Evo jedne teme gdje stripofili imaju priliku pomoći jedni drugima po pitanju rasprodanih izdanja. Ima li ih igdje? Mogu li se kupiti?
Evo, za početak, upravo sam se vratio iz Profila u Bogovićevoj, gdje na policama imaju nekoliko rasprodanih Fibrinih i Libellusovih izdanja. Ono što mi je konkretno zapelo za oko, imaju Alvar Mayor br. 2, Tom's Bar i Spaghetti Brothers br. 2 i 3. Od Libellusovih izdanja sam primjetio sedmu knjigu Magičnog Vjetra.
Maurovićeva Vjerenica mača se već neko vrijeme vodi kao rasprodana i teško nabavljiva. Međutim, knjižara Šarenog Dućana u Koprivnici ju ima na lageru (bar su je imali kad sam se raspitivao). Pošaljite im mail i oni će vam je poslati poštom. Samo da napomenem, prilično će vas skupo koštati.
knjizara(at)sareni-ducan.hr
Davno rasprodan Citati: Director's Cut, kolekcija stripova Macana i Eddyja, može se kupiti u osječkoj knjižari Nova.
Evo jedne teme gdje stripofili imaju priliku pomoći jedni drugima po pitanju rasprodanih izdanja. Ima li ih igdje? Mogu li se kupiti?
Evo, za početak, upravo sam se vratio iz Profila u Bogovićevoj, gdje na policama imaju nekoliko rasprodanih Fibrinih i Libellusovih izdanja. Ono što mi je konkretno zapelo za oko, imaju Alvar Mayor br. 2, Tom's Bar i Spaghetti Brothers br. 2 i 3. Od Libellusovih izdanja sam primjetio sedmu knjigu Magičnog Vjetra.
Maurovićeva Vjerenica mača se već neko vrijeme vodi kao rasprodana i teško nabavljiva. Međutim, knjižara Šarenog Dućana u Koprivnici ju ima na lageru (bar su je imali kad sam se raspitivao). Pošaljite im mail i oni će vam je poslati poštom. Samo da napomenem, prilično će vas skupo koštati.
knjizara(at)sareni-ducan.hr
Davno rasprodan Citati: Director's Cut, kolekcija stripova Macana i Eddyja, može se kupiti u osječkoj knjižari Nova.
Ufff, za one koji ga nemaju: Alvar Mayor druga knjiga je savrsenstvo, najbolja od sve 4! Obavezno stivo, a ni Tom's Bar i Spaghettiji Br 2 nisu daleko! (A bome i MV 7 ima dvije odlicne epizode unutra!)
Nema knjige 1 Mister No VC ni u Alan Fordu ni u Trafikama (bar u onima koje sam obisao - u Cara Dusana na Dorcolu nema u dve Тrаfike,nema ni u 29.novembra,ni u Bul.Milutina Milankovica)
Ja sam u Beogradu i Novom Sadu slijedeći vikend, pa jel se negdje može kupiti VČ kolekcionarski Mr No? Vidim da u Beofradu možda ipak ne, ali jel' netko zna kakvo je stanje u NS?
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
hmmm, a niste pomislili da su ta izdanja razprodana pa jih netko rešio prodati i odnio u striparnu? Ljudi odustanu,ne mogu pratit, stisne jih kriza ili iz milijon razloga odluće stripove odnjeti u striparnu. Ali koliko sam razumeo za izdanja se kaže da su razprodana kad jih izdavač nema više u skladištu, u striparni mogu se vucarit još neko vrijeme.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ja sam u Beogradu i Novom Sadu slijedeći vikend, pa jel se negdje može kupiti VČ kolekcionarski Mr No? Vidim da u Beofradu možda ipak ne, ali jel' netko zna kakvo je stanje u NS?
Pogledacu u trafikama u mom kraju, ako bude uzecu ti.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Naravno, odužit ću se.
Naravno, odužit ću se.
Jel samo kec ili oba ?
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Naravno, odužit ću se.
Jel samo kec ili oba ?
Uzmi kec samo ako ima. Dvojku mi je frend već uzel
Dobro očuvanog keca je mnogo teško naći...Nije pakovan u najlon kao dvojka,pa je 90% zaderanih i ulubljenih. Jedva onomad u NS nadjoh Texa jedinicu da je u dobrom stanju...