Pokusao sam da citam Bilo jednom u New Yorku, ali suvise volim Mister Noa da bi kvario utisak sa takvim pricama. Krv na snegu,Grad zlocina,Crna reka,Mafija ne prasta ne mogu se uporedjivati sa nekim tamo kvazi Mister No pricama.
Pokusao sam da citam Bilo jednom u New Yorku, ali suvise volim Mister Noa da bi kvario utisak sa takvim pricama. Krv na snegu,Grad zlocina,Crna reka,Mafija ne prasta ne mogu se uporedjivati sa nekim tamo kvazi Mister No pricama.
Ti si nepopravljivi obožavatelj svih starijih SBE priča i u pravu si, sve priče koje si nabrojao su odlične... Ali odlična je i Bilo jednom u NY, većina ljudi se s tim slaže
Ako neko voli Mr. Noa na ovom forumu, to sam ja. Imam sve sto je ikad izaslo u ex-Yu, pa jos i neke italijane, i statijaznam.
I odgovorno tvrdim da je Bilo Jednom u NY fan-jebeno-tasticna prica.
Zajebi me hejta po godini proizvodnje.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Ananga, UFO, Leteći tigrovi... Najbolje što sam čitao od Mister Noa krajem 80-ih... Ostale dobre priče sam čitao kasnije, a ove epizode što ih je sada VC izdao kroz ove 2 knjige biblioteke Mister No nisam čitao kao klinac, možda je i bolje tako, genijalne su...
Kapa dole za Libellus,on je Mister no-u dao pravi sjaj. Posto mi je to doslo kasno iz dupeta u glavu ,posteno sam se namucio da stignem svih 50 brojeva i siguran sam da je ovo pored Kena jedna od lepsih kolekcija.
sto se tice Africkog ciklusa, svjestan sam da je epizoda "Tuarezi" izvanredna prica. Koje ostale price o Mr. Noovim avanturama u Africi su najbolje? Zanimaju me jos jedna ili dvije, u vezi buduceg (za 3 ili 4 godine) prevoda na Engleski. :)
sto se tice Africkog ciklusa, svjestan sam da je epizoda "Tuarezi" izvanredna prica. Koje ostale price o Mr. Noovim avanturama u Africi su najbolje? Zanimaju me jos jedna ili dvije, u vezi buduceg (za 3 ili 4 godine) prevoda na Engleski. :)
Ona sa Mau Mau pobunjenicima je odlicna, i ceo deo u Egiptu je sjajan.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Kroz 2-3 godine bi tribalo bit u Libellusu ja mislin, znan da san i ja bija pita isto pitanje ove zime i izračuna tako neki vremenski period, al zaboravija san koji su točno brojevi.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
@mairosu & manhunter: Hvala momci. Bas cu probat da procitam tu pricu i da vidim o cemu je stvar. @split85: Sveska zvana 'Africa' je broj originala 167. :) @Paka01: I ja se nadam da ce Libellus da stigne dotle za par godina, ali mi se nekako sporo vuku, tako da bi to moglo biti i duze trajat (na zalost).
Ma dobro, to san ja okvirno onako uzea Gledajuć broj izdanja MNoa zadnjih par godina.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
crvene senke od ponuđenih, mada ima hrpa drugih npr. baš čitam ove nolittine s kraja serijala, u maxijima...nije stari izgubio touch, čak štoviše...konverzacije na 30 strana, a napetije nego đoković-federer...
crvene senke od ponuđenih, mada ima hrpa drugih npr. baš čitam ove nolittine s kraja serijala, u maxijima...nije stari izgubio touch, čak štoviše...konverzacije na 30 strana, a napetije nego đoković-federer...
Bravo na komentar. Slazem se sa svakom recenicom odozgo.