forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 595

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2011 : 15:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Joe potpisao za Dinamo
Šimunić konačno priznao: Hvala Malešu, ali za mene je Dinamo bolji izbor!

Imam potrebu reagirati na konstataciju da ga Mamić dovodi samo jer mu je bio cilj da ne dođe u Dinamo. Kao jednostavan primjer da Joe ipak nam nije tako "nepotreban" naveo bi utakmicu u Malmou gdje smo na kraju zadnjih 40 minuta imali Calella na desnom beku, a hipotetski da je Joe bio, Cufre je mogao otići desno, a Joe lijevo. Uostalom ne sumnjam da će biti još ozljeda tokom ove sezone i stoper Šimunićeve klase dakako je vrlo koristan.

Potpisujem
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/08/2011 : 15:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

...Imam potrebu reagirati na konstataciju da ga Mamić dovodi samo...

Ispravak: Maleš
Ispravak 2: nije istina da je to bia razlog dovođenja.

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 31/08/2011 15:12:10
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33539 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 31/08/2011 : 15:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
U svakom slučaju dobar posao Dinama, o Šimunićevim kvalitetama ne treba trošiti riječi, iako više nije u cvijetu mladosti, odličan je igrač i bit će nam jako koristan!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 31/08/2011 : 15:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

...Imam potrebu reagirati na konstataciju da ga Mamić dovodi samo...

Ispravak: Maleš
Ispravak 2: nije istina da je to bia razlog dovođenja.

U pravu si, napisao sam "u Dinamo", hvala na korekciji, ispravljeno.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2011 : 15:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Vrsaljko ne igra 3 utakmice lige prvaka!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 31/08/2011 : 15:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Čini se da je onda samo Hajduk izvisio

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/08/2011 : 16:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Lijepo je mamić sve to napravio ali izgleda da mu je nešto promaklo i to možda nešto kobno.
Dakle dinamo ima kelavu,tonela,vrsaljka,vidu,bišćana,šimunića,cufrea,ibanez... dakle kad pridodamo obrambenim akcijama leku to je gotovo granitna obrana uz uvjete da su svi koji igraju na visini.
Dalje vezni red mislim da mali mateo,sammir,badelj,leko... govore za sebe i tu sve štima.
Ono što bi moglo biti kobno to je totalno nesposoban,van bilo kakve forme,neuigran,beskorisan napad!
Dinamo jednostavno nema pravog napadača.
Slovak dobiva minute na kapaljku doslovno, krstanović se pokazao kao da degradira napad a ne zabija golove. Bečeraj ne znam momak se trudi ali i dalje sam jako skeptičan noje to klasa za Dinamo. Rukavina malo odskače ali taj momak u zadnje vrijeme promaššuje nemoguće. Dakle dinamov napad po meni ostaje na jednom pravomklasnom napadaču a to je mario šitum koji bi trebao dinamu značiti doslovno ono što je rooney značio evertonu.
Na žalost mislim da kruno ne namjerava šitumu davati niti 20 minuta po utakmici ali bar se popravio da ne stavlja napad koji ne bi uspio zabiti gol ekipi koja igra 3 hnl bečeraj-krstanovič.
Dakle kako sada stvari stoje dinamo niže prilike 10- 15 po utakmici velikih prilika samo nema tko to potrpati i to bi mogao biti veliki problem. Dakle napad visi na raspoloženju sammir-badelj i o tome koliko će mali šitum igrati jer pokazao je da je bolji tehnički od bečeraja i krstanoviča skupa.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2011 : 16:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
1. Nisam znao da se u Dalmaciji govori ču, Mamič, da nema velikih i malih slova. Ajde, nešto sam i danas naučio.

3. Ha ha duhovito, ha ha usrid rata 2007. godine. Ha ha, duhovito, usrid rata 2003. godine. Ha, ha duhovito :P

4. Šteta što nisi prosječan Hrvat. Bilo bi manje mržnje i više tolerancije.

5. UUUUU, vrhunac odgovora. Razina djeteta. Drugačije niti ne znaš. Ajmo još malo. Baš me zanima jel možeš iznad te dječje razine uvreda. Teško. Po svemu sudeći intelekt ti je ostao na toj razini.

7. Nisam ni mislio da se možeš pohvaliti s nematerijalnim. Takvima je auto vrhunac života.

Bilo bi ti bolje da se malo kultiviraš, da manje mrziš ovu zemlju (i da znaš nešto o njoj...npr. da rat nije trajao 2003.) i da širiš manje mržnje oko sebe svima bi bilo bolje.
Nije problem biti vedriji. Pokušaj.

Također, nauči se citirati. Mislim da čovjek tvoje inteligencije može to svladati nakon par godina na forumu. Nije teško. Popravio sam tako da možeš pratiti tok misli.
[/quote]

1. to san pokupia dok san živia u sloveniji.vidiš neki od nas su živili i izvan hr.za razliku od tebe koji iz svog kvartovskog bunkera ne smiš ni noson maknit od straha

3.haha,budale,haha.vidi se da od rata nisi ni r vidia.

4.ne mrzin ja nikoga.samo mi smetaju takve napuvane budaletine tipa tebe

5.pa reka si da se družiš s dicom iz vrtića pa san ti prilagodia odgovor.šta da pišen nešto pametnije kad nećeš svatit?

7.mogu se ja pohvalit s puno toga. al držin se one poslovice :
"ne bacaj bisere pred svinju"

ne mrzin ovu zemlju i za razliku od tebe vidia san gomile i izbjeglica i ranjenika . i to uživo,a ne na CNN-u i hrt-u.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace

Edited by - lwood on 31/08/2011 16:15:36
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2011 : 16:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by darth-vader

quote:

@darth i Iwood

evo ja bi reka par rici kao nepristrani promatrac..jedno se je zafrkavat, podbadat i ne znam sta, a drugo radit ovo sta vi radite..jednostavno je sve to degutantno citati..spominjanje obiteli, majke, visanja itd..i samo se vrtite u krug..vasoj raspravi nema kraja osim ako se nekog od vas dvojice ne banira..toliko..

hvala što si se javio tek nakon mog posta a ne nakon njegovih početnih u kojima je počeo vrijeđati na najprimitivniji način. Od poziva na vješanje na dalje. I nije mu prvi puta.
Slažem se da treba to završiti.
Neka se ispriča što je počeo a ja ću se ispričati što sam mu odgovorio.
Također neka se ubuduće suzdrži o uvreda u startu ako nema argumenata.

ma sve mi je jasno..ja sam mislia da ce te prestat..iz tvojih postova se da zakljuciti da si inteligentna osoba..ti vjerovatno mislis da ces kroz svoje postove dokazati da si intelektualno superiorniji od njega a on ti neda gusta pa ide jos nize ispod pojasa..najbolje da ne komunicirate..

poput ribice u akvariju

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 31/08/2011 : 16:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Maleš : Razočaran sam Šimunićem kao čovjekom!

Maleš je stvarno smiješan lik, moram priznat kad je dolazio mislio sam da će nešto napraviti ali iz dana u dan se blamira...

Edited by - makikatalinic on 31/08/2011 16:18:56
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2011 : 16:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

@darth i Iwood

evo ja bi reka par rici kao nepristrani promatrac..jedno se je zafrkavat, podbadat i ne znam sta, a drugo radit ovo sta vi radite..jednostavno je sve to degutantno citati..spominjanje obiteli, majke, visanja itd..i samo se vrtite u krug..vasoj raspravi nema kraja osim ako se nekog od vas dvojice ne banira..toliko..

hvala što si se javio tek nakon mog posta a ne nakon njegovih početnih u kojima je počeo vrijeđati na najprimitivniji način. Od poziva na vješanje na dalje. I nije mu prvi puta.
Također neka se ubuduće suzdrži od uvreda u startu ako nema argumenata.
Žao mi je što si izjedačio krivnju i čovjeka koji je u startu počeo s vrijeđanjem izjednačio samnom koji sam mu tek na treći post odgovorio jer jednostavno je nemoguće ne odgovoriti na jedan primitivizam.

obrisao sam ružan dio da ne bude da uplićem nepotrebne i one koji nisu krivi.

Tebi da se ispričan?? Hahahaha! tebi ne triba isprika ,sinko moj,nego psihijatrijska pomoć.i to šta prije.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 31/08/2011 : 16:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Dobro lwoode stvarno pretjeruješ, u ovoj raspravi dobio sam dojam kao da uživaš u ovakvim raspravama. Umjesto da obojica date svakom ispriku i krenemo dalje, potpuno nepotrebno nastavljaš dalje...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2011 : 16:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Maleš : Razočaran sam Šimunićem kao čovjekom!

Maleš je stvarno smiješan lik, moram priznat kad je dolazio mislio sam da će nešto napraviti ali iz dana u dan se blamira...

Maleš je budala,al ništa čudno za nekog ko je stavlja ustašku kapu na glavu.i to u Splitu.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2011 : 16:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro lwoode stvarno pretjeruješ, u ovoj raspravi dobio sam dojam kao da uživaš u ovakvim raspravama. Umjesto da obojica date svakom ispriku i krenemo dalje, potpuno nepotrebno nastavljaš dalje...

šta? pa tek smo počeli. sad ćeš vidit kako Musa dere jarca.

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 31/08/2011 : 16:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

@darth i Iwood

Također neka se ubuduće suzdrži o uvreda u startu ako nema argumenata.

ma sve mi je jasno..ja sam mislia da ce te prestat..iz tvojih postova se da zakljuciti da si inteligentna osoba..ti vjerovatno mislis da ces kroz svoje postove dokazati da si intelektualno superiorniji od njega a on ti neda gusta pa ide jos nize ispod pojasa..najbolje da ne komunicirate..

poput ribice u akvariju

u ovom se postu vidi koliko si mali čovjek

lijepo sam ponudio primirje jer su stvari otišle predaleko. Meni nije normalno spominjati tuđe obitelji, vrijeđati i pozivati na vješanja. Zato sam ponudio ispriku (obostranu naravno).
Tebi je očigledno normalno vrijeđati jer drugačije ne znaš. Ne znaš normalno razgovarati. Naravno da na to nemožeš pristati jer je tebi normalno vrijeđati i ni slučajno se ne ispričati.
Zato si i nastupio kako si nastupio u startu i zato i dalje nastupaš onako kako nastupaš. Nemaš argumenata pa vrijeđaš. To je standardan nastup slabije obrazovanih i manje inteligentnih. Svakim svojim postom sve više pokazuješ kakva si sirovina.
No bez obzira na sve, ako se ispričaš što si u startu tako nastupio i što si bio bezobrazan, ja ću se također ispričati.
Budi jednom za promjenu čovjek.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 31/08/2011 : 16:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma daj, posve nepotrebno, neznam čemu to...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2011 : 16:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka

quote:
@Heyoka
Males je sa ustaskom kapom slikan prije mnogo godina..i on se je isprica i reka da je to plod mladenacke ludosti..dosad kao predsjednik Hajduka pokaza se je kao covjek koji nije sklon slicnim glupostima..Markovic je sovinisticke ispade ima za vrijeme obnasanja duznosti predsjednika HNS-a..ta tvoja usporedba bas i nije sasvim pravedna..

Interesantna je ta "mladenačka ludost" oko Hajduka. Postavi se zastava robovlasničkog Juga - "ma to je nešto naše, ne kontate vi to". Čuju se rasistički povici - "ma to se mi šalimo, ne kontate vi to". Ko zna, možda i Marković ima samo užasan smisao za humor.

ja san je osobno nosia na utakmice u svoje vrime.
aj mi objasni po čemu je ta zastava rasističkija od zastave USA,Britanije,Portugala ili Omana koji su trgovali robljem stotinama godina?

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 31/08/2011 : 16:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

inače, ovo nije deranje jarca nego pokazivanje vlastite nekulture.
Dobro ti ide.
Svakim novim postom pokazuješ sve više i više kakav si zapravo.
Iskreno mi te je žao jer nemogu vjerovati da je netko stariji od 10 godina sposoban biti tako nekulturan i primitivan.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2011 : 16:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Dobro ti ide.
Iskreno mi te je žao jer nemogu vjerovati da je netko stariji od 10 godina sposoban biti tako nekulturan i primitivan.

ja ne mogu virovat da takav lik poput tebe ima fax,a tvrdiš da ga nisi kupia?
ako je to istina onda školstvo triba potpuno ukinit.
mislin ako si ti neka "inteligencija" ove države onda nismo više ni na dnu nego rovarimo u mulju.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 31/08/2011 : 16:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Dajte učinite barem drugima uslugu i stavite jedan drugoga na ignore, očito druge nema.

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 31/08/2011 : 16:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Dobro ti ide.

ja ne mogu virovat da takav lik poput tebe ima fax,a tvrdiš da ga nisi kupia?
ako je to istina onda školstvo triba potpuno ukinit.
mislin ako si ti neka "inteligencija" ove države onda nismo više ni na dnu nego rovarimo u mulju.

samo daj :)
pokaži se ;)
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 31/08/2011 : 16:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dajte učinite barem drugima uslugu i stavite jedan drugoga na ignore, očito druge nema.

kakav ignore?
Pa mi tu imamo rasni primjer nekulture i primitivizma, rekao bih i neinteligencije (kao što se može vidjeti u svim prethodnim postovima).
To ne da treba staviti na ignore nego treba pokazivati ljudima i naplaćivati karte. Tako da svi vide kako netko može biti jadan.
Njemu treba pomoć i to malo jača.
Ali opet, treba biti pametniji i pružiti ju.
Ako se ispriča za svoj nastup i ja ću za svoj.

Edited by - darth-vader on 31/08/2011 16:35:07
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 31/08/2011 : 17:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
REALAN I NORMALAN ČOVJEK (citat s indexa)

Citat [hrki69] Nakon 6 godina teških udaraca,kad sam mislio da ne može biti gore...sad vidim da još nismo došli do dna...Sramotna uprava i smiješni predsjednik kluba koji je dokaz da tek dolaze crni dani za naš voljeni klub.Čovjek u dnevniku maše nekim smješnim papirima,trabunja nekakve gluposti o istupanju iz lige i neigranju za reprezentaciju, a ne vidi da je glavni problem u njemu i njegovim nesposobnim suradnicima.Da išta zna o nogometnim poslovima odradio bi ovo sa Šimunićem u tajnosti i bez pompe i dao bi mu ponudu koju ovaj ne bi mogao odbiti...ovako izlazeći u javnost samo je izazvao mamića koji organski ne može podnijeti Hajduk i spreman je učiniti baš sve samo da se Hajduk ne pojača...s obzirom da je pametniji,sposobniji i bogatiji nije mu bilo teško dovesti Šimunića u Dinamo i sada se može naslađivati koliko hoće...nama s druge strane ostaje još jedna tužna godina bez trofeja i sa katastrofalnim vođenjem kluba gdje se samo traže krivci sa strane a ne vidi se vlastita nesposobnost.Sto posto sam siguran da bi Hajduk da je imao Šimunića ili bar Križanca prošao Stoke...ali na žalost u Splitu već godinama nema sposobnih ljudi koji su u stanju kupiti pravo kvalitetno pojačanje,i onda se još da se prikrije vlastita nesposobnost ogovara igrače po medijima...SRAMOTA.Najbolje je bilo kad je na dnevniku na pitanje zašto bi Šimunić došao u Hajduk i******avio da "ga golica to što Hajduk šest godina nije bio prvak"...hehehehe...pa tako nešto kretenski dugo nisam čuo.Ajmo se svi skupa konačno pogledat u ogledalo i priznat sami sebi da imamo kretene u upravi,prdsjednika koji neosporno voli Hajduk ali ne zna NIŠTA o poslu koji bi trebao obavljati,ajmo se zapitati zašto već godinama Zadar,Šibenik a sada i Split igraju protiv Hajduka kao da im život ovisi o toj utakmici a s druge strane Dinamo laganom šetnjicom dobiva Inter,Lokomotivu,Zagreb,Lučko...i Slavonske klubove...ajmo se zapitati jeli samo mamić kriv što oni sad igraju protiv Reala a mi ne možemo proći Stoke...ajmo se zapitati ko je kriv što u Dinamo dolaze pravi igrači(Vida,Šimunić,Krstanović) a u Hajduk polovni (James,Luštica,Sarić)...ajmo se dalje zapitati jeli normalno i ko je kriv što zadnjih par godina igrači iz Šibenika i Zadra idu u Dinamo a ne u Hajduk(to je kad sam ja bio mlad bilo nezamislivo)...i tako dalje mogao bih nabrajati do sutra.Neosporno je da je Dinamo pod zaštitom mafijaša iz HNSa ..isto tako je jasno da kriminalci Širić i Vučemilović odrađuju prljave poslove za mamića i da je pola sudaca na njegovom platnom spisku ali i uza sve to NE SMIJE se dogoditi da nam Split i Zadar otkinu 5 bodova i na taj način praktički odluče prvenstvo na samom početku.Uz ovakvo vođenje našeg kluba meni je sasvim izvjesno da će se ostvariti mamićevo proročanstvo da će Dinamo biti 10 godina prvak i to bez problema, a meni ipak ostaje nada da će se pojaviti netko normalan i sposoban da bude predsjednik Hajduka(ne vidim ga za sada)..i da onda uz izvršnog dopredsjednika (po meni obavezno ŠTIMAC),možda dočekamo da po sličnom modelu hajduk vlada narednih 10 godina...U NADI JE SPAS
Go to Top of Page

ziki
New Member

279 Posts

Member since 22/08/2010

Posted - 31/08/2011 : 18:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ziki a Private Message  Reply with Quote
Bolje da se okrenilo nekom mlađem. Šimunić nije igrao godinu dana, a s njim će nam obrana imat 150 godina. To je ok ove sezone, možda i iduće ali mi se čini da će uzeti velike pare za malo prometa.
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 31/08/2011 : 19:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Ovako kao sto je ovaj covik s indexa napisao razmislja 80% ljudi u Splitu, ne znam sto si htio dokazati s ovim textom:)

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page
Page: of 595  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.12 seconds. Snitz Forums 2000