Čemu panika? SA svake godine objavljuje 4 Texonea odjednom. Lani su, koliko se sjećam, izašli u 10. mjesecu, pa niti ove godine neće ranije. A ove godine je red na sva četiri preostala (Buzzelli, Frisenda, Suarez, Gomez).
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Čemu panika? SA svake godine objavljuje 4 Texonea odjednom. Lani su, koliko se sjećam, izašli u 10. mjesecu, pa niti ove godine neće ranije. A ove godine je red na sva četiri preostala (Buzzelli, Frisenda, Suarez, Gomez).
Ovo ti je klasicna situacija gde predator oseti zdravu krv.
hmmm, ja ipak mislim da postoji realna sansa da ove godine nece izaci 4 knjige nego manje :s
Pesimisto.
hmmm, ja bih ipak zelio da ove godine izađu 4 knjige
ali sta onda sljedece godine, kakav ce to pad biti (kvantitativni da se razumemo, ne kvalitativni) a sa 2 godisnje mozemo jos malo da "sustizemo" talijane
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Može mala pomoć? U kojim se sve epizodama/brojevima pojavljuje Mefisto?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
1.Libellus color 2/VC tex debeljuca 1 2. ZS 392/393? Sin vatre/Mefistov krah 3. ZS 19? Mračne sile 4. ZS 660/662? Beli vrač, Požar u savani, Crni baron 5. Libellus bibl 2 Mefistov sin 6. Libellus bibl 3 Yamin povratak 7.- 8. VC 1,2,3,4
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
bil nekaj u bolnici pa malo pokupoval par ovih maxi izdanja texa i uz njega dobil neke "obicne" brojeve i uocih da se u maxiju pojavljuje kit carson i tex, a u "obicnim" nema carsona...kaj se s njim dogodilo?
p.s. pretpostavljam da su ova maxi izdanja starija!
bil nekaj u bolnici pa malo pokupoval par ovih maxi izdanja texa i uz njega dobil neke "obicne" brojeve i uocih da se u maxiju pojavljuje kit carson i tex, a u "obicnim" nema carsona...kaj se s njim dogodilo?
p.s. pretpostavljam da su ova maxi izdanja starija!
To Boselli voli eksperimentirati s postavom . Ponekad je Tex sam, ponekad čak samo s Tiger Jackom, ali u najvećem broju slučajeva ostaje kombinacija Tex i Kit.
Inače, čini se da nakon gašenja Magičnoga Vjetra Gianfranco Manfredi postaje jedan od glavnih scenarista Texa. Vjerujem da to znači i porast kvalitete priča u nadolazećim godinama počevši već od ovogodišnjeg giganta i tekuće priče u Italiji.
ALi će sigurno imati zanimljivije zaplete i likove... Nizzi ne može napraviti dobro negativca da se ubiješ.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Inače, čini se da nakon gašenja Magičnoga Vjetra Gianfranco Manfredi postaje jedan od glavnih scenarista Texa. Vjerujem da to znači i porast kvalitete priča u nadolazećim godinama počevši već od ovogodišnjeg giganta i tekuće priče u Italiji.
ALi će sigurno imati zanimljivije zaplete i likove... Nizzi ne može napraviti dobro negativca da se ubiješ.
Manfredi je odradio svoje kod Texa, za sada. Ne planiraju se njegove price u narednom periodu. I ocekujte malo vise Faracija.
Faraci se valjda još traži, sad kad je odradio Barrona.. Manfredju očito idu ovi kraći serijali. Jel Boselli još glavni u Tex staffu?
Kad smo kod Faracija, ne verujem da ce taj uraditi ijednu veliku epizodu, nema taj potencijala za to. Al nek radi neke jurnjave & pucacine i bicu zadovoljan. Ona njegova epizoda MV oko broja 65 mi je sjajno legla, mada nije niss posebno. Mafredi se ovog puta iskljucivo posvetio nastavku Skrivenog lica, sjajna prilika da "razbije" serijal, ovde se ocekuje mnogo. Boseli, bah, vise nije ono sto je bio, na primer ono sto citamo u Ludensu. Malo se razvodnio i postao politicki korektan, sto me jezivo nervira. A opet mozda se stedi da specijalne epizode, tipa gigant & staTiJaZnam, al sigurno nece imati epizode tipa Karsonova proslost, Citaci Tragova, Nepobedivi u relativno kratkom periodu. I da, on je sada glavni baja kod Texa.
Boseli, bah, vise nije ono sto je bio, na primer ono sto citamo u Ludensu. Malo se razvodnio i postao politicki korektan, sto me jezivo nervira. A opet mozda se stedi da specijalne epizode, tipa gigant & staTiJaZnam, al sigurno nece imati epizode tipa Karsonova proslost, Citaci Tragova, Nepobedivi u relativno kratkom periodu. I da, on je sada glavni baja kod Texa.
Naravno da nije kad sad piše 70 % priča. Nijedan scenarist, pa ni najbolji na svijetu, ne može napisati toliko dobrih epizoda jer je za dobru priču potrebna i određena količina vremena.