forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ABA liga počinje nova sezona!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

Dr. Zistis
Advanced Member

5472 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 13/10/2011 : 17:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Dr. Zistis
Bojan Popovic stigao u Zvezdu

Nije on los, ali ja ga ne mogu ocima videti... Bice vam dobro pojacanje..

Ja sam se vise nadao Jeretinu, ali sta je tu je...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40530 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 17:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Koji ce ti taj sunce ti???? I ja bih vise voleo da vam je dosao on a ne Popovic..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/10/2011 : 18:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znam ja Okiboki da bi ti voleo,ali takvi vole samo crno na belo

hehehe ja ti ozbiljno kazem.Lik navija za Hajduk i za Zvezdu.Vise puta je to na forumu rekao,pa i pre neki dan na onom homoseksualnom topiku.Prelistaj par strana unazad,videces.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/10/2011 : 18:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Inace Popovic.Nije los ali nije ni neka klasa.Bolje da su forsirali Nedovica i Cvetkovica.Ovako ce Nedovic da greje klupu.
Moj kum je upoznao Popovica pre neku godinu na kopaoniku kad je bio sa reprezentacijom i dobio neku majicu od njega.Kaze da je extra momak.Inace kum je grobar tako da ce sad da dobije porciju zajebavanja

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/10/2011 : 18:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Kakav crni Jeretin goni ga u 3pm. Popovic je skroz OK resenje.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5472 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 13/10/2011 : 19:17:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Kakav crni Jeretin goni ga u 3pm. Popovic je skroz OK resenje.

A nemam pojma,uvek sam vise voleo pleyeve koji daju koseve,znaju da pogode trojku,probiju,asistiraju...Na ovom EP u Litvaniji bio je ponajbolji u CG reprezentaciji...e sad sto se tice organizacije igre tu je Popovic bolji,vise igra za tim.Ali problem ove Zvezde,jedan od problema, je sto osim Morisona nema killera u ekipi,nema dobrih sutera.To mi je prvi utisak,bar posle ove dve utakmice.Valjda Pesic zna najbolje...Nedovic ne dobija sansu,ali zna se kod Karija,ko ne igra odbranu sedi na klupi.Cvetkovic jeste perspektivan ali jos fizicki nije zreo da se nosi sa iskusnijim igracima...i na EP za mlade nije blistao u zavrsnici kad su pocele borbe za medalje.
A i ovaj Popovic je dao majicu Okibokijevom kumu grobaru tako da nije moj favorit, nikako,bar za sada
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40530 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 19:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nedovic grize u odbrani sunce ti.. Tog sam ja hteo da vidim u Partizanu...

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5472 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 13/10/2011 : 20:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nedovic grize u odbrani sunce ti.. Tog sam ja hteo da vidim u Partizanu...

Ja nesto nisam video.Da je talenat jeste,da treba da radi jos mnogo mnogo, treba.Sad sa Pesicem valjda ce i Zvezda konacno da uspostavi sistem koji ce imati kontinuitet.Pa bi samim tim i rezultati morati doci...podrazumeva se da sve bude na zdravim nogama (finansijska konstrukcija).
A i nije u redu da vam stalno "posudjujemo" igrace
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40530 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 20:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ja nesto nisam video.Da je talenat jeste,da treba da radi jos mnogo mnogo, treba.

Moram ti razloziti post... Ja kada god sam gledao cigane i Nedovica video sam da je imao bar 3 ukradene lopte za kratko vreme.. Ne mogu se pohvaliti sa mnogo odgledanih utakmica ali ono sto sam gledao grizao je.. Cak jednog drugara cigana na basketu zovem Nedovic..

quote:
Sad sa Pesicem valjda ce i Zvezda konacno da uspostavi sistem koji ce imati kontinuitet.Pa bi samim tim i rezultati morati doci...podrazumeva se da sve bude na zdravim nogama (finansijska konstrukcija).

Jel' stvarno mislis da ce Pesic da postavi neki sistem? Da ce tu da bude nekoliko sezona??? Mislim, nemoj da si smesan... Prosli put vas je zakopao i pobegao k'o pickica... Meni je on odvratan stvor... Da sam cigan jos bi mi bio odvratniji...

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 13/10/2011 : 21:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jel' stvarno mislis da ce Pesic da postavi neki sistem? Da ce tu da bude nekoliko sezona??? Mislim, nemoj da si smesan... Prosli put vas je zakopao i pobegao k'o pickica... Meni je on odvratan stvor... Da sam cigan jos bi mi bio odvratniji...

Koji si ti lik, čovjek koji je Jugoslaviji, tada reprezentaciji za koju smo vjerovatno obojica navijali, donio u dvije godine dva zlata, usput pobjedivši Drim tim i koji se, koliko se ja sjećam, nikada nije proseravao po bilo kome, ti nazoveš 'odvratnim stvorom'? 'Ajde reci zašto? Šta je on toliko loše uradio, sem što je vodio Zvezdu koju toliko prezireš, da ti je odvratan?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40530 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 21:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing
Koji si ti lik, čovjek koji je Jugoslaviji, tada reprezentaciji za koju smo vjerovatno obojica navijali, donio u dvije godine dva zlata, usput pobjedivši Drim tim i koji se, koliko se ja sjećam, nikada nije proseravao po bilo kome, ti nazoveš 'odvratnim stvorom'? 'Ajde reci zašto? Šta je on toliko loše uradio, sem što je vodio Zvezdu koju toliko prezireš, da ti je odvratan?

Da li mora da mi nesto uradi da bi mi bio odvratan? Ne mora.. Odvratna mi je njegova pojava i on koji se izjasnjava kao neki Srbin a sin mu igrao za Svabe... Pa onda srao po Vujosevicu, pa nije znao sportski da podnese poraz.. Srao po domacoj ligi, po Srbiji itd.. A da ne govorim kako je cigane satrao...

Inace, sa onom reprezentacijom bismo verovatno ti i ja bili prvaci... Mislim da bar jednom nedeljno odgledam par klipova sa te utakmice protiv dream teama.. A najvise Bodirogu i ona magarcenja NBA igraca...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/10/2011 : 21:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ma Pesic nije nikakav patriota a to nije nikada ni bio.On bi za pola miliona godisnje vodio i gerontoloski centar da mu ponude.Tada je vodio reprezentaciju i uzeo silne pare,uzeo i svetsko doduse ali imali smo tim.Sa ovim igracima nijedan trener ne bi uzeo medalju a kamoli zlato.
Ma ko ga jebe,opet cemo da mu pevamo ono sto zasluzuje

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 13/10/2011 : 22:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da li mora da mi nesto uradi da bi mi bio odvratan? Ne mora.. Odvratna mi je njegova pojava i on koji se izjasnjava kao neki Srbin a sin mu igrao za Svabe... Pa onda srao po Vujosevicu, pa nije znao sportski da podnese poraz.. Srao po domacoj ligi, po Srbiji itd.. A da ne govorim kako je cigane satrao...

Inace, sa onom reprezentacijom bismo verovatno ti i ja bili prvaci... Mislim da bar jednom nedeljno odgledam par klipova sa te utakmice protiv dream teama.. A najvise Bodirogu i ona magarcenja NBA igraca...

Daj nemoj zezati, čovjek je izdajnik ako mu sin igra za švabe? Pa šta, sjećaš se valjda kakvo je stanje tada bilo, a da ne pričam kako on sa takvim košarkaškim 'talentom' ne bi mogao da igra u rep. tadašnje Jug. Nijemci mu ponudili dres, dobre pare, što naši nikad ne bi. I ništa Pešić nije satrao 'cigane', sa drugorazrednim timom je igrao odlično.
I ne bi ni ti ni ja osvojili ona zlata sa Ju, i nije Ju bila igrački toliko dominantna koliko misliš, ali je Pešić znao da izvuče ono najbolje iz igrača tipa Koturović, Čabarkapa, Petrović, Drobnjak, Tarlać, Šćepanović,...
Misliš da bi se njemu onako zajebavali reprezentativci kao na ovom poslijednjem prvenstvu? Svaka čast Dudi, on je kralj, ali je previše očinski pristupio igračima, Peša bi to odma' na tribine, kao svojevremeno Radmana. Kamo sreće da ponovo preuzme reprezentaciju.
Ali dobro, tebi je Pešić antipatičan i ti bi ga na kolac, izvini. Ipak je on nešto prigovorio protiv Vujoševića, koš. saveza ili katastrofalnog stanja u državi.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 13/10/2011 : 22:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Ma Pesic nije nikakav patriota a to nije nikada ni bio.On bi za pola miliona godisnje vodio i gerontoloski centar da mu ponude.Tada je vodio reprezentaciju i uzeo silne pare,uzeo i svetsko doduse ali imali smo tim.Sa ovim igracima nijedan trener ne bi uzeo medalju a kamoli zlato.

Nije da se ja nešto pozivam na patriotizam Pešića, ali zar stvarno mislite da ga je Zvezda platila više nego što su neki veliki evr. klubovi bili spremni? Ima on svoje razloge za to, a njegovo prisustvo u srpskoj košarci može samo da donese bolje, nikako gore, boli me k...c koliki je on srbin, ali nam je donio puno. I osvojićete i ove sezone sve u košarci, tako da nema potrebe da ga toliko hejtate
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/10/2011 : 22:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

A da ne govorim kako je cigane satrao...

Kako ?

quote:
Inace, sa onom reprezentacijom bismo verovatno ti i ja bili prvaci...

Ma vazi. Posto gledas clipove, jesi mozda i citao kasnije da su se otprilike gadjali ciglama po svlacionici i svako psovao svakoga ? Samo je Pesic imao ta muda da se bori sa njima, par godina kasnije ce govno robija samo da deklarise da su "igraci najgori ljudi" i da se rasplace na pressu...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40530 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 23:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Swamp thing
Ja ne govorim da je on izdajnik.. Pa nismo u ratnom stanju.. Vec da je jedan licemer koji me nervirao oduvek... A mi ranije nismo bili dominantan tim vec ekstremno kvalitetan.. I to ne mozes da oporeknes.. O Dudi necu, nije tema price.. Pesic je odlican trener, tu nema spora.. Kada samo pogledam proslu godinu i Valensiju, sve je jasno... U to ne ulazim.. Izneo sam licno misljenje da je smrad... Da nam je tu stari Grobarski topic mogao bi da vidis nase postove sprdnje na njegove bezobrazne i glupave izjave...

@Mairosu
Kako? Pa tako sto je uzeo od kluba u dugovima astronomsku platu za nase uslove.. Doveo brdo igraca na ler da bi ispunio svoj hir i skinuo Partizan i Vujosevica sa trona.. Nije osvojio nista i onda pljuvao sudije, savez, ciu, vanzemaljce i sve ostale.. Digao sidro kada je trebao iskazati cojstvo i ostati u klubu.. Epilog je bio pustosenje ionako prazne kase Zvezde...

A sto se tice odnosa tada u reprezentaciji, znam kakvo je stanje bilo... A njegova muda su mi zivce pokidala kada sam video Radmanovica na tribinama.. JA bih isto tako reagovao, svaka mu cast za to.. Ali ja nisam svetski trener.. On je morao to da dovede u red i da igraju svi kako treba...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/10/2011 : 23:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Glede Zvezde, ne mozes njega da krivis za to sto je uprava na tom istom leru jos od 1999. Da te podsetim da je Topic npr. otisao iz Zvezde jer mu je uprava rekla da se tera u q kad ih je zamolio da zadrze Zeljka Topalovica. On je doveden sa ciljem da pokusa da uradi nesto, pokusao je, nije uradio... da je smrad, jeste, da je Zvezda bila nikad bolja tu godinu-dve, jeste...i jeste doveo u red, i osvojili su SP 2002, ali pazi - te igrace niko posle njega nije mogao da dovede u red npr.

Izjave o zaverama su tendenciozne. Partizan uziva protekciju sudija u GY i u Srbiji i to stoji, ali svaka sudijska protekcija na duge staze je zasluzena i meni je to barem realno. Sa druge strane, ja barem nisam registrovao nijednu "kriminalnu kradju" kakve on to spominje...mada, znajuci Pesica, verovatno je samo psiholoski rat po sredi i pokusaj provokacije. Sto mozda i nije lose, buduci da je domaca javnost prilicno inertna po pitanju domace kosarke, status quo je ocekivan i izazivaca skoro pa i nema.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40530 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 13/10/2011 : 23:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Psiholoski rat moze da se poteze kada su ekipe podjednake pa da tas prevagne na jednu stranu, ali to je bilo zavidno lupetanje.. Evo i pre nekih nedelju dana je podbadao Vujosevica... No nebitno.. Subjektivno misljenje je da je smrad.. A nije daleko ni od objektivnog..

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13490 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/10/2011 : 23:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb
A, iskreno, koga zabole da li je Zvezda ili FMP? Je l ekipa u imenu ima naziv Zvezda? Ima! Je l igrau Pioniru? Igraju! A onih 7000 ljudi u Pioniru, je l su to bili navijaci FMP-a? Aha, jesu, al kad bi se zezali. Za mene je to Zvezda i uvek ce biti i ne vidim potrebu da se opterecujete glupostima. Kako vam ne dosadi vise, kao da imate deset godina...

Mene zabole kako se zovu, ali pošto vidim da se lože da je ovo Zvezda, nekako mi drago da ih zovem FMP
A meni je iskreno ovo FMP, a to što se oni masovno lože, pa to je njihova stvar..
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/10/2011 : 23:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije da se ja nešto pozivam na patriotizam Pešića, ali zar stvarno mislite da ga je Zvezda platila više nego što su neki veliki evr. klubovi bili spremni? Ima on svoje razloge za to, a njegovo prisustvo u srpskoj košarci može samo da donese bolje, nikako gore, boli me k...c koliki je on srbin, ali nam je donio puno. I osvojićete i ove sezone sve u košarci, tako da nema potrebe da ga toliko hejtate

Za manje sigurno nije dosao.To je 100% sigurno.Dobio je jako,jako dobre pare,pogotovo sto je tu pored Covica kumovao i Djilas .Ko zna kakve oni dilove tu imaju.Ali nebitno,neka je dosao i za isto kao sto su mu drugi nudili.Dosao je ovde i boli ga paja.Nema pritisak osvajanja titule,ne igra Evropu,da se obruka sigurno ne moze.Sto god da uradi sa tim timom bice dizan u nebesa.Projekti tipa za 2-3-4 sezone jednostavno su smesni i meni ovo sve lici ponovo na one predjasnje godine,zivi bili pa videli.Zvezda je trebala da proglasi stecaj i da krene od beton lige pa za 10 godina da ima zdrav klub,ovako je profitirao samo Covic kao i uvek sto profitiraju politicari.Mislim ja ne znam kako neko moze da napravi 14 miliona evra koje treba da vrati i to samo za 5 godina a pritom tolike pare trositi na pojacanja i trenera.Ima tu sta ima,videcemo vec za koju godinu.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/10/2011 : 23:37:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by Caleb
A, iskreno, koga zabole da li je Zvezda ili FMP? Je l ekipa u imenu ima naziv Zvezda? Ima! Je l igrau Pioniru? Igraju! A onih 7000 ljudi u Pioniru, je l su to bili navijaci FMP-a? Aha, jesu, al kad bi se zezali. Za mene je to Zvezda i uvek ce biti i ne vidim potrebu da se opterecujete glupostima. Kako vam ne dosadi vise, kao da imate deset godina...

Mene zabole kako se zovu, ali pošto vidim da se lože da je ovo Zvezda, nekako mi drago da ih zovem FMP
A meni je iskreno ovo FMP, a to što se oni masovno lože, pa to je njihova stvar..

Nisam odgovorio Calebu na ovo.Kao prvo mogu ja da sakupim ekipu i da je nazovem Partizan Zrenjanin.Jel to onda nas Partizan.A mozemo da pljunemo love koliko kosta termin u pioniru i da pikamo basket ali to opet ne znaci da je to Partizan.Mogu i da platim debelo Alkatraz da navijaju za mene a oni da povuku jos 10 navijackih grupa ali to opet nije Partizan.Sve se moze kad imas love ali trofeje i istoriju ne mozes da kupis

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13490 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/10/2011 : 23:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Inače, meni je sasvim ok da voliš zemlju odakle si poreklom. Naravno, ako neko misli drugačije, pa to je njegov izbor. Više mi smeta kada krene euforija da nisi Srbin ako ne voliš sve što dolazi iz Srbije (čitaj: Đokovića )
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13490 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/10/2011 : 23:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nisam odgovorio Calebu na ovo.Kao prvo mogu ja da sakupim ekipu i da je nazovem Partizan Zrenjanin.Jel to onda nas Partizan.A mozemo da pljunemo love koliko kosta termin u pioniru i da pikamo basket ali to opet ne znaci da je to Partizan.Mogu i da platim debelo Alkatraz da navijaju za mene a oni da povuku jos 10 navijackih grupa ali to opet nije Partizan.Sve se moze kad imas love ali trofeje i istoriju ne mozes da kupis

Amin.

Još jednom, neka navija ko hoće za koga, ali po meni Čović se da prostite popišao po Zvezdi i vi navijate za ovog njegovog frankenštajna?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/10/2011 : 23:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Amin.

Još jednom, neka navija ko hoće za koga, ali po meni Čović se da prostite popišao po Zvezdi i vi navijate za ovog njegovog frankenštajna?

Pa naravno da se popisao.Godinama pokusava da napravi fuziju a sad kad im je dogorelo ucenio ih je sa ovim.Ej dobio ime,dobio grb,dobio navijace a sta ce dati zauzvrat.14 miliona?Ahaaaa

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5472 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 14/10/2011 : 08:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Ja nesto nisam video.Da je talenat jeste,da treba da radi jos mnogo mnogo, treba.

Moram ti razloziti post... Ja kada god sam gledao cigane i Nedovica video sam da je imao bar 3 ukradene lopte za kratko vreme.. Ne mogu se pohvaliti sa mnogo odgledanih utakmica ali ono sto sam gledao grizao je.. Cak jednog drugara cigana na basketu zovem Nedovic..

quote:
Sad sa Pesicem valjda ce i Zvezda konacno da uspostavi sistem koji ce imati kontinuitet.Pa bi samim tim i rezultati morati doci...podrazumeva se da sve bude na zdravim nogama (finansijska konstrukcija).

Jebo te,pa vi grobari ne mozete bez Zvezde.A sawitchu i ti se nalupa za Pesica,a ja mislio, ajde sto se ne razumes u fudbal bar o basketu nesto znas...
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000