forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 652

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 08/09/2011 : 10:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by radulovic marko

Ajde ,ajde paljba vec si probio termin ali bitno je jedno da si Konacno si shvatio da si NISTA,,,samo matori kompleksas koji se svadja i trazi kavge ,,,jos plus si na lekovima,,Nemoj Srdjane ne valja ti zbog zdravlja ,ostario si.. nisi vise spreman za tolike izazove a kuckanje zamara ...ajde lepo popij sad jednu tableticu ,,uzmi neki lagani strip ,,nemoj samo zagorov o helingenu ,,da ne se ne upiskis nocu ...pa na spavanje,,,Sutra te ceka naporan dan ,svadjanja na forumu sa decurlijom...

Dobro je, trudis se nekako da sklopis po koju prostoprosirenu recenicu, ali slabo ti ide. Ali pohvalno je to. Bravo nulo iskompleksirana!

Sta reci za takve kao ti koji ne mogu da spavaju po nekoliko dana kad im izgubi partizan?

Srdjane sta se desilo ,opet nisi popio tabletu, brzo da popijes vidis da pocinjes opet da bulazis...Kako je prosla noc jesi se upiskio ??????..Jesam ti rekao da ne citas Helingena pre spavanja.... sad lepo da se istusiras i promenis pelenu pa paljba sa partizanovog topika...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 08/09/2011 10:50:05
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16387 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/09/2011 : 10:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Дно

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 08/09/2011 : 12:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
A sta li planiramo kad se zavrsi lockout?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 12:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sledece godine... Pa opet ispocetka..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2011 : 12:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Дно

Drago mi je da je bar neko ok ovde.

Pretpostavljam da se ostali slažu, čim ne reaguju?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 08/09/2011 : 12:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Kakve su ostale ekipe na Jadranu? Ima li ko info o tome kakve timove imaju Cibona, Olimpija, Buducnost...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 13:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Дно

Jaka muda.. Malo se podzapali... Kao da je ne znam sta u pitanju...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/09/2011 : 13:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Kakve su ostale ekipe na Jadranu? Ima li ko info o tome kakve timove imaju Cibona, Olimpija, Buducnost...

Olimpiji je glavno pojacanje za dogodine Varda, to ti valjda govori dosta. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3925 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 08/09/2011 : 13:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Nisam to znao, a Cibona?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/09/2011 : 13:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Dosao im je Rudez iz Cedevite, otisao Bogdanovic...imaju gomilu nekakvih Amera. Verovatno nista bitno drugim recima.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/09/2011 : 13:24:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Дно

1) da je dno, jeste

2) ne kapiram što ne ragujete ako ste moderatori? meni topik obrišete odmah (a u pitanju je obično zezanje), a ovde se dozvoljava sve i svašta

3) ovo je topik Partizan, ne znam šta se palite na naše komentare. Napisao Oki da je to FMP, Sale napisao za Rakočevića šta je već napisao i vi se odmah popalili i dotrčali..
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 13:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne, oni se ne pale..

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 08/09/2011 : 15:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Nije dno, vec dno dna.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/09/2011 : 16:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ono o cemu se pricalo dobilo je potvrdu.

Crno-beli odustali od regionalne lige!

Aktuelni šampion Srbije i učesnik ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona, rukometni klub Partizan i zvanično je odustao od učešća u regionalnoj ligi. Prva regionalna liga u rukometu - SEHA, koja je trebalo da okupi 12 klubova iz šest država - Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovačke i Srbije, ostala je pre svog početka bez crno-belih, dok i čelnici RK Crvena zvezda razmišljaju da povuku isti potez. Inače, SEHA liga bi trebalo da startuje 10. septembra.

- Kao što smo i najavili, od principijelnog dogovora i sada nije ostalo ništa! Zdušno smo podržavali ideju od samog starta, pošto je ideja o regionalnoj ligi bila dobra za budućnost rukometa na ovim prostorima. Ali, to smo podržavali u formi ideje koja je bila briljantna i prezentovana na konferenciji u junu mesecu. Od te fantastične ideje nije ostalo ništa! - rekao je za SPORTAL.RS direktor RK Partizan, Aleksandar Blagojević.

Prema rečima Blagojevića ono što se sada nudi kao opcija nije ni po standardima ni po izgledima da se privede kraju, a kamoli blizu onoga što je na početku osmišljeno.

- Klubovi moraju da sami snose troškove, dvorane ne moraju da primaju 2.000 mesta, može da se igra i u školskim salama, nisu potrebni ni LCD ekrani, gerflor, odnosno nebitna je podloga za igranje, a pored svega nema ni TV prenosa. Nije dakle da nećemo da igramo zbog novca, već kad sve bude po standardima, mi ćemo se priključiti - poručuje direktor srpskog šampiona.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 18:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Cirkus...

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2011 : 18:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

ovo je topik Partizan, ne znam šta se palite na naše komentare. Napisao Oki da je to FMP, Sale napisao za Rakočevića šta je već napisao i vi se odmah popalili i dotrčali..

Iskreno, zabole me koji je ovo topic. Hoćeš i ti da počneš sa "paljba"?
Da nemate kompleks, ne biste ni počeli sa Zvezda=FMP. Da ne spominjem bljuvotine koje su pisane na onom drugom topicu. Naslađivanje sa "katancima" i sličnim glupostima. Sad mečka igra pred vašim vratima ali očigledno niste u stanju da neke stvari ukapirate. Bolje je da se podjebava drugi.

Kako god, uskoro će biti donesena nova pravila za ovaj topic. Kome se sviđa, ok, kome ne, ima kome da se žali.

Pa da vidimo ko će sad da se popali i dotrči.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 18:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kakva sad ti nova pravila pokusavas da nabijes u ovaj topic?? Sta fali dosadasnjim???

A mecka ne igra pred nasim vratima.. Doziveli smo debakl u Evropi jednom u 7 godina i mecka nam igra pred vratima.. Ma da... Vama se to desava svake godine vec 20 godina pa je normalno i da vas podjebavamo..

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/09/2011 : 18:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Imrahil

ovo je topik Partizan, ne znam šta se palite na naše komentare. Napisao Oki da je to FMP, Sale napisao za Rakočevića šta je već napisao i vi se odmah popalili i dotrčali..

Iskreno, zabole me koji je ovo topic. Hoćeš i ti da počneš sa "paljba"?
Da nemate kompleks, ne biste ni počeli sa Zvezda=FMP. Da ne spominjem bljuvotine koje su pisane na onom drugom topicu. Naslađivanje sa "katancima" i sličnim glupostima. Sad mečka igra pred vašim vratima ali očigledno niste u stanju da neke stvari ukapirate. Bolje je da se podjebava drugi.

Kako god, uskoro će biti donesena nova pravila za ovaj topic. Kome se sviđa, ok, kome ne, ima kome da se žali.

Pa da vidimo ko će sad da se popali i dotrči.

Sve bi ovo imalo smisla, ali pogledaj prvo onaj vaš topik
A s obzirom na ono što si napisao Okiju, ne kapiram što se uopšte javljaš

Edited by - Imrahil on 08/09/2011 18:52:31
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/09/2011 : 18:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Nova pravila.Moze.Donesi odluku da navijaci Zvezde kojima je jedina namera provociranje ne ulaze na ovaj topik i bice mir u kuci.Jel taj Marko nekad otisao na vas topik i provocirao?Nije.Covek voli Partizan,prokomentarise Zvezdu ponekad kad se povede rasprava i to je to.Ovde cim se spomene Zvezda susti se vas 5 ko da vam neko majku opsovao.Ovo je grobarski topik i normalno je da se pljuje zvezda kao nas najveci rival.Kome se to ne svidja neka ne cita i gotovo.Kad je poslednji put neko odavde otisao na zvezdin topik i ostavio post a kamoli provocirao.I onda smo mi kompleksasi i ovo i ono.Brate nemojte da ulazite ovde,nemojte i gotovo i nece se desavati stvari poput ove sto se desilo.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16387 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/09/2011 : 19:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Јбт, пре свега треба бити човек у овим расправама. Нису ми јасни људи који вређају једни друге, пишу све и свашта. Одвратно је читати све то. Јебите си све по списку преко пп-а, уживо. Ово само ствара неку ружну слику о тим људима.
Овај Радуловић, само уме да провоцира, не може да зине, а да не помене Звезду у негативном контексту + кад видим колико не уме да пише.. катастрофа... а тек комуникација са форумашима му је дивна, оличење некултуре, а има 100 година. Мене је извређао (исто као Срђан), али боли ме дупе да се упуштам у те расправе. Као прво, себи не бих допустио да тако нешто кажем некоме кога познајем преко форума.
Све ове расправе треба сасећи у корену. Чуди ме да су модератори допустили све ово, једино да нису били присутни на форуму у то време... али једни те исти људи праве срања на овим темама...
Што је најгоре сви скачу за најмању ситницу, провокацију, на помен Гробара, Лукића, Ђурића... како вам не досади да се препирете око непотребних ликова..ајде, зајебанција је скроз ок и то је пожељно.. пре неки дан сам са се зезао са овим индијанцима са форума чак је и Имрахил постао један... то је добра и здрава атмосфера каква је пожељна на овим темама... нећемо се увек сложити, али немојмо се вређати.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 08/09/2011 19:48:41
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 08/09/2011 : 20:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Slozio bih se s Kalebom! Svaka cast na postu.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40259 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 20:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Јбт, пре свега треба бити човек у овим расправама. Нису ми јасни људи који вређају једни друге, пишу све и свашта. Одвратно је читати све то. Јебите си све по списку преко пп-а, уживо. Ово само ствара неку ружну слику о тим људима.
Овај Радуловић, само уме да провоцира, не може да зине, а да не помене Звезду у негативном контексту + кад видим колико не уме да пише.. катастрофа... а тек комуникација са форумашима му је дивна, оличење некултуре, а има 100 година. Мене је извређао (исто као Срђан), али боли ме дупе да се упуштам у те расправе. Као прво, себи не бих допустио да тако нешто кажем некоме кога познајем преко форума.
Све ове расправе треба сасећи у корену. Чуди ме да су модератори допустили све ово, једино да нису били присутни на форуму у то време... али једни те исти људи праве срања на овим темама...
Што је најгоре сви скачу за најмању ситницу, провокацију, на помен Гробара, Лукића, Ђурића... како вам не досади да се препирете око непотребних ликова..ајде, зајебанција је скроз ок и то је пожељно.. пре неки дан сам са се зезао са овим индијанцима са форума чак је и Имрахил постао један... то је добра и здрава атмосфера каква је пожељна на овим темама... нећемо се увек сложити, али немојмо се вређати.

Nisu ti jasni ljudi koji planu jer si flegma... Ja isto planem.. Kad nesto volim ne dam da se pljuje po njemu.. Mogu ja da pljujem ili isto neko ko voli ako nismo zadovoljni ali maliciozne seracine mrzim i odmah vrcne nesto u meni.. Kontam da je Radulovic isto takav.. I sta se ti 'vatas njega i sta te boli sto covek ne zna da pise... Verovatno si ga uvredio tim.. A uvreda "nepismen si" i "jebem ti mater" za vecinu ljudi nema razlike... I to vredjanje nije nikakva velika stvar "glup si", "napusi se", "idiote" su verovatno vise upotrebljavani termini od 80% drugih u svakodnevnom nezvanicnom govoru jednog prosecnog srbina... Ja sam upoznao samo jednu osobu u zivotu koja ne psuje, ali samo jednu a znam trilion ljudi... Koliko puta gledamo snimke ljudi iz drzavnog vrha kako psuju, vredjaju itd... To je kod nas normalno.. Ne kazu dzabe da kod nas i Madjara ima najvise psovki na svetu.. Mora se to negde upotrebiti.. Steta da trune..

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/09/2011 : 20:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Nova pravila.Moze.Donesi odluku da navijaci Zvezde kojima je jedina namera provociranje ne ulaze na ovaj topik i bice mir u kuci.Jel taj Marko nekad otisao na vas topik i provocirao?Nije.Covek voli Partizan,prokomentarise Zvezdu ponekad kad se povede rasprava i to je to.Ovde cim se spomene Zvezda susti se vas 5 ko da vam neko majku opsovao.Ovo je grobarski topik i normalno je da se pljuje zvezda kao nas najveci rival.Kome se to ne svidja neka ne cita i gotovo.Kad je poslednji put neko odavde otisao na zvezdin topik i ostavio post a kamoli provocirao.I onda smo mi kompleksasi i ovo i ono.Brate nemojte da ulazite ovde,nemojte i gotovo i nece se desavati stvari poput ove sto se desilo.

Nasladjivali ste se porazom Zvezde od Rena, da ne pominjem prosle godine od Slovana. Onda smo mi uskocili kad ste se izblamirali sa Samrokom i sta tu nije jasno?
Kad si konstatovao kako je pokojni Mance "punio Cigane kad god je hteo", a ne znas ni koliko je derbija odigrao, samo sam ti dokazao da nisi u pravu.
Juce si ponovo konstatovao kako se Zvezda ugasila, kako je to FMP promenio ime, konstatovali smo da si iskompleksiran i opterecen Zvezdom.
Sto se radulociva tice, svaki post mu je pun mrznje prema Zvezdi i mora mu se odgovoriti, a bolje mi je bilo da nisam ulazio u raspravu sa njim.
A sad caleb drzi pridike kako sam ga vredjao, jeste, rekao sam mu prosle godine da je propali student(bio sam banovan 14 dana, posteno), ali ponosni decko zaboravlja kako je pre toga iznosio neistine i konstatacije kako ga nebulozni postovi pojedinih iskompleksiranih navijaca podsecaju na mene i kako je on bio ubedjen da ja to pisem, mislim...Od tada ne ulazim u diskusiju sa doticnim.
Dobro, sa imrahilom mogu da se zezam normalno, jer prihvata zajebanciju.
E sad, zabraniti Zvezdasima da dolaze na ovaj topic, je stvarno glupo, pa ko moze nekom zabraniti da pise na bilo kojoj temi?
I da, na kraju, da li neko od Zvezdasa pominje partizan(malim slovom samo zbog okija) na Zvezdinoj temi? A vama su puna usta Zvezde i pljuvanja po njoj!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16387 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/09/2011 : 20:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

A sad caleb drzi pridike kako sam ga vredjao, jeste, rekao sam mu prosle godine da je propali student(bio sam banovan 14 dana, posteno), ali ponosni decko zaboravlja kako je pre toga iznosio neistine i konstatacije kako ga nebulozni postovi pojedinih iskompleksiranih navijaca podsecaju na mene i kako je on bio ubedjen da ja to pisem, mislim...Od tada ne ulazim u diskusiju sa doticnim.

Не сећам се шта сам тачно писао, али сам сигуран да никога нисам увредио

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16387 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/09/2011 : 20:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Nisu ti jasni ljudi koji planu jer si flegma... и тако даље..

Планем и ја, не брини ти ништа. И псујем
Ја само не разумем количину мржње коју неки форумаши овде просипају...

Go to Top of Page
Page: of 652 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000