ni meni nije Letteri među top crtačima ali kako vidim priča bi mogla biti zanimljiva, malo dialoga i dosta akcije, ne volim u Texu previše mudrovanja i naklapanja...Boselli zna napisati odlične priče...ova mi na prvi pogled izgleda takva... ali samo da je Tex na kioscima,ovog puta i malo ubrzano...gura Ludens,gura Veseli a tu je i Libellus sa novijim Tex pričama...prva Bufallo Solders i dalje, mogli bi Texa uz Zagora od prvih perjanica Bonelli i najbrže skompletirati i uhvatiti Talijane...a još pre koju godinu(samo Tex Ludens tromjesečno) o tome nismo mogli ni sanjati...ajmo rendžere!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Priča je zasad solidna. Tex ganja nekog tipa koji je kriv za smrt dvoje Navaja, onda se spetlja s nekom udovicom koju terorizira lokalni moćnik, a usput pomaže i novom šerifu žutokljuncu... Ništa posebno novo, ali Tex mi nikad nije dosadan.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Priča je zasad solidna. Tex ganja nekog tipa koji je kriv za smrt dvoje Navaja, onda se spetlja s nekom udovicom koju terorizira lokalni moćnik, a usput pomaže i novom šerifu žutokljuncu... Ništa posebno novo, ali Tex mi nikad nije dosadan.
Dobar ovaj Tex,pogotovo na strani 65.Tu ga onaj sanker pokusava drzati sa ledja i Tex ga baci preko cijelog salona.Onda na stranici 67,isti taj sanker,iza istog tog sanka ga pokusava udariti bocom sa ledja .
Ovdje se može vidjeti kako za dobru priču uopće nije potrebna originalna ideja. Radnja je sazdana od najvećih mogućih stereotipa i klišeja western žanra viđenih na stranicama Texa već jako puno puta. Unatoč tome je zanimljivo i zabavno da jedva čekaš nastavak.