forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR I AUTORI U ZAGREBU 17. i 18.06.2011.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/06/2011 : 19:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
polako lesinari, pustite covjeka da dise, tek je dosao na forum
Krscho, u vezi prijedloga sa sajtom obrati se Markosu preko privatnih poruka, ovo je pogresan topic za tu vrstu rasprave
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/06/2011 : 19:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krscho
Ja sam samo dao kritiku, ako je zabranjeno to onda dobro, kaže se da raspravom se dolazi do napredka, ako ste vi zatvoreni za raspravu nije to moj problem i neka vam bude, očito jedina rasprava koja ovdje prolazi je svađanje oko naslovnica zagora i crtaća a kad nešto konkretnoga za dobrobit site/foruma samo znate pljuvat, i onda se čudite zašto je bilo tako malo ljudi na proslavi obljetnice, možda da je akšuli bila kakva sticky vijesti na naslovnici kad se otvori http://www.stripovi.com/ bi pomoglo al se nitko nije sjetio a niti je igdje spomenuto da Zagor slavi 50. rođendan na dotičnom siteu, toliko od mene ;)

Za obljetnicu Zagora su krivi prostor i vrijeme, a u vezi toga moraš pitanje postavit organizatorima.
Btw. kritika i rasprava uvijek dobro dođu, al uletavat s takvim umišljenim postovima (i to još prvim postovima) u samom startu ti baš i nije neki ingeniozan potez.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/06/2011 : 19:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

možda da je akšuli bila kakva sticky vijesti na naslovnici kad se otvori http://www.stripovi.com/ bi pomoglo al se nitko nije sjetio a niti je igdje spomenuto da Zagor slavi 50. rođendan na dotičnom siteu, toliko od mene ;)

http://www.stripovi.com/vijesti/zagor-slavi-pedeseti-rodendan/500/

Ne govori gluposti.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 19/06/2011 : 19:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:
Ja sam samo dao kritiku, ako je zabranjeno to onda dobro, kaže se da raspravom se dolazi do napredka, ako ste vi zatvoreni za raspravu nije to moj problem i neka vam bude, očito jedina rasprava koja ovdje prolazi je svađanje oko naslovnica zagora i crtaća a kad nešto konkretnoga za dobrobit site/foruma samo znate pljuvat, i onda se čudite zašto je bilo tako malo ljudi na proslavi obljetnice, možda da je akšuli bila kakva sticky vijesti na naslovnici kad se otvori http://www.stripovi.com/ bi pomoglo al se nitko nije sjetio a niti je igdje spomenuto da Zagor slavi 50. rođendan na dotičnom siteu, toliko od mene ;)

Za obljetnicu Zagora su krivi prostor i vrijeme, a u vezi toga moraš pitanje postavit organizatorima.
Btw. kritika i rasprava uvijek dobro dođu, al uletavat s takvim umišljenim postovima (i to još prvim postovima) u samom startu ti baš i nije neki ingeniozan potez.

Volim ulaziti s bljeskom kak se kaže :D

Mislim da prostor sta se tice Stripovi na kvadrat jest bio fail, šta se tiče hotel Lagune nije bio fail i svatko je mogo tamo doći, gledajući još da nakon radnog vremena je bilo 17h+ pa tko je želio je mogo doći :D

Malo sam pretjero priznajem, imo sam potrebu odgovoriti nakon što me nazvo samouvjerenim što jesam kaj se tiče moje branše, a i kad sam vidio ovih 9 errora koji godinama stoje na siteu a mogu se popraviti

www.stripovi.com%2F" target="_blank">http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.stripovi.com%2F

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/06/2011 : 19:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Nego da se vratimo ontopic
Dal neko zna kolko košta ona knjižurina o Zagoru?

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/06/2011 : 19:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
75 kn tvrde korice, al stvarno nije ništa specijalna...

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 19/06/2011 : 19:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

možda da je akšuli bila kakva sticky vijesti na naslovnici kad se otvori http://www.stripovi.com/ bi pomoglo al se nitko nije sjetio a niti je igdje spomenuto da Zagor slavi 50. rođendan na dotičnom siteu, toliko od mene ;)

http://www.stripovi.com/vijesti/zagor-slavi-pedeseti-rodendan/500/

Ne govori gluposti.

Pojam sticky oznacava da je ta vijest uvjek prva kad se otvori site dok sam događaj ne završi, ja osobno prvi put vidim ovu vijest, mora da su ju izgurale druge važne vijesti kao recenzija neke zagorove epizode

quote:

Kaj nije 150kn? bar je tak bila petak kad ju vidio ?

Edited by - Krscho on 19/06/2011 19:19:39
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/06/2011 : 19:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego da se vratimo ontopic
Dal neko zna kolko košta ona knjižurina o Zagoru?

150,00 kn
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/06/2011 : 19:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čekaj, pričamo o onom kolekcionarskom izdanju, 4 priče il kolko je već unutra?

Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 19/06/2011 : 19:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To dođe 150kn ;)
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/06/2011 : 19:21:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

On je mislio na knjigu o Ferriju, HC
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/06/2011 : 19:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
@Krscho

Moderator ti je najbolje rekao..
Možda najpametnije da se javiš Markosu na pm, ako misliš da možeš pridonjet sajtu...

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 19/06/2011 : 19:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne, Paka govori o onoj knjizi Gallieno Ferri: Život sa Zagorom.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/06/2011 : 19:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

quote:

On je mislio na knjigu o Ferriju, HC

Da, mislija san da paro pita u vezi toga, pardon

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/06/2011 : 20:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

S moje 22 godine i diplomom iz IT-a ( FER, + cisco ccna, ccnpa, microsoft king exams) sam dovoljno inteligentan da znam, a i vidim po drugim internet siteovima ( ukljucujuci tu i hrvatske da nebi bilo zabune) da ovaj sistem može funkcionirati i s tim anonimnim adresama kojih se ovdje očite bojite bezveze ili niste u mogucnosti na drugi način riješiti sistem aukcija što se dolazi do onog dijela o nesposobnosti, nebi se htio s ikime svaditi ali ovime Markos si iso mi vodom na mlin u dokazu moje prve teze ;) ... a pošto sam vidio sad na tvom profilu da si software developer me brine kak se sam nisi sjetio pametnijih riješenja koja bi jednako dobro ako ne i bolje funkcionirala

Koliko si sajtova do sada implementirao? Koliko njih su savršeni u w3 validatoru? Koga uopće briga za w3 validator osim nadobudnih studenata bez ikakvog iskustva u stvarnom životu? Provjeri koliko grešaka ima npr. google. 36. Znači da sam ja sa svojih 9 (ok, evo 6, sad sam popravio ovo za što mi je trebalo par sekundi, za ostale mi se ne da zajebavat i gubit vrijeme) 4 puta bolji od googlea? Vau! CNN ima 119! Jebote, koliko sam tek bolji od njih!!!

Nadalje, koliko imaš iskustva sa aukcijama i trejsanjem prevaranata? Koliko iskustva imaš sa sprječavanjem da ti se problematični korisnici vrate na sajt i nastave praviti probleme? Koliko vidim, ti si mrežaš, a ne developer. Drži se ti lijepo svojih rutera i portova, a ostavi programiranje i aplikacije nama, ok?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 19/06/2011 : 20:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

S moje 22 godine i diplomom iz IT-a ( FER, + cisco ccna, ccnpa, microsoft king exams) sam dovoljno inteligentan da znam, a i vidim po drugim internet siteovima ( ukljucujuci tu i hrvatske da nebi bilo zabune) da ovaj sistem može funkcionirati i s tim anonimnim adresama kojih se ovdje očite bojite bezveze ili niste u mogucnosti na drugi način riješiti sistem aukcija što se dolazi do onog dijela o nesposobnosti, nebi se htio s ikime svaditi ali ovime Markos si iso mi vodom na mlin u dokazu moje prve teze ;) ... a pošto sam vidio sad na tvom profilu da si software developer me brine kak se sam nisi sjetio pametnijih riješenja koja bi jednako dobro ako ne i bolje funkcionirala

Koliko si sajtova do sada implementirao? Koliko njih su savršeni u w3 validatoru? Koga uopće briga za w3 validator osim nadobudnih studenata bez ikakvog iskustva u stvarnom životu? Provjeri koliko grešaka ima npr. google. 36. Znači da sam ja sa svojih 9 (ok, evo 6, sad sam popravio ovo za što mi je trebalo par sekundi, za ostale mi se ne da zajebavat i gubit vrijeme) 4 puta bolji od googlea? Vau! CNN ima 119! Jebote, koliko sam tek bolji od njih!!!

Nadalje, koliko imaš iskustva sa aukcijama i trejsanjem prevaranata? Koliko iskustva imaš sa sprječavanjem da ti se problematični korisnici vrate na sajt i nastave praviti probleme? Koliko vidim, ti si mrežaš, a ne developer. Drži se ti lijepo svojih rutera i portova, a ostavi programiranje i aplikacije nama, ok?

A ti se drž teme i budi uzor forumašima a ne offtopičarit i ak imaš nekomu kaj reć imaš pp

Snimke od petka

http://www.youtube.com/watch?v=NK17SOt_4JQ&feature=channel_video_title

http://www.youtube.com/watch?v=JOXIRJNIAFs&feature=channel_video_title
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/06/2011 : 20:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Hahahahaha, pazi ti ovo, prvo ga napusi sto ne mogu free webmailovi na temi "ZAGOR I AUTORI U ZG", onda kad ga ovaj pokopa kaze "aj drzi se teme, nemoj offtopic"...ajme... :D :D :D :D :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 19/06/2011 : 20:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

S moje 22 godine i diplomom iz IT-a ( FER, + cisco ccna, ccnpa, microsoft king exams) sam dovoljno inteligentan da znam

Ajd, izmeri ga, znamo da zelis.

Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 19/06/2011 : 20:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Nije ni cudo da zagor propada uz hrpu da ne kazem cega koji pisu po ovomu forumu, dobro mi je bernard petak reko zakaj on ovdje nista ne pise nit nema komunikaciju s citateljima koju je netko prizivo topic prije
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 19/06/2011 : 20:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
dobro mi je bernard petak reko zakaj on ovdje nista ne pise nit nema komunikaciju s citateljima koju je netko prizivo topic prije

a zakaj je onda uopće pričao s tobom?

Pobogu, još jedna Istina i Veličina...pa kolko vas ima..

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 19/06/2011 : 20:54:35  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije ni cudo da zagor propada uz hrpu da ne kazem cega koji pisu po ovomu forumu, dobro mi je bernard petak reko zakaj on ovdje nista ne pise nit nema komunikaciju s citateljima koju je netko prizivo topic prije

Prijatelju, ovo ti nije baš u redu vrijeđati ljude nakon što si prvim postom podbo admina. Kakve ima veze mail za registraciju s temom topica? U očima ljudi samo si ispao samodopadni hvalisavac. Ja sam, recimo, magistar IT, i to onaj klasični maggistar, ne bolonjski. Imam malo više certifikata od tebe ali ne vidim zašto bih to ovdje ikome isticao. Ovo je forum za ljubitelje stripa.
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 19/06/2011 : 20:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

quote:

Prijatelju, ovo ti nije baš u redu vrijeđati ljude nakon što si prvim postom podbo admina. Kakve ima veze mail za registraciju s temom topica? U očima ljudi samo si ispao samodopadni hvalisavac. Ja sam, recimo, magistar IT, i to onaj klasični maggistar, ne bolonjski. Imam malo više certifikata od tebe ali ne vidim zašto bih to ovdje ikome isticao. Ovo je forum za ljubitelje stripa.

Volio bi naglasiti ovaj dio za ljubitelje stripa, forum koji s ne razvija kak bi trebo i stoji na istom mjestu ;)

Ja sam bar obogatio topic snimkama Romanija iz Zagreba sta se nemoze reci za neki koji ovdje pisu s ciljem spamma
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 19/06/2011 : 21:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Onaj tko nije bio tamo ne može izmisliti nikakve materijale, zar ne?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/06/2011 : 21:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

quote:

jel mi ostali smrtnici smijemo pisati na istom topicu kao i vi?!
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 19/06/2011 : 21:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
Izleda da među FERovcima ima neka iskonska međusobna netrpeljivost.

Mi s ekonomije smo puno praktičniji, svi se volimo. Jebote, ko neka djeca cvijeća

Jel piše i dalje onaj frajer Mrzim bloger kaj je imo onaj post 'mrzim FERovce'? Na to sam pišo od smijeha.

No sikiriki
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000