forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Najbolje od američkog superherojskog stripa
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 60

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/07/2011 : 12:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
a, OK, my bad, posto ga prvi put sada vidim :/
nije da to ista menja, i dalje je ESSENTIAL zakon, nego me interesovalo samo :D :)

THX

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1568 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 21/07/2011 : 21:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Evo skupio sam novce i planiram uzet Astonishing X-men omnibus.
Zanima me vaše mišljenje,ako da zašto da a ako ne zašto ne itd.
Jedino što sam do sada čitao od Astonishinga je ono što je izašlo u lmi comics i onaj jedan HC trejd od bookglobea i to me oduševilo....

"War will cease when we refuse to fight"

Edited by - Andrej on 21/07/2011 21:30:46
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 21/07/2011 : 21:46:36  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Andrej

Jedino što sam do sada čitao od Astonishinga je ono što je izašlo u lmi comics i onaj jedan HC trejd od bookglobea i to me oduševilo....

Uzmi, serijal je zakon
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 21/07/2011 : 21:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Andrej

Strip je super, preporuke. No tog omnibusa više nema in stock na Amazonu...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1568 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 21/07/2011 : 21:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Super tako sam i mislio, hvala na odgovoru.... :)
-Obi=nije sa amazona nego od jednog lika sa ebaya od kojega ponekad kupim stripove

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/08/2011 : 16:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Može par dojmova o ovome stripu?
http://www.amazon.com/Supreme-Return-Alan-Moore/dp/0971024960/ref=pd_sim_b_1

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 05/08/2011 : 17:01:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Najbolji strip o Supermanu bez Supermana.

Samo, ne vrijedi ti kupovati ovu kolekciju, jer je to nastavak jedne priče. Prvo ti treba kolekcija Supreme: The Story of the Year. Tek onda možeš kupiti Supreme: The Return.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Vlaadisha
Advanced Member

USA
3515 Posts

Member since 21/07/2004

Posted - 05/08/2011 : 17:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Vlaadisha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Mooreov omaz Silver Age Supermanu. Pametno i zabavno, iako ne duboko kao drugi njegovi stripovi. Ukupno desetak manje-vise nepovezanih epizoda sa impovima iz drugih dimenzija, letecim psima, minijaturnim gradovima i sl. Kao All Star Superman, ali ne toliko ambiciozno.

Chris Sprouse je odlican kao i uvek, dok je Rick Veitch majstorski odradio flashbackove u retro stilu. Ostali crtaci ispod proseka, ali prica nosi strip bez problema.

Ako ti je to bitno, unutra nema originalnih naslovnica; umesto njih su crno-beli crtezi Alexa Rossa kao taj na korici.

moji crteži

Edited by - Vlaadisha on 05/08/2011 17:29:58
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/08/2011 : 18:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
@Bushido:
Da, to mi je palo napamet da bi ovo moga bit izravni nastavak na tSotY, samo taj trejd je rasprodan i kako vidin nije baš jeftin za nabavit polovni, pa sam ga mislija pročitat priko skenova, a naručit The Return ako valja (a čini se da je po vašim mišljenjima) Eventualno ako prvi trejd negdi na ebayu uleti jeftino, u šta sumnjan, al eto...

@Vlaadisha:
Za naslovnice mi stvarno nije bitno, to mi je najmanje bitan aspekt stripa.

Uglavnom, fala obojici, vidit ću kako će proć ovi skenovi, pa će o tome i ovisit narudžba The Returna.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 14/08/2011 : 09:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
http://www.bookdepository.com/Invincible-Compendium-v-1-Robert-Kirkman/9781607064114

Da nemam 6 HC, ovo bi uzeo.

Captain America

Edited by - masija on 14/08/2011 09:12:32
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/08/2011 : 11:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by masija

http://www.bookdepository.com/Invincible-Compendium-v-1-Robert-Kirkman/9781607064114

Da nemam 6 HC, ovo bi uzeo.

Čini mi se da je ti ipak preveliko, krhko, nezgrapno.
Ovi HC su mi savršenstvo, ne bih mjenjao...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 14/08/2011 : 11:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message  Reply with Quote
Ne bih ih ni ja mijenjao nego sam mislio da ih nemam a da sam tek čuo za Invincible, uzeo bi ovo.

Captain America
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 14/08/2011 : 13:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
E, ovo sam čekao, u svakom slučaju mnogo isplatljivije od onih HC.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/08/2011 : 13:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Na Amazonu (pre-order) još nekih 20 dolara jeftinije nego na BD-u.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/08/2011 : 13:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
evo doda san dosta toga na onaj svoj popis..nalazi se na stranici broj 8..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 16/08/2011 : 18:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Zavisi šta računaš pod tim "isplativije". Ako se računa broj strana za manju cenu, onda je Compendium svakako isplativiji. Ali nije sve u broju strana - ja sam počeo da kupujem HC izdanja Invincible: Ultimate Collection (trenutno sam došao do treće knjige) i nisam ni malo zažalio. Tvrdo koričenje, fantastično dizajnirane zaštitne korice zbog kojih odlično izgleda na policama, veći format, ma - odlične su knjige. Meni je to izdanje baš isplativo, jer deluje ozbiljnije, skuplje, kvalitetnije, trajnije i kolekcionarski vrednije. Compendium je odličan ako želiš da pročitaš što više za što manje para, ali mislim da je prevelika knjiga za meko koričenje.

A što se tiče same teme - nisam (bio) neki ljubitelj superherjskog stripa, ali sam se na Invincible navukao preko The Walking Dead, tj. zajedničkog im autora Kirkmana. I baš mi je dobro legao Invincible! Sviđa mi se kako se poigrava sa šablonima superherojskog stripa, uvek na granici parodiranja, ali bez da je pređe, često smešan, ali i tragičan i nasilan, krvav, plus odlični likovi, plus sjajan crtež i kolorisanje... Baš je dobar. Jedva čekam da nabavim i sledeće knjige.

Edited by - star-duster on 16/08/2011 18:59:43
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 09/09/2011 : 03:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Hteo da naručim Nexus, a onda sam video koliko košta...
http://www.amazon.com/Nexus-Archives-1-v/dp/1593073984/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1315529770&sr=8-3
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/09/2011 : 04:04:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Da, nisu baš jeftine te kolekcije Nexusa, ali to je jedino što postoji.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/09/2011 : 20:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Jel čita iko od vas možda Final Crisis: Rogue's Revenge?
Meni je strip odličan i općenito mi je to jedan od Johnsovih dražih... Odlično ispričana priča o Flashovim najvećim neprijateljima, osveti i kodeksu časti među kriminalcima. Stvarno sam uživa dok sam ga čita, a ove dvi stranice su mi pravo genijalno napravljene. Ako niste čitali, svakako preporuka, čak i ako vam se crtež učini malo čudan na prvu.

Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 12/09/2011 : 13:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam da li je tko ikad procitao neki strip na temelju moje preporuke, :) ali evo jos jedne:

Venom, najnoviji serijal, Pise ga Rick Remender. Do sad je izaslo 6 brojeva. Vrlo dobro, odlicno crtano, napeta akcija...

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/09/2011 : 21:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Maloprije pročita do kraja Legion of 3 Worlds
Ovaj strip daje novo značenje pojmu "komplicirani kontinuitet" -.-

Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 26/09/2011 : 03:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Da malo proširim svoju listu... (Obi, please dodaj u prvi post kada budeš video!)

CAPTAIN AMERICA: Secret empire/Nomad
CAPTAIN AMERICA: War & remembrance
CAPTAIN AMERICA: Winter soldier
THOR: The Eternals saga

Edited by - Gil-galad on 03/11/2011 18:33:15
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 26/09/2011 : 03:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Konačno (u najavi) i:
http://www.amazon.com/Invincible-Iron-Man-Vol-2/dp/0785145532/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1317000786&sr=1-2

Počeo sam da gubim nadu da će se pojaviti.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 26/09/2011 : 15:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gil-galad

Konačno (u najavi) i:
http://www.amazon.com/Invincible-Iron-Man-Vol-2/dp/0785145532/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1317000786&sr=1-2

Počeo sam da gubim nadu da će se pojaviti.

Kakav je taj serijal? Vidim da je prvi omnibus dosta jeftin, pa sam ga mislija naručit, al stvar je u tome da mi Iron Man i nije baš previše drag lik. Može par dojmova? Šta valja, šta ne valja, kakva je priča, ovo ono...

Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 26/09/2011 : 15:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
ovaj prvi iron man omnibus od Matt Fraction i Salvador Larroce je ne mogu prehvalit. odličan crtež (koloriranje mi je crtež malo pokvarilo ali u omnibusu ima i samo pencil work od larroce i odličan je). priča je fenomenalna ali neču ništa pričat da ne spoilujem osim toga da je fraction na novo postavio tony-ja i to je uradio majstorski. meni je tony tj. iron-man bio prije malo meh lik ali ovo me je oduševilo. svakako za imat kod kuče i ovaj drugi omnibus kupujem odmah kad izadje jer je jedan rjetkih stripova koje čekam da ih čitam u ovakvom formatu i ne skudam scenove ili kupujem trejdove, to treba imat u HC.

a kad se preporučuje ovaj iron man omnibus onda se naravno mora preporučit i brubackerov captain america i Straczynskijev thor. to je bio revival likova za koje je mene bolio k.... več godinama ali posle ovih majstora opet sam postao fan. svakako treab imat sve tri barem prvi omnibus (ok, thor ima samo jedan ali je obavezan)

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 60 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000