje odgovore da mi bude žaj šta san išta pita.
Osmjeh in je izgleda zabranjen, a dobar dan i doviđenja su toliko usiljeni da bi najrađe izaša bez pozdrava.

Miroslav iz AF mi je jednom pricao kako je jedan njegov redovni kupac, neki diplomata iz Banja Luke, ranije stalno odlazio u SNK dok jednom nisu demonstrirali tu svoju cuvenu ljubaznost. Valjda je bio trazio nekog Zagora, ovaj odgovara "u magacinu je", ovaj kaze "pa dobro, bi li posao po njega, iz Banja Luke sam dosao poslom, pa ako mozes", a ovaj je odgovorio tipa "eh ne da mi se sada, nesto sam zauzet". I ovaj se nadrka i otera ga u majcinu, i sad dolazi u BG po svoje strip zalihe :D :D :D

Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1797 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 19/06/2011 : 21:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
Mislim da su glavni razlozi tako male posjećenosti vrijeme događanja te nedovoljna informiranost javnosti.
Osim na ovom sajtu, nigdje drugdje se nije pričalo o tome. Čak mislim da ni taj članak u novinama nije baš pridonio nešto puno posjetitelja. Tu je djelomično i sam Ludens kriv što nije to izreklamirao po svojim izdanjima kao što su prošlih godina reklamirali mafest na zadnjim koricama mjesec ili dva prije samog festivala. Ustvari, čak sam i vidio jednu reklamu za to na stražnjim koricama jednog stripa, no u pitanju je bio strip koji je izašao prije nekoliko dana što definitivno nije dovoljno vremena da se javnost informira pošto neki (kao ja) ne kupuju stripove istog dana kada se oni pojave na kioscima.

Ja osobno nisam neki veliki fan Zagora, no došao bih i na potpisivanje i na promociju u hotelu, i to prvenstveno radi zagorovih autora. No jednostavno nisam mogao zbog posla (da, neki rade i subotom). No da je su to potpisivanje stavili preko vikenda u podnevnom terminu, negdje poslije 5-6 ( idealno oko 8), sigurno bih došao.

Svaka čast Ludensu što se potrudio bar nešto organizirati, no stvarno je šteta što je bilo tako malo posjetitelja.

Edited by - Sarghan on 19/06/2011 22:02:02
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1797 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 19/06/2011 : 22:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
Sad malo detaljnije iščitah ove postove...
Što se tiče ovih što stalno kritiziraju Ludens, njihov odnos sa čitateljima, pisma čitatelja, prijevod i šta sve ne, valja napomenuti da oni ništa od ovog nisu obvezni napraviti. A kamoli da su morali organizirati dolazak zagorovih autora. Mogli su se praviti kao da uopće nije 50. obljetnica te nastaviti normalnim tempom.
Trebali bi biti sretni što su autori uopće i došli te što ste ovih deset godina i mogli kupovati stripove na kioscima, a osobito u ovoliko velikom broju (minimalno 4 stripa mjesečno + pokoje specijalno izdanje). Sva sreća da Bernard ne ovisi o vama koji ste željni njegovog obraćanja.
Ja nisam zadovoljan tempom kojim Dylan izlazi, no nije bitno što ja mislim. Bitno je da Dylan, a i ostali stripovi, uopće i izlaze.

Vidio bih vas kad bi Ludens i VČ (ne dao Bog) propali kak bi svi bili veseli.
Go to Top of Page

kingleoric
New Member

229 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 19/06/2011 : 22:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kingleoric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

A neki su spominjali i Ferrija. Čovjek je ipak u godinama kad više nije lako ići na putovanja, pogotovo kad prigrije.

Ja sam ga bio spomenuo i slažem se potpuno s tobom. I sam mislim da je to, vjerojatno, razlog njegova nedolaska.
No samo sam htio naglasiti to da većina Zagorovaca njega gleda kao najznačajniju figuru Zagor staff-a i vjerojatno bi kod nekih to prevagnulo u korist toga da ipak dođu na ovo okupljanje. Budimo realni, ali jedan od zadnjih Bonellijevih "majstora" je već poprilično u godinama i ne bi ovo bila loša prilika fanovima još jednom ga vidjeti i zatražiti potpis od čovjeka koji im je na neki način obilježio djetinjstvo...
Na žalost ispalo je tako kako je ispalo, ali to su sve stvari koje se mogu popraviti i nema smisla duljiti previše o njima...

Edited by - kingleoric on 19/06/2011 22:26:09
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 19/06/2011 : 22:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by 1Euro

Ja isto tako mislim da je to katastrofa....
-Recimo strip okupljanje u Kragujevcu je okupilo više ljudi...

Lako njima, oni tamo navlace ljude alkoholom.

Za Morena i Joevita biće spremna torta u subotu oko 20.00 - da ne otkrivamo svoje alkoholne sklonosti pre kraja tribine

A posle ...

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 19/06/2011 : 22:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Bio sam i na jednoj i na drugoj i smatram da je to sramota za sve Zagor fanove, da se ne može okupiti bar 50 ljudi i doći pozdraviti ljude koji su proputovali 700-800 kilometara da bi se družili s njima.

Dobar je ovo topik za nekakvu pripremu naše tribine.

Organizujemo se nas nekoliko kragujevčana i dovedemo familije na tribinu + dvadesetak naših autora koji su nam gosti + forumaška banda Anto i 40 razbojnika + ljubitelji stonog tenisa + oni koje to ne zanima ali-ako-ima-'ladno-pivo-onda-u-redu + konobari Doma omladine + slučajni prolaznici...

Možda se i Zagor spektakularno pojavi

Ma, otkud znam - smislićemo nešto

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000