Author |
Topic  |
lone wolf
Starting Member

Serbia
45 Posts
Member since 27/10/2010 |
Posted - 27/10/2010 : 17:00:29
|
quote: Originally posted by velka031
Ovo je balkanski strip sajt, a ovdje Zagor caruje, zato... Pustimo Italiju i 7.mjesto, ima da ga crtaju samo zbog nas.
Ovde je ZAGOR bio,sada je i ostaće No 1...I tu je kraj priče! Hiljadu mi bubnjeva Darkwooda!!!  |
 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4903 Posts
Member since 22/04/2008 |
Posted - 29/10/2010 : 11:10:19
|
Nedelja kad je otis'o Zagor
Ljudi su isli u kolonama, Nikom nije smetao vjetar sto je dunuo, Te majske nedelje je ukinut Zagor, Al' opet je Trafika bila puna. Bio sam tad jos sasma mali, I nisam znao zasto neki placu, Rekoh sebi provucu se dzaba, Sijesti negdje i citacu. Prodjoh pored jednog kolekcionara, On samo svoju cigaru pali, Kaze prodji sad i ne boj se nista, Danas te niko nece dirati mali. Sjedoh negdje u guzvu, u raju, I cuh samo brujanje mase: Danas nam odlazi Duh Sa Sekirom, Danas nam odlazi nas Zagor.
Nedelja kad je otisao Zagor! Nedelja kad je otisao Zagor! Nedelja kad je otisao Zagor! I VC u mome dzepu, Ludens u mojim rukama.
I dok je skupina ova trajala, Stariji ljudi su uzimali rijec, Sine, Zagor je tukao Akronjane,vampire i nindze I ovo sad mu je poslednji mec. Bijese rezultat jedan-jedan, Kad SEKA odsvira kraj. Spustise se zastave striparnice Darkwood, Stade jedna nedelja da se nastavi maj. Maj!
Nedelja kad je otisao Zagor! Nedelja kad je otisao Zagor! Nedelja kad je otisao Zagor! I VC u mome dzepu, Ludens u mojim rukama.
Nedelja kad je otisao Zagor! Okrenu se Zagor poslednji put, Nedelja kad je otisao Zagor! Uzdignutih pesnica i ozarena lica, Nedelja kad je otisao Zagor! Kao da veli mene vise nema, Ali imate jos mnogo vaznih prica!
Izlazili smo svi iz striparnice cutke, Culo se samo brujanje mase, Poneki usklik i poneka majica, Svi u napad, jedan je Zagor!
Svi u napad, Svi u napad, Svi u napad, Jedan je Zagor!
Svi u napad! Svi u napad! Svi u napad! Jedan je Zagor!
Svi u napad! Bo-ne-lli! Svi u napad! Bo-ne-lli! Svi u napad! Bo-ne-lli! Jedan je Zagor!
Bo-ne-lli! Bo-ne-lli! Bo-ne-lli! Bo-ne-lli! Bo-ne-lli! |
Edited by - Sneaksie Thiefsie on 29/10/2010 11:10:42 |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 29/10/2010 : 11:40:07
|
dobro, proci ce jos dosta vremena kada ta pjesmica postane aktuelna. Malo smo se odmakli od teme. Sta mislite koji veliki dogadjaj bi se trebao desiti poslije povratka iz Juzne Amerike? Da li bi Ferri trebao da se poslije te oprosti od stripa i na koji nacin? |
 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4903 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/10/2010 : 16:05:09
|
quote: Originally posted by King Warrior Sta mislite koji veliki dogadjaj bi se trebao desiti poslije povratka iz Juzne Amerike? Da li bi Ferri trebao da se poslije te oprosti od stripa i na koji nacin?
Chicova smrt, i da Zagor mora proći 9 krugova pakla da ga spasi, i naravno na kraju čeka ga Hellingen.
Ferri neka crta sve dok ga ruke ne izdaju, a kao čin pred njegov odlazak trebalo bi napraviti neku biografiju (štono tekstualnu, štono stripovsku!) koja bi izašla s redovnom serijom - Ferri, moj život sa Zagorom! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 29/10/2010 : 21:15:34
|
@Thiefsie    Toga dana ce bas tako biti.Svaka cast! |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
Edited by - okiboki on 29/10/2010 21:16:00 |
 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4362 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 29/10/2010 : 23:44:27
|
ferri je izjavio da ce crtati sve dok ga ruke budu drzale...sve dok oseca da moze..za sada jos uvek je siguran...crtace on jos.... |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 30/10/2010 : 11:19:36
|
quote: Originally posted by dzoni
ferri je izjavio da ce crtati sve dok ga ruke budu drzale...sve dok oseca da moze..za sada jos uvek je siguran...crtace on jos....
Odlicno, samo da hoce odustati od naslovnica. |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 14/07/2011 : 07:58:29
|
quote: Originally posted by King Warrior
Hellingen nije mrtav, on je ostao Wendigov zarobljenik. Sjecate se da je Wendigo rekao nesto kao da ce ga pustiti kada bude spreman za to. Jedno je sigurno, Hellingen ce se vratiti, pitanje je samo kada i kako.
Vratiti će se kao demon Vendigova ranga. ZG SD 43 Dvoboj u svemiru str. 95/96
 Samo pitajte za citate. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 14/07/2011 : 23:05:13
|
Vratit ce se kao Hellindigo !!! Digo' se iz pakla!!! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17107 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 18/07/2011 : 17:46:01
|
quote: Originally posted by emirem
Vratit ce se kao Hellindigo !!! Digo' se iz pakla!!!
  Ozbiljno, strah me na šta će ličiti taj sedmi ili koji li već Povratak... |
 |
|
Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts
Member since 26/07/2011 |
Posted - 02/08/2011 : 20:07:00
|
Mislim da im nije potrebno prežvakavati iste teme.Zagor je najjači strip upravo zato jer se gotovo svi žanrovi mogu ukomponirati u njega, naravno u rukama sposobnog scenariste. Po meni bi trebali scenaristi napraviti preinake u drugom smjeru, a to je da počnu više pažnje obraćati na posljedice određenih događaja. Da pojasnim...većina Zagorovih pustolovina su epizodne, nije bitno koliko brojeva su duge, na kraju se sve riješi i kasnije se ti događaji spominju samo u navodima, nema nikakve posljedice na njegov daljnji svijet. Kad bi počeli paziti na takve stvari, to bi uvelo malo ozbiljnosti u serijal, više nego nekakvi radikalni zahvati.
Evo primjer...Zagor se vrati iz Južne Amerike i u spletu okolnosti (treba ih izmislit ) i nesporazuma s indijancima napada vojni konvoj.Jedan jedini preživjeli ga se sjeća i prokazuje ga kao glavnog igrača. Zagor je naravno nevin, sve je to urota i on se mora boriti da dokaže svoju nevinost.
Sto puta viđeno reći ćete...da, ali ja bih postavio stvari tako da ta situacija ne traje dva broja nego DVIJE GODINE izlaženja, u kojoj će to postati podradnja, Zagoru će tu i tamo potpomagati neki odani prijatelji i dalje iz vojske (npr. puk Perry), ali većina vojnika će pucat na njega na licu mjesta, pa će se Zagor u svim svojim avanturama morati oprezno kretati jer ga vojnici još uvijek traže, a i u drugim naseljima bijelaca, jer nikad ne zna tko bi ga mogao otkriti (znači da se više neće moći samo tako prošetavati u crvenoj košulji po glavnim gradskim ulicama ). To bi zasigurno ostavilo posljedice na našem liku, pa i tu ima mjesta za karakterizaciju jer bi ipak osjećao to breme i možda bi više postao Duh, ako me shvaćate.
Ja sam ionako od onih koji je uvijek na strani indijanaca, a nešto me u zadnje vrijeme sve više nervira što oni služe više kao negativci u radnji (osim ponekih), kao oni stari western filmovi koje sam oduvijek mrzio upravo zbog takvog prikazivanja indijanaca. Vrijeme je da se Zagor odcijepi lagano od tog bijelačkog društva i sve više uđe u šumu. |
I don't want to be one wave in the water but sea will drag me deep: one more haggard drowned man. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts
Posted - 02/08/2011 : 20:41:48
|
Paaa...koliko ja znam to je tajna lokacija za sve osim prijatelja.Jedino šta bi mogli zapit Drunky Ducka pa bi im ovaj propjevao.:) A možda bi morao i put pod noge na neko drugo mjesto...privremeno naravno.:) |
I don't want to be one wave in the water but sea will drag me deep: one more haggard drowned man. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts
|
Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts
Posted - 02/08/2011 : 21:11:22
|
Eh...i ti si se sad zakačio za detalje:) To je samo primjer, neki profi scenarista bi valjda bolje to razradio. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts
Posted - 02/08/2011 : 21:25:06
|
a čemu poboljšavati zagora?ima milijun drugih dobrih stripova za čitati.zagor je bija i osta šund u smislu da ga mogu čitati oni od 7 pa do 77 godina ne zahtjevajući velik mentalni napor. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
|
Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts
Posted - 02/08/2011 : 21:50:03
|
@ Jaki
a i ja tratim vrijeme s tobom, misleći da ti imaš nešto smisleno za reći o Zagoru. Zašto postaš u ovom threadu nije mi jasno? Više ti ne odgovaram, aj!
                    |
Edited by - Charlito de la Vega on 02/08/2011 21:52:05 |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts
Posted - 02/08/2011 : 22:15:13
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by jaki
zahtjevajući velik mentalni napor.
Zar ima i takvih stripova?
u pravu si.krivo sam se odrazija. ne zahtjevajući nikakav mentalni napor. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 03/08/2011 : 09:17:18
|
zagorovo sklonište u šumi je tajna lokacija, na koju se ne ide bez vodiča, jer završava u živom blatu. Ako ga netko i otkrije, sumnjam da je zagoru problem napraviti novo na sličnoj lokaciji. Uostalom zagor se ne bi skrivao, već bi tražio urotnike, jedino bi čika morao smjestit na sigurno. |
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 25/08/2011 : 22:23:05
|
Neka zagorovi i chicovi sinovi nastave serijal, a oni neka im iz fotelja govore što i kako.
|
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
 |
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik

.jpg)
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 26/08/2011 : 11:22:24
|
Bila bi ok jedna Hellingenova epizoda u kojoj bi on izmislio stroj za odlazak u budućnost pa da Zagora na trenutak smjestimo u današnje vrijeme. Da vidi kako izgledaju njegove šume i rijeke, ljude kako trče na posao i mrze jedni druge kao nikad do sad, kako preko dana bulje u tv, jedu zagađenu hranu... Da vidi kako na mjestu njegove kolibice sada stoji odlagalište nuklearnog otpada. LoL To je još jedan moment u kojem bi sam sebi pucao u glavu.
Šalu na stranu, promjene su uvjek dobrodošle ali postoji jedan okvir koji baš tog junaka čini tim junakom i iz tog okvira ne bi trebalo previše izlaziti. Mene je u prošlom maxiju razočaralo što se Zagor borio protiv indijanaca koji su bili potpuno u pravu. Mislim, Ameri i Englezi non stop ratuju po njihovom teritoriju, najviše su najebali jer su u tim njihovim međusobnim spletkama potaracali cijelo selo i kad su rekli "Dosta tog sranja!" Zagor kao zadnji izdajnik stoji na strani bijelaca. Na strani one kukavične pizde Big Johna i onog retardiranog američkog zapovjednika. Eto, takve promjene ne volim.
|
Edited by - grofica Varga on 26/08/2011 11:23:01 |
 |
|
Topic  |
|