forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE vs filmsko platno, Zagor u kinima?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/08/2011 : 00:30:58  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ne dizem nos, nego sam dao svoju (pr)ocenu kvaleteta serijala koje dolaze sa ove i one strane bare, koja je opet nista vise od mog licnog misljenja. Na policama imam Marvelovih i DC stripova na tone, ali kako sam sve matoriji tako sve vise cenim neke druge stvari. to je sve.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12922 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/08/2011 : 01:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Ne dizem nos, nego sam dao svoju (pr)ocenu kvaleteta serijala koje dolaze sa ove i one strane bare, koja je opet nista vise od mog licnog misljenja. Na policama imam Marvelovih i DC stripova na tone, ali kako sam sve matoriji tako sve vise cenim neke druge stvari. to je sve.

Ne sumnjam. Ali, moj se komentar nije odnosio nužno na tebe.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/08/2011 : 15:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na primer, nikad nisam video niti jednog coveka od preko 40-50 godina da uzme spider-mana ili ostale maskirane, dok je sa Zagijem i Texom druga prica. Poludim kada mi cale uzme nesto sa police i ne vrati na mesto :D

Sigurno da nisi, buduci da je u vreme tvog caleta Spiderman u SFRJ bio poznat koliko i povelja o pravima tajlandskih pekara, a Zagor se smesio sa svakog kioska.

Da je kojim slucajem situacija bila obratna, sad bi ti pricao o tome kako je Marvel simbol zrelosti jer tvoj otac ne cita Zagora, buduci da nikad nije cuo za njega.

Ergo, argument ti je ubiboze :P

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej

Edited by - Mairosu on 18/08/2011 15:32:26
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 19/08/2011 : 18:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
EKS stripovi su izlazili kada je moj stari za mog zivota najvise citao stripove :P
A moja procena je moje misljenje, lose ili dobro, ali svakako nepromenjivo. :D

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 20/08/2011 : 14:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Na primer, nikad nisam video niti jednog coveka od preko 40-50 godina da uzme spider-mana ili ostale maskirane, dok je sa Zagijem i Texom druga prica. Poludim kada mi cale uzme nesto sa police i ne vrati na mesto :D

Sigurno da nisi, buduci da je u vreme tvog caleta Spiderman u SFRJ bio poznat koliko i povelja o pravima tajlandskih pekara, a Zagor se smesio sa svakog kioska.

Da je kojim slucajem situacija bila obratna, sad bi ti pricao o tome kako je Marvel simbol zrelosti jer tvoj otac ne cita Zagora, buduci da nikad nije cuo za njega.

Ergo, argument ti je ubiboze :P

Nije istina.Kako kolega pijanac već reče,u eks almanahu je izlazila čitava plejada marvelovih i dc-ovih superjunaka i itekako dobro se znalo za njih...

Wtf?

Edited by - bagi on 20/08/2011 14:17:48
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 20/08/2011 : 15:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Glavni problem od svih koji su gledali Dilana je taj sto su ocekivali da bude po stripu, medjutim scenario za film je nastao odavno, bez plana da to bude Dilan. Ameri su posle samo od Bonelija kupili prava da tako nazovu lika u filmu i to je sve. Valjda su hteli da dobiju prodju kod evropske publike malo i to je sve. Dakle, to nije film o DIlanu, niti je tako pisan, samo je tako nazvan.

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/08/2011 : 19:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Hvala bagi,na podrsci
I hvala, Snake, na vracanju na temu.
Ja od Dilana nisam ocekivao nista, pogotovo kad sam pogledao trailer na YT (''no plan just bigger guns'' mrs)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Galis
Starting Member

16 Posts

Member since 06/09/2010

Posted - 21/08/2011 : 11:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Galis a Private Message  Reply with Quote
Holivud očito ostaje bez ideja - to je industrija koja mora da štanca nešto, da smišlja scenarije za nove filmove, pa me ne bi začudilo da se neko okuša i sa Zagorom (Italija, Brazil i Turska + mi ex-SFRJ to je oko 350 miliona potencijalnih gledalaca). A kako bi to ispalo, ne vjerujem ništa dobro po nas ljubitelje Duha sa sjekirom, jer bismo se 99% razočarali očekujući ne znam šta. Moje skromno mišljenje.

Nostalgija je cudo.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 22/08/2011 : 17:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Delim tvoje misljenje, i ovo za Hollywood i to za Zagora na platnu. Ali, ne verujem da je problem u manjku inspiracije nego u komercijalizaciji (isto kao i sa turbo-folk ''muzikom'', sve je tuc muc, a text ubi boze). Verujem da u kucama poput Hollywooda ne manjka svezih rezisera sa svezim idejama, da ne nabrajam sad imena. Ocito je da je politika kuce takva da filmove akcionog ili avanturistickog zanra nabije specijalnim efektima koji ce svi biti skupljeni u trailere koji ce nas kasnije da namame u kino. Takvom vrstom komercijale se ne obraca paznja na kvalitet price koja ce da opravda silne spec. efekte vec samo daj da ''prodamo sto vise karata''. Ne treba biti previse pametan da bi od dogadjaja i likova u Clash of titans, Tron Legacy i ostalih velikih hitova napravis nesto zaista dobro a ovako...samo akcija sa veoma plitkim pricama.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

writer
Starting Member

Slovenia
95 Posts

Member since 30/12/2008

Posted - 24/08/2011 : 03:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send writer a Private Message  Reply with Quote
Pa ne znam da li je neko napisao, ali Zagor film već postoji
http://www.youtube.com/watch?v=p1FxC7Lymsg
i jako je dobar :D
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 25/08/2011 : 11:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
Pa...ja mislim da bi film o Zagoru bio sasvim izvediv i...odličan.
No, moralo bi se pripaziti na par stvari i voditi se onim motom: MANJE je VIŠE.

Dvoboji sa sjekirom i izbjegavanje metaka uopće nisu problem, pogotovo s današnjim specijalnim efektima, to bi moglo biti jako efektno.
Glavni problem je transport (lijane) i Zagorov krik.
Sa par redateljskih fora koje su meni kao laiku očite, ne znam zašto se to ne bi dalo napraviti.
Primjer 1: Lijane

Dakle...Zagora se ni u jednom trenutku NE SMIJE snimati kako leti kao Johnny Weissmuller u Tarzanu, jer je to debilana.
Kad Zagor progoni zločinca to moramo vidjeti u par brzih kadrova iz prve perspektive (let kroz krošnje) ili jedva obrise sjene koja leti kroz drveće dok zločinac bježi.On se kreće kroz drveće kao Duh što i je.Eventualno...u nekoj ludoj gimnastičarskoj izvedbi dolijeće na na granu u kadru, da bi promotrio izbezumljenog zločinca u bijegu pod njim. Također, vidimo samo završno obrušavanje na protivnika od nekud sa stabla.To se može jako efektno izvesti kao u specijalcu "Anđeo smrti" kad indijanca Joshuu prvo upozori lagano padanje snijega sa grane , ali dok on reagira već je kasno, ili u poznatom Zagorovom stilu s nogama direkt u glavu.
Također, Zagorovo "lansiranje" u šumu je neizvedivo, zato treba stavit Chica i još nekog da dogovaraju akciju sa Zagorom, ali on kaže: "Ja ću ga uhvatiti na svoj način", Chico se okrene i počne kukati drugom liku da to znači da će ih opet pustit same da se brinu i...!!??...kad se oni okrenu Zagora više nema i onda gledamo ono što sam napisao gore.
Otrcano, ali ako može Batman može i Zagor.

Primjer 2: Krik

Isto kao i za primjer 1. Zagora (glumca) se nikako NE SMIJE snimat u krupnom kadru kako vrišti, jer bi to bilo smiješno.
Prvo, to nije Tarzanov krik nego krik "ranjene zvijeri", a drugo...nitko zapravo ne zna kako bi trebao zvučati. Krik je "neljudski" pa mi je logično da je neizvediv za glumca (sa ili bez sinkronizacije).
Mora ga se čuvat za završni obračun, gdje će Zagor nakon duge i iscrpljujuće borbe zariti sjekiru u glavu protivniku, a tada ćemo čut krik bijesa i pobjede iz daljine, u sjeni, koji će odzvanjati kroz par kadrova šume i par zgranutih lica indijanaca i bijelaca.
Ili...kad progoni nekog kroz šumu...to su poznate scene svima.Evo, baš nedavno završena epizoda sa Hakaramom je primjer. On bježi izbezumljen, a Zagorov krik ga prati, prvo je od iza, pa sa strane, pa od sprijeda...itd, uglavnom možete zamisliti kako bi to bilo dobro u Dolby Surroundu.

Eto...da meni daju odriješene ruke i koji milijunčić napravio bih Zagora za Oskara!

Još da ga je snimati u stilu ovih novih westerna poput "Čovjek zvan hrabrost" (barem što se kamere i kostimografije tiče) ili Eastwoodovih filmova, gdje bi "nam" bio kraj!

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4556 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 01/09/2011 : 19:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
novi Zagor film
http://www.youtube.com/watch?v=80YePNlwh_E
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 01/09/2011 : 21:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
Nije loš.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 01/09/2011 : 23:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ju, bate, preželjno bate! :D

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 02/09/2011 : 02:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Eto i ideje za film.Zagor u Kini.
Odlazi da pomogne prijatelju i suocava se sa surovim tiraninom koji tlaci kineski narod.Ambijent je odlican tema jos bolja a sto je najbolje originalna je, tako da je snimanje tog remek dela siguran pogodak.
Zagor u Kini!!!U svim kinima.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 02/09/2011 : 13:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Charlito de la Vega

Kad Zagor progoni zločinca to moramo vidjeti u par brzih kadrova iz prve perspektive (let kroz krošnje) ili jedva obrise sjene koja leti kroz drveće dok zločinac bježi.On se kreće kroz drveće kao Duh što i je. Također, vidimo samo završno obrušavanje na protivnika od nekud sa stabla.
ali ako može Batman može i Zagor.
to nije Tarzanov krik nego krik "ranjene zvijeri" Krik je "neljudski"

To mi je dobra ideja za poput Batmana da se spusti sa lijane pozadi kao kad je Batman na krovu (film 1989 sa Keatonom) spustio se polako iza krimosa..tako on iza Kanoxena ili slicno...

Krik ranjene zvijeri,poput pume ili cougara(mislim si ista je to zivotinja) Lav ne moze jer je nepoznata zvijer u mocvarama..nije niti puma ali ima efekt nepoznatog..

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 04/09/2011 : 13:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Zagorov prvi film treba biti s hellingenom jer Ameri su glupi. Treba im samo akcije da bi gledali film,a nije im bitna radnja.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 07/09/2011 : 02:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Dobio sam povratnu informaciju od Bureta ili nekog drugog iz SBE, pa bih da je podelim sa vama, iako smo svi to pretpostavljali na kraju krajeva

FILM O ZAGORU SE NE SNIMA

Molim drage forumaše da mi oproste na dezinformaciji

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 07/09/2011 : 08:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobio sam povratnu informaciju od Bureta ili nekog drugog iz SBE, pa bih da je podelim sa vama, iako smo svi to pretpostavljali na kraju krajeva

FILM O ZAGORU SE NE SNIMA

Molim drage forumaše da mi oproste na dezinformaciji

Ljudski je griješiti, a božanski opraštati. Samo ja nisam Bog.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 07/09/2011 : 12:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ma kakav Zagorov film.
Jedini ljudi koji imaju znanje i novac da snime dobar film jesu u Hollywoodu a oni sigurno neće dati 100 milijuna dolara na nekog tamo strip junaka iz Europe kad ih imaju dovoljno u Americi.
I vrlo je teško uopće napisati scenarij za Zagora a da liči na nešto.To bi sve bilo navrat nanos,teški promašaj bi to bio.
Namjeru da snima film o Zagoru treba svima izbit iz glave.
Recimo Bonelli je prodao prava za Dylana kojeg je sto puta lakše ekranizirati i što su dobili jeftino smeće koje ne liči na film.
Jedino američki strip heroji mogu doći do filma jer ih scenaristi poznaju i lakše naprave posao.A imaju i veću publiku a samim time više novca.
No ja sam skeptičan da bi i s 500 milijuna dolara netko uspio napraviti dobar film o Zagoru,jedino da to razvuče u trilogiju ili slično pa da polagano ispripovjedi njegovu mladost i ostalo.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 07/09/2011 : 17:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

Ma kakav Zagorov film.
Jedini ljudi koji imaju znanje i novac da snime dobar film jesu u Hollywoodu a oni sigurno neće dati 100 milijuna dolara na nekog tamo strip junaka iz Europe kad ih imaju dovoljno u Americi.

I vrlo je teško uopće napisati scenarij za Zagora a da liči na nešto.To bi sve bilo navrat nanos,teški promašaj bi to bio.

Recimo Bonelli je prodao prava za Dylana kojeg je sto puta lakše ekranizirati i što su dobili jeftino smeće koje ne liči na film.

No ja sam skeptičan da bi i s 500 milijuna dolara netko uspio napraviti dobar film o Zagoru,jedino da to razvuče u trilogiju ili slično pa da polagano ispripovjedi njegovu mladost i ostalo.

Nisam mogao odoliti da se ne uključim u ovu raspravu.

Prvo...mislim...daleko od toga da sam ja neki pobornik europskog filma, ali ovo što si ti izjavio ne drži vodu.
Drugo...Teško napisati scenarij? Da (možda)ako bi se išlo na neku fantastičnu epizodu. Zašto bi se to moralo?
Ja bih za Zagora snimio neku više western priču, malo i brutalnu.
Recimo specijalac "Anđeo smrti" mi je baš za film. Uh sad će me
Treće...tko im je kriv.Koliko sam shvatio, oni su dali amerima da rade s Dylanom šta žele. Znači...ako je to tako, njima na dušu. frit frit
Četvrto...ma kakva trilogija i ispripovjedanje mladosti?! Baš mi to treba? Kao ti američki filmovi...dve trećine dosada (kako je njega ugrizlo nešto ili netko, ili zabljesnulo, ili...pa onda on gleda šta sve može, vidi i ovo mogu, i ovo, uh...ali...i kita mi je narasla od te radijacije, mogao bi nešto i mrknut, a onda dolazi negativac i zajebe stvar pa onda...).Hoćemo li više malo krenut u akciju ili?
Baš mi to treba od Zagora, dve trećine priče i onda zadnjih pol ure malo ganjanja po lijanama i kraj.
Mogao bi im Bure odmah napisat scenarij i za film dok radi novu Zagorovu epizodu.
Kako je prvi Batman dobro napravljen (Tim Burton)?Ok on je Amerikanac, ali ima taj šmek malo drugačiji.
Odmah je krenula akcija i lagano se kroz film ispričala i njegova povijest. Usput...Burton bi bio idealan za Zagora.Pogotovo za ekranizirat (kad bi se išlo u to) "Morsku stravu".

P.S. Sorry Leonid ništa osobno.

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.

Edited by - Charlito de la Vega on 07/09/2011 17:50:57
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 07/09/2011 : 21:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
E gledaj Charlito nije sve tako jednostavno.
Koliko sam ja skužio ti hoćeš jednostavnog Zagora s pričom i malo naganjanja.
Znaš li ti ijedan dobar europski akcijski film????
Danas za snimiti imalo dobar film s akcijom treba ti najmanje 50 milijuna dolara ili ako želiš s budžetom od milijun snimiti sranje koje ni mala djeca neće gledati.
Drugo,scenarij ti je gorući problem,spominješ Burtona i Batmana.Pa svaka budala na planeti zna za Brucea Waynea i njegovu priču to ti je odmah plus,redatelj se ne mora mučiti s predugačkom pričom i samim početkom kad smo svi upoznati s tim.A koliko ljudi zna tko je Zagor,kvragu neće oni snimati film samo za tebe i mene koji znamo sve o Zagiju,postavi se na mjesto čovjeka koji gleda film u Engleskoj.On će se pitat kakva mu je ono majica,sjekira,što ga je ponukalo na borbu i masu drugih stvari.
Ja se razumijem u film i vidim da filmovi o strip junacima ne prolaze,osim ako nisu globalni kao Batman,Iron Man,Spiderman itd.

Kažem nema filmskog studija u Europi koji može snimiti takav film a u Americi imaju svoje strip junake na kojima će zaraditi milijarde,ne treba njima neki tamo digićki Zagor.
Ja ne kažem da nije moguće snimiti film već kažem da ga nitko ne želi snimiti zbog problema koje se ne isplati rješavati s gledišta recimo Warner Brosa i ostalih.

Evo ti strip junak poznatiji od Zagora 100 puta,Conan je upravo dobio još jednu ekranizaciju.Budžet je 70 milijuna, respektabilno ali dobio je ocjene ravne nuli a zarada 10 puta manja od uloženog,a uz to danas mladi ne žele gledati Conana za kojeg su čuli samo iz legende.
Zamisli što bi se dogodilo Zagoru.

Ti sad pričaš kao fan,nisi nimalo objektivan,ne želiš sagledati činjenice koje baš i ne idu u korist filmu.
A kao da nam film i treba,ja znam da bi bio katastrofa zato ga i ne priželjkujem.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"

Edited by - Leonid on 07/09/2011 21:07:45
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12922 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 07/09/2011 : 21:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pogledaj filmove Luca Bessona, Guya Ritchieja, Jana Kounena, Christophea Gansa i Enza Castellarija.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 07/09/2011 : 21:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Pogledaj filmove Luca Bessona, Guya Ritchieja, Jana Kounena, Christophea Gansa i Enza Castellarija.

Ma čuj,sve su to odlični filmaši ali svi oni rade uz veliku pomoć američkog kapitala ili najvećih europskih glumaca.
Gans je snimio Silent Hill s Seanom Beanom u glavnoj ulozi.
Besson je režirao Leona recimo ali to je akcijski film na europski način,pravo remek djelo.Ima i Peti element(Willis),Transporter.
Zagor živi u Americi i šumi i tu ne možeš upotrijebiti najjače adute ovih filmaša tu europsku otkačenost i umjetnost.
Ma znaš o čemu pričam,europski filmovi imaju šarm a sumnjam da bi to napravili s Zagorom.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/09/2011 : 22:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Sve ih sije...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000