forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 652

perque
Average Member

Serbia
724 Posts

Member since 28/09/2009

Posted - 18/08/2011 : 22:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send perque a Private Message  Reply with Quote
Potonuli smo jos od Genka
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/08/2011 : 22:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Da smo igrali kao protiv Genka, ovi bi dobili 20 komada...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/08/2011 : 23:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Штета што нисмо примили други гол. Свака част борбеним Ирцима.
Ми, као и увек, као пичке се повучемо после датог гола. Срамота.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/08/2011 : 23:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Kao i uvek, sa onim govnarom na klupi.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/08/2011 : 23:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Штета што наше екипе, ту не рачунам Звезду, немају срчаност екипа попут Шамрока, Вигана и осталих острвских екипа.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/08/2011 : 23:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Штета што наше екипе, ту не рачунам Звезду, немају срчаност екипа попут Шамрока, Вигана и осталих острвских екипа.

Zbog Zvezdu i partizana sam pao tiket 9700 na ulaz 30 kinte. Zvezdu na 1X, vas na 2, a naredjao sam 11 tekme od pola 9 i 15 do 9. Zato ja nikad ne igram na nase ekipe i koJ li mi qrac bese sad!?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!

Edited by - Kit Carson on 18/08/2011 23:45:06
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/08/2011 : 23:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Zbog Zvezdu i partizana sam pao tiket 9700 na ulaz 30 kinte. Zvezdu na 1X, vas na 2, a naredjao sam 11 tekme od pola 9 i 15 do 9. Zato ja nikad ne igram na nase ekipe i koJ li mi qrac bese sad!?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/08/2011 : 23:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ja cim sam procitao sastav video sam gde ovo vodi.Igranje na rezultat i na nereseno a ako das gol dobro je.Staticni bekovi kao sto su Rankovic i Stankovic koji ne mogu da probiju po strani i da su sami.Formacija 4-4-2 sa dva zadnja vezna(to u zivotu nisam video) i Ilicem kao krilom.Mi umesto da igramo sa jakom sredinom i kratkim pasovima protiv balvana koji jedino znaju da salju duge lopte i da igraju glavom mi igramo sa nikad stamenijom odbranom i nikad slabijom sredinom.Jedini koji je tu mogao nesto da uradi je Tomic i uradio je.Stanojevic je jednostavno trener koji igra na rezultat i to je jasno,protivnik mu je izgleda nebitan.Jednostavno nema muda ili nece ili ne znam ni ja sta da postavi napadacku igru kad igra u gostima i to ti je.Ja Stanojevica podrzavam zbog svih radosti koje nam je doneo ali majku mu pa malo hrabrosti nije na odmet.
I nije samo on kriv.Tolika opustenost,toliko boli me ku...ovi su amateri,lako cemo.To samo Srbi mogu i stvarno nasim igracima treba psiholog.Samo da uporedimo borbenost protiv Genka i sad.
Setim se uvek Tipsareviceve izjave kad su ga pitali zasto bolje igra protiv favorita.Rekao je da kad igra protiv autsajdera da ga mrzi,da onda razmislja o necem drugom i ostale nebuloze.E to je nas mentalitet.To smo mi.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/08/2011 : 23:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
А зашто омаловажавате Ирце?
Зар вечерас нисмо ми испали балвани и шта све не?
Ми увек морам ода потцењујемо дуге екипе, које немају не фудбалску традицију (ми је имамо у пм).
Као на светском. Да смо прошли групну фазу, стигли би до полуфинала лагано. А ми нисмо мигли гол да дамо у групи.

Ми смо јадници, а не храбри Ирци.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/08/2011 : 23:56:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Штета што наше екипе, ту не рачунам Звезду ,немају срчаност екипа попут Шамрока, Вигана и осталих острвских екипа.

Ma idi bre Calebe pa kakvu oni srcanost imaju,isti su kao i mi.Sta sto su one nabili 7-0?Ma njima je Evropska utakmica praznik,ma kakva bila a ove nase budale su se smorile sto ne idu u LS.Na zalost gledao sam ih protiv Rena,prvih 15 minuta srcanost ludilo,publika...Posle prvog gola Rena sve pada u vodu i smore se ko budale.Da ima srcanosti oni bi jurcali da daju drugi gol a ne bi se setkali i dodavali.
Elem boli me briga za njih nego eto morao sam da gledam.Isti mentalitet kao i mi,nisam video neku razliku.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/08/2011 : 23:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

А зашто омаловажавате Ирце?
Зар вечерас нисмо ми испали балвани и шта све не?
Ми увек морам ода потцењујемо дуге екипе, које немају не фудбалску традицију (ми је имамо у пм).
Као на светском. Да смо прошли групну фазу, стигли би до полуфинала лагано. А ми нисмо мигли гол да дамо у групи.

Ми смо јадници, а не храбри Ирци.

Ne omalovazavam ih cak mislim da su ih preterano podcenili.Nas problem je u glavi.Mi kad smo igrali protiv Arsenala igrali smo srcano sto ti kazes kao nikad.Cim imamo na papiru laksu ekipu ide ono nase lako cemo i onda ku...Svaka cast Ircima,trebamo se ugledati na njih sto se tice pristupa igri.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/08/2011 : 00:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Има разлике између нас и њих (можда не вечерас), али Звезда је одувек имала срчаније играче, који су гризли као ненормални, поготово против нас, иако су можда били лошији у квалитету.
Имају нешто што ми немамо. Дрскост, пргавост, безобразлук, играју баш цигански, како се каже.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/08/2011 : 00:01:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ono sto sam video je klasik stanoje, cuva jedan gol protiv mocnog shamrocka. Govnjivo, al rezultat valja i jbg.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/08/2011 : 00:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Ono sto sam video je klasik stanoje, cuva jedan gol protiv mocnog shamrocka. Govnjivo, al rezultat valja i jbg.

To je to.To je Stanoje.Ovde cemo ih verovatno nabiti i sve se zaboravlja.
Uvek igra na rezultat u gostima,tj u dve utakmice i ne gleda ko je protivnik.Jebiga.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/08/2011 : 00:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Има разлике између нас и њих (можда не вечерас), али Звезда је одувек имала срчаније играче, који су гризли као ненормални, поготово против нас, иако су можда били лошији у квалитету.
Имају нешто што ми немамо. Дрскост, пргавост, безобразлук, играју баш цигански, како се каже.

Mozda nekad.Sad sa ovim silnim strancima su mekaniji od nas.
Ali i dzabe ti srcanost ako ne znas.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/08/2011 : 00:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Па да, али ако је екипа срчана, онда нема везе да ли си пукао или не. Ако су оставили срце на терену, немаш им шта замерити.
Хеј, пробали смо, није успело, али смо изгинули сви до једног.

Edited by - Caleb on 19/08/2011 00:20:24
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/08/2011 : 00:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Па да, али ако је екипа срчана, онда нема везе да ли си пукао или не. Ако су оставили срце на терену, немаш им шта замерити.
Хеј, пробали смо, није успело, али смо изгинули сви до једног.

Ja da ti iskreno kazem vise bih voleo da pobedjujemo bez srcanosti nego da gubimo ponosno.Sve je to lepo kao prethodne sezone u LS ali nema od toga leba.Ti gines,ubijas se oni izvedu bezvezan slobodnjak i dobijes gol.Ili protiv Genka.Sto sansi,bolji,trcis,boris se i na kraju nista.Treba polako,iskusno,bez zaletanja barem u Evropi.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/08/2011 : 00:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Mene boli dupe sto smo igrali bunker protiv cigana 90 minuta i izgubili 1:0 kad smo prosli dalje... Boli me dupe sto smo igrali ocajno protiv Samroka ako prodjemu u LE... Neka igra na rezultat.. Videli smo atrakciju protiv Genka i izduvali smo... Rezultat u prvom planu.. Ja Stanojevicu skidam kapu.. Samo sto je trebao Scepovica da ubaci ili Dijaru umesto Eduarda... Covek igra sa slomljenom rukom... A nije Zuka..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/08/2011 : 00:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Mene boli dupe sto smo igrali bunker protiv cigana 90 minuta i izgubili 1:0 kad smo prosli dalje... Boli me dupe sto smo igrali ocajno protiv Samroka ako prodjemu u LE... Neka igra na rezultat.. Videli smo atrakciju protiv Genka i izduvali smo... Rezultat u prvom planu.. Ja Stanojevicu skidam kapu.. Samo sto je trebao Scepovica da ubaci ili Dijaru umesto Eduarda... Covek igra sa slomljenom rukom... A nije Zuka..

To i ja kazem i Stanojevic ima moju podrsku ako ni zbog cega drugog zbog svega sto je dosad uradio.Jednostavno on je takav i uvek igra na rezultat,nema tu neke lepote,bitan je ukupan rezultat.Podseca me na Murinja.Drugo sto u slucaju ispadanja otkaz mu ne gine i sigurno nije hteo da rizikuje bilo sta.Videli smo da ovi irci nisu nimalo naivni.Svi igraju fudbal a to se moze videti i po rezultatima danasnjih utakmica koji su stvarno neverovatni.Ne sumljam uopste u prolaz i ako prodjemo sve mu je oprosteno.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/08/2011 : 00:53:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Zbog Stanojevića i njegove kukavne taktike smo ispali od Genka, a vi ga veličajte i dalje. Kad nas cigani budu opalili jednom ili kad dođe novi šamar u Evropi, onda će vam đavo biti kriv. Samo vi živite u ubeđenju da smo razbili Genk, ali eto nije bilo sreće. Sreća se zaslužuju na terenu.

I kakav crni rezultat, nikad gora Zvezda, a mi se natežemo do poslednjeg kola, Vojvodina nam drži čas fudbala. Jedino mu skidam kapu za LŠ, ali džabe kad je posle skinuo gaće i naguzio se za svih 6 mečeva u grupi.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/08/2011 : 01:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Zbog Stanojevića i njegove kukavne taktike smo ispali od Genka, a vi ga veličajte i dalje. Kad nas cigani budu opalili jednom ili kad dođe novi šamar u Evropi, onda će vam đavo biti kriv. Samo vi živite u ubeđenju da smo razbili Genk, ali eto nije bilo sreće. Sreća se zaslužuju na terenu.

I kakav crni rezultat, nikad gora Zvezda, a mi se natežemo do poslednjeg kola, Vojvodina nam drži čas fudbala. Jedino mu skidam kapu za LŠ, ali džabe kad je posle skinuo gaće i naguzio se za svih 6 mečeva u grupi.

Ovu utakmicu je usrao i to stoji.Delom zbog izostanka Vukica i Volkova a delom zbog glupe taktike 4-4-2 sa dva zadnja vezna.Ali jebem mu mater ako mi nemamo zamenu za Vukica onda jebiga.Mogao je staviti Tomica i Babovica na krila Ilica u sredinu i Medu na zadnjeg ili barem 5 u sredini a jednog napadaca.Ovu formaciju Partizan nikad nije igrao i zato su se igraci pogubili.Za proslost mu ne zameram nista.Peglao je zvezdu redovno(kako i kojom taktikom zabole me),uzeo titule,usao u LS gde smo igrali koliko smo mogli sa realno tri puta jacim ekipama.Protiv Genka smo igrali i lepo i napadali i stvarno nije igrao povuceno ali nismo imali ni srece i imali smo prvo balvana Babovica koji je zaradio crveni a posle i ona dva penala.
Kad pogledam kakve smo trenere imali zadnjih godina Stanoje je bog za njih.Kad pocnemo da gubimo trofeje i kad cigani pocnu da nas delju onda cemo da ga teramo,jos uvek nema potrebe.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/08/2011 : 01:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Oki, ja te ne kapiram uopšte.

- protiv Škendije nas spašava potpune blamaže Radiša Ilić! Ej, Radiša Ilić koga smo svi pljuvali prošle godine.
- Genk je usrao prvi meč, sa nemanjem muda da ih napadne. Revanš su sve bili jalovi napadi. kako smo primili gol, mi ljudski nismo pripretili. Jbš takvu igru i inicijativu.
- ovaj horor večeras ne treba ni komentarisati.
- cigani, pa ako se zadovoljavate da strepimo od Zvezde (nikad gore po ko zna koji put), bolje da ne kažem šta mislim..

I najvažnije po meni, spominješ
quote:
Setim se uvek Tipsareviceve izjave kad su ga pitali zasto bolje igra protiv favorita. Rekao je da kad igra protiv autsajdera da ga mrzi,da onda razmislja o necem drugom i ostale nebuloze. E to je nas mentalitet. To smo mi.

A isto tako ti razmišljaš. Zadovoljavaš se prividnim uspesima, a sve probleme guraš pod tepih. E taj tepih će jednom da eksplodira.
Tipično srpski. Zašto da težim nečemu više, ako imam ovo malo?

Užas.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/08/2011 : 01:18:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Имрахиле, изненађујеш ме. Формираћемо ти, облак и ја клан овде на теми
А, да не беше Ранковића...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/08/2011 : 01:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Имрахиле, изненађујеш ме. Формираћемо ти, облак и ја клан овде на теми
А, да не беше Ранковића...

da, Ranković nas spasio.. da mi je neko rekao da ću strepeti od jednog Šamroka..
zato Stanoje opet filozofira "Ne verujem da nismo pobedili"

Edited by - Imrahil on 19/08/2011 01:28:44
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/08/2011 : 01:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Oki, ja te ne kapiram uopšte.

- protiv Škendije nas spašava potpune blamaže Radiša Ilić! Ej, Radiša Ilić koga smo svi pljuvali prošle godine.
- Genk je usrao prvi meč, sa nemanjem muda da ih napadne. Revanš su sve bili jalovi napadi. kako smo primili gol, mi ljudski nismo pripretili. Jbš takvu igru i inicijativu.
- ovaj horor večeras ne treba ni komentarisati.
- cigani, pa ako se zadovoljavate da strepimo od Zvezde (nikad gore po ko zna koji put), bolje da ne kažem šta mislim..

I najvažnije po meni, spominješ
quote:
Setim se uvek Tipsareviceve izjave kad su ga pitali zasto bolje igra protiv favorita. Rekao je da kad igra protiv autsajdera da ga mrzi,da onda razmislja o necem drugom i ostale nebuloze. E to je nas mentalitet. To smo mi.

A isto tako ti razmišljaš. Zadovoljavaš se prividnim uspesima, a sve probleme guraš pod tepih. E taj tepih će jednom da eksplodira.
Tipično srpski. Zašto da težim nečemu više, ako imam ovo malo?

Užas.

Mozda samo nemamo kvalitetne igrace.Sto mislis da je Stanoje kriv?Rasprodaju mu pola ekipe,citavu odbranu i napad,pola sredine i to sve pred pocetak kvalifikacija.Ne zna da li ima ili nema nekog igraca.Uigrava tim sa jednom odbranom,pa ode Savic,pa dovedu onog kljakavog sto se povredi,pa dovedu Rnica u 5 do 12.Pred utakmicu.Postoji period prilagodjavanja i uigravanja i po meni Stanoje iz ovog tima izvlaci maksimum.Nije on kriv sto i danas kao i protiv Genka nismo dali neke sigurne golove.
Pitanje je gde su pare i zasto nisu dovedena bolja pojacanja?Zbog svega ovoga navedenog ne krivim Stanoja.
Mozda jednostavno nismo realni i trazimo od ovog tima nemoguce.Ja bi voleo da Partizan svake godine igra LS i da pobedjuje i igra bar 1/8 finala ali da li je to realno?LE je u najboljem slucaju nasa realnost i mozda par bodova u grupi.Fudbalski tepih nam je odavno eksplodirao i sasvim mi je dovoljno da smo barem u Srbiji prvi ma kakva zvezda bila.
Opet kazem za danasnju utakmicu ga ne opravdavam,trebali smo dobiti i sa Teleoptikom ali ako prodjemo zaboravicu ovaj rezultat to je sigurno.

Go to Top of Page
Page: of 652  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000