Author |
Topic |
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 22/08/2011 : 03:46:45
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by ---dp---
U tome i jeste njegova velicina, sto je uspevao da bude rame uz rame Ferriju tolike godine
Ja sam jedan, od rjetkih vjerovatno, kojemu je Donatelli uvijek bio bolji od Ferrija...
Postoje neke stvari u kojima je i meni bolji, ali mi je Ferri generalno bolji. Medjutim, uvek sam radije citao Donatellijevog Zagora, i to bas zbog tih razlika kad je sam Zagor u pitanju (ne likovno vec karakterno) o kojima sam govorio u ranijim postovima |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 22/08/2011 : 04:59:35
|
U tome i jeste njegova velicina, sto je uspevao da bude rame uz rame Ferriju tolike godine
Ja sam jedan, od rjetkih vjerovatno, kojemu je Donatelli uvijek bio bolji od Ferrija...
Postoje neke stvari u kojima je i meni bolji, ali mi je Ferri generalno bolji. Medjutim, uvek sam radije citao Donatellijevog Zagora, i to bas zbog tih razlika kad je sam Zagor u pitanju (ne likovno vec karakterno) o kojima sam govorio u ranijim postovima
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 22/08/2011 : 11:53:18
|
quote: Originally posted by globinjo
Postoje neke stvari u kojima je i meni bolji, ali mi je Ferri generalno bolji. Medjutim, uvek sam radije citao Donatellijevog Zagora, i to bas zbog tih razlika kad je sam Zagor u pitanju (ne likovno vec karakterno) o kojima sam govorio u ranijim postovima
Što reći osim da se slažem u potpunosti! |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17016 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 29/08/2011 : 09:11:43
|
Nema šanse da je netko bolji od Ferrija, gledajući ukupan serijal... Na vrhuncu je bio toliko dobar da je neponovljiv doživljaj čitati ta remek djela (i Ocean je primjer, naravno)... |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 29/08/2011 : 18:02:08
|
Ferriev crtež postepeo ide uzlaznom linijom negde od "Nasilje u Darkwoodu i "Zarobljenici Crvene veštice", a već kod "Tajna služba" je vrhunski, i takav tempo kvaliteta drži, čak i više od toga, do "Beli Tigar", koji je ujedno na neki način i poslednja priča "zlatnog perioda" |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 29/08/2011 : 20:01:07
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Ferriev crtež postepeo ide uzlaznom linijom negde od "Nasilje u Darkwoodu i "Zarobljenici Crvene veštice", a već kod "Tajna služba" je vrhunski, i takav tempo kvaliteta drži, čak i više od toga, do "Beli Tigar", koji je ujedno na neki način i poslednja priča "zlatnog perioda"
Pa jebote, ti si veci Zagorovac nego sto sam ja i mislio. Bravo!
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Posted - 29/08/2011 : 21:49:34
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Ferriev crtež postepeo ide uzlaznom linijom negde od "Nasilje u Darkwoodu i "Zarobljenici Crvene veštice", a već kod "Tajna služba" je vrhunski, i takav tempo kvaliteta drži, čak i više od toga, do "Beli Tigar", koji je ujedno na neki način i poslednja priča "zlatnog perioda"
Pa jebote, ti si veci Zagorovac nego sto sam ja i mislio. Bravo!
Drago mi je da imamo isti ukus, mislim na Ferriev crtež |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17016 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 29/08/2011 : 22:55:22
|
quote: Originally posted by acestroke
Ali jos samo jedan (mali) dodatak: Ja bi rekao da je kraj prvog zlatnog doba 'Uzas Seste Planete' (poslednji rad Nolitte), a ne 'Tigar', ali nisi bio tako daleko ;)
Ace, u tom periodu su Gamba i Segna pokvarili dosta priča, iako su Ferri i Donatelli bili na vrhunskom nivou, mislim da se zlatni period može nazvati samo onaj period gdje su Zagora radili Nolitta, Ferri i Donatelli i to od one priče koju je naveo Bruce, pa sve to "uplitanja" Gambe, Segne, Bignottija... |
|
|
Topic |
|