forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Koje igrice trenutno igrate
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 04/10/2011 : 18:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
fifa 12, pes 2012, a danas-sutra i nba2k12.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Hexen
New Member

Croatia
190 Posts

Member since 22/02/2011

Posted - 11/10/2011 : 22:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Hexen a Private Message  Reply with Quote
Titan Quest Immortal Throne.
Igra ima 36 klasa a ja ih imam tek 10. Dug je put predamnom.
Go to Top of Page

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 13/10/2011 : 10:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
Pool live tour
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
696 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 13/10/2011 : 12:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
Heavy Rain na ps3.
Praktički je žanr sam za sebe, drukčija od bilo koje igre trenutno na tržištu. Već me dugo neka igra nije tako "pogodila". Fantastična atmosfera do kraja, puno različitih emocija,napetost,triler, ukratko remek-djelo...
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 14/10/2011 : 17:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
nba 2k12 rastura...

a nba legends mode je čista fantazija...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 14/10/2011 : 18:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
fifa12 vs pes12?

Instalirao pes12, komentatori šute, a i grafulja ima grešku (kad ide snimak onda je prava, a ovako mutna), no to su prve verzije...

Hrvatska konačno nabrijana, no nema Olića...

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/

Edited by - andjusticeforall on 14/10/2011 18:18:26
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 14/10/2011 : 18:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Igraj Fifu 12, PES je puno podbacio ove godine, osim što su promijenili kretanje igrača, sve je ostalo skoro pa isto kao i u 11-ici. Fifa je dobra, Ultimate team je sada u sklopu 12-ice a ne zasebna igra, career mode je vrlo dobar, u virtual pro/become a legend je ipak PES još bolji, grafika je dobra, osim dizajna lica nekih igrača, koje kao da nisu promijenili. Izgledaju ipak čišće i prirodnije od PES-ove pretjerane realnosti faca. Stadioni su fenomenalni, kao i publika. Bolja je od PES-a 1000%. Tu su naravno sve ekipe licencirane, tursku ligu su maknuli i metnuli Galatasaray u Rest-of-the-world, a dodali su Peru, Čile, Obalu bjelokosti te još dvije repke (ne mogu se sjetiti koje). Imaš više od 50 stadiona. Sve platforme imaju isti engine, što je za PC poklonike kao da su u ekstazi (kao ja). Kod svakog natjecanja ti je drugi scoreboard, izgleda sličnog kao na tv-u.

Igrivost se popravlja. Prokopaj malo po Youtubeu da se uvjeriš.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 14/10/2011 : 18:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Bah, teško ću prijeći na fifu, tj. vratiti se... Zadnji prijelaz sa fife na pes je bio 2002... No bacit' ću oko.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/10/2011 : 19:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjusticeforall

fifa12 vs pes12?

Instalirao pes12, komentatori šute, a i grafulja ima grešku (kad ide snimak onda je prava, a ovako mutna), no to su prve verzije...

Hrvatska konačno nabrijana, no nema Olića...

Imas pec za mutnu grafiku.Mislim da je sad vec izasao pec sa svim transferima,imenima klubova,dresovima,komentatorima pa i tim za grafiku protiv blura.
Pes 12 nije bez gresaka to stoji ali je najbolji pes ikad to je sigurno.Game plej je usavrsen,AI takodje,sutevi,dodavanja,ma sve.Jedini problem kad pocnes da igras je odbrana koja se stvarno igra komplikovano ali posle par dana igranja i to dodje na svoje,tj nauci se.Ja sam u ocetku primao po 5 golova a sad bogami tesko,tako da sve je stvar vezbe.Kao sto rekoh najbolji pes ikad.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/10/2011 : 19:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Igraj Fifu 12, PES je puno podbacio ove godine, osim što su promijenili kretanje igrača, sve je ostalo skoro pa isto kao i u 11-ici. Fifa je dobra, Ultimate team je sada u sklopu 12-ice a ne zasebna igra, career mode je vrlo dobar, u virtual pro/become a legend je ipak PES još bolji, grafika je dobra, osim dizajna lica nekih igrača, koje kao da nisu promijenili. Izgledaju ipak čišće i prirodnije od PES-ove pretjerane realnosti faca. Stadioni su fenomenalni, kao i publika. Bolja je od PES-a 1000%. Tu su naravno sve ekipe licencirane, tursku ligu su maknuli i metnuli Galatasaray u Rest-of-the-world, a dodali su Peru, Čile, Obalu bjelokosti te još dvije repke (ne mogu se sjetiti koje). Imaš više od 50 stadiona. Sve platforme imaju isti engine, što je za PC poklonike kao da su u ekstazi (kao ja). Kod svakog natjecanja ti je drugi scoreboard, izgleda sličnog kao na tv-u.

Igrivost se popravlja. Prokopaj malo po Youtubeu da se uvjeriš.

Sve to za grafiku i sminku stoji ali sto se tice Game-Playa nije ni blizu pesu.Fifa je sablonski fudbal koji nastrebas i dajes golove po istom receptu.Meni kad uzmem da igram fudbal uopste nije bitno da li je publika dobra,kakav je stadion i ostale sminkarije.Bitno je da je game-play dobar i da stvaras akcije i dajes drugacije golove.To je PES.
Ne bi se slozio da je promenjeno samo kretanje igraca.Promenjeno je skoro sve.Od kretanja do fizike igraca,suta,dodavanja,odbrane.Igraci te prate i ubacuju se u prazan prostor,teraju te nekad na ideju kako da odigras.11 je bila sranje,ovaj je popravljen puno samo treba vezbati.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7934 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 14/10/2011 : 19:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Izašla je pametna verzija PES-a na torrente, bez blura i ostalih bugova.

Što se tiče FIFE igram je (ili barem pokušavam) već tri godine i ja tu ne vidin nikakvog pomaka, uvik je isti šugavi gameplay i animacije (pogotovo, golmana i kod šuteva). Prekidi su posebno glupavi kao uvik. Igra san 10-ak sati ovu novu i izbrisa jer me je iznervirala naveliko. FIFA 11 je ipak bila malo bolja.

PES je na downloadu i nadam se da će biti dosta bolji od onog razočaranja od prošle godine.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 14/10/2011 : 22:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Sve to za grafiku i sminku stoji ali sto se tice Game-Playa nije ni blizu pesu.Fifa je sablonski fudbal koji nastrebas i dajes golove po istom receptu.Meni kad uzmem da igram fudbal uopste nije bitno da li je publika dobra,kakav je stadion i ostale sminkarije.Bitno je da je game-play dobar i da stvaras akcije i dajes drugacije golove.To je PES.
Ne bi se slozio da je promenjeno samo kretanje igraca.Promenjeno je skoro sve.Od kretanja do fizike igraca,suta,dodavanja,odbrane.Igraci te prate i ubacuju se u prazan prostor,teraju te nekad na ideju kako da odigras.11 je bila sranje,ovaj je popravljen puno samo treba vezbati.

to što u teoriji igra 11 igrača protiv 11, a u praksi samo ti protiv 11 zbog glupog AI-a je dobar gameplay, slažem se...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/10/2011 : 22:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Izašla je pametna verzija PES-a na torrente, bez blura i ostalih bugova.

Što se tiče FIFE igram je (ili barem pokušavam) već tri godine i ja tu ne vidin nikakvog pomaka, uvik je isti šugavi gameplay i animacije (pogotovo, golmana i kod šuteva). Prekidi su posebno glupavi kao uvik. Igra san 10-ak sati ovu novu i izbrisa jer me je iznervirala naveliko. FIFA 11 je ipak bila malo bolja.

PES je na downloadu i nadam se da će biti dosta bolji od onog razočaranja od prošle godine.

Samo nemoj da se smoris zbog odbrane u pocetku.Primaces golove jer je zajebano.Treba se navici i nauciti.Ima i na you tubu par snimaka kako se igra odbrana pa mozes pogledati.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/10/2011 : 23:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:
Originally posted by okiboki

to što u teoriji igra 11 igrača protiv 11, a u praksi samo ti protiv 11 zbog glupog AI-a je dobar gameplay, slažem se...

Nisam te bas razumeo ali nema veze.Ja iskreno slabo i igram protiv kompa,uglavnom protiv drugara i tu je pravi dozivljaj.Najbolje je kupiti original i igrati online sa drugim igracima,to je tek extra.

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 15/10/2011 : 03:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Za sada ne nalazim patch, ali planiram potražiti drugu verziju... Koliko god superioran pes bio naspram fife ima svojih nedostataka, no dobro si rekao dobar je. Znači ocjena tri od pet. Što se tiče primanja golova, kao i u 2011 - čvrsto u obrani, posjed lopte, a gol će već pasti. Također, treba se navići da golijade nisu česte (kao i u 2011), od cijelog world cupa (doduše s Hrvatskom), najveća pobjeda je bila s tri data gola, ostalo u maniri i tradiciji nerješeno ili minimalna pobjeda. Igrači se sporije oporavljaju od nakupljenog umora, treba često mijenjati... A igram protiv kompa iz razloga kada legosi dođu na igranje da ih mogu gazit'... Vezano za original - ne isplati se, ne stignem igrati, osim vikendom, što se vidi i iz vremena ovog posta (još jednu pa na spavanje).

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 15/10/2011 : 11:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Evo malo od Fife:

Career mode:
http://www.youtube.com/watch?v=VGPNOH8Jdic&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=jXozYMBT7Go&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=PLOZ0y6e9sc&feature=related

I malo gameplaya...
http://www.youtube.com/watch?v=fMndjVzTNtQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QUtijC_nS2g&feature=related

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/10/2011 : 14:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andjusticeforall

Za sada ne nalazim patch, ali planiram potražiti drugu verziju... Koliko god superioran pes bio naspram fife ima svojih nedostataka, no dobro si rekao dobar je. Znači ocjena tri od pet. Što se tiče primanja golova, kao i u 2011 - čvrsto u obrani, posjed lopte, a gol će već pasti. Također, treba se navići da golijade nisu česte (kao i u 2011), od cijelog world cupa (doduše s Hrvatskom), najveća pobjeda je bila s tri data gola, ostalo u maniri i tradiciji nerješeno ili minimalna pobjeda. Igrači se sporije oporavljaju od nakupljenog umora, treba često mijenjati... A igram protiv kompa iz razloga kada legosi dođu na igranje da ih mogu gazit'... Vezano za original - ne isplati se, ne stignem igrati, osim vikendom, što se vidi i iz vremena ovog posta (još jednu pa na spavanje).

Znas kako nikad nece ni napraviti perfektan fudbal,niko ziv vise ne bi kupovao vec bi samo pravili transfere ali ovaj mi je najbolji do sad.Ja bi mu dao cetvorku od 5 a 11-ica je bila za dva.
Ima sajt PES SERBIA pa tu mozes naci sve moguce peceve koji izadju,ne moras da se registrujes.Moram reci da su i taj umor igraca dosta poboljsali.Recimo u 11-ici su igraci krepali vec u 60-om minutu dok ovde mogu izdrzati dosta duze,pogotovo ako su na crvenom.
Ni ja nemam original,sto kazes ne isplati se ali bilo bi lepo igrati online.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7934 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 17/10/2011 : 01:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Odigra san 15-ak utakmica novog PES-a i što reći osim da je teško SRANJE. Nisam mislio da išta može biti gore od onog prošlogodišnjeg ali ovaj ga je debelo nadmašio.

Obrana je nikakva, to jest napadači ti prolaze kroz nju kao kroz sir. Doslovno prolaze kroz igrače ko da su prozirni samo se tu i tamo malo spotaknu i nastave dalje. Evo maloprije mi je Drogba prešao "samo" 5 igrača bez pola muke. Najgora stvar u igri su prekidi. Praktično mi iz svakog prekida daju gol glavom. Igrači se miču od lopte, lopta prolazi kroz njih, kakogod. Ne moren zaustaviti gol nikako. Španjolska me dobila 5-1 i dali su 5 golova glavom iz prekida. Tome je donekle kriva i šugava kamera jer ne vidin di će lopta pasti.

U napadu opet ništa poboljšano, oni tebe muvaju ko budalu a ti njih ne moš. Idiotskom igračkom AI-u triba 10 minuta kako bi shvati da uopće mora uletiti u prostor.

Znači još par utakmica i čeka ga ista sudbina ko novu FIFU - uninstall...
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12793 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 17/10/2011 : 09:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
http://wildfiregames.com/0ad/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 17/10/2011 : 12:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odigra san 15-ak utakmica novog PES-a i što reći osim da je teško SRANJE. Nisam mislio da išta može biti gore od onog prošlogodišnjeg ali ovaj ga je debelo nadmašio.

Obrana je nikakva, to jest napadači ti prolaze kroz nju kao kroz sir. Doslovno prolaze kroz igrače ko da su prozirni samo se tu i tamo malo spotaknu i nastave dalje. Evo maloprije mi je Drogba prešao "samo" 5 igrača bez pola muke. Najgora stvar u igri su prekidi. Praktično mi iz svakog prekida daju gol glavom. Igrači se miču od lopte, lopta prolazi kroz njih, kakogod. Ne moren zaustaviti gol nikako. Španjolska me dobila 5-1 i dali su 5 golova glavom iz prekida. Tome je donekle kriva i šugava kamera jer ne vidin di će lopta pasti.

U napadu opet ništa poboljšano, oni tebe muvaju ko budalu a ti njih ne moš. Idiotskom igračkom AI-u triba 10 minuta kako bi shvati da uopće mora uletiti u prostor.

u igrama poput ove AI je (meni bar) oduvijek bio najvažniji faktor. ako taj dio šteka, onda cijela igra automatski ode u kurac.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/10/2011 : 18:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo strpljenja i nista vise.I meni je davao komp u pocetku 5 golova ali sam koliko toliko naucio odbranu i sad ga ponekad i dobijem ali se koljemo uglavnom.Tesko jeste ali navezba se.Jebiga i nije poenta da ga deres svaku 5-0 kao na fifi kad naucis,ovako je zanimljivije.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7934 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 18/10/2011 : 09:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Igra san Master ligu sa QPR-om i nije išlo sad san počeo s Udineseom i čak imam 5 bodova u prve 4 utakmice.
Inače, svaki PES igram sa najslabijim klubovima ali s ovim (i onim prošlim) to izgleda neće ići dok se malo ne uvježbam.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 18/10/2011 : 17:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Igra san Master ligu sa QPR-om i nije išlo sad san počeo s Udineseom i čak imam 5 bodova u prve 4 utakmice.
Inače, svaki PES igram sa najslabijim klubovima ali s ovim (i onim prošlim) to izgleda neće ići dok se malo ne uvježbam.

Dobro je napreduje se,bitno je da vise nisi u fazonu uninstal

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7934 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 18/10/2011 : 18:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Nije još donesena konačna odluka, evo počeli glupi porazi i sa Udineseom...
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
852 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 19/10/2011 : 01:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Fifa više nije arkadni nogomet kakav je nekad bio. Zadnjih par godina rade odlične nastavke, tako da sam nakon dugo godina se vratio sa pes-a na fifu. Isto tako godinama nisam ni davao nikakve prilike fifi, od '98 pa do danas sam uvijek preferirao pes. U međuvremenu pes je ostao isti, a fifa se popravila, i to do te razine da je po meni nadmašila pes. I ja sam tvrdio da je kod fife samo bitno da dobro igleda i da ima licencu, i da je obična navlakuša, ali sada to doista nije tako. PES nije loš , ali u usporedbi nakon par paralelnih utakmica se vidi da ima puno nedostataka.
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000