Cini mi se da Zabava 19 nema svoj topic na forumu, pa bih samo htio izraziti svoje opce odusevljenje Zabavom u cijelosti, a posebno brojem 19. Super crtez, fina prica, cliffhangeri dostojni Vaughana :), jedva cekam broj 20. Takoder preporucam svima da probaju strip, zbilja nije neka investicija, a jako je dobar. Jako.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Cini mi se da Zabava 19 nema svoj topic na forumu, pa bih samo htio izraziti svoje opce odusevljenje Zabavom u cijelosti, a posebno brojem 19. Super crtez, fina prica, cliffhangeri dostojni Vaughana :), jedva cekam broj 20. Takoder preporucam svima da probaju strip, zbilja nije neka investicija, a jako je dobar. Jako.
Volem klifhengere, u par navrata se desilo da mi ideja za celu svesku kreće odatle. To se gubi u OGNovima, albumima, trejdovima (ili barem ne bi trebalo da ima), specifično je za strip sveske, i to je jedan od (mnogobrojinih) razloga što Zabava ide baš u sveskama. Ništa lepše nego tri klifhengera na zadnjih par strana. ;)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Kad ga navatamo negde ko onomad u KG, ima da ga bacimo u neki podrum s jednu sijalicku i drzimo zatocenog dok ne prevede sve sto je izaslo. I to na kikiriki bez holesterol i bezalkoholno pivo da ne brljavi mlogo dok radi
A da se oprostimo jedne ture Julije u zamenu za Karmu?
Ja sam za, iako znas koliko kukam na ritam Ali Karma je Karma, nedostaje mi Jos da nam vrate VMS i NeOM pa Bog da nas vidi I Mister Macak, ne smem vise, ce me uvate emocije