forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 U % trošim ....
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/07/2009 : 18:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message  Reply with Quote
E, ako ti žena čita forum, najebo si ko žuti

No sikiriki
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/07/2009 : 19:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Naravno, lažem ženu maksimalno, evo sutra idem u BG, a ona pita koliko sam spremio za stripove, a ja kažem ništa, ne idem zbog sebe, nego da kupim drugarima, a to mi je usput, pošto idem na lekarsku kontrolu, na šta se žena samo nasmejala...

Da li su stigli extra Zagor 174 i 175 u Darkwood?
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 07/07/2009 : 01:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Na stripove(Zagora) trosim oko 20 % svoje plate!!!Rupe u kolekciji su ogromne pa ih treba sto prije popuniti...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 07/07/2009 : 01:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
zasad i nije neka velika potrošnja,zagora i mister noa od ludensa i SA uzimam redovno,sva izdanja.
dilana,texa,bleka,marka,martina od ludensa i SA uzimam u paketima,od VČ uzimam kad sam u prilici specijale od zagora i marka,još mi fali nešto malo nathana,dilana i martija,pa ću i to morati popuniti,(nekih 50-60 brojeva)jedino mi lazarusa i diabolika SD i ludens ne fali ništa.
tex,kapetan miki i mister no od zs i lms takođe uzimam,popunjavam neke rupe.
ali kad dođe na red od van gogha mali rendžer i od libelusa i SA tex i neka izdanja mister noa,onda će biti troškova.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/07/2009 : 08:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Evo danas otišlo u Darkvudu 23000 dinara, a kad bi samo draga ženica znala...

Prijatelju, slikaj kupljeno i okaci slike

Dosta su slikali moje stripove, mrzi me sad da to slikam jer već je sve složeno, ali dobra tura je pala juče.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/07/2009 : 08:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

Naravno, lažem ženu maksimalno, evo sutra idem u BG, a ona pita koliko sam spremio za stripove, a ja kažem ništa, ne idem zbog sebe, nego da kupim drugarima, a to mi je usput, pošto idem na lekarsku kontrolu, na šta se žena samo nasmejala...

Da li su stigli extra Zagor 174 i 175 u Darkwood?

Nisam kupovao ništa od Ludensa, tako da ne znam, ali mislim da nisu.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 07/07/2009 : 08:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

Stavi sliku, Srđane...

Mrzi me, ali evo šta sam kupio:
Sendmen br.1, 2, 4, 5
100 metaka br.3
Propovednik br.3
Živa meta
Torgal br.3, 4
Šninkel
Indijansko leto
Konan br.1, 2
Bluberi marketprint br.1, 2
Tin-Tin br.1, 2
Zagor VČ knjiga 5 - 2 kom.
AF kolor biblioteka br.9
Spiderman br.6

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 04/04/2010 : 19:29:56  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
proslog meseca 300 evra za Dilana...

Edited by - profesor-inz on 04/04/2010 19:30:13
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/04/2010 : 19:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
sve manje i manje
nadam se da cu svesti na minimum :)

nema smisla u gomilanju :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 04/04/2010 : 20:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Što se mene tiće,tjah , nakupi se nekoliko stotina kuna.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2321 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 04/04/2010 : 21:00:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Mene spašava što sam redovito kupovao stripove na kiosku,pa veće rupe u kolekcijama i nisam imao,poćeo sam prije 20g(točnije prvi strip mi je bio prvi Dilan,koji mi kupila stara kada sami imao samo 6g)izdvajanje novaca kod mene varira,prije sam znao potrošiti godišnje i preko 5000kn,a ako ove pređem tisuću to bude super,uglavnom kada se zatvori jedna kolekcija bacam se na drugu,npr.ugasio se AF Borgis i Lazarus Ledd,krenuo sam sa Magičnim i Dampyrom,uvijek gledam gdje mogu kupovati jeftinija sc izdanja,jer za manje love mogu kupiti više stripova,jedino moram priznati da sam nekada čitao više stripova,sada sam više kolekcionar nažalost,npr.skupljam Uranelu,trenutno imam oko 3/4 kompleta,ljepo mi je imati u vetrini kolekciju koja je stara 40-ak g.i definitivno nikada više nebude objavljena,ali kao strip to je teško sranje kojeg je davno pregazilo vrijeme.I rekli su mi u jednoj stripoteci da je iz sličnih razloga propao Satanik i Kriminal,mada su kasnije epizode puno kvalitetnije(što crtežom i pričom),ali ih nažalost nebudemo nikada dočekali.

#!??

Edited by - bvagner3 on 04/04/2010 21:01:32
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 05/04/2010 : 18:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
80 %
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/04/2010 : 18:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Prosli mesec otisla stotka ujedinjene evrope......PREVISE ZA MENE.....

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 05/04/2010 : 18:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

smanji doživljaj, napravi prioritete...
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/04/2010 : 18:35:58  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kad na aukcuji vidim neki stari strip koji nemam ,napadaju me aveti proslosti da moram da kupim... imas li lek za te aveti ili da ih potrazim u prioritetima...a zena bih mi odrubila glavu da zna za te avete proslosti..........

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 05/04/2010 : 18:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kad na aukcuji vidim neki stari strip koji nemam ,napadaju me aveti proslosti da moram da kupim... imas li lek za te aveti ili da ih potrazim u prioritetima...a zena bih mi odrubila glavu da zna za te avete proslosti..........

bio sam u toj situaciji, nekako sam uspeo da se donekle izlečim,napravio sam listu prioriteta
Go to Top of Page

mister m
Starting Member

Croatia
79 Posts

Member since 20/01/2010

Posted - 05/04/2010 : 20:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mister m a Private Message  Reply with Quote
A ja sam nakon dugih 15-16 godina pauze ponovo uzeo strip u ruke, i to sasvim slučajno jer smo renovirali kuću pa ih pronašao na tavanu,prolistao i dalje znate. Ponovo me uhvatilo.Nisam ni znao da postoje sva ta silna izdanja od libellusa,fibre,strip agenta...
Ovi sa tvrdim koricama su prava stvar.
Od kad sam se registrirao na ovom sajtu, (sredinom siječnja) potrošio sam cca 7000 kuna a još imam veeeelikih rupa u kolekciji za popuniti.
prije svega libellusove knige mister noa,tex,ken parker... uh
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/04/2010 : 18:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Sigurno oko 5% ili 10%. Zagor redovni, extra; Dylan Dog redovni, extra' Mr. No Libellus; Dylan, Zagor Specijalci, maxi, almanah; Zagor Klasik . . . ah majko moja, trebo bi uzet jos jedan poso da platim za sve ovo...

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Kutuzov
Junior Member

370 Posts

Member since 06/05/2011

Posted - 31/07/2011 : 22:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kutuzov a Private Message  Reply with Quote
Da li činjenica da sve više ima izdanja i izdavača utiče i na vaše troškove namenjene za stripove?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 31/07/2011 : 23:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Meni ne. Ja sam si odavno postavio gornji limit kojega ne prelazim bez obzira koliko para imam na računima...
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 01/08/2011 : 09:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Ja trošim sve više i više, ali realno, moraću u jednom trenutku da lupim blokadu i da se primirim.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/08/2011 : 10:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
previše...znam to ...ali jbg,to je jače od mene...sreča da se ne kurvam,pušim,pijem...a možda nije još kasno.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 01/08/2011 : 10:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja kupujem ceo VC, skoro pa ceo Ludens (ne kupujem Bleka, Marka, redovnog Dylana i redovnog/extra Zagora), celu Fibru, ceo DW, stagod izadje od Phoenixa/Besne Kobila i ostalih domacih indie izdavaca, sve stripove domacih autora i sta mi se svidi od Boogklobe/SA ponude albuma.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 01/08/2011 : 10:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ja takodje imam mjesecni limit i njega se koliko toliko pridrzavam , a cijenu limita ne zelim da vam otkrijem

TO JE POSLOVNA TAJNA

feka
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/08/2011 : 10:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Trosim sve manje i mnogo sam zbog toga srecan !
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000