forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Western za sva vremena
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 89

TORQUE
Senior Member

Croatia
2781 Posts

Member since 27/04/2005

Posted - 26/03/2011 : 14:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send TORQUE a Private Message  Reply with Quote
zadnje sto pogledah je Westworld..istina da je film SF ali se 90% radnje dogadja u simulaciji divljeg zapada..a i glumi legenda Yul Brynner kao zli cyborg revolveras koji ne zeli odapet :)

Deep into that darkness peering, long I stood there wondering, fearing,
Doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before..
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 26/03/2011 : 23:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
ja sam danas nakon dugo vremena odgledao "za dolar više". odličan!

zanima me koji vam je leoneov film iz te njegove tzv. "dolarske trilogije" najbolji i zašto?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 27/03/2011 : 15:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
"dobar, los...."
po svemu, radnji, glazbi, razradi likova, forama (meni najbolja komedija ikad)!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 27/03/2011 15:49:57
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/07/2011 : 21:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Sutra ujutro u 8.14 na HRT 1 Yellow Sky (1948) sa Gregory Peckom.

Ko ima malu djecu nece mu biti tesko ustati i gledati.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/07/2011 : 06:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

a ne istaknuti widmarka cccc
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/07/2011 : 11:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

inace, djeloval mi je ovaj film cist ok, moram ga skinut i pogledat.....ne znam zakaj ali me podsjetil na najbolji vestern snimljen do sredine 60-tih (The Ox-Bow Incident)!

kad smo vec kod vesterna, nedavno pogledal dva zanimljiva naslova;

Jim il Primo
....danas gotov nepoznat Talijan Sergio Bergonzelli snimil je ovaj film 1964. sa isto toliko "poznatom" glumackom ekipom. U glavnoj ulozi su Cameron Mitchell (pojavljuje se u preko 200 naslova, vecinom u TV filmovima i serijama), Carl Möhner (rođen u Austriji, koji se npr. pojavljuje u jednom remek djelu "Rififi"), prelijepa Célina Cély i još jedna ljepotica Kitty Carver (koja izgleda nije nigdje vise glumila). ekipu zaokružuje jedan zanimljiv glumac imenom Livio Lorenzon. Glumnac koji se pojavljuje u nekoliko spageti vesterna od kojih je najpoznatiji Leoneov vrh "Dobar, Loš i Zao", a tu su još i Cjamango, Texas Adios, The Colt Is My Law ili Go with God, Gringo. Prije toga proslavil se ulogama u povijesnim spektaklima koje su talijani mahom snimali 50-tih godina prošlog stoljeća. Film je priča o bandi koja se u dogovoru s bankarom želi domoći zlata...tu se naravno pojavi tajanstveni revolveraš koji ima drugčije planove, kako poslovne tak i ljubavne!
Zanimljivost je kaj ovaj film možemo pogledati na BD-u koji nudi vrlo dobru sliku, ali sliku koja nije očišćena od prljavštine na filmskoj traci. Time se dobiva ugađaj negadašnjih kino predstava gdje su filmovi pucali a ton krčio, pa eto tko voli takav ugođaj neka ne propusti ovom BD izdanju (koje nudi još jedan film na disku, također vestern "Cuatro dólares de venganza")!

Il mercenario

U špageti vodama ova poznata ekipa (Corbucci, Nero, Palance) uz pomoc Tonya Musantea i Giovannae Ralli snimaju 1968. jedan zabavan vestern. Priča je to o revoluciji plačenicima i ostalom društvu u burnim vremenima za Meksiko.Glazba je djelo dvojice najpoznatijih Talijana za ovaj žanr Ennia Morriconea i Brune Nicolaia!

UŽIVAJTE!

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/07/2011 : 12:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

a ne istaknuti widmarka cccc

pa dobro, Widmark je ionako ikona (a kao Peck ne ),
nego iznenadio me mladi Harry Morgan - ne sjecam se da bi ga vidio u nekom westernu prije (dobro, High Noon moram obnoviti u skoro vrijeme )
i kako vidim "djeda" je bio u Misfitsima (isto ga se ne sjecam)

sve u svemu, dobro ovo Zuto nebo
citam one komentare kako bi bilo dobro da je bio u boji zbog prirode... mozda istinito, ali nije mi smetalo c/b

zna li se vec sta je sljedece subote?

Edited by - Poli on 09/07/2011 12:54:39
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/07/2011 : 16:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Peck je bio bolji u "Kako je osvojen zapad".

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/07/2011 : 19:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

peck je bio najbolji u gunfighteru i tu negdje u Stalking moonu i meni iznimnoj Velikoj zemlji (mada Burl Ives jednostavno krade Show)
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/07/2011 : 19:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=2&datum=2011-07-16

ok filmić niš više od toga...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/07/2011 : 21:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
peck je bio najbolji u gunfighteru i tu negdje u Stalking moonu i meni iznimnoj Velikoj zemlji (mada Burl Ives jednostavno krade Show)

Awwwww, The Big Country, koji je to film, poezija sto se tice fotografije, dobra prica, muzika, naravno gluma, prava klasika.

neke scene su toliko dobre da boli!
trazio sam neke scene da bi stavio na pogodi film, ali ih na zalost nema na netu (ili ih samo ja nisam nasao), a skidao ga nisam
oni koji imate dvd, ima li koji dobri dodatak, sta je gore?

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/07/2011 : 21:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=2&datum=2011-07-16

ok filmić niš više od toga...

mislim da ga ne bi gledao ni da sam doma, a u ceskoj ne love hrt

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/07/2011 : 21:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Awwwww, The Big Country, koji je to film, poezija sto se tice fotografije, dobra prica, muzika, naravno gluma, prava klasika.

neke scene su toliko dobre da boli!
trazio sam neke scene da bi stavio na pogodi film, ali ih na zalost nema na netu (ili ih samo ja nisam nasao), a skidao ga nisam
oni koji imate dvd, ima li koji dobri dodatak, sta je gore?

ništa goli film
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/07/2011 : 22:21:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
ima li koji dobri dodatak, sta je gore?

Original Theatrical Trailer

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38008 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/07/2011 : 23:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:

Oh yeah, onda to treba imati!

ali me cudi kako do sada nisu uspjeli skupiti malo materijala, i da nema behind the scenes ili intervjua sa staffom, sigurno su mogli naci neke komentare, pa magari danasnjih glumaca
ali prvo volja

a neki trecerazredni filmovi imaju i po vise od sat vremena dosadnih bonusa

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/07/2011 : 00:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

peck je bio najbolji u gunfighteru

po meni isto najbolji western u kojem je on bio glumio.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 10/07/2011 : 00:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

što me vraća u davna vremena kad smo se prepirali da li je peck bio daleko bolji u duel in the sun jer je ipak u gunfighteru bio drven

http://forum.stripovi.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34244&whichpage=2

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 10/07/2011 : 01:26:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dosada

quote:

Oh yeah, onda to treba imati!

ali me cudi kako do sada nisu uspjeli skupiti malo materijala, i da nema behind the scenes ili intervjua sa staffom, sigurno su mogli naci neke komentare, pa magari danasnjih glumaca
ali prvo volja

a neki trecerazredni filmovi imaju i po vise od sat vremena dosadnih bonusa

mozda cuvaju za BD izdanje!

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 10/07/2011 : 06:52:00  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

quote:

quote:

što me vraća u davna vremena kad smo se prepirali da li je peck bio daleko bolji u duel in the sun jer je ipak u gunfighteru bio drven

http://forum.stripovi.com/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34244&whichpage=2

da duel in the sun sam zaboravio mada ga imam u x verzija ...a gunfightera ponešto reevaluirao u zadnje vrijeme....vjerovatno je za to dobrim djelom kriva Brownsville girl
ali i dalje mislim sve ono što sam rekao - da je drven - često jeste pa me to ne smeta da volim hustonova moby dicka, da mu brkovi uopće ne stoje i da mi je no name on the bullet draži od gunfightera

Edited by - rommel on 10/07/2011 06:55:28
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 10/07/2011 : 13:18:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
pozz...zanima me jel zna iko gdje mogu nać prijevod za film http://www.imdb.com/title/tt0115969/
hrvatski,srpski,bosanski....ili bar engleski. hvala
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/07/2011 : 14:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dicmanjac

pozz...zanima me jel zna iko gdje mogu nać prijevod za film http://www.imdb.com/title/tt0115969/

www.podnapisi.net ti je najbolji kaj se tiče titlova za filmove/TV serije općenito.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 10/07/2011 : 15:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

www.podnapisi.net ti je najbolji kaj se tiče titlova za filmove/TV serije općenito.

hvala,ali nema ga ovde ;)
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/07/2011 : 23:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

hvala,ali nema ga ovde ;)

upiši na google "(naslov serije/filma) subtitles", na nekoj stranici ziher ima, engleski titlovi postoje ziher

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 11/07/2011 : 12:45:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
ne mora znacit....u pitanju je TV film za koji nekad nije moguce najti podnaslove!

Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 11/07/2011 : 13:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
Nekad stvarno nema prevoda,ja dugo tražim sub.za "Cropsey" ali nema!
Go to Top of Page
Page: of 89 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000