Glorieta Pass! Na mjestu gdje se naša četvorka odlučila ulogoriti pronalaze sablju s imenom južnjačkog pukovnika Beaua Danvillea, a Tex za svoje pardove ima priču o bitci iz Građanskog rata koja se odvila na Glorieta Passu i tome kako je poginuo pukovnik Danville o kojemu, iako su bili na suprotnim stranama, ima visoko mišljenje.
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Nisam nikad bio preveliki fan Texa, ali mi je jedna njegova epizoda ostala u sjećanju iz djetinjstva kao fenomenalna. Našao sam je u popisima, a proteže se na tri stripa: "Rudnik straha" (ZS 1050), "Poslednji dan u Benditu" (ZS 1051) i "Neoborivi dokaz" (ZS 1052). Kao klinac sam obožavao ovu epizodu, jer me plašila. Pa...imam pitanje. Zanima me ako je ova epizoda izdana u reprintu od strane Libellusa ili nekog. Odmah bi je uzeo! Šteta da nitko nije objavio recenziju.
I don't want to be one wave in the water but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Edited by - Charlito de la Vega on 09/09/2011 11:17:01
se javlja jedan lik bezimenog revolveraša. Na koga vas podsjeća?
Inače on je u ovom stripu tajanstveni revolveraš koji je na jedan čudan način izbjegao smrt i sada je jedan od anomalija. Naime, zapisano je bilo u njegovoj sudbini da će poginuti u jednom dvoboju ali kako nitko nije bio brži od njega u povlačenju kolta, nitko ga nije uspio pobijediti, pa tako ni Smrt. Tako da sada više od 100 godina se jednom godišnje on i Smrt odlaze na dvoboj gdje ona redovito gubi
Meni ovo zapravo više liči na Carsona. Koliko se mogu sjetiti Tex je ovakvu košulju imao samo na ''Crvenoj ruci'' ako izuzmemo dok nastupa kao Noćni Orao.
Inače on je u ovom stripu tajanstveni revolveraš koji je na jedan čudan način izbjegao smrt i sada je jedan od anomalija. Naime, zapisano je bilo u njegovoj sudbini da će poginuti u jednom dvoboju ali kako nitko nije bio brži od njega u povlačenju kolta, nitko ga nije uspio pobijediti, pa tako ni Smrt. Tako da sada više od 100 godina se jednom godišnje on i Smrt odlaze na dvoboj gdje ona redovito gubi
Kako vam se to čini kao Texova budućnost?
Mr.Bushido bi najvjerovatnije rekao da tako nesto nije cudno za jednog superjunaka
Nisam nikad bio preveliki fan Texa, ali mi je jedna njegova epizoda ostala u sjećanju iz djetinjstva kao fenomenalna. Našao sam je u popisima, a proteže se na tri stripa: "Rudnik straha" (ZS 1050), "Poslednji dan u Benditu" (ZS 1051) i "Neoborivi dokaz" (ZS 1052). Kao klinac sam obožavao ovu epizodu, jer me plašila. Pa...imam pitanje. Zanima me ako je ova epizoda izdana u reprintu od strane Libellusa ili nekog. Odmah bi je uzeo! Šteta da nitko nije objavio recenziju.
Odlična priča! Nedavno sam je po prvi puta pročitao, i jako se oduševio!!
Nisam je čitao skoro 20 godina, ali se i sad jako dobro sjećam "gušterčine". Onaj pogled mi je bio za usrat se! Brrrr...odličan crtež i atmosfera. Fssshhh...
I don't want to be one wave in the water but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Nisam je čitao skoro 20 godina, ali se i sad jako dobro sjećam "gušterčine". Onaj pogled mi je bio za usrat se! Brrrr...odličan crtež i atmosfera. Fssshhh...
Pa...znaš i da sam razmišljao o tome, ali... Trenutno razmatram napisati prvu recenziju o jednoj Lazarusovoj epizodi. Kako sam i rekao...nisam čitao tu epizodu skoro već 20 godina(serem, možda i manje), ali je nemam više tako da.... Ovim putem pozivam recenzente Texa da objave recenziju ove epizode. Drage volje ću ostaviti prvi komentar. 100%