Author |
Topic |
zagorovac
Junior Member
Germany
318 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 13/06/2011 : 16:05:03
|
Zelim si nabaviti africke epizode Mister-Noa.Imam onu o ritualnim maskama,ta epizoda je obicno sranje.Takoder imam i onu pricu o Mau-Mau,ta je vec bolja.A kako su ostale,koje su najbolje? |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 13/06/2011 : 16:21:17
|
Po meni, najbolje su epizode sa Tuarezima (LMS 964-967), odatle se saga nastavlja u egipat i izgubljeno blago rajha (971-973, 977-979), posle cega je usledio povratak u Brazil. U sustini, sve su dobre. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 13/06/2011 : 23:51:25
|
quote: Originally posted by Mairosu
Po meni, najbolje su epizode sa Tuarezima (LMS 964-967), odatle se saga nastavlja u egipat i izgubljeno blago rajha (971-973, 977-979), posle cega je usledio povratak u Brazil. U sustini, sve su dobre.
Slazem se ali i svaka africka prica-epizoda ima nesto svoje. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 14/06/2011 : 23:01:15
|
Meni je najjaca zadnja epizoda, Blago africkog korpusa/Dvojica protiv svih/Zbogom,Afriko! Fantasticna WWII prica,odlican crtez...serijal na vrhuncu slave |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 15/06/2011 : 18:11:26
|
@Mairosu Skoro tu smo pricali o sukobu Mr.Noa i Legije nezivih.Skupio sam svog SD/SA Mister Noa(tacnije jos samo da navatam Projekat Pegaz ),i upravo sam krenuo da iscitavam 41-59,tj.Njujork sagu. Koji sok!Manaus u plamenu,pajper unisten,Augustino ubijen,Kruger zamalo,Mister No se odao alkoholu...Kakav krkljanac.Kakav preokret. Vidim da je par scenarista radilo ovaj deo serijala i bas me interesuje ko je nosioc svega.Mignacco? Zapazio sam da Del Freo ima najbolje price.Surovi mafijaski obracuni, sokantne likvidacije,Mister No u teskoj depresiji,patetican,mracan... |
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Posted - 15/06/2011 : 19:58:03
|
quote: Originally posted by Pajtos
@Mairosu Skoro tu smo pricali o sukobu Mr.Noa i Legije nezivih.Skupio sam svog SD/SA Mister Noa(tacnije jos samo da navatam Projekat Pegaz ),i upravo sam krenuo da iscitavam 41-59,tj.Njujork sagu. Koji sok!Manaus u plamenu,pajper unisten,Augustino ubijen,Kruger zamalo,Mister No se odao alkoholu...Kakav krkljanac.Kakav preokret. Vidim da je par scenarista radilo ovaj deo serijala i bas me interesuje ko je nosioc svega.Mignacco? Zapazio sam da Del Freo ima najbolje price.Surovi mafijaski obracuni, sokantne likvidacije,Mister No u teskoj depresiji,patetican,mracan...
Hej koje su to epizode?? Mno prestao citati jos '91( nisam kasnije od strip-agenta uzimao),a kupio samo od Libe "Rio Negro" i "Dzunglu"! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7711 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 22/06/2011 : 01:49:59
|
lagano čitam mister noa od početka i jučer pročitah ''krvavi snijeg'' lms 739-742. jako moćna epizoda,diso + nolita...po meni,jedna od boljih,uz onu koju sam čitao neki dan,''mister no ide u rat''. večeras su na redu ''na zemlji ksavanta''...
znali ko gdje stoji onaj popis o izbačeni stranicama lms mister noa?? danas sam dosta tražio i nisam mogao da nađem...
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18857 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 22/06/2011 : 09:17:24
|
Krvavi snijeg je jedna krasna pilotova priča, pročitao sam ga več davno u izdanju LMS, ali me nije tako dojmio kao u izdanju Libellusa, prekrasni Disov crtež snežnih pejsaža dolazi na bijelom Libellusovom papiru do punog izražaja...tu je bio Diso u punom sijaju i snijeg je beo a ne žut kao u Dnevniku...preporuka za kupovinu Krvavog snjige u Libellus izdanju i onima koji su zadovoljni sa Dnevnikovim ili ne nabavljaju Libellus biblioteku Mister Noa,jedna od pilotovih priča koja zaslužuje da se ju pročita u kvalitetnom izdanju. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 22/06/2011 : 11:15:53
|
Meni je dobra svaka MN epizoda di prepričava ratne dogodovštine. U Almanahu su mi Ardeni dobri. Afrička turneja je najjače, ova u NY je isto predobra. A što reći, sam MN je predobar i ja jednostavno žalim što ga više nema... |
Trljam ruke. |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7711 Posts
Posted - 23/06/2011 : 13:27:53
|
nisam znao da mister no uz engleski,portugalski,španjolski jezik,govori i talijanski... ne znam da li možda zna francuski i njemački??? |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7711 Posts
Posted - 23/06/2011 : 13:54:49
|
gledam ove specijale što su još ostali za objaviti kod nas... šteta,stvarno šteta što i ove godine nećemo dobiti još dva nova broja... a pogotovo šteta što ne idu dalje sa redovnom serijom pa da dobijemo i ta 32 broja šta ostaju...moraćemo čekati libellus da oni to objave za 10-ak godina ili kad već i ako... |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 23/06/2011 : 14:14:14
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by Zlotvor
Meni je dobra svaka MN epizoda di prepričava ratne dogodovštine.
"Mister No ide u rat" je jedna od najboljih iz te teme.
|
Trljam ruke. |
|
|
dnevni boravak
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 23/06/2011 : 23:33:07
|
quote: Originally posted by teller
Krvavi snijeg je jedna krasna pilotova priča, pročitao sam ga več davno u izdanju LMS, ali me nije tako dojmio kao u izdanju Libellusa, prekrasni Disov crtež snežnih pejsaža dolazi na bijelom Libellusovom papiru do punog izražaja...tu je bio Diso u punom sijaju i snijeg je beo a ne žut kao u Dnevniku...preporuka za kupovinu Krvavog snjige u Libellus izdanju i onima koji su zadovoljni sa Dnevnikovim ili ne nabavljaju Libellus biblioteku Mister Noa,jedna od pilotovih priča koja zaslužuje da se ju pročita u kvalitetnom izdanju.
Je, baš je Nollita napisa čudo od priče, jedino mi nije jasno kako da nije snimljen nijedan film po toj epizodi, virujem da bi bia odličan. |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17008 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
kasper
Advanced Member
10876 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 24/06/2011 : 10:00:03
|
Ljuta mrznja, Krvavi sneg, Mafija ne prasta.... sve su to sjajne/neponovljive epizode. Nolita neponovljiv posle toga. Sve se to ima u LL . |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 25/06/2011 : 08:46:52
|
Krvavi snijeg je jedna krasna pilotova priča, pročitao sam ga več davno u izdanju LMS, ali me nije tako dojmio kao u izdanju Libellusa, prekrasni Disov crtež snežnih pejsaža dolazi na bijelom Libellusovom papiru do punog izražaja...tu je bio Diso u punom sijaju i snijeg je beo a ne žut kao u Dnevniku...preporuka za kupovinu Krvavog snjige u Libellus izdanju i onima koji su zadovoljni sa Dnevnikovim ili ne nabavljaju Libellus biblioteku Mister Noa,jedna od pilotovih priča koja zaslužuje da se ju pročita u kvalitetnom izdanju.
Ukratko,ko ne kupuje Libellus isto kao i da ne skuplja stripove? |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 25/06/2011 : 12:12:33
|
quote: Originally posted by Pajtos
Ukratko,ko ne kupuje Libellus isto kao i da ne skuplja stripove?
To bi onda bio izuzetno skup sport... |
|
|
djukak
Senior Member
2931 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 25/06/2011 : 17:56:38
|
Od sada kupujem samo Libellus. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21076 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 25/06/2011 : 19:45:10
|
Sad sam bacio Krvavi sneg u LMS izdanju u stari papir,a u ponedeljak ujutru ga poručujem iz Darkvuda! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
37988 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Posted - 14/07/2011 : 23:10:47
|
Ej sjecam se toga, to je onaj ESP-ovac koji ce rasprskavati glave ko' lubenice... |
|
|
Topic |
|