forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Crtani filmovi & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 32

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 08/09/2011 : 22:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
mikro Torent se to cita
µTorrent.

I OMG sad vidim da su izdali i verziju za Linux. Do skora nije bilo

Kurac moj jesu, samo me lazu.

Edited by - Grujah. on 08/09/2011 23:27:51
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/09/2011 : 23:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ma mrzi me da instaliram torrent alatku za skidanje.. Onaj JU torrent ili kako se vec zove...

većina ljudi ti danas filmove tako skida - jer ih je tako najlakše nać i najbrže ih nabaviš. al sve to ti nije ni najmanji problem. upiši u google uTorrent i odmah će ti izbacit njihov website, downloadaj od tamo instalacijski program i instaliraj

vjerojatno ovaj crtić ima za downnloadat i na rapidshareu ali od tamo nikad ništa ne skidam tako da ne znam.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/09/2011 : 23:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

mikro Torent se to cita
µTorrent.

I OMG sad vidim da su izdali i verziju za Linux. Do skora nije bilo

zapravo se čita MI torrent (jer simbol ovog programa je grčko slovo MI)
ali mi uobičajno kažemo JU torrent...

btw, grujane, kak misliš da nisu izdali verziju za Linux? mislim da jesu. brijem još tamo 2005. ili 2006. - tamo kad je program pušten u javnost, ne?

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 08/09/2011 23:05:29
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40699 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 23:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Skinucu druze... Hvala ti..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/09/2011 : 23:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Skinucu druze... Hvala ti..

np
ak budeš imao nekih problemčića, javi

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 08/09/2011 : 23:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan
btw, grujane, kak misliš da nisu izdali verziju za Linux? mislim da jesu. brijem još tamo 2005. ili 2006. - tamo kad je program pušten u javnost, ne?

To je server a ne klijent.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12651 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 13/09/2011 : 11:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
http://www.imdb.com/title/tt0297753/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/10/2011 : 15:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Evo da ponovim i tu.

Da li netko zna kada su poceli crtici nedjeljom na tvz-u. Oni duzi od 20-30 minuta. Ja se nekako sjecam da su mi strumpfovi bili prvi. Mozda 85. godina. Isto tako da li netko ima popise sto je sve islo i kada, koji nastavci i slicno. Bilo sta, cisto da se prisjetim.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/10/2011 : 16:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Štrumfovi su se inače u SAD-u origanlno emitirali od 1981. do 1989., a kod nas mislim da su prvi puta prikazani 1985. isto je bilo i sa onim Looney Tunes crtićima, cca 1985.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/10/2011 : 17:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
A je li bilo kod nas nesto u tom terminu prije strumfova i 85. Kasnije je bilo svasta, od cega najvise pamtim himena, ali opcenito se radilo o crticima od nekih 20-25 minuta koji su isli izmedju popodnevnog filma i dnevnika. Mislim da su u tom terminu isli blufonci, rakuni, denver, snorkijevci, tarzan, bipsici, evoksi, sport bili, leteci medvjedici i bubimir od onoga cega se ja sjecam. Mozda i danko bannako-superted kombinacija. Ali nikad mjesano, uvijek bi ispucali 10-20 nedjelja jedno pa bi onda islo drugo.

Edited by - Mord on 14/10/2011 17:17:12
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40699 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/10/2011 : 19:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Delgo (2008.)

Trailer

http://www.imdb.com/title/tt0361500/

Moja ocena 4/10 - Dosadno!

[/quote]

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/10/2011 : 22:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

A je li bilo kod nas nesto u tom terminu prije strumfova i 85. Kasnije je bilo svasta, od cega najvise pamtim himena, ali opcenito se radilo o crticima od nekih 20-25 minuta koji su isli izmedju popodnevnog filma i dnevnika. Mislim da su u tom terminu isli blufonci, rakuni, denver, snorkijevci, tarzan, bipsici, evoksi, sport bili, leteci medvjedici i bubimir od onoga cega se ja sjecam. Mozda i danko bannako-superted kombinacija. Ali nikad mjesano, uvijek bi ispucali 10-20 nedjelja jedno pa bi onda islo drugo.

ne znam točno koji crtići su se emitirali prije 85. godine kod nas
od ovih koje si spomenuo, Bubimir (crtić)je nastao na temelju istoimenog filma Tima Burtona (s Michaelom Keatonom, Winonom Ryder, Geenom Davis i Alexom Baldwinom), a Leteći medvjedići su nastali u radionici Zagreb filma, oko 1990.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/10/2011 : 22:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Delgo (2008.)

Trailer

http://www.imdb.com/title/tt0361500/

Moja ocena 4/10 - Dosadno!

dovoljno je pogledat samo ovaj theatrical poster kaj si metnuo i već će ti se stvorit dilema u vezi kvalitete kad skužiš da su u naslovnim ulogama Freddie Prince Jr. i Jennifer Love Hewitt.
[/quote]

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 14/10/2011 22:15:08
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40699 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 14/10/2011 : 22:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan
dovoljno je pogledat samo ovaj theatrical poster kaj si metnuo i već će ti se stvorit dilema u vezi kvalitete kad skužiš da su u naslovnim ulogama Freddie Prince Jr. i Jennifer Love Hewitt.

Jenifer LH je meni super.. Jebiga, pogledao se i zajebao se... Sad moram da skinem onaj Fire and Ice sto je Mairosu rekao da mu je super..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/10/2011 : 23:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Hah, meni je super, mogu kompletno shvatiti ako ti se ne bude svideo...malo je alternativan, tj. ima neke "adult" elemente u vidu nasilja i tome sl., prica je klasicni fantasy drek ali ima neceg prilicno zgodnog u tom crtanom...licno sam gledao tu kasetu u nedogled kad sam bio klinac i opcinila me je ta mitska borba vatre i leda...animacija klasican Bakshi tres sa puno rotoskopiranja ali uradjeno mnogo bolje nego u njegovim Wizards ili Lord of the Rings.

Ako ti se svidi, jos par preporuka za "crtane za odrasle" - Heavy Traffic, Coonskin, American Pop, Hey Good Lookin', Watership Down.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 00:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma mrzi me da instaliram torrent alatku za skidanje.. Onaj JU torrent ili kako se vec zove...

Još uvek? Pa ja sam ti crtao pre neku godinu kako da skineš i kako da se služiš BitCometom..

Pa kako ti skidaš filmove, preko nekih ruskih stranica?
Ako kreneš na torente, mislim da za dan možeš da skineš bar 10 top Dizni crtaća, sve u blu-ray ripu. Gde ćeš više i bolje?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40699 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 09:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Još uvek? Pa ja sam ti crtao pre neku godinu kako da skineš i kako da se služiš BitCometom..

Ako kreneš na torente, mislim da za dan možeš da skineš bar 10 top Dizni crtaća, sve u blu-ray ripu. Gde ćeš više i bolje?

Ma imam ja jos taj tvoj post sacuvan, i kada sam predrljao Windows otislo mi je i ono ranije instalirano.. A ja idem na rapidserbia.com i tamo skidam linkove za megaupload, rapidshare ili nesto trece pa tako, malo rucno a malo preko cryptloada..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40699 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 09:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
NEMAM VISE TAJ POST!!!!!!!!!!!!

Edited by - sawitch on 15/10/2011 09:18:56
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/10/2011 : 10:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote

Kao prvo, skini ovo: http://www.bitcomet.com/

Ja sam par torent programa isprobao, ovaj mi se čini najjednostavnijim. A služim se njime već par godina, tako da mogu da ti objasnim.

A onda zapamti ovu stranicu:
http://torrentz.eu/

mada ja većinom idem direktno na
www.thepiratebay.org

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 15/10/2011 10:10:55
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12651 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 15/10/2011 : 10:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:

NEMAM VISE TAJ POST!!!!!!!!!!!!

A i nemaš više toliko kose, kolko vidim ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40699 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 10:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao prvo, skini ovo: http://www.bitcomet.com/ CHECK!

Ja sam par torent programa isprobao, ovaj mi se čini najjednostavnijim. A služim se njime već par godina, tako da mogu da ti objasnim.

A onda zapamti ovu stranicu: CHECK!
http://torrentz.eu/

mada ja većinom idem direktno na CHECK!
www.thepiratebay.org

Blagodarim!

PS
Picni mi taj post na PM da ga ostavim u arhivi.. Valjda ga ovaj put necu obrisati..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40699 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 10:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by panzer
A i nemaš više toliko kose, kolko vidim ...

Imam jos manje..

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40699 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 15/10/2011 : 12:38:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ajoj dosadnog li crtaca "Fire and Ice"... Boze mili... Odgledao sam do kraja da ne bude da sam propustio nesto bitno..

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16535 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 15/10/2011 : 16:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Hah, meni je super, mogu kompletno shvatiti ako ti se ne bude svideo...malo je alternativan, tj. ima neke "adult" elemente u vidu nasilja i tome sl., prica je klasicni fantasy drek ali ima neceg prilicno zgodnog u tom crtanom...licno sam gledao tu kasetu u nedogled kad sam bio klinac i opcinila me je ta mitska borba vatre i leda...animacija klasican Bakshi tres sa puno rotoskopiranja ali uradjeno mnogo bolje nego u njegovim Wizards ili Lord of the Rings.

Kakav crtac, skoro sam ga ponovo pogledao.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 15/10/2011 : 18:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

uTorrent je po tom pitanju daleko bolji.
inače, Blu Ray ripove je teško downloadat, tj. teško da ćeš nać bilo koji film u tom formatu a da ima ispod 1 GB.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 15/10/2011 18:44:56
Go to Top of Page
Page: of 32 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000