forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Book Depository
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 101

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 11/09/2011 : 22:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Cekaj, zalio si im se sto ti strip nije stigao 3 i nesto nedelje? Tj. zalio si se pre toga i stigli su i novac da ti vrate, a sve od dana slanja.

Mislim meni se desavalo da nakon slanja cekam tri nedelje, nisam ih cimao jer je stizalo uvek. Nema potrebe, nije kao da sam cekao dve nedelje.

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 12/09/2011 : 00:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Nisam ni ocekivao da ce da stigne jer mi je sve do sada dolazilo da 5,6 dana. Na sajtu kazu da im je isporuka po Evropi najvise za 7 radnih dana a ja sam se zalio tek posle 20 i nesto. Dok sam narucivao preko Amazona za svaku narudzbinu koja mi nebi dosla u predvidjenom roku vracali su mi ili cijelu postarinu ili jedan dio(naravno kada bi im ja rekao da posiljke nema).

Captain America

Edited by - masija on 12/09/2011 00:21:48
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 12/09/2011 : 05:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Onda si srecnik, meni se cesto otegnu. :)

Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 12/09/2011 : 12:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
Oni su sa tim stvarima fantasticni, meni su dva puta vracali pare, a jednom mi je knjiga ipak stigla i to na trideseti dan od porudzbine. Od tada im dajem pun kredit, i cekam punih mjesec prije nego ista napisem. Do duse od tada 4 stripa stigla svaka za 7 ili 8 dana, tako da sam prezadovoljan.
Pare mozes da im vratis tako sto im posaljes cek... ko je u mogucnosti i ko zeli.

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 12/09/2011 : 13:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Ne morate im davati nikakve kredite pa nisu to neki kokošari... ne radi se o Book Depositoryiju već isključivo o pošti, ne vjerujem niti da carina pravi problem jer takve stvari propuštaju bez problema.

Dakle procedura je ovakva pošalju ti strip on dođe za par dana do pošte i njima onda treba nekih dvadesetak dana da ti isti uruče. Obično ako piju manje kave, piva i sl. za vrijeme radnog vremena onda dođe za otprilike tjedan dana.
A mejlove zabrinutosti i sl. dobija Book Depository... šta više reći.

Ja sam sretan jer u mojoj pošti nema baš zabušanata stvarno ljudi dobro rade svoj posao, ali nisu u svim poštama takvi.

Moje aukcije u prodaji

Edited by - DKoor on 12/09/2011 13:26:11
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 12/09/2011 : 13:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Moja prva internetska kupnja ikad!
Prošlo sve OK, knjiga je došla za 7 dana od narudžbe u izvrsnom stanju.
BD rules!

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.

Edited by - Amos on 12/09/2011 15:45:14
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 12/09/2011 : 20:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Evo sad naručih All Star Superman vol. 1. Malo sam čačkao po podešavanjima i viđeh da su vratili Srbiju u onaj padajući meni kada upisuješ karticu. Izgleda je inicijativa urodila plodom...

Captain America
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 12/09/2011 : 20:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Ako je tako, odlično je!
Ali nakon što sam pročitao šta si napisao probao sam da izvršim fiktivnu kupovinu bez logovanja i u toj varijanti Srbije i dalje nema na padajućoj listi. Ali nije to toliko ni bitno, ako je već omogućeno da se Srbija izabere onda kad se kreira profil. Nije valjda nikome teško da se registruje i uloguje. Plus je i sigurnije tako nego da se kupuje bez svoga naloga.

Edited by - star-duster on 12/09/2011 20:55:55
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10828 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/09/2011 : 21:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote

Shipped 5, stigao danas 12-og, 7 dana very nice !!!

I ipak je final cover !

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 12/09/2011 21:16:53
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/09/2011 : 21:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Dobar strip Pravo mi je lipo lega...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 12/09/2011 : 23:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masija

Evo sad naručih All Star Superman vol. 1. Malo sam čačkao po podešavanjima i viđeh da su vratili Srbiju u onaj padajući meni kada upisuješ karticu. Izgleda je inicijativa urodila plodom...

Meni nije :(
Go to Top of Page

Snowy
Starting Member

11 Posts

Member since 07/09/2011

Posted - 13/09/2011 : 10:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Snowy a Private Message  Reply with Quote
Nije ni meni se pojavila Srbija u padajucem meniju za upisivanje kartice.

Ima Srbije u padajucem meniju gde se biraju zemlje-destinacije za slanje knjiga, ali tamo nije ni bila brisana.

Za sada nista novo.

Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 13/09/2011 : 14:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Potvrđujem. Nema nas kad se proba kupovina bez logovanja, ali i kad sam išao na dodavanje nove kartice, Srbije nije bilo na listi. :(
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10828 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/09/2011 : 18:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Dobar strip Pravo mi je lipo lega...

Ovo je prvi koji sam narucio,planiram jos "ragnarok" "avengers"(ultimate,valjda!), "son of asgard" "death of odin" "tales from asgard" i slicno...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Snowy
Starting Member

11 Posts

Member since 07/09/2011

Posted - 16/09/2011 : 00:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Snowy a Private Message  Reply with Quote
najnovije vesti iz BD:

Dear Sir/Madam,

I am terribly sorry but we are currently experiencing problems accepting Serbia orders due to technical issues. We are looking into this and aim to have this fixed soon.

Our apologies for any inconvenience caused.
Kind Regards,

......
Customer Advisor
Go to Top of Page

Snowy
Starting Member

11 Posts

Member since 07/09/2011

Posted - 19/09/2011 : 10:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Snowy a Private Message  Reply with Quote
Za ljubitelje knjige iz Srbije, najnoviji odgovor od ljudi iz BD. Pritisak se isplatio:

We've received notification that it will be fixed on the morning of 5th October - sorry for the delay

Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 19/09/2011 : 11:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Ja sam 12. septembra naručio strip i sve je regularno prošlo, 15. je poslat, s tim da podatke imam upisane od ranije.
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 19/09/2011 : 11:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Bas cu da probam od petog, ima da obrisem podatke i da pokusam cisto da vidim.

Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 19/09/2011 : 11:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Da, i meni sve i dalje funkcioniše OK. Ali o tome smo i ranije već pisali. Svi mi koji imamo već otvoren nalog i već upisane podatke (sa karticom koja nije istekla), mi smo mogli da naručujemo bez problema.
Problem se javljao samo u sledećim slučajevima:
1. Novi korisnik iz Srbije pokušava da se registruje sa svojom adresom i svojom karticom.
2. Stari korisnik iz Srbije pokušava da registruje novu karticu (npr. stara mu je istekla, ili jednostavno dodaje drugu karticu).
3. Stari korisnik iz srbije je obrisao svoje podatke (adresu i sl.) i pokušava da doda nove.
4. Korisnik iz Srbije pokušava da kupi nešto bez logovanja.
U svim tim slučajevima nije bilo moguće izabrati Srbiju.

Drago mi je da BD sada daje malo konkretnije odgovore u vezi sa ovim problemom i nadam se da će se što pre rešiti. Ako ne pre, onda neka se razreši bar tog 5. oktobra (svaka sličnost ovog datuma sa nekim drugim sudbonosnim događajima je, verujem, sasvim slučajna i nenamerna).
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 19/09/2011 : 11:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by star-duster

Da, i meni sve i dalje funkcioniše OK. Ali o tome smo i ranije već pisali. Svi mi koji imamo već otvoren nalog i već upisane podatke (sa karticom koja nije istekla), mi smo mogli da naručujemo bez problema...

Ja nisam, rekoh to na prethodnoj strani. Sistem mi je izbacivao nešto "can't accept order...", bla, bla... Ono kad ste svi počeli s pričom da ne prolaze narudžbine...

I pre nedelju dana sam sasvim slučajno probao - hoće.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/09/2011 : 13:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ajde baš mi je drago da se rješilo Tj da se radi na rješenju.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 19/09/2011 : 20:32:12  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gil-galad
Ja nisam, rekoh to na prethodnoj strani. Sistem mi je izbacivao nešto "can't accept order...", bla, bla...

Izvini što sam prevideo kad si opisao ovaj problem. Osim tvog slučaja nisam video da je neko imao problem a da je već imao otvoren nalog sa ukucanim podacima i validnom karticom.
Nije ni bitno šta je bilo u pitanju, važno je da BD stvarno uradi nešto na rešavanju problema, a čini mi se da rade.
Go to Top of Page

Snowy
Starting Member

11 Posts

Member since 07/09/2011

Posted - 20/09/2011 : 20:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Snowy a Private Message  Reply with Quote
Zaboravio sam da dodam i ovaj deo odgovora od BD:

"... just sorry it's taking so long - getting a bank to move is, erm, slow"

Znaci jos 15 dana....
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 21/09/2011 : 12:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
All Star Superman Vol. 1 poslat 15 stigao danas.

Captain America
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 21/09/2011 : 15:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Kod BD mi se sviđa što ti uz skoro svaki naručeni strip ili knjigu pošalju i onu stvarčicu za obelezivanje stranica. :)

Captain America
Go to Top of Page
Page: of 101 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000