Pa zar UFO nije ista priča kao i Čovek iz svemira?
Jeste, zato i :
Originally posted by manhunter
Originally posted by npetros2@htnet-dsl
Aha, sorry mojaa greška, već si je stavio u poll.. Mister NO serial je jedan od onih koji je krcat odličnih priča, tako da je stvarno teško odabrati najbolju, za razliku od npr. Texa
Vidi stvarno, i na znam šta sam sve stavio u poll. U stvari, mislio sam na "Legendu o Butchu Cassidyju", koja je na 16. mestu, a hteo sam da je uvrstim.. Trebao bih duže da spavam..
Hodnik za pakao je antologija,mada nemogu a da ne spomenem zasedu u močvari,samo malo zaostaje krvavi sneg...činimi se da je ovaj junak obeležio '80-te...na žalost serijal je ugašen posle perioda pada kvaliteta čitavog serijala...nekad sam rado čitao i sakupljao ovog junaka...danas ne ipak ostaće nezaboravni deo mog detinjstva...na žalost dokazano je i ovim primerom da serijal gubi na aktuelnosti prilikom gašenja...
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
Ovde su se izdvojile tri priče u odnosu na ostale (Rio negro, Bilo jednom u New Yorku i Hodnik za pakao), i trebalo bi napraviti novi topik gde bi se po sistemu bodovanja, nešto slično kao kod Zagora, izabrala naj priča Mister Noa
Ovde su se izdvojile tri priče u odnosu na ostale (Rio negro, Bilo jednom u New Yorku i Hodnik za pakao), i trebalo bi napraviti novi topik gde bi se po sistemu bodovanja, nešto slično kao kod Zagora, izabrala naj priča Mister Noa
A ne, od mog omiljenog junaka ne pravim komediju..
A, kad bi na kraju stavili topik naj Zagor VS naj M.No
@manhunter: Mozes li promjenit naslov izbora, pa da se slazu sa Libellusovim naslovima? Puno ljudi i ne zna da je Crna Reka u stvari Rio Negro, da je Prokleti Most upravo Mr. No ide u Rat, itd. Samo ostavi stari naslov za Crvene Senke (moj glas ide toj epizodi), jer onaj Postanska Kocija prevod jos uvijek ne mogu da progutam. :)
Apsolutno LMS naslove - koliko njih kupuje LL Mister Noa - 400-ak ljudi, naspram desetine hiljada koje su uzimale LMS. Ja sam dao glas Hodniku za pakao iako mi je od njega bolji serijal Crvene senke - jednostavno taj Hodnik mi je dugo vremena bio naj strip i stoga sam mu dao glas!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!