forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 652

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 27/08/2011 : 11:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Ne, nego da im pružaš podršku i dalje, a oni da se sprdaju s klubom za koji igraju i navijačima koji vole taj klub.

Pa dobro bre, peckam malo Saleta

Ja sam posle 5:0 protiv PSV i 4:0 protiv Zenita (te dve utakmice su bile u veoma kratkom roku, dve-tri nedelje) zapucao za Beograd da navijam za Zvezdu u revanšu protiv Zenita. Bilo nas je 10-12 hiljada.
Navijali smo sve vreme, povedemo 1:0, izjednače na 1:1, navijanje ne staje.
E, kada su Rusi poveli sa 1:2 - tada smo smenili Džaju
Vođe tada nisu htele da dozvole to skandiranje ali je huk tribine bio jači i po prvi (i jedini) put se skandiralo Džaji da ode.

Ostao je još koji mesec da se sve slegne i otišao iz kluba.

Za dobrobit kluba smo oterali čoveka koji je naš klub načinio velikim.
Tako se namestilo... i dan danas (iako je za mene Džaja svetinja) smatram da je to bila prava odluka (mislim na skandiranje "Džajo odlazi").

Sve se rešava na stadionu a ne kućnim bojkotom.
Baš briga nekog u upravi Partizana što će na utakmicu doći 100 navijača (iovako nemaju više gledalaca ), ako im to omogućava da ostanu na svojim pozicijama.
Pre 5-6 godina ste sezonu i po bojkotovali utakmice Partizana na JNA (nezapamćeno u navijačkom svetu) i nikakav uspeh od toga niste imali.
Tek kada se prešlo na ulične proteste i okupljanje oko stadiona onda su otišli (makar i figurativno) Bjeka i Zeka.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 27/08/2011 : 11:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Znači - akcija ! Ne fotelja

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/08/2011 : 11:02:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ко још југ узима за озбиљно. То нису навијачи, част изузецима.

И претходне 4 сезонесу играли као пичке, ал јбг. Неко је морао да преузме одговорност за пораз, Ђура први. Од почетка говори како је ово најбољи прелазни рок, да имамо екипу да презими у Европи. Није лако тренеру да укомпонује тима када му промене готово све играче.

Ти слободно пређи да навијаш за неки други тим

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/08/2011 : 11:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Slepo pratiti program osudjen na propast definitivno nije dobro. Navijac ima pravo da digne glas ako misli da nesto ne ide kako treba. U Partizanovom slucaju nesto odavno ne ide kako treba. Grobari se prodali ? Jesu, poodavno, samo se ta afera zataskavala, a naleteo je uspesan period u celom SD pa ko ce dize glas ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/08/2011 : 11:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras
Ja sam posle 5:0 protiv PSV i 4:0 protiv Zenita (te dve utakmice su bile u veoma kratkom roku, dve-tri nedelje) zapucao za Beograd da navijam za Zvezdu u revanšu protiv Zenita. Bilo nas je 10-12 hiljada.
Vođe tada nisu htele da dozvole to skandiranje ali je huk tribine bio jači i po prvi (i jedini) put se skandiralo Džaji da ode.

Tako se namestilo... i dan danas (iako je za mene Džaja svetinja) smatram da je to bila prava odluka (mislim na skandiranje "Džajo odlazi").

Baš briga nekog u upravi Partizana što će na utakmicu doći 100 navijača (iovako nemaju više gledalaca ), ako im to omogućava da ostanu na svojim pozicijama.
Pre 5-6 godina ste sezonu i po bojkotovali utakmice Partizana na JNA (nezapamćeno u navijačkom svetu) i nikakav uspeh od toga niste imali.
Tek kada se prešlo na ulične proteste i okupljanje oko stadiona onda su otišli (makar i figurativno) Bjeka i Zeka.

Izvini, ali ne verujem u te priče da par hiljada može da natera nekoga da ode iz kluba. Aj da je neko pošten u klubu i nije tu iz svog interesa, pa ga savest otera, ali ovi koji gledaju samo kako da sebi ubace pare u džep? Kako je to kod Zvezde, ne znam, za Partizan sam siguran da je "piši, propalo" u samom startu. Aj da dođe 30.000 pa da celo vreme skandiraju, ali to nema teorije da se desi.

Sutra da odem na utakmicu, prvo će doći 2000 maksimum, drugo istok aj da skandira, jug će da ućutkuje, a Đura će zadovoljno da se smeška i šta onda?

I Đura da ode, nema vajde jer će doći drugi umesto njega, a ona dva skota će i dalje biti tu.

Nego, da malo okrenem na šalu, kad ste oterali Džaju, što ne oterate Lukića? Bez uvrede, ali ja goru Zvezdu u svom životu nisam video. Ne znam šta se mislite više
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/08/2011 : 11:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Sto bi terali Lukica kad ide niz dlaku celom severu. Nema veze sto je FK u kanalu, branimo Kosovo i srbstvo svi zajedno.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/08/2011 : 11:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Sto bi terali Lukica kad ide niz dlaku celom severu. Nema veze sto je FK u kanalu, branimo Kosovo i srbstvo svi zajedno.

Znam ja to. Isti slučaj kao i kod nas. Nema veze što je ovo najveći šamar u našoj istoriji, ali dok kaplju pare od Šnajdera, što da ga teraju..
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40251 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/08/2011 : 15:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
"Уколико желиш да победиш слабијег од себе, мораш да трчиш и да се бориш макар једнако колико и он." - Душко Дуле Вујошевић!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 27/08/2011 : 17:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Ultras

Izvini, ali ne verujem u te priče da par hiljada može da natera nekoga da ode iz kluba. Aj da je neko pošten u klubu i nije tu iz svog interesa, pa ga savest otera, ali ovi koji gledaju samo kako da sebi ubace pare u džep? Kako je to kod Zvezde, ne znam, za Partizan sam siguran da je "piši, propalo" u samom startu. Aj da dođe 30.000 pa da celo vreme skandiraju, ali to nema teorije da se desi.

Sutra da odem na utakmicu, prvo će doći 2000 maksimum, drugo istok aj da skandira, jug će da ućutkuje, a Đura će zadovoljno da se smeška i šta onda?

I Đura da ode, nema vajde jer će doći drugi umesto njega, a ona dva skota će i dalje biti tu.

Nego, da malo okrenem na šalu, kad ste oterali Džaju, što ne oterate Lukića? Bez uvrede, ali ja goru Zvezdu u svom životu nisam video. Ne znam šta se mislite više

Navijaci su oterali i Dzaju i Piksija i Toplicu u Dan Tanu. Jel neko stvarno misli da je Lukic nenadjebiv. Njima od prvog dana upravljanje Zvezdom visi o koncu.

Mi za razliku od mnogih imamo tu moc da trazimo i da budemo ispostovani kada se menja uprava. Mnogi nemaju. Nema ni Dinamo, ni Partizan.

Lukic nece ostati u Zvezdi ni jedan dan vise od potrebnog, a sa njim i cela garnitura koju je doveo. Jednostavno se smatra da u ovom trenutku ne treba menjati upravu. Data im je sansa do kraja sezone da osvoje titulu, sto je bio i glavni cilj. Dakle uslovi su jasni, ako tog rezultata ne bude bilo-hvala, dovidjenja.

Iako se cini da ova Zvezdina uprava ima podrsku dela "korumpiranih" navijaca - NEMA. Jasno je u kakvim su uslovima preuzeli klub i zato im treba dati malo kredita. Ni jedan Zvezdin predsednik nije bio u losijoj startnoj poziciji.

Ima stvari koje su dobro uradili za klub. Dug nije povecan, nisu se preplacivali igraci, deo duga je vracen, doveden je generalni sponzor.

Na zalost ima i dosta loseg. Ratovi saopstenjima, nastavak zapostavljanja omladinske skole, losa selekcija igraca (ali kad nemas pare sta mozes da radis), i za mene najgore, postavljanje svojih kumova za trenera. Kristic i Dostanic su kumovi sa Lukicem i Adzicem, zaboravio sam tacno ko sa kim.

Ipak realnost je takva, kad se mi odlucimo da ih oteramo, oni su gotovi.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/08/2011 : 17:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by regar
Lukic nece ostati u Zvezdi ni jedan dan vise od potrebnog

Svaka vama čast ako vam taj dan nije još došao

I nemoj da se naljutiš, ali to što si napisao je lepa priča za malu decu.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 27/08/2011 : 17:16:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Lukic je u zvezdi jedva godinu i po vise nego sto je bilo potrebno...u stvari, zavisi i cije potrebe gledamo.

Minusi su debelo nadjacali pluseve u njegovom mandatu. Inace, ovo...

quote:
Mi za razliku od mnogih imamo tu moc da trazimo i da budemo ispostovani kada se menja uprava. Mnogi nemaju. Nema ni Dinamo, ni Partizan.

je presedan koji ce zvezdi doci glave kad-tad.

Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 27/08/2011 : 17:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
POnovicu za razliku od mnogih ranijih uprava ova je dosla sa minusom od preko 20 miliona nad glavom. Najlakse je smeniti, to bar nama nije problem. Ali ne po svaku cenu i ne pre nego sto se pojavi neko sa boljim programom. Da li su ovi duze nego sto je trebalo, mozda. Zvezda jeste ocajna, i za vreme njihovog dvogodisnjeg mandata osvojen je samo jedan kup. Ali ovi pre njih su bili u mnogo boljoj situaciji pa nisu osvojili nista, a klub su zaduzili preko glave. Od nas najvise zavisi sudbina Lukica i uprave. Uslovi su jasni, ili titula ili odlazak.

E sad da li ce cinjenica da mi mozemo da menjamo upravu kad hocemo, obiti o glavu, o tome moze da se diskutuje. Vi pa i dinamovci bi dupe prodali da imaju takvu moc. Vi cete gledati Djuru snajdera i ostale dok oni budu hteli da budu na tom mestu, a ne vi. Kao sto ste bili nemocni pred Zekom i Bjekom, tako ste i sada. Kao sto je bbb nemocan pred Mamicem.

Zvezda jeste zasluzila da se sprdaju sa njom imajuci u vidu neku slavnu istoriju, ali kao sto rekoh klub sa minusom od preko 20 miliona je bio na ivici gasenja. Dugovi sigurno ne idu na dusu Lukicu. Na njegovu dusu idu neki drugi gresi koji su, ruku na srce, mnogo manji. Ali njegov mandat je ogranicen uslovom, titula ili ostavka. Videce se na kraju sezone najbolje.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 27/08/2011 : 19:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Kvalifikacije za Ligu Evrope, plejof

Stadion Partizana, gledalaca 16.607

Partizan 1 - 2 Samrok

..............Volkov.....................................................................Saliven, O'Donel..........................................

izvestaj

There ain't no grave gonna hold my body down.

Edited by - morrison on 30/10/2011 16:54:20
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 27/08/2011 : 19:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ove slike me podsetiše, kako su smorili sa tim parolama "Borba za pravdu"..
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 27/08/2011 : 19:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Mene ova zadnja podseca na stih 'plavo oko plakalo je'.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/08/2011 : 10:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Medo Kamara zatražio da ode iz Partizana!

Valjda je čovek shvatio među koja govna je došao..

A i Krstajić je stvarno đubre..

Edited by - Imrahil on 28/08/2011 10:22:40
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/08/2011 : 10:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by regar

Zvezda jeste ocajna, i za vreme njihovog dvogodisnjeg mandata osvojen je samo jedan kup. Ali ovi pre njih su bili u mnogo boljoj situaciji pa nisu osvojili nista, a klub su zaduzili preko glave. Od nas najvise zavisi sudbina Lukica i uprave. Uslovi su jasni, ili titula ili odlazak.

Klub su zaduzili Dzaja i posle njega Piksi, zahvaljujuci ekonomskoj politici skupih preplacivanja stranaca i kupovina koje nismo mogli da izdrzimo dugorocno. Prelazni rok leto '07 npr. je dovoljno minirao klub za ovu situaciju, mahom u reziji Marka Miskovica koji je doveo juznoamericki trio fantastikus + isforsirao Jestrogola koji mu je kafanski jaran za bezobrazne pare. Toplica je mogao samo da dijagnozira stanje i pobegne, a Dobrivoje je tu bio pogresan covek na pogresnom mestu mada mu nista ne fali. Situacija je pod Dobrivojem bila gora nego pod Lukicem jer igraci nisu imali para za leba, sad su barem i sluzbenici placeni i aj da kazemo da je to neki uspeh.

quote:
Na njegovu dusu idu neki drugi gresi koji su, ruku na srce, mnogo manji. Ali njegov mandat je ogranicen uslovom, titula ili ostavka. Videce se na kraju sezone najbolje.

Mnogo manji ? Lukic je doveo Zvezdu u poziciju da je reci da si Zvezdas prosto receno los vic. Lansiranje revije "Zvezda Srbija", sa sve sloganom "Ko ne kupi taj je Grobar" ? Pustanje navijackih grupa da vode svoju politiku i ubacivanje ih u UO ? Svako kolo saopstenje, i nikad marginalniji odnosi sa PFC i superligom (koji moraju da budu kako-takvi za dobrobit svih nas) ? Politicki teatar sa Putinom i farbanje njegove stolice i karta u muzeju ? SMS akcija "za moju Zvezdu" ? Da ne govorimo o odlukama vezanim za sam FK - miniranje Pizona iz jos uvek neodredjenih razloga, ocajna transfer politika sa kumom Adzom (koji nije kadar da bude SD u Graficaru, a ne u Zvezdi), postavljanje kuma Kratka na mesto omladinske skole gde smo zaista deficitarni vec godinama, kum Kristic koji je i dalje neka funkcija u klubu (samo, zasto ?), sklanjanje Dike Stojanovica sa svih funkcija iako je on bio JEDINI koji je umeo da proda nase igrace i to za neke PARE zapravo (videti pod Deksa, Basta, Perke, Milijas itd.) ...

Ugled kluba je ozbiljno narusen i sto je gore, ne vidim izlaz jer je ova uprava napravila toliko PR samoubistava da to vise nema broja. Samo ce ih titula oprati, ali i to je pitanje koliko.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/08/2011 : 10:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Btw, nazad na Partizan i temu.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/202203/Medo-Kamara-zatrazio-da-ode-iz-Partizana

Poceli su da kuvaju raspad sistema, obratiti paznju na komentar.

“Svesno smo prodali Fejsu i Petrovića da bi Kamara bio vođa tima, a on odmah požurio da nas napusti. E pa neće moći tako, nije Partizan socijalna ustanova. Očigledno razmišlja samo o ličnim interesima, ali on ostaje u Partizanu, dok mi drugačije ne odlučimo”, rekao je Krstajić za "Sportski žurnal".

Jel hoce neko da poveruje u ovo, da je tim gradjen da mu Medo bude vodja ? :D

Ajd da ne prejudiciram ali cenim da se kuva remi/poraz danas na JNA i najurivanje Stanoja.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/08/2011 : 10:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Rekoh to gore, toliko je smešno i bedno da nemam reči.

Elem, ovo su navodno kazne za ispadanje od Šamroka:

Eduardo 80.000
Anderson Markes 50.000
Saša Ilić 40.000
Nemanja Rnić 40.000
Ivan Ivanov 40.000
Zvonimir Vukić 36.000
Stefan Babović 30.000
Lamin Dijara 30.000
Aleksandar Ranković 24.000
Vladimir Volkov 20.000
Vladimir Jovančić 16.000
Nemanja Tomić 6.000
Lazar Marković 3.000
Marko Šćepović 3.000
Nikola Aksentijević 3.000
NAPOMENA: sume su u evrima

Sad, možda su cifre malo prenaduvane, ali kazniti Dijaru koji nije igrao minut u Evropi. Ili Markeša koji je povređen došao u klub
A tek ako su zaista kaznili Volkova.. zemljo otvori se..

Edited by - Imrahil on 28/08/2011 10:32:18
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/08/2011 : 10:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Gde je kazna za Stanojevica ?

Volkov, ako je kaznjen zbog onoga "svi smo krivi" OK, ali kako je Jovancic manje kaznjen ? A tek Tomic ? Sto, jel zbog gola ?

Lazar Markovic 3 soma ? Jel ima to dete 300 eura na racunu ? Jel ima i racun uopste ?

Ovo je, ako je tacno, samo izivljavanje zarad sopstvenog pranja.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/08/2011 : 10:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Kao, svi su kažnjeni sa 20% primanja. Da li da se smejem ili plačem

Inače, komentar koji sam negde pročitao:

quote:
Nek mi neko objasni poentu novčanog kažnjavanja Stefana Babovića?
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/08/2011 : 10:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao, svi su kažnjeni sa 20% primanja. Da li da se smejem ili plačem

Ako Lazar Markovic zaradjuje 15 soma eura mesecno ja cu izedem ovaj sto za kojim kucam sada. Jebote kako lazu.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/08/2011 : 10:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
ma 15 soma godišnje
po toj logici ispade da edu zarađuje 400 hiljada mesečno
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/08/2011 : 10:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Da, pazi stvarno. A tek Rna :D :D :D

Dali ste Rni 200k za godinu dana. Ustrelite se :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 28/08/2011 : 11:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Medo Kamara zatražio da ode iz Partizana!

Valjda je čovek shvatio među koja govna je došao..

A i Krstajić je stvarno đubre..

Не капирам те. Јесте се он највише трудио и један је од бољих играча. Али зар није он овде испао нефер. Па јбт, мисли човек на своје дупе, екипу ко јебе. Непоштовање саиграча. Ти га још браниш

Иначе изјава Станојевића да ће играчи који нису у форми на клупу, посебан је акцената ставио на Вукића, а до пре два дана је говорио како је он кључни играч. Какве контрадикторности у његовим изјавама.
Стојке одједном није у форми

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 28/08/2011 11:11:41
Go to Top of Page
Page: of 652 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.87 seconds. Snitz Forums 2000