kliknes na text koji ti je odozgo u URL-u (Uniform Resource Locator, tekst na svakoj web stranici u kojim na napisana adresa te stranice), onda HIGHLIGHT taj URL tekst/adresu, i select COPY (ispod EDIT).
Sad ti je taj tekst u memoriji. Gdje kod hoces da ga stavis kao link, klikni tu, onda select PASTE (ispod EDIT). i to ti je to.
Ovako, želin "ovo". Ja sad napišen "Šime skače na glavu" i da taj tekst pretvorin u link, odnosno da kad klikneš na "Šime skače na glavu" da te odvede na neku stranicu (po želji). Kužiš?
Ovako, želin "ovo". Ja sad napišen "Šime skače na glavu" i da taj tekst pretvorin u link, odnosno da kad klikneš na "Šime skače na glavu" da te odvede na neku stranicu (po želji). Kužiš?
Razumijem. To ti je HYPERLINK. To je malo vise komplikovano nego obican link, ali onaj You Tube video link kojeg sam na svoj prvi post odozgo stavio bi trebao to da ti objasni sve to. Ako je jos uvijek konfuzno, ja bi potrazio malo bolje na Google-u, ima dosta informacija o tome.
Proba san sa neki programom što se zove Easy hyperlink. U biti, to je stranica al' isto neće. Pokušavan kraj teksta stavit ono [url=] na početak i [url/] na kraj al' svjedno ništa. Čak san proba i ono sa notepada. Ništa, ništa, ništa
Proba san sa neki programom što se zove Easy hyperlink. U biti, to je stranica al' isto neće. Pokušavan kraj teksta stavit ono [url=] na početak i [url/] na kraj al' svjedno ništa. Čak san proba i ono sa notepada. Ništa, ništa, ništa
To je u principu dobro nego je ovaj forum poseban pa moras da stavis [.url="nesto"] (samo bez tacke) umesto samo [url=nesto] kao sto je na vecini drugih foruma.