Samostalno izdanje autora uz pomoc izdavacke kuce Phoenix Press i prijatelja stripa format A4 (kao Western kolekcija), 196 strana c/b, tvrd povez, plastificirane korice Ulazi u stampu najkasnije 25. septenbra i bice za sajam u bg.
Predvidjeno je da bude 9 ovakvih integrala. Prvi album sadrzi sledece epizode, poslagane po (otprilike) hronoloskom redu kako su crtane:
1 Beli Panter 2 Zlatna barka 3 Borba za Opar 4 Veliki Gorgo 5 Ubica Leoparda 6 Otmičari 7 Carstvo Moani Tai 8 Duh Mangare 9 Krstaši 10 Samantin Hram 11 Crni Olsen 12 Zatvorski Pakao
Sijajno,to uzimam pod obavezno kad sam več western kolekciju ignorirao.
zašto pobogu?????????????? mislim, kit i miki da, a to ne??? buduci da znam da ti lova nije problem i da volis kaubojce, ne uzmes li vestern kolekciju, smatraj da sam ti objavio rat
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Isti kao kod Kate. Znaci, deblji kunstdruk(mislim da je 120gramski, al nemojte me drzati za rec, slabo se razumem u to i mozda sam lose zapamtio) sa izrazenom crnom stampom, objektivno bolje od Western kolekcije. Ali, taj kvalitet ce traziti i malo vecu cenu od WK, ali to nece biti narocito tragicno (ni komicno). Iako je cetiri puta deblje od Kate, nece biti cetiri puta skuplje.
Ovo jednostavno moram komentarisati, jer su Cat Claw i ovaj Tarzan bili prvi stripovi koje sam pročitao. Tarzana mi je donio otac u bolnici a dajdža Cat Claw i tako sam zavolio strip. Nisam znao da je gospodin Kerac na forumu, no u svakom slučaju čekam da ovo izadje i da se još jednom vratim u djetinjstvo. Vijest koja mi je uljepšala dan na poslu.