inace, ovo sam vec procitao u VC izdanju (nisam mogao cekat) Epizoda je odlicna, sto se mene tice, najbolja redovna Zagorova prica iz zadnjih 5 godina pravo osvezenje
Da...i meni malo, no ipak jedva čekam da pročitam "Kamenog diva". Ova priča je jedna od onih koje će kraj, ili uzdignuti u nebesa, ili baciti u ponor. Rubini je stvarno fenomenalan.
I don't want to be one wave in the water but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
jest nepotrebno razvucena (idealno bi bilo 3), ali rubini je izvrstan. imamo na kioscima u hr 2 pristojna uratka paralelno (tex i zagor) s odlicnim crtezima, nakon duge serije zalosti kod texa i neprestano dosadna zagora. tako da je ovo prilicna rijetkost. i civitelli i rubini rasturaju, pa epizode vrijede vec samo zbog toga. ali kao i uvijek - kad se drze jednostavne akcijske radnje, i bure i nizzi vise su nego dobri.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
nestrpljivo sam očekivao tog Zaghora, toliko da sam ovih dana pročitao ponovo prva tri dijela....guštanje u Rubiniju očekujem i u tom Kamenom divu...avantura se nastavlja.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!