Legendarno!!! Iako više volim Sd-ine i Ludensove nazive epizoda od starih Dnevnikovih, ovu su bili baš pogodili.Ova je zauvijek za mene "Na krilima noći".:)
I don't want to be one wave in the water but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Legendarno!!! Iako više volim Sd-ine i Ludensove nazive epizoda od starih Dnevnikovih, ovu su bili baš pogodili.Ova je zauvijek za mene "Na krilima noći".:)
Legendaran naslov, šteta što ga nisu ostavili, iako ovo ima više smisla s temom stripa.
Stvarno, ko god je smislio taj naslov, svaka mu čast! Mnogo faktora utiče da neki strip postane legendaran, na ovaj je definitivno uticaj imao i naslov. "Na krilima noći"!
da ponovim jos jednom!mozda je malo steta sto je scenario odradjen bas za zagorov strip,ali se bas od ovakvih prica snimaju visokobudzetni filmovi i ako je mozda za neke ovo obicna decja bajka! da je isti scenario predat marvelu,potpisujem da bi imali film u rangu gospodara prstenova,normalno sa nekim izmenama kako samo trziste zahteva. stripcina do jaja,definitivno!
Prosle godine sam putovao sa zenom u Irsku i bili smo sedam dana... Ako kod nekog grmi dok ovo cita,onda ima stvarno horror atmosferu... Nakon sto smo se vracali sa Cliffs of Moher,vodic je ispricao pricu kako je jedan Irac rekao da ne vjeruje u Leperchaune i nakon nekoliko dana je pao sa litice u more i na stijene..navodno su oni nevidljivi ali se osvecuju za nevjerovanje ili slicno,ako mu pokusas uzeti njegovo blago .. Tada je rekao pogledajte sada stijenu navodno po prici da je okamenjen Goblin... Ja sam se osobno malo iznenadio ali stvarno je bilo jezivo... Podsjetio sam se na one Gobline iz "Prstenova" ali prije njih sam znao one Gobline iz "Hordi zla".. Eto toliko...
slikano iz busa ali ima na intu na panoramio jedna bolja slika...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"