Ja sve što tražim od njih su UVODNICI. Trebaju im UVODNICI, POŠTA ČITATELJA (a s tim i PRAVI E-MAIL) i ja sam zadovoljan! Meni paše da maxiji, almanasi itd. idu jednom godišnje zbog love. A vi stari prdonje si čupajte kosu (ako ju još imate).
A što bi to trebalo biti u tim famoznim uvodnicima!? Obracanje čitateljima? Npr. u maxiju: "Dragi čitatelju, ludi kolekcionaru, hvala ti što si kupio naše skromno izdanje, makar možda ima grešaka u prijevodu...bla bla bla! I dogodine! pozdrav! Tvoji Ludens i Strip Agent" Pošta čitatelja!? Čemu to! Da čitam kako se javili Mile iz Kutine i Slavko iz Zadra i oni kao vjerni čitatelji pozdravljaju Florijana iz Siska koji je poslao lijepi crtež Chica. A Duje iz Splita moli Peru iz Zg-a da izvrsi svoje obaveze koje je obečao u pismu u Zagoru-extra 233 da će mu poslati popis svojih duplih zagor specijala...
Ja sve što tražim od njih su UVODNICI. Trebaju im UVODNICI, POŠTA ČITATELJA (a s tim i PRAVI E-MAIL) i ja sam zadovoljan! Meni paše da maxiji, almanasi itd. idu jednom godišnje zbog love. A vi stari prdonje si čupajte kosu (ako ju još imate).
A što bi to trebalo biti u tim famoznim uvodnicima!? Obracanje čitateljima? Npr. u maxiju: "Dragi čitatelju, ludi kolekcionaru, hvala ti što si kupio naše skromno izdanje, makar možda ima grešaka u prijevodu...bla bla bla! I dogodine! pozdrav! Tvoji Ludens i Strip Agent" Pošta čitatelja!? Čemu to! Da čitam kako se javili Mile iz Kutine i Slavko iz Zadra i oni kao vjerni čitatelji pozdravljaju Florijana iz Siska koji je poslao lijepi crtež Chica. A Duje iz Splita moli Peru iz Zg-a da izvrsi svoje obaveze koje je obečao u pismu u Zagoru-extra 233 da će mu poslati popis svojih duplih zagor specijala...
Ma po meni oni samo trebaju imati OBAVIJESTI!! Znaci postovani citatelji oplaniramo TO, TO i TO, ili puno se prica o TOME; TOME i TOME, e pa nece biti... Jednostavno obavijesti, "dragi citatelji ocekujte novi Dylan almanah 17.7 na svim kioscima sirom bla bla bla"...!!
Usput, evo od danas je po kioscima novi Zagor extra 201
ima li tko egzaktnu info, vezanu uz DD Gigant, ima li kakvih promjena - tj. idu li u HR od sada dva ili jedan br.godišnje? Isto za DD Almanah pitam... _______________________________________________________________________________________________________________________________ 42 godine Alan Forda u HRHIPNOS na kioscima Super Klasik 15 na kioscimaMinuette-extra 51 na kioscima (tko želi)
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Znaci do kraja mjeseca bi trebali izaci jos Zagor Maxi, PSDZ, te Dylan specijal i almanah??
Steta sto nimalo nisu ubrzali Zagor extra i redovni, izgleda de ce ove godine biti samo 12 redovnih, i eventualno mozda 13 extra, a znalo ih je biti i po 15 godisnje...?!?
Mislim da je ovaj specijal na redu, četrnaesti po originalnoj numeraciji. Ruju i jebeni Pikato. Da li je neko čitao u originalu? Elem, ako ovo izađe, imaćemo spojen kompletčić od prvih 15 specijala!
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Znaci do kraja mjeseca bi trebali izaci jos Zagor Maxi, PSDZ, te Dylan specijal i almanah??
Steta sto nimalo nisu ubrzali Zagor extra i redovni, izgleda de ce ove godine biti samo 12 redovnih, i eventualno mozda 13 extra, a znalo ih je biti i po 15 godisnje...?!?
Primjetio sam da se VC odlijepio od Ludensa kod redovnog Zagora...