Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Solid Snake
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/mk(1).jpg)
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 28/06/2011 : 17:45:48
|
[/quote]
- Kada Zagor ide na evropsku odiseju? Pretpostavljam da bi odogovor mogao biti 2017 ili 2018. Sigurno je i sam Bure vec razmisljao o tome, pa pokusajte da istisnete planove iz njega.
[/quote]
Mene cudi kako do sada Zagor nije bio na europsku odiseju.To bi sigurno bio pravi buum u prodaji. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
morrison
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/8-70.jpg)
Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 28/06/2011 : 18:20:12
|
quote: Originally posted by paro
Mislim da barem toga ne može da usfali. Još kad anto repetira onu svoju čačanku, bit će mrtvih ![](icon_smile_big.gif)
Inace, Anto je deo forumskog lobija koji pokusava da od festivala napravi 'rakijadu', ali mi trezvenjaci (kad kazem 'mi' mislim na sebe i Grujaha) cemo se tome ostro usprotiviti.![](icon_smile_8ball.gif) |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
|
Ultras
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/avatarNebojsastripovicom copy(1).jpg)
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 28/06/2011 : 18:38:40
|
quote: Originally posted by DeeCay Jesi uzeo dobrog prevoditelja? I o tome ovisi dobra tribina.
Vodili smo računa i o tome, mislim da će svi fanovi biti zadovoljni prevodom.
quote: Originally posted by DeeCay Ultras, koji Đuzepe, misliš na Joevita?
Da, na njega ![](icon_smile_wink.gif)
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
Grujah.
Advanced Member
![](AvatarUpload/transmet.jpg)
Serbia
3254 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 28/06/2011 : 18:56:31
|
quote: Originally posted by morrison
Mislim da barem toga ne može da usfali. Još kad anto repetira onu svoju čačanku, bit će mrtvih ![](icon_smile_big.gif)
Inace, Anto je deo forumskog lobija koji pokusava da od festivala napravi 'rakijadu', ali mi trezvenjaci (kad kazem 'mi' mislim na sebe i Grujaha) cemo se tome ostro usprotiviti.![](icon_smile_8ball.gif)
Kao sto sam i rekao kod Slobe na rodjendanu Darkwooda, ja ostavih alkohol potpuno. |
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
pravedni
Advanced Member
![](avatars/w601055116029.2065.jpg)
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 28/06/2011 : 20:33:11
|
quote: Originally posted by Solid Snake
- Kada Zagor ide na evropsku odiseju? Pretpostavljam da bi odogovor mogao biti 2017 ili 2018. Sigurno je i sam Bure vec razmisljao o tome, pa pokusajte da istisnete planove iz njega.
[/quote]
Mene cudi kako do sada Zagor nije bio na europsku odiseju.To bi sigurno bio pravi buum u prodaji. [/quote] Zagorovu posetu staroj dobroj Evropi treba staviti u 1848.godinu kada su izbile Revolucije...To bi bio zanimljiv predložak za seriju novih,uzbudljivih avantura "Duha sa sekirom"!!!![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) |
|
paro
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/2649029.jpg)
Croatia
8593 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 28/06/2011 : 22:57:14
|
quote: Originally posted by Grujah. Kao sto sam i rekao kod Slobe na rodjendanu Darkwooda, ja ostavih alkohol potpuno.
Ajd nemoj da moram ić po fotkama kopat ![](icon_smile_big.gif) |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29478 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/06/2011 : 23:23:59
|
Burattini je u Zagrebu rekao da Zagor neće ići u Europu, između ostalog zato što to i Sergio Bonelli ne želi. |
Trouble will find me |
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7928 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 29/06/2011 : 23:34:42
|
quote: Originally posted by pravedni
Šteta,bilo bi tu sijaset dobrih tema...
kad vidi da vredimo(pogotovo jug ),zagor stize u nis 100%. |
Juznjak! Tex Willer.
|
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7928 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 29/06/2011 : 23:41:27
|
quote: Originally posted by Markos
Burattini je u Zagrebu rekao da Zagor neće ići u Europu, između ostalog zato što to i Sergio Bonelli ne želi.
svaka cast noliti,al blizi mu se onaj deo sto niko ne voli.bilo bi pozeljno da ga iskoristi na turneji po evropi.![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) |
Juznjak! Tex Willer.
|
Edited by - cronos six on 29/06/2011 23:41:51 |
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Posted - 30/06/2011 : 02:59:15
|
quote: Originally posted by cronos six
quote: Originally posted by pravedni
Šteta,bilo bi tu sijaset dobrih tema...
kad vidi da vredimo(pogotovo jug ),zagor stize u nis 100%.
Svi putevi vode u Niš!!! |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 30/06/2011 : 08:27:03
|
quote: Originally posted by vope
Postoji jedna mala šansa da se pojave tri lole iz CG... Samo da ve upozorim na vrijeme... Da spremite dosta rakije...
Dražen DRB mi je u razgovoru juče rekao da se ta mala šansa povećala toliko da dolazite sigurno ![](icon_smile_big.gif) Oduševili ste me ![](icon_smile_approve.gif)
Ali-Anto i 60 razbojnika dobijaju pojačanje Kako je krenulo ovo će po broju stripovskih učesnika prevazići sajam knjiga ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif)
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 30/06/2011 : 09:00:14
|
Posebnu zahvalnost za organizaciju dolaska tandema Burattini & Nuccio dugujem Goranu Zečeviću. Druže, ne mogu ti se odužiti za ovako nešto. Dogovor koji smo inicirali polovinom novembra prošle godine u vezi ovog događaja, koji je bukvalno ušao u sve sfere naših života, kulminiraće ovih dana na najbolji mogući način. Stotine telefonskih razgovora, stotine mejlova... za jednu stvar... O peripetijama, zgodama i nezgodama, trivijama... koje smo imali tokom ovih meseci pričaćemo drugom prilikom ![](icon_smile.gif)
Hvala još jednom!
(inače Colt je insistirao da ne veličam njegovu ulogu u svemu ovome (što je neizvodljivo), pa očekujem prekore već koji minut posle ovog posta )
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8593 Posts
Posted - 30/06/2011 : 09:26:11
|
je legenda!!!
![](http://i55.tinypic.com/vpk9sl.gif) |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 30/06/2011 09:33:49 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 30/06/2011 : 09:34:02
|
Colte, super si! Opraštamo ti sva ona revolveraška ubojstva iz vremena Divljeg zapada!![](icon_smile_big.gif) |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8593 Posts
Posted - 30/06/2011 : 09:42:05
|
Ultras, samo se vi svi zajedno lijepo udružite i potrudite da ovaj festival postane tradicija...da vam dogodine dođe u posjet par balavandera iz Hrvatske, a ne samo jedan ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Naravno, ovime ciljam na tebe Dee ![](icon_smile_big.gif) |
|
Edited by - paro on 30/06/2011 09:47:14 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 30/06/2011 : 13:39:14
|
Ultras, samo se vi svi zajedno lijepo udružite i potrudite da ovaj festival postane tradicija...da vam dogodine dođe u posjet par balavandera iz Hrvatske, a ne samo jedan ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Naravno, ovime ciljam na tebe Dee ![](icon_smile_big.gif)
Bilo bi lepo ![](icon_smile.gif)
|
|
vope
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/joda.jpg)
Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 30/06/2011 : 14:20:11
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by vope
Postoji jedna mala šansa da se pojave tri lole iz CG... Samo da ve upozorim na vrijeme... Da spremite dosta rakije...
Dražen DRB mi je u razgovoru juče rekao da se ta mala šansa povećala toliko da dolazite sigurno ![](icon_smile_big.gif) Oduševili ste me ![](icon_smile_approve.gif)
Ali-Anto i 60 razbojnika dobijaju pojačanje Kako je krenulo ovo će po broju stripovskih učesnika prevazići sajam knjiga ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif) ![](icon_smile_shock.gif)
Pa bilo je čupavo. Varijanta da dođemo drugarovim autom je otpala pa ćemo se držati starih dobrih "Krstića" tako da ćemo u KG prvi stići u subotu - negdje oko 6 ujutru (samo da u međuvremenu ne uleti neka radna obaveza za vikend, daleko bilo, pu pu). Kad otvaraju prve kafane? |
... |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Posted - 30/06/2011 : 14:34:39
|
quote: Originally posted by vope Pa bilo je čupavo. Varijanta da dođemo drugarovim autom je otpala pa ćemo se držati starih dobrih "Krstića" tako da ćemo u KG prvi stići u subotu - negdje oko 6 ujutru (samo da u međuvremenu ne uleti neka radna obaveza za vikend, daleko bilo, pu pu). Kad otvaraju prve kafane?
Dobro je ispalo ![](icon_smile_approve.gif) Noćni klub Geto radi od 00.00 do 08.00 a nalazi se u Glavnoj ulici ![](icon_smile_wink.gif)
|
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40628 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
vope
Senior Member
![](AvatarUpload/joda.jpg)
Montenegro
2968 Posts
Member since 21/12/2006 |
|
sawitch
Advanced Member
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40628 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 30/06/2011 : 14:57:47
|
Em nikad ne pijem, em cu doci obucen u papucu.. ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_blush.gif) A kada bi se jednom sa mnom napio zaboravio bi da me poznajes.. ![](icon_smile_big.gif)
I ponesi neko "nase" obelezje... |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 30/06/2011 : 16:37:11
|
quote: Originally posted by vope (samo da u međuvremenu ne uleti neka radna obaveza za vikend, daleko bilo, pu pu)
Pravi Crnogorac ![](icon_smile_big.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|