Author |
Topic  |
Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
Posted - 19/10/2011 : 13:17:36
|
Ma ne obazirite se na ove tovare, moraju nas komentirati nemaju pametnijeg posla. Sta reci uzasna utakmica, bio tamo, ma smjesno , a jos me najvise izivcirala izjava Sammira da je znao da je gotovo nakon sto smo primili prvi gol, zamislite vi to u 49 . min on je znao da je gotovo aaaaaaaaaaaaaa. najvise smeta ta beskrvnost, sve same pick** I balerine. Nema vodje nema zalaganja, nema pritiska, zalosno al istinito od kad smo primili gol mi cijelo poluvrijeme nismo stvorili priliku, sve neka nabacivanja na balvane, dosta me podsjetilo na utakmicu sa PAOK-om... |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 19/10/2011 : 13:56:16
|
i da,umalo zaboravih...jučer mi dođe gost(vozač busa)-imoćanin...i priča da je šokiran događanjima u jednom splitskom kafiću...gleda on utakmicu,jasno,"kao i svaki hrvat navija za dinamo"...kafić je bio poprilično pun...dao ajax gol,cijeli kafić skače na noge...čovjeku nije jasno...pa koji su ovo šta navijaju za ajax,pita on konobara...srbi,odgovori mu konobar      ode pred kraj utakmice u drugi kafić...padne drugi gol,opet svi na nogama...pitam ga ja,jesu i to bili srbi     ma znam da me konobar u prvom kafiću zezao,ali ja ne mogu vjerovat,cijeli grad navijao za ajax...upitajte se zašto je to tako,odgovorim mu ja...samo me pogledao i odmaglio u sobu...nevjerovatno koje su to ljudske kreature...ako ne navijaš za dinamo,odmah si komunist,srbin,četnik,jugoslaven blabla...zato je i bila takva opaska konobara...ma koji srbi,hrvati iz splita,da ne nabrajam i sve ostale hrvate,koji su davno progledali... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 19/10/2011 : 16:23:50
|
pa ja ne mislim da si automatski Srbin,četnik,Jugosloven ili nešto četvrto ako ne navijaš za Dinamo,ali kada u Ligi prvaka navijaš protiv predstavnika svojeg naroda i veseliš se golu tamo nekih Nizozemaca koji bi ti valjda nekom logikom trebali biti bliži od ljudi iz grada udaljenog 400 km od tvoje kuće onda mislim da si običan kompleksaš koji jedva čeka da susjedu crkne krava.Pod ovim ne mislim na nikog poimenice nego na sve koji tako razmišljaju.Ja poštujem sportski rivalitet,razumijem i kada on prelazi granice dobrog ukusa,ali ovo naslađivanje Dinamovim porazom po kafančugama i forumima je obična malograđanština.Jer sigurno je Hajduku Dinamo kriv što mu omladinska škola ne može 5 godina proizvesti najobičnijeg beka u regiji u kojoj svaki drugi balavac ima 2 metra.Sigurno je i mojoj Rijeci kriv Dinamo što sve pare ulupa na dovođenje izvjesnog Smitha za kojeg se kasnije ispostavi da je atletičar,a ne nogometaš.Umjesto da uloži u svoj omladinski pogon.Sigurno je Dinamo kriv što naši klubovi ne mogu u europi proći nekakve Debrecene,Ravene,ciprane......Ma najobičnija malograđanština i kompleksaši..... |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/10/2011 : 16:47:15
|
quote: Originally posted by sumohrvat
bljak :P
tako ti i triba kad ides citirati Davora "Brand" Sukera..    |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 19/10/2011 : 16:57:56
|
quote: Originally posted by brni
tako ti i triba kad ides citirati Davora "Brand" Sukera..   

To je jedna te ista osoba, jel' tako?    |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 19/10/2011 16:59:54 |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13110 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 19/10/2011 : 17:06:30
|
quote: Originally posted by globinjo
i da,umalo zaboravih...jučer mi dođe gost(vozač busa)-imoćanin...i priča da je šokiran događanjima u jednom splitskom kafiću...gleda on utakmicu,jasno,"kao i svaki hrvat navija za dinamo"...kafić je bio poprilično pun...dao ajax gol,cijeli kafić skače na noge...čovjeku nije jasno...pa koji su ovo šta navijaju za ajax,pita on konobara...srbi,odgovori mu konobar      ode pred kraj utakmice u drugi kafić...padne drugi gol,opet svi na nogama...pitam ga ja,jesu i to bili srbi     ma znam da me konobar u prvom kafiću zezao,ali ja ne mogu vjerovat,cijeli grad navijao za ajax...upitajte se zašto je to tako,odgovorim mu ja...samo me pogledao i odmaglio u sobu...nevjerovatno koje su to ljudske kreature...ako ne navijaš za dinamo,odmah si komunist,srbin,četnik,jugoslaven blabla...zato je i bila takva opaska konobara...ma koji srbi,hrvati iz splita,da ne nabrajam i sve ostale hrvate,koji su davno progledali...
Sasvim normalno, ništa neubičajeno... Kao navijač dinama otkad znam za sebe, a imam prilično godina, navijao sam protiv hajduka, pa čak ako je igrao protiv zvezde ili partizana, a da ne govorim ako je igrao vani neke kup utakmice. Tako me učilo odmalena i tako sada učim svoju djecu |
Have mercy |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 19/10/2011 : 17:11:08
|
Imaš oko sokolovo lwoode... 
EDIT: Još samo da pogodiš koji je kalibar i to je to  |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 19/10/2011 17:12:45 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 19/10/2011 : 17:23:52
|
quote: Originally posted by izivko Sasvim normalno, ništa neubičajeno... Kao navijač dinama otkad znam za sebe, a imam prilično godina, navijao sam protiv hajduka, pa čak ako je igrao protiv zvezde ili partizana, a da ne govorim ako je igrao vani neke kup utakmice. Tako me učilo odmalena i tako sada učim svoju djecu
Ča je je , pošteno   |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 19/10/2011 : 20:01:26
|
quote: Originally posted by lwood
onda smo sve riješili 
Malo šale za održavanje zdravlja...    Ko me zna, tome je jasno da su svi moji postovi u ovom topicu većinom zajebancija... A ovi što to ne kuže, ni ne moraju... IDGAF  |
Trljam ruke. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 19/10/2011 : 20:24:57
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by lwood
dakako.inače je poznato da debrecena i šelburna gleda više ljudi nego reala,ajaxa i liona. 
dobro si mu odgovoria..da nije dinamovaca ne bi ni znali da smo od ovih izgubili..ustedia si mi odgovor.. 
           AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!
kako ste mi spustili! toliko ste loši da ispadnete prije 2. pretkola bilo kojeg natjecanja i još se time hvalite! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 20/10/2011 : 13:02:34
|
"Neobična je ideja pala na pamet Jurčićevom pomoćniku Damiru Krznaru. Uvijek domišljati Krki sjetio se kako bi dodatno mogao pomoći svojim igračima, pa je na poluvremenu utakmice uhvaćen ispod istočne tribine kako nešto promatra i o nečemu ozbiljno razmišlja. Zatim se preodjenuo u hvatača lopti, nabacio na glavu i kapu Uefine Lige prvaka, na sebe je stavio 'marker’ koji moraju imati svi dječaci ili djevojčice koji su zaduženi za lopte, ali i svi fotoreporteri i gotovo svi koji su tijekom utakmice uz teren. Kako visinom ne odskače previše do tih dječaka, nitko iz Uefe nije primijetio što je Krznar učinio, kome bi uopće takvo što palo na pamet?! Pa je Krznar čitavo drugo poluvrijeme proveo ispod istočne tribine uz reklame i dovikivao svojim igračima na toj strani igrališta, prije svih Ibanezu, što im je činiti. No, nije pomoglo, Ajax je ubrzo poveo, kasnije je ionako svaki savjet bio uzaludan. U svakom slučaju Krznaru 'desetka’ za lucidnost."

koji kralj.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 20/10/2011 13:02:58 |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33677 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 20/10/2011 : 18:09:00
|
Kad smo već kod Krznara, meni je on jedan od najsimpatičnijih nogometaša ikad u HNL-u, skroman, miran, karijera bez mrlje! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Topic  |
|