forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 681

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/10/2011 : 01:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

quote:

Ljudi ajde ako neko iskopa ovaj dokumentarac o Manceu neka baci link.

Koliko se kunes u tog propalog relistu mogao bi barem da izdvojis citavih 300 kinti za original :D

Brate preterujes stvarno,iskuliraj sa tim,malo postovanja
Inace 199 dinara je ali volim pirateriju vise od svega.

Pricas mi o postovanju a neces da das 199 dinara za DVD o coveku koga postujes. :P

Otkud ti znas da ja uopste imam 199 dinara?

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/10/2011 : 01:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Osnovano sumnjam. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/10/2011 : 01:31:53  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Osnovano sumnjam. :D

Teska su vremena.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/10/2011 : 01:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
...prijatelju moj, djavo ih odnio.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/10/2011 : 01:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

...prijatelju moj, djavo ih odnio.

Moracu sad samo zbog tebe da uzmem DVD pa makar ga ukrao.Jednom je neko rekao da nije greh ukrasti knjigu.Isto tako nije greh ukrasti ovaj DVD,to jednostavno mora da se ima

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 05/10/2011 : 01:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

HAhahahahah Cavic potpredsednik...taj ce iz Californie dobrano da se bavi SD Partizanom i njegovom problematikom.

Kasno je sad,niko nece padati na ovako lagane provokacije u 01:30

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/10/2011 : 01:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

HAhahahahah Cavic potpredsednik...taj ce iz Californie dobrano da se bavi SD Partizanom i njegovom problematikom.

Kasno je sad,niko nece padati na ovako lagane provokacije u 01:30

Ovo vec nije provokacija. Tog Amerikanca prilicno ne volim i navijam za Phelpsa protiv njega kad god stignem.

Samo sam u Pekingu navijao za mladog Anaheimliju. Jer sam imao neke pare na njemu, uhvatio kvotu 6.5 na pocetku plivackog turnira. :D

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/10/2011 : 01:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 05/10/2011 : 02:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo vec nije provokacija. Tog Amerikanca prilicno ne volim i navijam za Phelpsa protiv njega kad god stignem.

Samo sam u Pekingu navijao za mladog Anaheimliju. Jer sam imao neke pare na njemu, uhvatio kvotu 6.5 na pocetku plivackog turnira. :D

U principu,ima istine i u tome sto pricas
http://www.youtube.com/watch?v=GiRq0-MlbbE

..ali sam prvenstveno mislio da si za neku kavganicu vecernju
,pa da ti je ovo bila druga sansa ,posto se od od Mancea i nisi nesto ovajdio...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/10/2011 : 02:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

U principu,ima istine i u tome sto pricas
http://www.youtube.com/watch?v=GiRq0-MlbbE

Ranije sam negde, mozda na ovom forumu, govorio da nemam postovanja za osobu koja odraste negde, odskoluje se na tudjem novcu i hlebu i onda se popisa na to i dodje nazad u "otadzbinu" koju je video u atlasu. I stigne da se pravi "patriota". Recimo, Mesut Ozil je ispao frajer, ispostovao je Nemacku. Zdravko Kuzmanovic je za mene seronja, jer se posrao na ruku koja ga je othranila. Takve slucajeve bih licno sankcionisao uzimanjem pasosa. Pa idi zivi tamo onda kad ti je lepo.

Ali, ajde da i to stavimo na stranu. Pre neki dan/nedelju uhvatim na nesretnoj 1voj srpskoj TV prilog o onom "spektaklu" koji sleduje, "volim 90te", i eto ti ga Cavic koji je reklamno lice za ovu sodomu & gomoru, i sav ushicen prica kako je 200 na sat za njega veciti klasik, i kako se on mnogo lozio na tu pesmu 90tih. Dok je ziveo u jebenom Orange Countyu.

Verovatno ima jos muda koje bi da trampi za bubrege u arsenalu, ali i ovo je previse. Na prvom sledecem plivackom mitingu navijam da se udavi negde na pola.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 05/10/2011 : 02:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Retko ko bi delio tvoje misljenje,pre bi Ozil ispao izdajnik,Kuzma heroj a Cavic patriota
Imas srecu sto nisi za Novaka nesto 'vako napisao,ali mogu reci da je lik veca srbenda(hihi,uvek mi smesan ovaj izraz) od svih nas zajedno.

Ja licno,nemam neko posebno misljenje o ovome,jednostavno smatram da je sve to stvar licnog interesa
Ziv primer-Podolski i Klose...

A i odosmo u offtopic

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/10/2011 : 02:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
http://www.bet-at-home.com/start.aspx

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/10/2011 : 02:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Retko ko bi delio tvoje misljenje,pre bi Ozil ispao izdajnik,Kuzma heroj a Cavic patriota

Heroj Kuzma je rodjen u Svajcarskoj. Isao je u njihovu skolu. Trenirao u njihovim klubovima. Igrao je za njihove omladinske selekcije. Znaci, drzava Svajcarska je u njega ulozila i pare i sredstva, ocekivala je da ce ih ispostovati. On im se oduzio tako sto im je pokazao kurac i otisao da igra za Srbiju za koju je cuo k'o za Madagaskar (ni srpski nume cestito da prica). Svaka cast Svajcarcima sto mu nisu ukinuli drzavljanstvo, ja bih popizdeo za sve pare iskreno na njihovom mestu.

Druga je prica opet ako "usvojena" drzava ne pokaze interesovanje za tebe, kao u slucaju onog Kazima Kazima ili Muzzy Izzetta. Onda radi sta ti srcu milo, ako ti se vec digla patka da nosis neciji dres :D

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 05/10/2011 : 07:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Imas srecu sto nisi za Novaka nesto 'vako napisao,ali mogu reci da je lik veca srbenda(hihi,uvek mi smesan ovaj izraz) od svih nas zajedno.

Zato sam pisao ja jbš đokovića

čavić mi je ok, ali ima istine u ovome što piše mairosu. mada ako je uzeo da reklamira taj festival, nek se neso lepo u tri pm..
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 05/10/2011 : 08:12:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Dragane, sad pored mačevanja pratiš i odbojku?

Odbojka je sad u trendu!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/10/2011 : 10:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ranije sam negde, mozda na ovom forumu, govorio da nemam postovanja za osobu koja odraste negde, odskoluje se na tudjem novcu i hlebu i onda se popisa na to i dodje nazad u "otadzbinu" koju je video u atlasu. I stigne da se pravi "patriota". Recimo, Mesut Ozil je ispao frajer, ispostovao je Nemacku. Zdravko Kuzmanovic je za mene seronja, jer se posrao na ruku koja ga je othranila. Takve slucajeve bih licno sankcionisao uzimanjem pasosa. Pa idi zivi tamo onda kad ti je lepo.

Ali, ajde da i to stavimo na stranu. Pre neki dan/nedelju uhvatim na nesretnoj 1voj srpskoj TV prilog o onom "spektaklu" koji sleduje, "volim 90te", i eto ti ga Cavic koji je reklamno lice za ovu sodomu & gomoru, i sav ushicen prica kako je 200 na sat za njega veciti klasik, i kako se on mnogo lozio na tu pesmu 90tih. Dok je ziveo u jebenom Orange Countyu.

Verovatno ima jos muda koje bi da trampi za bubrege u arsenalu, ali i ovo je previse. Na prvom sledecem plivackom mitingu navijam da se udavi negde na pola.

Meni je skroz fenomenalno da jedna tako beznačajna žurka kao te nesrećne 90-e može da dobije toliki prostor u medijima i da se skoro_pa_ispolitizuje. Ali dobro, s obzirom da za naše televizije postoji samo Beograd i ništa drugo i da izveštavaju i najmanjim dešavanjima u našem glavnom gradu , ne bi me začudilo kad bi objavili večeras da baba Anka od sutra prodaje na Đermu povrće u trećem redu s leva, a ne kao do sad odmah do stepenica.

Što se tiče (ne)igranja za zemlju rođenja: mislim da ne postoji nešto poput "država te je othranila", ni na Zapadu ni na Istoku. Obična floskula iz, na sreću, prošlih marksističkih dana. Jeste da je normalno da igraš za zemlju rođenja, ali ako pogledamo evropske reprezentacije koje primaju igrače iz svojih bivših kolonija ili, vidimo da nije baš tako.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 05/10/2011 10:05:38
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/10/2011 : 10:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Srbija Superliga, šampion, Izvor Bet-at-home

Srbija Superliga šampion 2011/12 (05.10.11 15:30)
Partizan Beograd 1,25 FK Crvena Zvezda 3,10
Vojvodina Novi Sad 14,00 FK Hajduk Kula 40,00
OFK Beograd 70,00 FK Spartak Zlatibor Voda 70,00
Habitpharm Javor 250,00

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 05/10/2011 10:42:12
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/10/2011 : 00:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Slovenacka najava za ABA(NLB)ligu

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 06/10/2011 : 00:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote

Fantastično

Edited by - Imrahil on 06/10/2011 00:15:51
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 06/10/2011 : 09:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Заиста

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2011 : 15:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Svaka im cast.. Vrhunski!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/10/2011 : 21:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

''Kanal plus'' sprema emisiju o evropskom pohodu Partizana '92.

I posle 19 godina, uspeh koji su 1992. godine ostvarili košarkaši Partizana i način na koji su do njega došli, ne ostavlja ravnodušnim ljubitelje ovog sporta. Najnoviji primer je dokumentarni film koji će Kanal plus na španskom jeziku emitovati 27. oktobra.
DjordjevicPodvig koji su košarkaši Partizana ostvarili 1992. godine izdvaja se po nekoliko detalja, zbog kojih je i danas titula prvaka Evrope koju su crno-beli tada osvojili posebno upečatljiva.

One mlađe, koji se ne sećaju tog vremena, podsetićemo da su košarkaši Partizana samo jednu utakmicu odigrali na svom parketu, u hali ''Pionir'', i to četvrtfinalni duel Evrolige protiv italijanskog Knora iz Bolonje.

Sve ostale mečeve u ulozi domaćina, zbog tadašnjih sankcija prema Srbiji, crno-beli su morali da igraju na neutralnom terenu, a izbor je pao na špansku Fuenlabradu.

Osim toga, zadivljujući podatak je i da je ekipu Partizana sa klupe predvodio tada debitant, a danas proslavljeni stručnjak Željko Obradović.

I, kao šlag na tortu, došla je i nezaboravna pobedonosna trojka legendarnog Saše Đorđevića u finalu protiv Huventuda (71:70).

Na sve ove činjenice, ali i mnoge druge detalje, podseća emisija čije je emitovanje Kanal plus najavio za 27. oktobar u 22 časa.

O nezaboravnom uspehu crno-belih u emisiji govore Željko Obradović, Saša Đorđević, Predrag Danilović, Vlada Dragutinović, Ivo Nakić, Zoran Stevanović, Slaviša Koprivica...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 06/10/2011 : 22:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Имамо и ми свој Бари.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/10/2011 : 22:28:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Имамо и ми свој Бари.

Evo ovde moze da se vidi najava za taj film.
http://canalplus.es/informe-robinson/videos//informe-robinson-avance-partizan-fuenlabrada/20110928plucandep_5/ViEtDeVtRiCk
Calebe ovo ne pravimo mi vec drugi

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 06/10/2011 : 23:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Имамо и ми свој Бари.

Teško, oni Bari ne vade iz usta.
Go to Top of Page
Page: of 681 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000