ovo je jos jedan dokaz da se bilo koji topic moze kreirat, o bilo cemu, i da ce ljudi komentirat ne njemu, bez obzira da topic uopste nema poente. Stripovi.com nam je trenutno u krvi, lupetat mozemo na ovom forumu do ilindana, iako svi imamo boljih stvari da radimo sa svojim vremenom... :)
Ne bi se slozio da je Markos lijen,prije bi se reklo prezauzet poslovima oko izdavastva. I mislim da su Dalmatinci vrijedni ljudi,treba raditi u takvim uvjetima. Opcenito mislim da smo svi mi radisan narod samo potplacen. Zar nije sramotno da zene koje rade u konzumu subote, nedjelje,praznike imaju 3000 kn place a Todoric kupuje helikoptere i ureduje dvorce.
Ja sam se inače bavio grafičkim dizajnom,i moram priznati da me ovaj logo pomalo razočarao,previše je običan,jednostavan,sterilan,onaj stari mi je bio nekako više"otkačen,cool i stripovski",no dobro možda je to ipak samo navika,ali eto to je samo moje skromno mišljenje.
bolje obican logo nego kicast. Ipak je ovo forum sa tradicijom, pa nesto modernije nije bas prikladno. Samo mi malo cudno da ovaj oblacic u obliku slova "o" pokazuje na gore. Ovako mi lici na Pinokija.
Ok.jednim dijelom se slažem tj.,da bi oblačič stvarno trebao pokazivati prema dolje (što je slučaj u većini stripova),a da bi nešto modernije trebalo izbjegavati,s tim se ne mogu složiti jer ipak uvijek treba istraživati nešto novo,neobično(pa makar ponekad i pogrešno)jer tako napredujemo sa novim idejama,(a ne greškama se čovjek uči) zar ne? Možda bi sam logo uz neka manja poboljšanja i mogao proći,ali ovaj dodatak"prozor u svijet stripa"izgleda poput sasvim običnih slova napisanih na nekom postu,možda je to sada,kada to uspoređujem i bio cilj,no svejedno mi to djeluje nekako previše oskudno.Smatram da bi neki hibrid onog starog i ovog novog loga možda bio idealno riješanje.