Author |
Topic |
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 05/09/2011 : 17:42:14
|
quote: Originally posted by srdjandj
Da je punio "Cigane", kad god je hteo, bas se nesto i ne secam. Koliko ja pamtim, pokojni Mance je dao 4 gola u derbijima. Prvi gol je dao u 71-vom derbiju 7.11.1982. (bilo je 1:1), u 72-gom derbiju 4.6.1983. je dao 2 gola(bilo 3:2 za Partizan) i u 75-om derbiju 11.11.1984. je dao jedan gol(bilo 2:1 za Partizan).
Ne znam nemam podatke ni u koliko derbija je igrao.S obzirom da je bio u Partizanu 5 godina,od toga prvu proveo na klupi ni 4 gola nije lose.Treba naci u koliko je derbija uopste igrao. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 05/09/2011 : 17:55:15
|
Debitovao je u 69-om derbiju(usao u drugom poluvremenu) 25.10.1981. Eto, ukupno je odigrao 8 derbija, s tim da je i u 70-om derbiju usao kao rezerva, u ostalim je bio starter. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 05/09/2011 : 17:58:19
|
Debitovao je u 69-om derbiju(usao u drugom poluvremenu) 25.10.1981. Eto, ukupno je odigrao 8 derbija, s tim da je i u 70-om derbiju usao kao rezerva, u ostalim je bio starter.
Dragane ovo iz glave ili imas neki prirucnik?? Ako je iz glave,svaka cast,putujuca sportska enciklopedija |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 05/09/2011 : 18:01:05
|
quote: Originally posted by elfak nish
Debitovao je u 69-om derbiju(usao u drugom poluvremenu) 25.10.1981. Eto, ukupno je odigrao 8 derbija, s tim da je i u 70-om derbiju usao kao rezerva, u ostalim je bio starter.
Dragane ovo iz glave ili imas neki prirucnik?? Ako je iz glave,svaka cast,putujuca sportska enciklopedija
Nesto iz glave, nesto imam zapisano i tako, pa pratim fudbal jos od 1970. godine!
http://www.youtube.com/watch?v=u_o1kmkkXKA
Ovu utakmicu sa Pristinom sam gledao uzivo sa istoka, jos uvek cuvam kartu. Kad je stadionom odjeknulo "igrajte za Dragana", potekle su mi suze(evo i sad sam se najezio). Jedno su navijacka prepucavanja, a sasvim druga stvar je tragicna pogibija jednog mladog coveka. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 05/09/2011 18:21:43 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 05/09/2011 : 18:23:48
|
Nesto iz glave, nesto imam zapisano i tako, pa pratim fudbal jos od 1970. godine!
Glavno je da okiboki može da izjavi da je "punio cigane kad je hteo", a da posle kaže "Ne znam nemam podatke ni u koliko derbija je igrao"... Toliko o konstruktivnoj raspravi.
Dragane, svaka čast! |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 05/09/2011 : 18:38:24
|
quote: Originally posted by manhunter
Glavno je da okiboki može da izjavi da je "punio cigane kad je hteo", a da posle kaže "Ne znam nemam podatke ni u koliko derbija je igrao"... Toliko o konstruktivnoj raspravi.
Dragane, svaka čast!
Svejedno bitno je da je on vas punioOd 8 derbija dva usao sa klupe i ukupno dao 4 gola nije malo. Nebitno dao je neke vrlo bitne golove zvezdi kad se lomilo oko titule sa Dinamom.I svakako nije postao miljenik navijaca zbog meceva sa Zvezdom.I ne bi ni ulazio u bilo kakvu raspravu da Mairosu nije rekao za mladog poginulog coveka da se druzio sa banderom ili kako vec.Stvarno je neukusno. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40256 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 05/09/2011 : 19:00:37
|
Jeste i više nego neukusno. Mislim da Mairosu neće više tako nešto napisati. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 05/09/2011 : 19:09:28
|
Jedno su navijacka prepucavanja, a sasvim druga stvar je tragicna pogibija jednog mladog coveka.
Upravo to,zato me je i zacudila Mairosuova izjava,a coveka ubrajam u pametniji deo forumasa,zaista je ponekad divota citati njegove postove,ne znam sto mu je trebalo ono... |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/09/2011 : 19:16:19
|
O jebote, ajmo svi da zaplacemo i popalimo svece. Ja se tradicionalno svakog septembra poigram za st. Mancea jer onda izadju svi oni koji ga nikad nisu gledali i nazocno tvrde da je bio u najmanju ruku kao Cruijff, a neki kazu cak i kao Maradona, pa pravim neukusne viceve. K'o ja da se naljutim sad sto neko prozove Guzu Jankovica jer je u momentu ludosti (jednom od, jer je bio budala) mislio da je njegov kranijum stabilniji od konstrukcije kosa. Crni humor, big deal. Sem ako neko od vas nije bio u krvnom srodstvu sa pokojnikom, evo, pobrisacu sve svoje.
Ako i nista, bar sam izzicao komplimente da sam "pametniji deo forumasa". :D Odoh sad na thread o Zvezdi da pravim memorijalni centar Jovan Gojkovic, tuzno ugasen mladi zivot, a punio je grobare kako je stigao... :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
Edited by - Mairosu on 05/09/2011 19:16:41 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
d.r.p
Senior Member
1598 Posts
Member since 09/08/2007 |
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3925 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 06/09/2011 : 07:20:26
|
quote: Originally posted by Mairosu
O jebote, ajmo svi da zaplacemo i popalimo svece. Ja se tradicionalno svakog septembra poigram za st. Mancea jer onda izadju svi oni koji ga nikad nisu gledali i nazocno tvrde da je bio u najmanju ruku kao Cruijff, a neki kazu cak i kao Maradona, pa pravim neukusne viceve. K'o ja da se naljutim sad sto neko prozove Guzu Jankovica jer je u momentu ludosti (jednom od, jer je bio budala) mislio da je njegov kranijum stabilniji od konstrukcije kosa. Crni humor, big deal. Sem ako neko od vas nije bio u krvnom srodstvu sa pokojnikom, evo, pobrisacu sve svoje.
Ako i nista, bar sam izzicao komplimente da sam "pametniji deo forumasa". :D Odoh sad na thread o Zvezdi da pravim memorijalni centar Jovan Gojkovic, tuzno ugasen mladi zivot, a punio je grobare kako je stigao... :D
A jel ga neko prozvao?! Sprdati se na racun smrti bilo kog ljudskog bica, i pokusati pravdati sprdanje, o majko mila... Tebi je necija pogibija vedra strana zivota?! Eto prilike za zezanje, za podizanje raspolozenja?! Nekome je to veliki gubitak i tezak udarac u zivotu...Neverovatno!!! |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 06/09/2011 : 11:18:24
|
quote: Originally posted by red cloud
A jel ga neko prozvao?! Sprdati se na racun smrti bilo kog ljudskog bica, i pokusati pravdati sprdanje, o majko mila... Tebi je necija pogibija vedra strana zivota?! Eto prilike za zezanje, za podizanje raspolozenja?! Nekome je to veliki gubitak i tezak udarac u zivotu...Neverovatno!!!
Sta je tu neverovatno ? Kad ja umrem, prilicno cu se uvrediti ako neko ne bude zbijao sale na moj racun na sa'rani. OK je sto ne mozes da se smejes, ne sudi o meni na osnovu toga sto ja mogu da se smejem svemu.
Mozda nije "pravoslavno i hriscanski", al boli me qrac. Nije pravoslavno ni voziti A8 4.2 TDI verovatno, pa kad oni mogu to, mogu i ja ovo... :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 06/09/2011 : 11:38:23
|
Partizan dobio strašan tandem Raduljica-Peković
Partizan MTS je dobio strašan centarski tandem. Posle Nikole Pekovića novi član crno-belih u utorak u podne će postati Miroslav Raduljica. Potencijalni reprezentativac Srbije dolazi na jednogodišnju pozajmicu iz Anadolu Efesa, potvrđeno je u klubu iz Humske.
Španski mediji pisali su prethodnih dana da je Raduljica ponovo dobio ponudu Kahe laboral, ali se odlični centar ipak odlučio da se vrati u Beograd.
Podsetimo, Raduljica se afirmisao u FMP-u, odakle je prešao prošlog leta u Efes Pilsen. Zbog teške povrede i duge pauze nije se izborio za veliku minutažu, pa je tokom sezone poslat na pozajmicu u Albu. Zbog velike konkurencije među centrima klub iz Istanbula i Raduljica odlučili su da Srbin ponovo ode na pozajmicu, a Miroslav je izabrao klub gde bi trebalo najviše da napreduje.
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 06/09/2011 : 11:47:06
|
Pekovic je izgledao prilicno tugaljivo na Eurobasketu, ali kontam da ce mu dobre pripreme u ozbiljnom klubu dici formu. Valjda je naucio da igra odbranu u NBA makar malo. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 06/09/2011 : 12:17:07
|
quote: Originally posted by Imrahil
Strašan tandem, a kad ode posle mesece dana
Ostaje Raduljica i Rasko.Pekovic je samo za evro ligu. |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3925 Posts
Posted - 06/09/2011 : 12:59:39
|
quote: Originally posted by Mairosu Sta je tu neverovatno ? Kad ja umrem, prilicno cu se uvrediti ako neko ne bude zbijao sale na moj racun na sa'rani. OK je sto ne mozes da se smejes, ne sudi o meni na osnovu toga sto ja mogu da se smejem svemu.
Mozda nije "pravoslavno i hriscanski", al boli me qrac. Nije pravoslavno ni voziti A8 4.2 TDI verovatno, pa kad oni mogu to, mogu i ja ovo... :D
Ako treba da ti objasnjavam sta je tu neverovatno, onda stvarno... Nikakav sud o tebi ne donosim, jednostavno o datoj temi imamo dijametralno suprotna misljenja. Ne razumem sta si hteo sa ovim "pravoslavnim i hrisacnskim" reci?! Ja vozim juga, ne zato sto se palim na "kupujmo nase", vec zato sto za bolje para nemam. Mada bih voleo da imam bolja kola... |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 06/09/2011 : 13:22:53
|
quote: Originally posted by red cloud
Mada bih voleo da imam bolja kola...
I ja bi. A ne vozim Yuga :D |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3925 Posts
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3925 Posts
Posted - 06/09/2011 : 13:35:39
|
quote: Originally posted by Caleb
quote: UPRAVA NAPOLJE!!! STANOJE OSTANI!!!
Који си ти Бугарин!
Sto Bugarin? |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 06/09/2011 : 13:40:48
|
Па, мењаш мишљења као да си Бугарин. Прво си био против Станоја, ако се не варам, сад си за останак. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3925 Posts
|
Topic |
|