forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Puls čitatelja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 94

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 20/09/2011 : 18:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by paro

Ko da je važno.
Bushido, primi se diplomskog.

Ovo više nije slučajnost. Paro, što se ti toliko brineš oko mojih fakultetskih obaveza?

Ja nisam paro, ja sam tvoja savjest koja se brine da ne zaboraviš na neke prioritete. U neku ruku, ja sam tvoj...anđeo čuvar..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 20/09/2011 18:07:39
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 20/09/2011 : 18:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja nisam paro, ja sam tvoja savjest koja se brine da ne zaboraviš na neke prioritete. U neku ruku, ja sam tvoj...anđeo čuvar..

Tebi je zbilja dosadno u životu.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 20/09/2011 : 19:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tebi je zbilja dosadno u životu.

Konačno si skužio...extra dosadno

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 21/09/2011 : 14:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Slijedeći strip na redu je Loveless. Scenarist je Brian Azzarello, a crtač Marcelo Frusin.

Go to Top of Page

drablj
New Member

Serbia
233 Posts

Member since 06/06/2007

Posted - 21/09/2011 : 16:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send drablj a Private Message  Reply with Quote
klidza istvud :D citao bih u domacem izdanju, mrzi me u digitalisu :P crtez je ok, ali mi se boja ne svidja. bolje bi mi bilo crno-belo.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/09/2011 : 16:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Boja mi je previse zivahna za ovakvu tematiku, i meni bi cb bolje leglo. Deluje zanimljivo ali previse pennisovski nekako, pogotovo u dijalozima...morao bih videti vise.

Aplauz za postavljanje kontemporarnog non-manga stripa u ovaj thread.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25287 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/09/2011 : 16:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Dobra priča, dobar crtež.

Inače, boje su ovde stvarno prejake. U izdanju koje ja imam su mnogo bolje/prirodnije.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7949 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 21/09/2011 : 16:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Loveless ima blaži problem sa crtežom. Grubo tuširanje sa grubim a jednakim (žičanim) linijama ivičnim spoljnim i unutrašnjim i strogo odvojenim crnim i belim površinama (duboke senke - potpuno tamne) u Mignola stilu, više odgovaraju stilizovanom Mignolinom crtežu na Hellboyu nego Frusinovom, više realističnom crtežu na Loveless. Dobijamo utisak da je neko dobar crtež grubo i pojednostavljeno precrtavao na staklu, flomasterom konstantne debljine linije.

Pored toga crtež ima dobru režiju i kompoziciju, a i same forme. Pretpostavljam da je i scenario dobar i da je strip u celini kvalitetan.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 21/09/2011 : 16:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
iako izgleda dobro nije me previše zainteresiralo mada bi želio saznati što se dalje dešava

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 21/09/2011 : 17:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Gdje si ti bio proteklih 29 stranica?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/09/2011 : 17:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mairosu

Gdje si ti bio proteklih 29 stranica?

Hejtujem iz pozadine

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 21/09/2011 : 20:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Rađe hejtuj izravno, tome i služi ova tema.

Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 21/09/2011 : 21:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Loveless mi je odlican. Uza sve obaveze, uspio sam procitati prva dva trejda. Treci i poslednji jos ceka. Ovako, po meni je to jedna odlicno odradjena, kompleksna i brutalna revenge prica, smjestena posle gradjanskog rata u Americi.

Fanovima Azzarella i njegovih 100 Bullets svidjet ce se i to, fanovima Texa nesto manje .

Jack the Black.
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 21/09/2011 : 21:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message  Reply with Quote
Evo, trudio sam se, pročitao privju, ali jednostavno mi ne leže ovakvi stripovi. Nekako mi je napadan, teško je to objasniti, agresivan u svakom pogledu, vjerojatno i zbog tog kolora. Ali mange koje stavljaš, to je već pravo otkriće. Polovicu njih bi kupio na osnovu tih par stranica.

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12917 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 21/09/2011 : 23:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nostromo

Ali mange koje stavljaš, to je već pravo otkriće. Polovicu njih bi kupio na osnovu tih par stranica.

Drago mi je. Ja ću se truditi da prezentacija naslova na ovoj temi uvijek bude raznolika.

Samo vas molim, recite svoje mišljenje. Dobro ili loše, nije bitno.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 21/09/2011 : 23:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Loše!!! Od kolora sam osljepio. Extra loše!

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
7949 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 21/09/2011 : 23:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:

Loše!!! Od kolora sam osljepio. Extra loše!

Kolor je najmanje bitna stvar u kvalitetu samog stripa.

A i šta ste se uhvatili za kolor kad i ptice na grani znaju da kolor u štampi nikada nije kao onaj na monitoru - manje je drečav, tamniji je i sl.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7113 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 21/09/2011 : 23:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Meni se strip svida, ovako na prvi pogled i tjera me da dalje citam!
Kao sto je Mairosu napisao scenario mi djeluje ennisovski, ali ipak sa blazim psovkama i blazim nasiljem (barem na ovih nekoliko tabli).

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/09/2011 : 00:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Ne, nije ni blizu Ennisu.

Jack the Black.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25287 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/09/2011 : 00:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nije. Ovde nasilje ima i nekog smisla.;-)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7113 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 22/09/2011 : 00:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Nije. Ovde nasilje ima i nekog smisla.;-)

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 22/09/2011 : 02:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
pa i meni se, reako bih, dopada :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 22/09/2011 : 08:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Kolor je najmanje bitna stvar u kvalitetu samog stripa.

Naravno, strip se uvijek može čitat i sa sunčanim naočalama.

Go to Top of Page

kapetan
New Member

Croatia
202 Posts

Member since 28/09/2004

Posted - 22/09/2011 : 09:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kapetan a Private Message  Reply with Quote
Prva 2 trejda bila su mi super, ali me je kraj nekako razočarao. Čini mi se da sam negdje pročitao da je Azzarello imao u planu puno dužu priču, ali je zbog loše prodaje morao skratiti pa je valjda zato kraj priče ostao malo bezveze (barem meni). Usprkos tome, jedan od najboljih western stripova zadnjih godina, 3 klase bolji od Texa i sličnih (a veliki sam fan Texa) i vrijedi ga pročitati cijelog.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29346 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/09/2011 : 09:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Meni nije bas najbolje sjeo, nekako mi je bio preusiljen.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 94 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000