Author |
Topic  |
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 13/07/2011 : 13:53:32
|
quote: Originally posted by Paka01
Veliki minus ako ne misliš objavit broj 2, Crni Monolit, meni inače jedna od najboljih epizoda...
Bice mi tesko prevest bas svaku epizodu, iako je Crni Monolit dobra epizoda, ne bi ja rekao da spada u vrhunce seriala. Mozda ako budem objavio vise od 5 knjiga/20 epizoda, onda je negdje stavim, ali trenutno, nije u planu.
 |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 13/07/2011 : 13:58:45
|
quote: Originally posted by emirem
quote: Originally posted by acestroke
Plan za iducih 9 mjeseci, cetiri epizode po knjizi. Epizode koje bi volio da stavim bi bile iduce..
Ace,ako si procitao cijeli serijal bilo bi dobro da stavis one epizode u knjigu koje se ticu uvoda u Technodroidske ratove,tako da imaju neki kontinuitet u naraciji.. A koja knjiga da se bavi njegovom tragedijom oko zene ,Ned Macea i male Ann..nesto kao "family pack" i neki mix prica ("Demoni", "Strava nad nama", "Izgubljeni svijet"...Bastianoni,Castellini )
P.S. Ne znam koje su ono sve epizode nemam sada te stripove,ti ces to vec lako pronaci u svojoj arhivi!
Trenutno mi nije u planu da stavim vise od ovoga sto sam naveo. Kao sto sam rekao Paka01, ako budem uradio vise od te 3 knjige, moguce je, ali za sad, htjeo sam samo da prevedem neke vrhunske price iz Nathanovog seriala koje bi svaka osoba, pa i oni koji nikad nisu citali serial, mogli da procitaju i da uzivaju u stripu, bez previse informacija iz drugih epizoda.
Da uradim sve ovo o cemu ti govoris, trebala bi mi pomoc. Ne znam ima li nekih voluntera negdje (hint, hint)...

|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 13/07/2011 : 14:13:56
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Jerry Krause
Svaka čast, ti si se baš navukao na Nathana. Ovako bi trebalo preobratiti svakog Zagorologa.
Pa doci ce red i na Kena, i Mister Noa... sve u svoje vrijeme.

E to se posebno čeka!  |
Trljam ruke. |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 15/07/2011 : 22:02:43
|
Zakon!
Jedino bi bilo bolje da je na stražnjoj korici crveni font kao na naslovnici i hrbatu, a ne plavi. No cjepidlačim. I ovako je super.
Svaka čast! |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 15/07/2011 : 22:04:38
|
quote: Originally posted by Windwalker
Zakon!
Jedino bi bilo bolje da je na stražnjoj korici crveni font kao na naslovnici i hrbatu, a ne plavi. No cjepidlačim. I ovako je super.
Svaka čast!
Mislis o "Nathan Never" imenu...? Pa gdje si bio kad sam trazio predloge dok sam jos uvijek radio na ovome...
  |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
|
emirem
Advanced Member

10867 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 16/07/2011 : 00:08:24
|
Ma nema veze.
Samo navuci što više ljudi na Nathana.
Vecina koji ga citaju su se davno "navukli" na serijal bez tudje pomoci.. Inace ovo izgleda ok... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
emirem
Advanced Member

10867 Posts
Posted - 16/07/2011 : 00:09:37
|
Ace,malo izgleda da su ga zguzvali na donjem kutu ..posta,paket u kojem je dosao? Meni je fora da je inace strip predvidjen za gigant i dobar u tom "mini" formatu,dosta je pregledno,ne gubi se sveukupni dojam.. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 16/07/2011 00:11:01 |
 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Posted - 16/07/2011 : 00:33:27
|
Ma nema veze.
Vecina koji ga citaju su se davno "navukli" na serijal bez tudje pomoci.. Inace ovo izgleda ok...
Mislio sam tamo, s druge strane oceana. |
 |
|
emirem
Advanced Member

10867 Posts
Posted - 16/07/2011 : 00:37:52
|
quote: Originally posted by Windwalker Mislio sam tamo, s druge strane oceana.
Njima je citati te europske stvari u c/b kao gledati "Metropolis" u 3D! |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 16/07/2011 : 01:06:07
|
Ace,malo izgleda da su ga zguzvali na donjem kutu ..posta,paket u kojem je dosao?
Ovo je istina. Ovaj primjerak, koji sam otvorio iz onog najlona i ostavio sebi, jeste malo zguzvan. Good eye, my friend.  Ali ostali primjerci izgledaju ok.
Meni je fora da je inace strip predvidjen za gigant i dobar u tom "mini" formatu,dosta je pregledno,ne gubi se sveukupni dojam..
Opet se potpuno slazem. Fino stoji u ruci, i stranice se fino listaju, bez ikakvog napora, i papir je puno bolji od onog Ludensovog; mislim, kvalitet papira je veoma slican Libellusovom. |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 16/07/2011 : 01:07:40
|
Ma nema veze.
Pokusajem, my friend. Mislim, od svih Bonelli junaka, Nathan bi trebo najlakse da se ukljuci medju Americku publicku, zato sto je totalan Science Fiction, a ovaj zenr oni gutaju ovdje svakodnevno.
 |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 16/07/2011 : 01:09:54
|
Svaka čast ace  zaista si neumoran... |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 16/07/2011 : 01:17:59
|
quote: Originally posted by paro
Svaka čast ace  zaista si neumoran...
Hvala druze, zbog ovih projekata i ne spavam vise redovno kako treba, niti izlazim igdje tako cesto... moram se malo opustit u sledecih mjesec dana, ganjat suknje, napit se nekoliko puta, ici na plazu, itd. Pogotovo zato sto sam neki dan zavrsio poslednjeg Zagora kojeg sam imo u planu ove godine, tako da ce Ken Parker: Book 1 (prvih 5 epizoda), malo sacekat prije nego sto pocnem radit na njoj.
 |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 03/08/2011 : 02:08:41
|
dao sam jednoj svojoj prijateljici ovdje u Americi da procita ovu Nathanovu epizodu, "A Twofold Future". Htjeo sam bas da vidim kakva je Americka reakcija. U sledecih par sedmica, naci cu vise ljudi, pa cu ih pitat da procitaju i komentiraju. Onda cu postove stavit ovdje, pa da svi vidimo sta Amerikanci misle o Nathanu.
Karen, female, 34: "I recently had my first experience with reading a sci-fi graphic novel. Since I typically shy away from science fiction film and literature, I was pleasantly surprised at how much I enjoyed, Nathan Never, The Future Trilogy (Book 1 of 3). Nathan Never seems to be a traditional hero who was hardened by his work and personal past. As the story developed I found myself wanting to know more about him. While I had difficulty understanding some of the fighting scenes between humans and technodroids, it was the dialogue between characters that helped me to understand what was happening. I especially enjoyed the dialogue between Never and Kelvan and the stories they shared together. It was also interesting to see how the author included classic science fiction literature into the story as well. Just as other characters came into the picture, the first issue ended and left me in suspense and wonder. I hope to read how the plot continues in the next issue". |
 |
|
Bojan1981
New Member

Canada
168 Posts
Member since 08/05/2011 |
Posted - 03/08/2011 : 08:56:08
|
Ace, svaka cast na ovim radovima, ako imas previse projekata a treba ti pomoc sa prevodjenjem na Engleski, ja mogu da pomognem, meni je Engleski kao prvi jezik, samo mi posalji uputstva sta treba da se prevede I na koji nacin, jako mi se svidja sta si uradio za sada. Pozdrav!!!
Bojan |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 03/08/2011 : 12:43:58
|
quote: Originally posted by Bojan1981
Ace, svaka cast na ovim radovima, ako imas previse projekata a treba ti pomoc sa prevodjenjem na Engleski, ja mogu da pomognem, meni je Engleski kao prvi jezik, samo mi posalji uputstva sta treba da se prevede I na koji nacin, jako mi se svidja sta si uradio za sada. Pozdrav!!!
Bojan
Hvala druze, rado bi prihvatio bilu kakvu pomoc u vezi ovih radova, nije lako sve sam raditi, to je sigurno. Poslao sam ti mail, pa mi se javi kad mozes
  |
 |
|
Topic  |
|