forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 652

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/09/2011 : 17:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Da je punio "Cigane", kad god je hteo, bas se nesto i ne secam. Koliko ja pamtim, pokojni Mance je dao 4 gola u derbijima. Prvi gol je dao u 71-vom derbiju 7.11.1982. (bilo je 1:1), u 72-gom derbiju 4.6.1983. je dao 2 gola(bilo 3:2 za Partizan) i u 75-om derbiju 11.11.1984. je dao jedan gol(bilo 2:1 za Partizan).

Ne znam nemam podatke ni u koliko derbija je igrao.S obzirom da je bio u Partizanu 5 godina,od toga prvu proveo na klupi ni 4 gola nije lose.Treba naci u koliko je derbija uopste igrao.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/09/2011 : 17:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Debitovao je u 69-om derbiju(usao u drugom poluvremenu) 25.10.1981. Eto, ukupno je odigrao 8 derbija, s tim da je i u 70-om derbiju usao kao rezerva, u ostalim je bio starter.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 05/09/2011 : 17:58:19  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Debitovao je u 69-om derbiju(usao u drugom poluvremenu) 25.10.1981. Eto, ukupno je odigrao 8 derbija, s tim da je i u 70-om derbiju usao kao rezerva, u ostalim je bio starter.

Dragane ovo iz glave ili imas neki prirucnik??
Ako je iz glave,svaka cast,putujuca sportska enciklopedija

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/09/2011 : 18:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

Dragane ovo iz glave ili imas neki prirucnik??
Ako je iz glave,svaka cast,putujuca sportska enciklopedija

Nesto iz glave, nesto imam zapisano i tako, pa pratim fudbal jos od 1970. godine!

http://www.youtube.com/watch?v=u_o1kmkkXKA

Ovu utakmicu sa Pristinom sam gledao uzivo sa istoka, jos uvek cuvam kartu. Kad je stadionom odjeknulo "igrajte za Dragana", potekle su mi suze(evo i sad sam se najezio). Jedno su navijacka prepucavanja, a sasvim druga stvar je tragicna pogibija jednog mladog coveka.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 05/09/2011 18:21:43
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/09/2011 : 18:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nesto iz glave, nesto imam zapisano i tako, pa pratim fudbal jos od 1970. godine!

Glavno je da okiboki može da izjavi da je "punio cigane kad je hteo", a da posle kaže "Ne znam nemam podatke ni u koliko derbija je igrao"...
Toliko o konstruktivnoj raspravi.

Dragane, svaka čast!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/09/2011 : 18:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Glavno je da okiboki može da izjavi da je "punio cigane kad je hteo", a da posle kaže "Ne znam nemam podatke ni u koliko derbija je igrao"...
Toliko o konstruktivnoj raspravi.

Dragane, svaka čast!

Svejedno bitno je da je on vas punioOd 8 derbija dva usao sa klupe i ukupno dao 4 gola nije malo.
Nebitno dao je neke vrlo bitne golove zvezdi kad se lomilo oko titule sa Dinamom.I svakako nije postao miljenik navijaca zbog meceva sa Zvezdom.I ne bi ni ulazio u bilo kakvu raspravu da Mairosu nije rekao za mladog poginulog coveka da se druzio sa banderom ili kako vec.Stvarno je neukusno.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/09/2011 : 18:40:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
"intimizirao sa banderom"

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/09/2011 : 19:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Jeste i više nego neukusno.
Mislim da Mairosu neće više tako nešto napisati.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 05/09/2011 : 19:09:28  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedno su navijacka prepucavanja, a sasvim druga stvar je tragicna pogibija jednog mladog coveka.

Upravo to,zato me je i zacudila Mairosuova izjava,a coveka ubrajam u pametniji deo forumasa,zaista je ponekad divota citati njegove postove,ne znam sto mu je trebalo ono...

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/09/2011 : 19:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
O jebote, ajmo svi da zaplacemo i popalimo svece. Ja se tradicionalno svakog septembra poigram za st. Mancea jer onda izadju svi oni koji ga nikad nisu gledali i nazocno tvrde da je bio u najmanju ruku kao Cruijff, a neki kazu cak i kao Maradona, pa pravim neukusne viceve. K'o ja da se naljutim sad sto neko prozove Guzu Jankovica jer je u momentu ludosti (jednom od, jer je bio budala) mislio da je njegov kranijum stabilniji od konstrukcije kosa. Crni humor, big deal. Sem ako neko od vas nije bio u krvnom srodstvu sa pokojnikom, evo, pobrisacu sve svoje.

Ako i nista, bar sam izzicao komplimente da sam "pametniji deo forumasa". :D Odoh sad na thread o Zvezdi da pravim memorijalni centar Jovan Gojkovic, tuzno ugasen mladi zivot, a punio je grobare kako je stigao... :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej

Edited by - Mairosu on 05/09/2011 19:16:41
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/09/2011 : 19:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Niko ne spominje ni Krojfa, ni Maradonu. Zna da se preteruje, ali nema potrebe za onim komentarom.
Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 05/09/2011 : 19:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
Mancea sam gledao dosta(šta dosta,SVE)utakmica na TV-u i mogu samo reći da je to jedna od legendi Partizana.
Toliko
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 06/09/2011 : 07:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

O jebote, ajmo svi da zaplacemo i popalimo svece. Ja se tradicionalno svakog septembra poigram za st. Mancea jer onda izadju svi oni koji ga nikad nisu gledali i nazocno tvrde da je bio u najmanju ruku kao Cruijff, a neki kazu cak i kao Maradona, pa pravim neukusne viceve. K'o ja da se naljutim sad sto neko prozove Guzu Jankovica jer je u momentu ludosti (jednom od, jer je bio budala) mislio da je njegov kranijum stabilniji od konstrukcije kosa. Crni humor, big deal. Sem ako neko od vas nije bio u krvnom srodstvu sa pokojnikom, evo, pobrisacu sve svoje.

Ako i nista, bar sam izzicao komplimente da sam "pametniji deo forumasa". :D Odoh sad na thread o Zvezdi da pravim memorijalni centar Jovan Gojkovic, tuzno ugasen mladi zivot, a punio je grobare kako je stigao... :D

A jel ga neko prozvao?! Sprdati se na racun smrti bilo kog ljudskog bica, i pokusati pravdati sprdanje, o majko mila...
Tebi je necija pogibija vedra strana zivota?! Eto prilike za zezanje, za podizanje raspolozenja?! Nekome je to veliki gubitak i tezak udarac u zivotu...Neverovatno!!!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 06/09/2011 : 11:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

A jel ga neko prozvao?! Sprdati se na racun smrti bilo kog ljudskog bica, i pokusati pravdati sprdanje, o majko mila...
Tebi je necija pogibija vedra strana zivota?! Eto prilike za zezanje, za podizanje raspolozenja?! Nekome je to veliki gubitak i tezak udarac u zivotu...Neverovatno!!!

Sta je tu neverovatno ? Kad ja umrem, prilicno cu se uvrediti ako neko ne bude zbijao sale na moj racun na sa'rani. OK je sto ne mozes da se smejes, ne sudi o meni na osnovu toga sto ja mogu da se smejem svemu.

Mozda nije "pravoslavno i hriscanski", al boli me qrac. Nije pravoslavno ni voziti A8 4.2 TDI verovatno, pa kad oni mogu to, mogu i ja ovo... :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/09/2011 : 11:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Partizan dobio strašan tandem Raduljica-Peković

Partizan MTS je dobio strašan centarski tandem. Posle Nikole Pekovića novi član crno-belih u utorak u podne će postati Miroslav Raduljica. Potencijalni reprezentativac Srbije dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Anadolu Efesa, potvrđeno je u klubu iz Humske.

Španski mediji pisali su prethodnih dana da je Raduljica ponovo dobio ponudu Kahe laboral, ali se odlični centar ipak odlučio da se vrati u Beograd.

Podsetimo, Raduljica se afirmisao u FMP-u, odakle je prešao prošlog leta u Efes Pilsen. Zbog teške povrede i duge pauze nije se izborio za veliku minutažu, pa je tokom sezone poslat na pozajmicu u Albu. Zbog velike konkurencije među centrima klub iz Istanbula i Raduljica odlučili su da Srbin ponovo ode na pozajmicu, a Miroslav je izabrao klub gde bi trebalo najviše da napreduje.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 06/09/2011 : 11:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Pekovic je izgledao prilicno tugaljivo na Eurobasketu, ali kontam da ce mu dobre pripreme u ozbiljnom klubu dici formu. Valjda je naucio da igra odbranu u NBA makar malo.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13456 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 06/09/2011 : 12:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Strašan tandem, a kad ode posle mesece dana
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/09/2011 : 12:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Strašan tandem, a kad ode posle mesece dana

Ostaje Raduljica i Rasko.Pekovic je samo za evro ligu.

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 06/09/2011 : 12:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu
Sta je tu neverovatno ? Kad ja umrem, prilicno cu se uvrediti ako neko ne bude zbijao sale na moj racun na sa'rani. OK je sto ne mozes da se smejes, ne sudi o meni na osnovu toga sto ja mogu da se smejem svemu.

Mozda nije "pravoslavno i hriscanski", al boli me qrac. Nije pravoslavno ni voziti A8 4.2 TDI verovatno, pa kad oni mogu to, mogu i ja ovo... :D

Ako treba da ti objasnjavam sta je tu neverovatno, onda stvarno...
Nikakav sud o tebi ne donosim, jednostavno o datoj temi imamo dijametralno suprotna misljenja.
Ne razumem sta si hteo sa ovim "pravoslavnim i hrisacnskim" reci?!
Ja vozim juga, ne zato sto se palim na "kupujmo nase", vec zato sto za bolje para nemam. Mada bih voleo da imam bolja kola...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 06/09/2011 : 13:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Mada bih voleo da imam bolja kola...

I ja bi. A ne vozim Yuga :D

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 06/09/2011 : 13:33:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
UPRAVA NAPOLJE!!! STANOJE OSTANI!!!

Који си ти Бугарин!

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 06/09/2011 : 13:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Svi tezimo ka boljem...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 06/09/2011 : 13:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
UPRAVA NAPOLJE!!! STANOJE OSTANI!!!

Који си ти Бугарин!

Sto Bugarin?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 06/09/2011 : 13:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Па, мењаш мишљења као да си Бугарин.
Прво си био против Станоја, ако се не варам, сад си за останак.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 06/09/2011 : 13:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Jok bre, ja sam bio protiv trenera KK Partizan, a u fudbalu sam oduvek bio protiv uprave kluba!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page
Page: of 652  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.04 seconds. Snitz Forums 2000