forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ABA liga počinje nova sezona!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

sawitch
Advanced Member

Serbia
40486 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 12:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj
Ja ti ozbiljno odgovorio. Pa zar vam nije dosadno da smarate sa FMP-om, očigledno je da ste nabijeni kompleksima i opterećeni Zvezdom, to se vidi u svakom vašem postu i to su činjenice, ali ko bi tebi tvrdoglavom mogao nešto da dokaže. Da nije tako, ne bi vas zanimala Zvezda, kao što mene ne zanima vaš klub.

Kako to ti zakljucis da sam ja nabijen kompleksima??? I jel' stvarno smatras FMP + Zvezda = Zvezda??? Navijas za taj klub??? Istim zarom kao ranije??? Ne znam sta bi bilo kada bi bilo, ali meni to nije to... Sto se mene tice u vaterpolu vise ne postojite.. Osnovan je CZ VET i to je nesto drugo...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/10/2011 : 13:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Ja ti ozbiljno odgovorio. Pa zar vam nije dosadno da smarate sa FMP-om, očigledno je da ste nabijeni kompleksima i opterećeni Zvezdom, to se vidi u svakom vašem postu i to su činjenice, ali ko bi tebi tvrdoglavom mogao nešto da dokaže. Da nije tako, ne bi vas zanimala Zvezda, kao što mene ne zanima vaš klub.

Kako to ti zakljucis da sam ja nabijen kompleksima??? I jel' stvarno smatras FMP + Zvezda = Zvezda??? Navijas za taj klub??? Istim zarom kao ranije??? Ne znam sta bi bilo kada bi bilo, ali meni to nije to... Sto se mene tice u vaterpolu vise ne postojite.. Osnovan je CZ VET i to je nesto drugo...

Zaslepljen si mržnjom prema Zvezdi i to si čak više puta priznao, to mi je dovoljno da zaključim da ti je Zvezda nabijala komplekse u detinjstvu i to traje i dan danas. Ne znam zašto je to tako, ipak bi trebalo da navijaš za svoj klub i da se raduješ osvojenim trofejima u ovih par godina, a ne da te briga za koga mi navijamo, u ovom slučaju ja. Crvena zvezda postoji u košarci i ja navijam za nju istim žarom kao što si ti navijao za Partizan Igokeu, a to što stalno smarate sa FMP-om, ne znam koji je razlog? Eto, pominješ i vaterpolo, tvrdiš da ne postoji Zvezda, vidi se kako bi ti voleo da Zvezda ne postoji ni u jednom sportu, ali realnost je nešto drugačija!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40486 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 13:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zaslepljen si mržnjom prema Zvezdi i to si čak više puta priznao, to mi je dovoljno da zaključim da ti je Zvezda nabijala komplekse u detinjstvu i to traje i dan danas. Ne znam zašto je to tako, ipak bi trebalo da navijaš za svoj klub i da se raduješ osvojenim trofejima u ovih par godina, a ne da te briga za koga mi navijamo, u ovom slučaju ja. Crvena zvezda postoji u košarci i ja navijam za nju istim žarom kao što si ti navijao za Partizan Igokeu, a to što stalno smarate sa FMP-om, ne znam koji je razlog? Eto, pominješ i vaterpolo, tvrdiš da ne postoji Zvezda, vidi se kako bi ti voleo da Zvezda ne postoji ni u jednom sportu, ali realnost je nešto drugačija!

Ja nisam zaslepljen mrznjom, vec samo mrzim zvezdu.. A nabijala mi komplekse? Kako? Bedili vi nas i mi vas.. Pfff. Jaka stvar... Kako mi sada nabija komplekse? Ubijamo vas godinama gde stignemo, doziveo sam da u fudbalu ne sutnete na gol celu utakmicu... Kako sad? I naravno da bih voleo da vas nema ni u jednom sportu.. A ako navijas istim zarom za FMP i Covica kao sto si za Zvezdu, alal ti vera... Ja ne bih...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/10/2011 : 13:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Eto, završili smo diskusiju, ne reče mi samo ništa za Partizan Igokeu?

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40486 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 13:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iskreno, nije to bilo to.. Nisam bio tada toliko zainteresovan...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/10/2011 : 13:33:59  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Iskreno, nije to bilo to.. Nisam bio tada toliko zainteresovan...

U redu, zadovoljan sam odgovorom.

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3927 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 11/10/2011 : 13:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Ok, mozemo mi sada ovde pricati da li je to Zvezda ili FMP ili nesto trece, ja cu to posmatrati kao Zvezdu, a i njihovi "navijaci" su rekli sta misle o tome i na forumu i u Pioniru.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/10/2011 : 14:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Ok, mozemo mi sada ovde pricati da li je to Zvezda ili FMP ili nesto trece, ja cu to posmatrati kao Zvezdu, a i njihovi "navijaci" su rekli sta misle o tome i na forumu i u Pioniru.

Ti si imenjače uvek bio razuman navijač...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13484 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/10/2011 : 14:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja te ozbiljno pitao...

Ok, mi preterujemo sa FMP-om (tu se slažem), ali kako vama ne smeta što je drugi klub kupio vaše ime? I još navijate za taj drugi klub?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/10/2011 : 14:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Ok, mi preterujemo sa FMP-om (tu se slažem), ali kako vama ne smeta što je drugi klub kupio vaše ime? I još navijate za taj drugi klub?

Volimo sport, logičan odgovor.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/10/2011 : 14:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja te ozbiljno pitao...

Ja rekoh onomad - sta se sve radilo u zvezdino ime minulih 15 godina, ovo je jos blago...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40486 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 15:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu
Ja rekoh onomad - sta se sve radilo u zvezdino ime minulih 15 godina, ovo je jos blago...

Zato smo mi Grobari uvek stavljali 18+ na derbije...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13484 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/10/2011 : 15:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što vam onda smeta što klub zovemo FMP?

Kapiram ja da ima problema kod vas i što Mairosu kaže, ovo je blago, ali ne kapiram da vam toliko smeta kada kažemo FMP..
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/10/2011 : 15:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Što vam onda smeta što klub zovemo FMP?

Kapiram ja da ima problema kod vas i što Mairosu kaže, ovo je blago, ali ne kapiram da vam toliko smeta kada kažemo FMP..

Boli me qrac kako nas zovete, ali klub se zove Crvena zvezda, nije mi jasno to potenciranje FMP? FMP ne postoji. Uostalom...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13484 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/10/2011 : 15:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
vi kažete da ne postoji, mi kažemo da postoji i svi srećni i zadovoljni
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/10/2011 : 15:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

vi kažete da ne postoji, mi kažemo da postoji i svi srećni i zadovoljni

Evo, ja kazem da si ti u pravu...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/10/2011 : 18:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zato smo mi Grobari uvek stavljali 18+ na derbije...

Tja pogubili ste vi prilicno derbija, u nekima smo vas i posteno issamarali (Sakotina era, pa i sa Pesicem par komada), ali kad dodje april/maj i muda treba da se stegnu za playoff, zna se ko kosi, a ko vodu nosi...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40486 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/10/2011 : 18:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tja pogubili ste vi prilicno derbija, u nekima smo vas i posteno issamarali (Sakotina era, pa i sa Pesicem par komada), ali kad dodje april/maj i muda treba da se stegnu za playoff, zna se ko kosi, a ko vodu nosi...

Pesic: "Lako je Vujosevicu, on ubaci Lamzu, ovaj da 20 poena i resi utakmicu!"

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/10/2011 : 18:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Hemofarm Štada - Zagreb 80:77

Najviše mi je drago zbog mog prijatelja i komšije Lukajića "Struje"!

Edited by - srdjandj on 11/10/2011 18:56:11
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 11/10/2011 : 18:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
[/URL]
[/URL] Skull and Bones

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 11/10/2011 19:14:53
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/10/2011 : 20:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Porediti ono sto je Partizan uradio sa Igokeom i ovo sto je uradio FMP sa Zvezdom moze samo neko ko blage veze nema ili je preterano ostrascen.
Ono sto je Partizan uradio tada je to da je dodao Igokeino ime pored svog zbog nekih dugova kao sto je Mairosu vec napomenuo prema marfin banci.Isto kao kad imas sponzora pored imena.Klasicna poslovna saradnja.Ni jednog igraca nije uzeo Igokei,pisali su se trofeji Partizanu i to jeste bio Partizan.Kada je saradnja zavrsena to ime je sklonjeno.Moze se reci da je to bilo klasicno sponzorstvo.
Opet kazem da su se FMP i Zvezda fuzionisali bila bi potpuno druga prica i to bi i dalje bila Zvezda+FMP.Medjutim ovo nije fuzija vec je Covic kupio ime od zaduzene Zvezde i nakacio ga umesto FMP i pride dobio par talentovanih igraca za dzabe.FMP-REFLEKS-CRVENA ZVEZDA BEOGRAD jedan isti klub.Covic je i sam rekao da njima niko ne moze da zabrani da se zovu kako hoce.
Samo da pitam ove koji se preterano razumeju.U slucaju da Crvena Zvezda Beograd osvoji titulu da li znate koja ce to titula prvaka drzave biti tom klubu?
Nemojte mesati babe i zabe Partizan Igokea i Crvena Zvezda Beograd ne da nije isto nego nema ni 1% slicnosti.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 11/10/2011 : 21:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Evo izgubio FMP u Podgorici!

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16470 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/10/2011 : 08:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Vidim da Grobare opet najviše zanima je li ili nije ovo prava Crvena zvezda...isti grb,himna,navijači...nije dosta?Mislim da će tek kada "dobiju po guzi" znati tačan odgovor.A i mi sa njima...pa da sačekamo još malo kada smo mogli sve ove godine

Možete vi u fudbalu da promenite ime u Barselona, stavite plavo bordo dresove (ili kako beše idu boje kod Barse), ali vi ćete i dalje da budete Crvena Zvezda.

Može vi do sutra da se zovete Crvena Zvezda Beograd, svi mi znamo šta se nalazi iznutra.

A, iskreno, koga zabole da li je Zvezda ili FMP? Je l ekipa u imenu ima naziv Zvezda? Ima! Je l igrau Pioniru? Igraju! A onih 7000 ljudi u Pioniru, je l su to bili navijaci FMP-a? Aha, jesu, al kad bi se zezali. Za mene je to Zvezda i uvek ce biti i ne vidim potrebu da se opterecujete glupostima. Kako vam ne dosadi vise, kao da imate deset godina...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/10/2011 : 14:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Vidim da Grobare opet najviše zanima je li ili nije ovo prava Crvena zvezda...isti grb,himna,navijači...nije dosta?Mislim da će tek kada "dobiju po guzi" znati tačan odgovor.A i mi sa njima...pa da sačekamo još malo kada smo mogli sve ove godine

Možete vi u fudbalu da promenite ime u Barselona, stavite plavo bordo dresove (ili kako beše idu boje kod Barse), ali vi ćete i dalje da budete Crvena Zvezda.

Može vi do sutra da se zovete Crvena Zvezda Beograd, svi mi znamo šta se nalazi iznutra.

A, iskreno, koga zabole da li je Zvezda ili FMP? Je l ekipa u imenu ima naziv Zvezda? Ima! Je l igrau Pioniru? Igraju! A onih 7000 ljudi u Pioniru, je l su to bili navijaci FMP-a? Aha, jesu, al kad bi se zezali. Za mene je to Zvezda i uvek ce biti i ne vidim potrebu da se opterecujete glupostima. Kako vam ne dosadi vise, kao da imate deset godina...

U pravu si Calebe kako god da se zovu Partizan ce opet biti prvakUgasili smo jedne sad cemo i ove

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/10/2011 : 14:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb
Kako vam ne dosadi vise, kao da imate deset godina...

to se ja stalno pitam, koliko ovih nekoliko forumaša tu ima zrno soli u glavi...nasjedaju na te jaftine i djecije fore da je to tesko za verovati. Malo dođes na određene teme i napises "ha, ha izgubili ste" i odma salve komentara.....pa te ne puše više ni moji osmaši!

p.s. nikak da te pohvalim kaj si navijal za Grčku iako nisi Grk (koliko sam skužil) jer u njoj živiš. Nadam se da budu taj primer vidli i ljudi u BiH i počeli napokon navijat za svoju domovinu, i jedni i drugi!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 12/10/2011 14:21:03
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.49 seconds. Snitz Forums 2000