forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 652

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 21:04:40  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj
Nasladjivali ste se porazom Zvezde od Rena, da ne pominjem prosle godine od Slovana. Onda smo mi uskocili kad ste se izblamirali sa Samrokom i sta tu nije jasno?

To je sve OK i niko nema problem sa tim.. Ne znam da li su i ostali Grobari takvi ali mene zajebancija za Samrok ne moze dotaci koliko je mene samog sramota i bez ikakve zajebancije... Puni dokle hoces....

quote:

Juce si ponovo konstatovao kako se Zvezda ugasila, kako je to FMP promenio ime, konstatovali smo da si iskompleksiran i opterecen Zvezdom.

Pa sta je onda? Dosao Covic, uzeo vam klub i radi sta hoce.. Ako to nije gasenje onda ne znam sta je... Ej, jedna zvezda se fuzionise... Pa kada bi se Partizan fuzionisao sa nekim ja bih verovatno crk'o od sramote i smatrao bi da taj klub u SD Partizan vise ne postoji... I zbog cega je onda Okiboki iskompleksiran??? I ti si kao strucno lice to konstatovao i to je amin?

quote:

Sto se radulociva tice, svaki post mu je pun mrznje prema Zvezdi i mora mu se odgovoriti, a bolje mi je bilo da nisam ulazio u raspravu sa njim.

I meni je, pa sta.. To je normalno.. Najveci rival ste nam... A i opet si se ti nasao kao dezurni strucnjak i zastitnik kluba da mu odgovoris...

quote:

E sad, zabraniti Zvezdasima da dolaze na ovaj topic, je stvarno glupo, pa ko moze nekom zabraniti da pise na bilo kojoj temi?

Ja vam ne bih zabranio.. Ali zar ne vidis da vecina sranja nastane kada ti pocnes da se javljas na ovom topicu.. Ranije si rekao da neces vise da ostavljas postove ni na ovom topicu, ni na zvezdinom pa si opet tu... Majke mi, da sam ja uzrok nekog sranja konstantno i banova, ne bih primirisao na taj topic.. Sto ja ne idem na zvezdin topic? Boli me dupe.. Ne interesuje me.. A opet, ti, Manhunter, Elderane i jos po neki cigan se javljate ovde redovno... Zasto? U vasem dvoristu nece niko da se grudva sa vama??? Nama je i samima dobro...

quote:

I da, na kraju, da li neko od Zvezdasa pominje partizan(malim slovom samo zbog okija) na Zvezdinoj temi? A vama su puna usta Zvezde i pljuvanja po njoj!

Tamo niko ne ulazi pa ne znamo... I dok sam ziv pljuvacu po zvezdi jer je mrzim...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/09/2011 : 21:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by okiboki

Nova pravila.Moze.Donesi odluku da navijaci Zvezde kojima je jedina namera provociranje ne ulaze na ovaj topik i bice mir u kuci.Jel taj Marko nekad otisao na vas topik i provocirao?Nije.Covek voli Partizan,prokomentarise Zvezdu ponekad kad se povede rasprava i to je to.Ovde cim se spomene Zvezda susti se vas 5 ko da vam neko majku opsovao.Ovo je grobarski topik i normalno je da se pljuje zvezda kao nas najveci rival.Kome se to ne svidja neka ne cita i gotovo.Kad je poslednji put neko odavde otisao na zvezdin topik i ostavio post a kamoli provocirao.I onda smo mi kompleksasi i ovo i ono.Brate nemojte da ulazite ovde,nemojte i gotovo i nece se desavati stvari poput ove sto se desilo.

Nasladjivali ste se porazom Zvezde od Rena, da ne pominjem prosle godine od Slovana. Onda smo mi uskocili kad ste se izblamirali sa Samrokom i sta tu nije jasno?
Kad si konstatovao kako je pokojni Mance "punio Cigane kad god je hteo", a ne znas ni koliko je derbija odigrao, samo sam ti dokazao da nisi u pravu.
Juce si ponovo konstatovao kako se Zvezda ugasila, kako je to FMP promenio ime, konstatovali smo da si iskompleksiran i opterecen Zvezdom.
Sto se radulociva tice, svaki post mu je pun mrznje prema Zvezdi i mora mu se odgovoriti, a bolje mi je bilo da nisam ulazio u raspravu sa njim.
A sad caleb drzi pridike kako sam ga vredjao, jeste, rekao sam mu prosle godine da je propali student(bio sam banovan 14 dana, posteno), ali ponosni decko zaboravlja kako je pre toga iznosio neistine i konstatacije kako ga nebulozni postovi pojedinih iskompleksiranih navijaca podsecaju na mene i kako je on bio ubedjen da ja to pisem, mislim...Od tada ne ulazim u diskusiju sa doticnim.
Dobro, sa imrahilom mogu da se zezam normalno, jer prihvata zajebanciju.
E sad, zabraniti Zvezdasima da dolaze na ovaj topic, je stvarno glupo, pa ko moze nekom zabraniti da pise na bilo kojoj temi?
I da, na kraju, da li neko od Zvezdasa pominje partizan(malim slovom samo zbog okija) na Zvezdinoj temi? A vama su puna usta Zvezde i pljuvanja po njoj!

Ko je konstatovao da sam iskompleksiran?Ti?Sta si ti neki psihijatar ili psiholog da mozes da dajes dijagnoze tog tipa.Covece ja nisam nikad nikog uvredio licno a ti si to uradio 1000 puta.Ti si covek koji je najvise puta banovan sa ovog foruma u paketu sa Dosadom i Tumenom.Jel ti to govori nesto?Verovatno ne posto ti mislis da si ti u pravu i dajes sebi za pravo da vredjas i provociras.Cak i to sto se ne slazes da zvezdini navijaci ne postuju ovde i da ne provociraju dovoljno govori o tvom cilju na pdf sport.Ti se bre hranis provocirajuci druge ljude.Ne slazem se sa Radulovicem i ne podrzavam ga u tome sto ti je rekao ali jedno je u pravu.Da si najveci provokator na sportu jesi.A da si ti ispao svetac prema njemu nisi.Duzan mu nisi ostao.Na kraju krajeva da nisi provocirao ne bi ga izazvao.Nece svi da ti cute i izbegavaju polemike sa tobom.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/09/2011 : 21:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

To je sve OK i niko nema problem sa tim.. Ne znam da li su i ostali Grobari takvi ali mene zajebancija za Samrok ne moze dotaci koliko je mene samog sramota i bez ikakve zajebancije... Puni dokle hoces....

quote:

Pa sta je onda? Dosao Covic, uzeo vam klub i radi sta hoce.. Ako to nije gasenje onda ne znam sta je... Ej, jedna zvezda se fuzionise... Pa kada bi se Partizan fuzionisao sa nekim ja bih verovatno crk'o od sramote i smatrao bi da taj klub u SD Partizan vise ne postoji... I zbog cega je onda Okiboki iskompleksiran??? I ti si kao strucno lice to konstatovao i to je amin?

quote:

I meni je, pa sta.. To je normalno.. Najveci rival ste nam... A i opet si se ti nasao kao dezurni strucnjak i zastitnik kluba da mu odgovoris...

quote:

Ja vam ne bih zabranio.. Ali zar ne vidis da vecina sranja nastane kada ti pocnes da se javljas na ovom topicu.. Ranije si rekao da neces vise da ostavljas postove ni na ovom topicu, ni na zvezdinom pa si opet tu... Majke mi, da sam ja uzrok nekog sranja konstantno i banova, ne bih primirisao na taj topic.. Sto ja ne idem na zvezdin topic? Boli me dupe.. Ne interesuje me.. A opet, ti, Manhunter, Elderane i jos po neki cigan se javljate ovde redovno... Zasto? U vasem dvoristu nece niko da se grudva sa vama??? Nama je i samima dobro...

quote:

Tamo niko ne ulazi pa ne znamo... I dok sam ziv pljuvacu po zvezdi jer je mrzim...

Sve si u pravu ali moram te ispraviti u dve stvari.
Elderan,Mairosu,Manhunter i ostali mi uopste ne smetaju jer nisam video da se ikad iko posvadjao sa njima.Cak i kad pecnu to je ok i ne smeta mi.Vodimo raspravu i polemiku kako dolikuje.
i druga stvar.Zvezda i FMP se nisu fuzionisali.Da su se fuzionisali bila bi druga prica.U ovom slucaju FMP je promenio ime u KK Crvena Zvezda Beograd a prava Zvezda se ne takmici bar 5 godina.Izmedju redova FMP je kupio ime od Zvezde za 14 miliona evra duga i obmanuo navijace koji zele da veruju da je to Zvezda.Razlika je ogromna.KK Crvena Zvezda Beograd ima cini mi se 4 kupa i 2 jadranske lige od trofeja i nije clan sportskog drustva Crvena Zvezda.

Edited by - okiboki on 08/09/2011 21:16:25
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/09/2011 : 21:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sa tobom ili bez tebe?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/09/2011 : 21:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koja sranja nastaju? Kad sam mu argumentovano napisao kad i koliko je pokojni Mance dao golova i koliko je derbija igrao? Morao sam da mu objasnim, kao stariji, da zna!

Rekao sam da necu, ali osecam da mi je duznost da vas posavetujem, da se malo promenite i da prestanete da mrzite drugi klub, nego da navijate za vas. Imate 10 titula u kosarci, sve sanse su da cete osvojiti i jedanaestu uzastopno, pa sto vas onda zanima Zvezda?

Isao si ti itekako na Zvezdin topic i nasladjivao se kad si prognozirao da ce se Zvezda ugasiti i onda kad ti je regar objasnio neke stvari, osetio si se uvredjenim i zato ne pises.

Savicu, ja znam da ti brzo planes, lupis bez veze, napises nesto nepromisljeno, ali isto tako znam da si dobar i posten kao covek, to znam i tvrdim da je tako, zato sto te znam licno i mogu jako dobro da procenim ljude. I to ti kazem iskreno, bez lazne skromnosti, ali brate ne valja ti da se svuda mesas i da uvek isterujes neku pravdu.

I molim te, nemoj ponovo da mi obrazlazes svaku moju recenicu, dosta mi je filozofiranja!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/09/2011 : 21:26:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ko je konstatovao da sam iskompleksiran?Ti?Sta si ti neki psihijatar ili psiholog da mozes da dajes dijagnoze tog tipa.Covece ja nisam nikad nikog uvredio licno a ti si to uradio 1000 puta.Ti si covek koji je najvise puta banovan sa ovog foruma u paketu sa Dosadom i Tumenom.Jel ti to govori nesto?Verovatno ne posto ti mislis da si ti u pravu i dajes sebi za pravo da vredjas i provociras.Cak i to sto se ne slazes da zvezdini navijaci ne postuju ovde i da ne provociraju dovoljno govori o tvom cilju na pdf sport.Ti se bre hranis provocirajuci druge ljude.Ne slazem se sa Radulovicem i ne podrzavam ga u tome sto ti je rekao ali jedno je u pravu.Da si najveci provokator na sportu jesi.A da si ti ispao svetac prema njemu nisi.Duzan mu nisi ostao.Na kraju krajeva da nisi provocirao ne bi ga izazvao.Nece svi da ti cute i izbegavaju polemike sa tobom.
[/quote]

Upravo suprotno, najveci provokator si ti. Naravno da imas kompleks cim stalno pominjes Zvezdu. Ne treba tu neke mudrosti, ne treba biti psihijatar, to se vidi iz aviona, i nisam samo ja to rekao.Nikog ja nisam provocirao, samo sam aregumentovano odgovorio na tvoje provokacije, a tebi kad ponestane argumenata u konstruktivnoj raspravi, potezes za time kako ja provociram ljude! Koga sam provocirao, nikog, samo se tebi tako cini, jer ne mozes da shvatis zajebanciju, tu ti ja nisam kriv.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11500 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 08/09/2011 : 21:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Jebale vas ove rasprave...dosadiste s istim sranjima.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/09/2011 : 21:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve si u pravu ali moram te ispraviti u dve stvari.
Elderan,Mairosu,Manhunter i ostali mi uopste ne smetaju jer nisam video da se ikad iko posvadjao sa njima.Cak i kad pecnu to je ok i ne smeta mi.Vodimo raspravu i polemiku kako dolikuje.
i druga stvar.Zvezda i FMP se nisu fuzionisali.Da su se fuzionisali bila bi druga prica.U ovom slucaju FMP je promenio ime u KK Crvena Zvezda Beograd a prava Zvezda se ne takmici bar 5 godina.Izmedju redova FMP je kupio ime od Zvezde za 14 miliona evra duga i obmanuo navijace koji zele da veruju da je to Zvezda.Razlika je ogromna.KK Crvena Zvezda Beograd ima cini mi se 4 kupa i 2 jadranske lige od trofeja i nije clan sportskog drustva Crvena Zvezda.
[/quote]

Eto, opet ti imas potrebu da objasnis nesto o Zvezdi, imas tvoj klub, navijaj za njega!

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/09/2011 : 21:30:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Sa tobom ili bez tebe?

Zajednickim snagama!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/09/2011 : 21:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

I meni je, pa sta.. To je normalno..

quote:
.. Sto ja ne idem na zvezdin topic? Boli me dupe.. Ne interesuje me.. A opet, ti, Manhunter, Elderane i jos po neki cigan se javljate ovde redovno... Zasto? U vasem dvoristu nece niko da se grudva sa vama??? Nama je i samima dobro...

Samo Srbi, kojih je Sawitch reprezentativan primerak, mogu da sebi dozvole sektasenje i klubasenje na 5-6 miliona stanovnika. Zato mi je i ponekad zao sto su nas bombardovali jedva tri meseca, valjalo je malo jace. Mrznja je normalna, nama samima dobro...ma da.

Ja nemam nameru nikoga da zajebavam mimo nominalnog peckanja na temu Shamrock Roversa jer je to kolosalna bruka i promasaj Srbije i srpskog sporta. Naravno, da je Zvezda pukla od Shamrocka, Sawitch bio slavio st. Patricka do svoje smrti verovatno, pa sve i da je Zvezdina pobeda bio taj bod na UEFA listi koji fali za direktan plasman u CL dogodine.

Bas smo govna, al previse sam se navikao da mi smeta. Uzivam :D Dodjem kao da pricam o kosarci i Euroligi, o taktickim postavkama i stilu igre, izadjem sa RADULOVICEM,,,HELIJUMOM,,,i ostalime. Idu dani...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/09/2011 : 21:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

A sad caleb drzi pridike kako sam ga vredjao, jeste, rekao sam mu prosle godine da je propali student(bio sam banovan 14 dana, posteno), ali ponosni decko zaboravlja kako je pre toga iznosio neistine i konstatacije kako ga nebulozni postovi pojedinih iskompleksiranih navijaca podsecaju na mene i kako je on bio ubedjen da ja to pisem, mislim...Od tada ne ulazim u diskusiju sa doticnim.

Не сећам се шта сам тачно писао, али сам сигуран да никога нисам увредио

Ajde se malo bolje priseti, ali nebitno!

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 21:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Koja sranja nastaju? Morao sam da mu objasnim..

Pa eto kako nastanu sranja... Znas kada ces ti meni da objasnis da ja ne treba da mrzim zvezdu? Nikad..

quote:

Isao si ti itekako na Zvezdin topic i nasladjivao se kad si prognozirao da ce se Zvezda ugasiti i onda kad ti je regar objasnio neke stvari, osetio si se uvredjenim i zato ne pises.

Meni Regar "objasnio" neke stvari??? Car si.. Ja sam se uvredio i rekao da nikad vise necu napisati ni jedan post i nisam.. Vise nisam kliknuo na taj topic... Mozete pitati Markosa da li se to moze utvrditi i videcete... Jednostavno me ne zanima sta tamo pisete.. Vasa stvar.. Video sam da normalne zajebancije ne moze biti jer ce se od 20 cigana 19 zajebavati a jedan ce se osetiti uvredjeno i taj ce napraviti sranje... Ovako ako pljujem zvezdu, to radim ovde...

quote:

Savicu, ja znam da ti brzo planes, lupis bez veze, napises nesto nepromisljeno, ali isto tako znam da si dobar i posten kao covek, to znam i tvrdim da je tako, zato sto te znam licno i mogu jako dobro da procenim ljude. I to ti kazem iskreno, bez lazne skromnosti, ali brate ne valja ti da se svuda mesas i da uvek isterujes neku pravdu.

Hvala na misljenju.. I ja mislim da sam takav... Ali da isterujem pravdu, isterujem.. Nepravdu najvise mrzim na celom svetu.. I jebiga, picim protiv vetrenjaca, sta cu... Mozda nekad uspem jednu da srusim..

quote:

I molim te, nemoj ponovo da mi obrazlazes svaku moju recenicu, dosta mi je filozofiranja!

Nisam mnogo..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 21:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu
Samo Srbi, kojih je Sawitch reprezentativan primerak, mogu da sebi dozvole sektasenje i klubasenje na 5-6 miliona stanovnika. Zato mi je i ponekad zao sto su nas bombardovali jedva tri meseca, valjalo je malo jace. Mrznja je normalna, nama samima dobro...ma da.

Ja ne propagiram mrznju.. Njom sam ja zarazen i nikad je se necu otresti.. Sreca nije siroko usmerena vec samo na zvezdu.. A rekao sam da je nama srbima svojstveno psovanje i vredjanje... I da je maltene "'de si jebem ti mater" lagani pozdrav medju dobrim drugarima...
quote:
Naravno, da je Zvezda pukla od Shamrocka, Sawitch bio slavio st. Patricka do svoje smrti verovatno, pa sve i da je Zvezdina pobeda bio taj bod na UEFA listi koji fali za direktan plasman u CL dogodine.

I onda neko kaze Sasa je komplikovan...

quote:
Bas smo govna...

Jesmo...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 08/09/2011 : 21:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Upravo suprotno, najveci provokator si ti. Naravno da imas kompleks cim stalno pominjes Zvezdu. Ne treba tu neke mudrosti, ne treba biti psihijatar, to se vidi iz aviona, i nisam samo ja to rekao.Nikog ja nisam provocirao, samo sam aregumentovano odgovorio na tvoje provokacije, a tebi kad ponestane argumenata u konstruktivnoj raspravi, potezes za time kako ja provociram ljude! Koga sam provocirao, nikog, samo se tebi tako cini, jer ne mozes da shvatis zajebanciju, tu ti ja nisam kriv.
[/quote]Ja sam na ovom forumu dobio jedan ban od nedelju dana i to me je izbacio Globinjo zbog toga sto sam spomenuo jednog srpskog generala.Ti verovatno ni ne znas koliko si ih dobio prema tome ne mogu nikako biti najveci provokator a pogotovo ne veci od tebe.
Kao drugo zvezdu nisam spominjao spominjao sam FMP.A to sto toliko potenciras te komplekse i slicno imao sam ja jednog u razredu od 100 kila koji je stalno druge zajebavao kako su debeli.Ima i to kako se zove u psihijatriji ali ja nisam toliki strucnjak kao ti pa ne znam tacan naziv.Mozda ces ti prepoznati sta je to.I ko je rekao jos da imam komplekse osim tebe?Od nikog drugog nisam cuo.
A za zajebanciju.Hmmm pitaj Caleba,Sawica,Radulovica,Masnog,Weska,Morisona pa cak i Imrahila.Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/09/2011 : 21:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by sawitch

Video sam da normalne zajebancije ne moze biti jer ce se od 20 cigana 19 zajebavati a jedan ce se osetiti uvredjeno i taj ce napraviti sranje... Ovako ako pljujem zvezdu, to radim ovde...

Pa i ovde, niko se ne oseti uvredjenim, samo okiboki i uvek njemu smetaju moji postovi, zasto?
Sto bih ja tebi morao da objasnjavam da ne mrzis Zvezdu? To nije moja duznost.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2011 : 21:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
imao sam ja jednog u razredu od 100 kila koji je stalno druge zajebavao kako su debeli.Ima i to kako se zove u psihijatriji ali ja nisam toliki strucnjak kao ti pa ne znam tacan naziv.Mozda ces ti prepoznati sta je to.

Ovoga više nema ovde. Gotovo.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 21:58:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
imao sam ja jednog u razredu od 100 kila koji je stalno druge zajebavao kako su debeli.Ima i to kako se zove u psihijatriji ali ja nisam toliki strucnjak kao ti pa ne znam tacan naziv.Mozda ces ti prepoznati sta je to.

Ovoga više nema ovde. Gotovo.

Dejane, stvarno ovo nije u redu!!! Ali stvarno... Ovo je najgluplji razlog za izbacivanje ikada!!!! Nemoj zajebavati... Pa onda bi svaki put kada nekog nazovete kompleksasom morali sami sebe da banujete... Sto je jos gore od ovoga... Iskreno, zgranut sam ovim izbacivanjem.. Ali ZGRANUT!!!!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2011 : 22:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Iskreno, zgranut sam ovim izbacivanjem.. Ali ZGRANUT!!!!

Nema više pozivanja na psihijatriju, uvijeno nazivanje nekoga bolesnikom i sl. N-E-M-A.

Jednostavno mi je dosta svega više. Nećete lepo? Ne morate.

Ionako si uvek tvrdio da je globinjo jedini pravi moderator ovde na forumu- "prvo ban, pa onda pita šta je bilo" su tvoje reči. Zašto se sad buniš?

I naravno, nećemo se ovde zaustaviti.
Dosta sam vam gledao kroz prste.

Edited by - manhunter on 08/09/2011 22:04:55
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 22:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa onda kazes: "Nema više pozivanja na psihijatriju, uvijeno nazivanje nekoga bolesnikom i sl. N-E-M-A. Sledeci put ban" i to je to.. A ne napravis takav rez da se svi zabezeknemo... I ti si siguran da je to prestrogo i da je smesno.. Zato si i napisao "Istraga je u toku" (cemu sam se stvarno nasmejao.. Dobra provala) Okiboki je onda u pritvoru?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2011 : 22:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Istraga se odnosi na druge (sa)učesnike.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 22:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Evo jednog od glavnih aktera udesa nema da se javi... A i ti si, koliko se ja razumem, koristio terminologiju "kompleksi"... Sto je u prevodu na Okijev: "ima termin u psihologiji ali ne znam kako se zove" Pusti Okija iz pritvora i donesi amandman da nema koriscenja termina sa prefiksom "psiho"

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2011 : 22:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ne.

A ti promeni naslov topica.

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 08/09/2011 : 22:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
pozivam se na 5. amandman, zapravo na pesmu Dzonija Stulica Uvijek ista prica - na topiku Kosarkaska reprezentacija Srbije koji je evoluirao u topik o Evrobasketu (radi ustede resursa i nepretrpavanja foruma) - bilo je x^y gorih stvari medju forumasima i nekoliko ozbiljnih opomena od strane moderatora, a niko nije banovan, sto je i dobro jer se takvim liberalnim delanjem sukob sam od sebe razresio i sve je ok.
(ja sam na svaku kulminaciju postavljao slike, izvestaje i slicno, radi podsecanja da se akteri vrate na temu)
moderacija je slicna slobodnom sudijskom uverenju, ali je ovde okiboki drasticno ostecen i prestrogo kaznjen!
u duhu slucaja sa gore pomenutog topika pozivam moderatora da okibokiju preinaci kaznu - i kazni ga ukorom, a ne izbacivanjem sa sajta (opet lex specialis, vec vidjen par puta)

ukoliko moderator ovo ne prihvati, mala deca ce se pobuniti na brodu baunti!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/09/2011 : 22:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Iskreno, zgranut sam ovim izbacivanjem.. Ali ZGRANUT!!!!

Nema više pozivanja na psihijatriju, uvijeno nazivanje nekoga bolesnikom i sl. N-E-M-A.

Jednostavno mi je dosta svega više. Nećete lepo? Ne morate.

Ionako si uvek tvrdio da je globinjo jedini pravi moderator ovde na forumu- "prvo ban, pa onda pita šta je bilo" su tvoje reči. Zašto se sad buniš?

I naravno, nećemo se ovde zaustaviti.
Dosta sam vam gledao kroz prste.

tako je...sawitchu,prošetaj do new yorka i stavi im krov

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40260 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 22:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne.

A ti promeni naslov topica.

Sta "ne"??? Nisi koristio termine "kompleksi"??? To nije isto sa ovim sto je Oki rekao??? I sto me svaki put teras da menjam naslove topica???? To bas nije u redu...

Go to Top of Page
Page: of 652  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.97 seconds. Snitz Forums 2000