forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 kodovi na internet sajtovima
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/08/2011 : 15:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ilitiga, zašto je dozvoljena diskriminacija ljudi sa slabijim vidom, pa čak i mučenje onih koji dobro vide
nemam neki orlovski vid, ali dobro vidim, i nisam baš glup, ali sam se više puta mučio s tim jebenim kodovima, kako ih samo izbace iz fokusa, izbluraju, izvitopere....
ma čemu to uopće služi
osim da zajebavaju poštenu inteligenciju

if you tolerate this, then your children will be next

Markos
Webmaster

Croatia
29440 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/08/2011 : 15:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Vjerojatno misliš na captcha kodove? Služe da spriječe botove pristupu stranicama. Ljudi mogu takav tekst pročitati, a bot ne može.

Trouble will find me
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25517 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/08/2011 : 15:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Drugim rečima, Ken je bot.;-)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 17/08/2011 : 16:23:36  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Istina, ponekad je zaista nemoguće pravilno raspoznati cijeli kod. Pogotovo uz kombinaciju strike i blur efekta. Dobro pa u nekim situacijama ima i ona tipka za re-captcha, da se dobije drugi kod koji bi bio možda čitljiviji.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 17/08/2011 : 17:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Mala pomoc:

Ako je u pitanju Re-Captcha, ona koja izlgeda ovako:

Dovoljno je upisati samo jednu rec, u skorije vreme bas samo onu koja ima senku i beli okvir, tj u konkretnom slucaju samo "kednov", saute ne treba. ;)

A da, sluzi da automatski botovi koji spamuju i rade kojasta drugo zlo ne mogu da pristupe.

Also:
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/08/2011 : 19:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
eto,sad sam još pametniji :-)))
možda ubuduće uvijek pogodim od prve

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/08/2011 : 01:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Jos samo objasnite sta su botovi.I meni ovo sa ovim slovima nikad nije bilo jasno.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 18/08/2011 : 12:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Programi koji sluze da prave gomilu naloga na gomilu sajtova i onda prave sranja (uglavnom spam i reklame ili prave ogroan saobracaj koji gusi/obara sajt).

Edited by - Grujah. on 18/08/2011 12:59:24
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8190 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/08/2011 : 21:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Istina, ponekad je zaista nemoguće pravilno raspoznati cijeli kod. Pogotovo uz kombinaciju strike i blur efekta. Dobro pa u nekim situacijama ima i ona tipka za re-captcha, da se dobije drugi kod koji bi bio možda čitljiviji.

joj da mi je bilo napravit print screen jučer kad sam uploudirao nekakvu sliku na tinypicu, ko bi to pročita, svaka mu čast

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000