Author |
Topic |
Shuckey
Average Member
Croatia
731 Posts
Member since 18/12/2008 |
Posted - 13/08/2011 : 14:39:35
|
Upravo sam pročitao pola netom kupljene revije. Izvrsno, spektakularno, oduševljen sam! Profesionalno napravljeno u svakom pogledu, ali se ipak vidi da vozi na entuzijazam... Vidi se iz cijene. Hvala na reviji i hvala što se može kupiti u ZG. |
Hrvoje Bratanic AKA Šuki |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 25/09/2011 : 23:08:35
|
quote: Originally posted by andjusticeforall Al' sad je na vama kaće broj 2?
@ andjusticeforall, hvala na podršci Broj dva je već u štampariji, očekujemo da će sve biti u redu i eto nas na Salonu stripa sa brojem dva u rukama.
quote: Originally posted by Shuckey Upravo sam pročitao pola netom kupljene revije. Izvrsno, spektakularno, oduševljen sam! Profesionalno napravljeno u svakom pogledu, ali se ipak vidi da vozi na entuzijazam... Vidi se iz cijene. Hvala na reviji i hvala što se može kupiti u ZG.
E ovo je komentar ! Shuckey, hvala na lepim rečima, nadam se da će ti se i broj 2 svideti
Napomena za one koji još ne znaju: pored Darkvuda i Alan Forda, u Beogradu se prvi broj revije može kupiti i u knjižari Delfi.
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 25/09/2011 : 23:53:54
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Nema na čemu. Samo šibajte.
Planirao sam napisati da mijenjam na Salonu StripOs br. 6 za Kišu br. 2+pivo (imamo 16 stanica više), ali nikako da se otisnu, i novi broj, a i dodatni primjerci već izdanih...
Ako dolaziš na Salon ponesi mi komplet StripOs-a. Valjda ću od sinih stripova koje planiram da kupim uspeti da odvojim lovu i za Vaš magazin. Za pivo ne brini
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
regar
Senior Member
Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 05/10/2011 : 18:03:41
|
LJudi na Salonu sam uzeo drugi broj i procitao (prvi jos nisam, ali prvom posetom Darkvudu uzimam), ovo je neverovatno. Tako kvalitetan tematski caspopis je retkost danas na kioscima (jest da se Kisa ne prodaje na kioscima ali nema veze). Ovo ne govorim o casopisima koji se bave stripom (njih realno maltene i nema), nego uopste.
Intervjui su odradjeni na neverovatan nacin. Posebno bi istakao intervju sa Buratinijem koji je bas atraktivan, i gde se je na dve strane covek rekao skoro sve sto nas zanima.
Ovo isticem gledajuci tu novinarsku stranu, jer sam citao ranije intervju Marka Selica (Marcela) sa Paolom Barbato u jednom od KI Dilana Doga. To je upravo primer kako ne treba raditi intervju. To je primer kako da od atraktivnog sagovornika (tacnije sagovornice) ne izvuces nista, ili da izvuces jako malo.
Ovaj sa Buratinijem je pravi primer sjajno postavljenih pitanja koji su od sagovornika izvukli izuzetne odgovore.
Ljudi svaka vam cast zaista za ovako nesto, ovo je jedno od kvalitetnijih stvari koje je izaslo. Nadam se da ce i u buduce kvalitet (ne samo stranica vec pre svega tekstova) biti bar na ovom nivou.
Da ne zvuci pretenciozno, ali ako se ova revija odrzi, i ako pre svega odrzi kvalitet, mogla bi jednog dana da postane kultna. Jeate da je izaslo tek dva broja, ali jasno se vidi da je ovo ozbiljan casopis, to je bar neki moj utisak. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
|
|
Topic |
|